Αδιανόητη καταγγελία μητέρας για την 14χρονη κόρη της που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

σ.σ. Ο ιατροφασισμός βαράει «στο ψαχνό»· τα παιδιά με ασθένειες.

Έχω ένα κοριτσάκι δεκατεσσάρων ετών το οποίο διαγνώσθηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Μάρτιο. Όταν έγιναν οι εξετάσεις όλες ενημέρωσα τον γιατρό μου ότι τις έχω κάνει, πότε θα μπούμε στο νοσοκομείο για να ξεκινήσουμε την καινούρια αγωγή η οποία είναι ανοσοκατασταλτική, και μου είπε ότι πρέπει να προχωρήσει στον εμβολιασμό κόβιντ.

Μου είπε, ακούστε κυρία Γιαννουλάκη, εγώ το παιδί δεν μπορώ να το δεχτώ στο νοσοκομείο αν δεν είναι εμβολιασμένο.

Συγνώμη λίγο. Σας είπε ευθαρσώς δηλαδή .. ότι δεν δέχομαι το 14χρονο το οποίο έχει σκλήρυνση κατά πλάκας στο νοσοκομείο εκτός εάν εμβολιαστεί;

Ναι. Ακριβώς έτσι. Στο τηλέφωνο: ‘Εάν δεν εμβολιάσετε το παιδί σας, δεν θα το δεχτώ στο νοσοκομείο να ξεκινήσει την αγωγή του’. Και του λέω, δηλαδή θα το αφήσετε το παιδί μου στο έλεος της πάθησής του. Μου λέει, ούτε εγώ θα το δεχτώ αλλά δε νομίζω και κανένα άλλο νοσοκομείο να δεχτεί το παιδί σας να κάνει την αγωγή του ανεμβολίαστο.

Αυτή τη στιγμή εγώ προσπαθώ να σώσω το παιδί μου από μία ασθένεια το οποίο το βρήκε πολύ μικρό. Πάρα πολύ μικρό. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΠΕΡΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ.

Κυρία Γιαννουλάκη είναι ανατριχιαστικό το γεγονός ότι υπάρχει ένα παιδάκι δεκατεσσάρων χρονών, ένα λουλούδι, ένα κοριτσάκι, και να την χαίρεστε την μικρή σας (Ευαγγελία) να της δώσετε την αγάπη μας. Είναι ανατριχιαστικό το γεγονός ότι η Ευαγγελία θα μπορεί να πάρει ένα νέο, υποσχόμενο φάρμακο…… [αλλά] φάρμακα τα οποία -κυρία Γιαννουλάκη, το ξέρετε καλύτερα από εμένα- αντί να έρχονται και να βγαίνουν γρήγορα για να μπορεί να τα πάρει ο άνθρωπος ο οποίος τα έχει ανάγκη, περνάνε χρόνια και περνάνε επιτροπές επί επιτροπών, επί επιτροπών -και δεν λέω ότι είναι λάθος, ότι είναι σωστό- για να τσεκαριστούν, για να καρατσεκαριστούν.

Και πολύ καλά γίνεται.

Ενώ έχουμε ένα σκεύασμα τώρα το οποίο στο πιτς φυτίλι έχει γίνει ξαφνικά προαπαιτούμενο για να πάρεις ένα φάρμακο το οποίο έχει ελεχθεί πόσον καιρό. Και στερεί ο γιατρός σας από το παιδί την δυνατότητα να πάρει αυτό το φάρμακο; Την δυνατότητα στη ζωή;

Την δυνατότητα στη ζωή, ναι, και την δυνατότητα να συνεχίσει την καθημερινότητά του σωστά.

-https://www.youtube.com/watch?v=jfcz75WqHzc

1 thought on “Αδιανόητη καταγγελία μητέρας για την 14χρονη κόρη της που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s