Για το αρχείο: Ο Δημητριάδος συστήνει στους γονείς να μπολιάσουν τα παιδιά τους !

σ.σ. Ο Δημητριάδος στο θέμα του εμ@ολιασμού ζητά από τους γονείς να ακολουθήσουν τους «επιστήμονες». Οι «επιστήμονες» μετά αναφέρονται ως «οι ειδικοί» του Μητσοτάκη. Μετά περνάει μία βόλτα από την «γνώμη του παιδιάτρου», ο οποίος δέχεται το γνωστό μπούλινγκ από τον Ιατρικό Σύλλογο και τις εγκληματικές συμβουλές της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας. Έπειτα επιστρέφει «στο καλύτερο για τα παιδιά» που δεν μπορεί παρά να είναι αυτό που συστήνουν οι «ειδικοί» του Κούλη που «γνωρίζουν», τους οποίους «ειδικούς» / «επιστήμονες» τους έχει συστήσει και ο ίδιος από την αρχή. Με κάτι «περιπάτους» σαν και αυτόν δίνουν ψεύτικο αέρα ελευθερίας στον μονόδρομο του εμ@ολιασμού των παιδιών που θέλουν να επιβάλουν.

Για τους επιστήμονες στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο που ρητώς και κατηγορηματικώς απαγορεύουν τους εμ@ολιασμούς στα παιδιά ουδείς ο λόγος. Το μέλλον των παιδιών σήμερα εξαρτάται από το φιλότιμο των παιδιάτρων και κυρίως από τους ίδιους τους γονείς. Να γνωρίζει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος ότι εφόσον χρησιμοποιεί την ιδιότητά του για να συστήσει μία εγκληματική για τα ιατρικά δεδομένα πράξη θα πληρώσει τον λογαριασμό στο τέλος μαζί με όλους τους άλλους.

Ολίγον έγκυος δεν μπορεί να είναι. Δεν μπορεί να αγνοεί τον πνευματικό ρόλο της Εκκλησίας, να επικαλείται μόνο την επιστήμη και να αλληθωρίζει επιμελώς προς την πλευρά των μαριονετών του Καίσαρα. Ούτε μπορεί να αδιαφορεί μπροστά στο γεγονός ότι αυτήν την στιγμή αυτός και οι ομόφρονες συνάδελφοί του σε συνεργασία με τον Καίσαρα διχάζουν την Ελλάδα. Πλευρά, έχει επιλέξει.

«Ξέρετε την προσωπική μου άποψη στο θέμα του εμ@ολιασμού. Από την πρώτη στιγμή έχω συστήσει σε όλους ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τους επιστήμονες. Δεν έχει να κάνει με την θρησκεία, με την πίστη, αλλά με την επιστήμη. Και οι ειδικοί γνωρίζουν. Και εφόσον συστήνουν τώρα και στα παιδιά να λάβουν μέτρα, νομίζω οι γονείς δεν πρέπει να αφήσουν τα πράγματα, αλλά να τολμήσουν με την γνώμη του παιδιάτρου να κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Το έχουν ανάγκη αυτοί, το έχει ανάγκη η κοινωνία μας

Να υπενθυμίσουμε ότι ο άνθρωπος που εδώ «συστήνει» στους γονείς και ομιλεί για «γνώμη του παιδιάτρου», είναι ο ίδιος που θα ανακρίνει έναν παραδοσιακό Ιεράρχη που δεν συμφωνεί με αυτό το μπόλιασμα.

Το θανατικό.

Μετά τις δηλώσεις υπέρ του εμ@ολιασμού των παιδιών αναφέρθηκε στον «τρίτο θάνατο από κορωνοϊό στην ίδια οικογένεια ανεμ@ολίαστων» !!! Έφτασε στο σημείο να πει: «… αν είχαν ακούσει την φωνή των επισκόπων, της Συνόδου και όλων μας, θα ήταν σήμερα μαζί, και οι γονείς και αυτός.» Ποιός θα το περίμενε ότι θα ακούγαμε να λέγονται τέτοια πράγματα σε σχέση με την Δ.Ι.Σ.; Ο Θεολόγος που πέθανε (από τί δεν ξέρουμε πραγματικά) ήτανε 12 χρονών; Συστήνει ο άνθρωπος αυτός στους γονείς να μπολιάσουν τα παιδιά τους, που έχουν μηδαμινή πιθανότητα να πεθάνουν από κόβιντ, με αυτό το άσχετο παράδειγμα;

Ο Δημητριάδος δέχτηκε να παίξει σε αυτό το παιχνίδι. Ο Κύριος άφησε τα 99 πρόβατα για το ένα, αλλά ο Δημητριάδος πιπιλίζοντας εγκληματικές ασυναρτησίες κρύβεται πίσω από τις μαριονέτες του Καίσαρα καθώς ήδη μετράμε ξαφνικούς θανάτους παιδιών μετά το μπόλι.

-https://www.youtube.com/watch?v=_I-kPAzYetk


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

6 thoughts on “Για το αρχείο: Ο Δημητριάδος συστήνει στους γονείς να μπολιάσουν τα παιδιά τους !

    • Και οι Κυθήρων και Αιτωλίας γιατί δεν πράττουν τα ίδια; Γιατί δεν είναι οικουμενιστές.
      Ο Δημητριάδος όμως και οι συν αυτώ είναι οικουμενιστές. Αυτή είναι η στιγμή τους. Αυτήν την στιγμή περίμεναν. Για αυτήν την στιγμή εργάζονταν. Έπεσαν οι μάσκες. Οι αυλαίες άνοιξαν. Γίνονται οι αποκαλύψεις. Αν τα πράγματα τους ήρθαν λίγο διαφορετικά απ’ ότι περίμεναν αυτό δεν το γνωρίζουμε αλλά και να έγινε έτσι το πρόβλημα είναι δικό τους. Το δικό μας πρόβλημα είναι ότι χρόνια τώρα καταστρέφουν την Ορθοδοξία για τούτη εδώ την στιγμή.

      Η ΜΕΤΑΠΑΤΕΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΟΥ ΕΧΕΙ «ΤΑΪΣΤΕΙ» ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΥ.
      .https://www.vimaorthodoxias.gr/nea/kratiki-epichorigisi-100-000-e-stin-akadimia-theologikon-spoudon-tou-volou/

  1. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ » ΣΥΣΤΉΝΕΙ», ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΚΛΑΤΙ Η ΚΆΠΟΙΟΝ ΆΛΛΟΝ, ΣΗΜΑΛ6ΝΕΙ ΜΌΝΟΝ ΈΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ( ΑΝ είμαστε σοβαροί!).
    ΌΤΙ :
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΣΤΉΝΕΙ, ΑΠΌ ΚΆΘΕ ΆΠΟΨΗ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΛΑΠΤΕΙ.
    ΕΠΟΜΈΝΩΣ, Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
    ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ: «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ…ΕΙΔΙΚΟΙ»,
    ΑΛΛΆ ΌΤΙ ΚΑΙ ΩΝΩΡΙΖΕΙ
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΤΕΊ
    ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ
    ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ
    ΚΑΙ…..ΠΡΟΆΓΕΙ ΤΟ….ΠΡΟΪΌΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΘΈΡΜΗ, ΌΠΩΣ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΉΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΉΣ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΊΝΕΙ » ΣΥΣΤΉΝΩ, ή αλλιώς, ΣΥΝΙΣΤΏ!!!
    Ο ΟΡΙΣΜΌΣ
    [συμβουλεύω κάποιον υποδεικνύοντάς του τι θα ήταν καλύτερο γι’ αυτόν να κάνει σε συγκεκριμένη περίσταση (ο γιατρός μού συνέστησε γυμναστική) ].
    ΑΥΤΆ, ΜΉΠΩΣ ΚΑΙ…..ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ…..ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΊ ΑΠΟ…..ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ….ΜΕΤΑΝΌΗΣΕ ΠΙΚΡΆ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (υπάρχει τέτοιος Ιεράρχης;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;,).
    ΑΛΛΑ, ΌΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ:
    ΔΥΣΤΥΧΏΣ,
    ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΟΙΟΎΤΟΝ!
    ΥΠΆΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΡΑΣΟΥ- ΚΑΙΣΑΡΟΣ!
    Όπως θα λέγαμε: Το κόκκινο και μαύρο, στον 21ο αιώνα.

  2. ΣΉΜΕΡΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ 30 ΆΤΟΜΑ ΠΕΡΊΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΌΝ ΑΡΤΗΣ ΚΑΛΛΊΝΙΚΟ.ΔΙΟΤΙ ΈΒΓΑΛΕ ΣΈ ΑΝΑΣΤΟΛΉ 2 ΣΥΝΑΔΈΛΦΟΥΣ ΠΟΎ ΉΤΑΝ ΣΈ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΉ ΆΔΕΙΑ.
    ΑΥΤΉ Η ΠΡΆΞΗ ΤΟΥ ΉΤΑΝ ΠΑΡΆΝΟΜΗ ΔΙΌΤΙ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ Η ΆΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ (ΌΙ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ ΝΟΣ/ΤΕΣ ΔΟΎΛΕΥΑΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΊΟ ΌΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΎΕΙ Ο ΕΝ ΛΌΓΩ ΚΎΡΙΟΣ).
    ΤΟΎ ΕΊΠΑΜΕ ΠΏΣ Η ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΊ Η ΒΙΑΣΎΝΗ ΤΟΥ.
    ….ΜΑΣ ΘΥΜΊΖΕΙ…
    ….. ΤΌ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΣΤΑΥΡΩΣΩΝ ΑΥΤΌΝ….
    Η ΕΙΚΌΝΑ ΤΟΥ ΘΛΙΒΕΡΉ.
    ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ

  3. Πάντα ἔτσι λειτουργοῦσε ὁ διάβολος μὲ τὰ ὄργανά του. Δὲν ἔπιασε τὴν Εὔα ὁ ὄφις, νὰ τὴν ἀκινητοποιήσει καὶ νὰ τῆς βάλῃ τὸ μῆλο στὸ στόμα. Τὴν ἔπεισε. Τὸ ἴδιο καὶ τὸν Ἀδάμ. Πείσθηκε. Δελεάστηκε, πείστηκε, ἁμάρτησε.
    Αὐτὸ κάνουν καὶ τὰ σημερινὰ ὄργανα τοῦ διαβόλου εἴτε κυβερνῆτες λέγονται εἴτε ὡς ἐπίσκοποι καὶ πατριάρχες καὶ πνευματικοὶ ἐμφανίζονται. Θέλουν νὰ πείσουν τὸν λαό γιὰ να εἶναι ὑπεύθυνος καὶ ἀναπολόγητος. Αὐτὸ πρέπει ὁ κάθε ἕνας μας, ἄν πιστεύει ὅτι ὑπάρχει Θεὸς, ὅτι ὑπάρχει κρίσις, ὅτι ὅλοι θὰ κριθοῦμε γιὰ τὶς πράξεις μας, νὰ τὸ ψάξῃ, νὰ τὸ ἐξετάσῃ, νὰ τὸ βάλῃ καλά στὸ κεφάλι του.(Γ.ΤΖ)

Σχολιάστε