Βλάσφημοι στην Εκκλησία της Ελλάδος προωθούν την ομοφυλοφιλία !

Όταν το έτος 2017 ετοιμαζόταν η νομική αναγνώριση αλλαγής ονόματος και φύλου στα παιδιά ηλικίας 15 και άνω, ο νανουριστής Επίσκοπος Αθηνών, υπενθυμίζοντάς μας την ανυπαρξία του, δήλωσε : «Όλα αυτά είναι παχνιδίσματα. Παιχνιδίσματα είναι. Η Εκκλησία έχει τις δικές της θέσεις. Η πατρίδα μας έχει τις παραδόσεις, έχει την οικογένεια. Όλα τα άλλα είναι εφευρήματα για να σκορπάμε την ώρα μας και τον χρόνο μας».

Το ποιός παιχνιδίζει βέβαια (και μάλιστα παίζει κρυφτούλι) το έχουμε διαπιστώσει εδώ και πολύ καιρό.

Επειδή ο πρωτευουσιάνος Αθηνών δεν έχει χρόνο να σκορπάει κι έχει πολύ σημαντικά πράγματα να κάνει, πέρασε αδιαμαρτύρητα κι εκείνο το νομοσχέδιο, όπως και τόσα άλλα που εξαχρειώνουν πνευματικά τους Έλληνες και ετοιμάζουν γενιές δαιμόνων. «Η Εκκλησία έχει τις δικές της θέσεις», είχε πει τότε, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙ.

Πόσο καλά θα ήταν αν απλά έλεγε τις θέσεις της Εκκλησίας. Θα ήταν μία ΟΜΟΛΟΓΙΑ, η οποία όμως έχει ΚΟΣΤΟΣ. Προσωπικό κόστος. Ενώ Η ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΕΙΤΑΙ!

Και παρασημοφορείται διότι Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ για τους ληστές και τους λυκοποιμένες, οι οποίοι αλωνίζουνε σαν κύριοι στην Εκκλησία και λαλούν διεστραμμένα.

Και φτάσαμε σήμερα στο σημείο να διαβάζουμε ότι «ιερείς» της Εκκλησίας της Ελλάδος είπαν σε ομοφυλόφιλους που «βάπτισαν τον γιό τους μετά το σύμφωνο συμβίωσης»! (πως βρέθηκε αυτό το δύστυχο παιδί στα χέρια τους ουδείς γνωρίζει) τα εξής ακατονόμαστα:

«οι γονείς να είσαστε πάντα ερωτευμένοι και το παιδί θα βλέπει αυτήν την αγάπη που θα έχετε μεταξύ σας, αυτήν θα αναζητήσει όταν φύγει από εσάς και θα αναζητά πάντα στη ζωή του»!!

Πρόκειται για τον π. Αλέξανδρο Καριώτογλου της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, και έναν π. Βασίλειο που ήταν επίσης εκεί. Αυτοί οι δύο επιβράβευσαν τους αρσενοκοίτες για την ζωή που κάνουν και ευχήθηκαν να τους μοιάσει και το παιδί!

Αυτό το πράγμα είναι δημοσιευμένο από τις 25 του τρέχοντος μηνός και τέσσερις ημέρες αργότερα ουδείς εκ των δύο κιναιδόφιλων ρασοφόρων πρωταγωνιστών βγήκε να το διαψεύσει, όπως και ουδείς Ιεράρχης ζήτησε την ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ τους. Ο δε άμεσα υπεύθυνος Αθηνών, στην ευθύνη του οποίου υπάγονται οι δύο «ιερείς» τηρεί σιγή ιχθύος.

Ο π. Αλέξανδρος συχνωτίζεται με τον διαβόητο π. Φιλόθεο Φάρο, ο οποίος έχει επίσης αφεθεί ελεύθερος χρόοοονια τώρα να διαφθείρει τους πιστούς με τις ακαθαρσίες του. Χρόνια τώρα επώαζε ανενόχλητο το αυγό του φιδιού, και στις ημέρες μας, σα να περίμενε από καιρό τούτη την ώρα, βγήκε για να δαγκώσει και τα μικρά μας παιδιά. Η θρασύτητα και η προκλητικότητα της είδησης «μυρίζει» άσχημα μαντάτα: ετοιμάζονται να αποδεχθούν τους ομοφυλόφιλους και μετρούν αντιδράσεις.

Ο στολισμένος προκάτ «επίσκοπος» Αθηνών, συμφωνεί με την εωσφορική «αγάπη» που επιβραβεύει τους ομοφυλόφιλους και εύχεται να τους μοιάσουν και τα παιδιά μας! Αυτήν δέχτηκε ως «θέση της Εκκλησίας» το 2017, τότε που σιώπησε στην δήλωση αλλαγής φύλου από τα 15. Αυτήν δέχεται ως «θέση της Εκκλησίας» και σήμερα που σιωπά στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους και στην ομοφυλόφιλη προπαγάνδα βλάσφημων κληρικών.

Σ’ αυτήν την «εκκλησία» με αυτές τις «θέσεις» θέλουν να κάνουμε υπακοή!

Η ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ «ΙΕΡΕΩΝ» ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ;

ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ…… ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

15 thoughts on “Βλάσφημοι στην Εκκλησία της Ελλάδος προωθούν την ομοφυλοφιλία !

  1. Κατά τον Άγιο Θεόδωρο το Στουδίτη η οδός του Αντιχρίστου προετοιμάζεται και με την ανοχή της Εκκλησίας στην καταπάτηση των ευαγγελικών νόμων από τους Βασιλείς και τους ισχυρούς της γης. Στα πλαίσια της διαμάχης για τον παράνομο γάμο του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου χαρακτηρίζει αυτήν την ανοχή ως « αντιχριστική προδρομία ». Με το δυνατό του ύφος ο Στουδίτης στηλιτεύει αλύπητα την παρανομία. « Ἴδε ἄλλη αντιχριστική προδρομία… Καί πῶς ἐντεῦθεν οὐ συναναφαίνεται ὁ Ἀντίχριστος ἐπί θύραις εἶναι » ; ερωτά. Εκτός από την οργή του για την « μοιχοζευξίαν » ή « ζευξιμοιχείαν » του Αυτοκράτορα, ο Θεόδωρος εστιάζει την προσοχή του στο ζήτημα της πειθαρχίας των Εκκλησιαστικών ανδρών στο θέλημα της πολιτικής εξουσίας.

  2. ΜΉΠΩΣ ΠΛΈΟΝ, Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΌ ΜΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΉ ΕΚΚΛΗΣΊΑ, ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ;;;;;;
    ΥΓ: ΚΑΙ ΌΣΟΙ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΠΩΣ……ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΊ ΣΧΊΣΜΑ…ΔΗΘΕΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ, ΈΧΩ ΝΑ ΡΩΤΉΣΩ: ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΚΌΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ΣΤΑ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ» ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΕΠΙΤΕΛΟΎΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΚΙ ΕΔΏ, ΑΣΎΣΤΟΛΑ, ΑΝΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΚΑΙ ΎΠΟΥΛΑ, ΤΙ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΠΩΣ……ΓΊΝΕΤΑΙ;;;
    Ο ΘΕΌΣ ΟΥ ΜΥΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΌΣ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΈΣΕΙ ΦΩΤΙΆ ΝΑ ΜΑΣ ΚΆΨΕΙ ΌΛΟΥΣ.
    ΔΙΌΤΙ ΚΑΙ ΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΥΑΛΌ ΚΑΙ ΚΡΊΣΗ, ΔΙΑΘΈΤΟΥΜΕ.
    ΔΙΌΤΙ ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ΠΛΉΡΗ ΑΝΥΠΑΚΟΉ ΣΕ ΤΈΤΟΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ» ΕΆΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ.
    ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ΝΑ….ΤΡΕΞΟΥΜΕ (ΠΡΟΦΑΝΏΣ), ΜΊΛΙΑ ΜΑΚΡΥΆ ΑΠΌ ΤΈΤΟΙΟΥΣ «ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ»: ΔΕΝ ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝ ΤΟΝ ΛΌΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΊΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΠΛΈΟΝ ΦΑΝΕΡΆ, ΜΕ ΚΆΘΕ ΤΡΌΠΟ.
    ΛΥΠΆΜΑΙ.

    • Η φράση «αιρετική Εκκλησία» που χρησιμοποιείτε είναι λάθος. Αιρετική και ταυτόχρονα Εκκλησία δεν μπορεί να είναι. Αν είναι αιρετική δεν μπορεί να είναι Εκκλησία και αν είναι Εκκλησία δεν μπορεί να είναι αιρετική. Μην μου τα ανακατεύετε σαν τους δον κιχώτες!! της Ορθοδοξίας εδώ που μπέρδεψαν την αποτείχιση με την καθαίρεση !!
      https://eugenikos.blogspot.com/2021/10/blog-post_1.html
      Εννοείτε αιρετίζοντες επισκόπους κτλ, οι οποίοι μετά από συνοδική καταδίκη είναι αιρετικοί.

  3. Θα έπρεπε να εκδηλωθεί σεισμός συνειδήσεων εντός του εκκλησιαστικού σώματος μετά το ανοσιούργημα που συνετελέσθη.
    Σε επίπεδο ιεραρχών πρώτα και ακολούθως σε επίπεδο λοιπών κληρικών, ιερών μονών, ιεραποστολικών αδελφοτήτων, εκκλησιαστικού τύπου και λαϊκών μελών της Εκκλησίας.
    Δυστυχώς, κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο, αφ ης στιγμής προ ολίγων, σχετικά, ετών, αρχιερατικές και ιερατικές γραφίδες (Κάλλιστος Γουέαρ, Βασίλειος Θερμός, Βασίλειος Χαβάτζας) διατύπωσαν σχετικές απόψεις, άντικρυς αντίθετες προς την παραδοθείσα ευαγγελική και πατερική διδαχή και την ιεροκανονική παρακαταθήκη.
    Και όμως, ουδείς συνεκινήθη, όταν κυκλοφόρησε το επιεικώς επαίσχυντο πολυσυγγραφικό (πολλοί «φωστήρες» συνέγραψαν γαρ) πόνημα από τις εκδόσεις «ΕΝ ΠΛΩ», το περιεχόμενο του οποίου ζημιώνει πνευματικά σε βαθμό αφάνταστο το πλήρωμα της Εκκλησίας.
    Αργότερα, ακολούθησε η συγγραφή και κυκλοφορία ενός ακόμη βιβλίου, με συγγραφέα τον π. Βασίλειο Θερμό,
    στο οποίο ανέπτυξε εκτενέστερα τις ολέθριες απόψεις του περί ομοφυλοφιλίας και το οποίο ήγειρε, πράγμα απολύτως αναμενόμενο, θύελλα αντιδράσεων.
    Η κατάσταση με τους κληρικούς εκείνους που κατασκανδαλίζουν με τις ελεεινές τους απόψεις το λαό του Θεού και, το χείριστον όλων, παίρνουν ψυχές στο λαιμό τους, κατά το δη λεγόμενο, έχει παραγίνει.
    Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, φέρει μεγάλη ευθύνη, για την επώαση και άνδρωση τέτοιου είδους εκφυλιστικών φαινομένων, εντός του εκκλησιαστικού περιβόλου!
    Ως εδώ και μη παρέκει με τους σκανδαλοποιούς ετεροδιδασκάλους!

  4. Μεγάλη η ευθύνη των χριστιανικών ιστολογίων που μέχρι στιγμής δεν έχουν αναδείξει το θέμα.2.Να σας πληροφορήσω επίσης το εξής .Οταν ο πιστός λαός έδινε την μάχη για να μην εξαλειφθεί το θρήσκευμα από τις ταυτότητες ο π.Αλέξανδρος λαικός τότε, ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του κ. Βαλιανάτου σε κάποιο μικρό κανάλι επιδιδόμενος σε κριτική στον τότε Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.Τυχαιό;….3.Απορία.Ο έτερος κληρικός ήταν ο π.Βασίλειος Θερμός;

  5. Η υπόθεση αυτή και τα βλάσφημα ανοσιουργήματα που θα επακολουθήσουν δεν είναι άσχετα βεβαίως-βεβαίως με τα Οικουμενιστικά δρώμενα των ιερέων του Βάαλ όπως έχουν καταντήσει οι περισσότεροι εγχώριοι αρχιερείς και ιερείς…

    Στην παπική παρασυναγωγή (με μπροστάρηδες τους αντίχριστους του τάγματος των Ιησουιτών) διεξάγεται μεγάλη «συζήτηση» τα τελευταία χρόνια για τη θέση που πρέπει να δοθεί επιτέλους στο συρφετό ομοφυλοφίλων, εγχειρισμένων, αμφιφυλόφιλων, διεμφυλικών, μη δυαδικών (non-binaries) και λοιπών δαιμονόπληκτων δυστυχισμένων υπάρξεων… Ο Φραγκίσκος εδώ και 3-4 χρόνια είτε σε ημιεπίσημες δημοσιογραφικές συζητήσεις, είτε σε αμφιλεγόμενα τύπου Πυθίας κείμενα προωθεί (ως προερχόμενος από τους Ιησουίτες) την επίσημη αναγνώρισή τους (με ότι αυτό συνεπάγεται) αν και υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από τους συντηρητικούς παπικούς κύκλους… Τελευταία έγινε σφαγή για το θέμα στη Γερμανική παπική τοπική «σύνοδο» και υπάρχουν εκεί πολλοί παπικοί που υποστηρίζουν τις πρωτοβουλίες αυτές…

    Οι προτεστάντες έχουν εδώ και χρόνια αποδεχθεί και έχουν εισάγει το βδέλυγμα με τους Αγγλικανούς (πάντα πρωτοπόροι οι Άγγλοι σε τέτοια θέματα) να έχουν «θεσπίσει» μέχρι και ειδική τελετή «χρίσματος» (rite of affirmation) για όσους αλλάζουν φύλλο αφού μοιραία πολλοί από αυτούς αλλάζουν και όνομα!!! (μάλιστα το αρχικό αίτημα ήταν για αναβαπτισμό αλλά τελικά επικράτησαν οι «ψυχραιμότεροι» και αυτό δεν υλοποιήθηκε!!!):

    https://www.cnsnews.com/blog/michael-w-chapman/church-england-now-offers-baptism-style-ceremony-transgenders

    https://www.churchofengland.org/news-and-media/news-and-statements/guidance-welcoming-transgender-people-published

    Επίσης οι Αγγλικανοί έχουν τη θλιβερή πρωτιά να έχουν στις τάξεις τους την πρώτο άνδρα πάστορα (Peter James Stone, γεννημένος το 1954) οποίος ενώ ήταν ήδη πάστορας έκανε εγχείριση αλλαγής φύλλου το 2000 και στη συνέχεια ως Carol Ann Stone συνέχισε τη σταδιοδρομία του ως θηλυκός πλέον πάστορας μια και στους Αγγλικανούς επιτρέπεται η «χειροτονία» γυναικών!!! (πέθανε το 2014 σε ηλικία 60 ετών)

    Σταματώ σε αυτά… Το μήνυμα νομίζω το πήρατε.. Πως είναι δυνατόν να πετύχουν οι δυστυχισμένοι Ελληνόφωνοι Οικουμενιστές την πολυπόθητη ενότητα των «Εκκλησιών» αν δεν υπάρχει συγχρονισμός και εναρμονισμός στα θέματα της Νέας Εποχής, μεταξύ των οποίων και το μείζων (για την εμφάνιση του Αντιχρίστου) θέμα της αναγνώρισης της ομοφυλοφιλίας από τις «εκοσμικευμένες Εκκλησίες»?

    Καταλάβατε που έχουν ήδη οδηγήσει οι αιρετικοί Οικουμενιστές (βλέπε μασόνοι) το σκάφος και κανείς δεν αντιδρά? Έχουν επιτρέψει στον Αρχέκακο να αποκτήσει δικαιώματα εδώ και δεκαετίες και μοιραία αυτός κεφαλαιοποιεί με περαιτέρω κορυφαίες πτώσεις όπως αυτή του Καλυμπαρίου και του Ουκρανικού, οι οποίες με τη σειρά τους οδηγούν σε νέες ακόμα μεγαλύτερες… Μέχρι την τελική προσκύνηση του τελικού Αντιχρίστου (από μέρους τους) όταν θα έρθει…

Σχολιάστε