Καί ο Συμεών συντάσσεται τώ εμβολίω καί αποτάσσεται τής ορθοδόξου πίστεως…

Καί ο Συμεών συντάσσεται τώ εμβολίω καί αποτάσσεται τής ορθοδόξου πίστεως…Όχι, δεν θα ρωτήσουμε καμία μοναχή καί κανέναν άλλον, έχουμε τόν λόγο τού Κυρίου, 

«σημεῖα δὲ τοῖς πιστεύσασι ταῦτα παρακολουθήσει· ἐν τῷ ὀνόματί μου δαιμόνια ἐκβαλοῦσι· γλώσσαις λαλήσουσι καιναῖς· ὄφεις ἀροῦσι· κἂν θανάσιμόν τι πίωσιν, οὐ μὴ αὐτοὺς βλάψει· ἐπὶ ἀῤῥώστους χεῖρας ἐπιθήσουσι, καὶ καλῶς ἕξουσιν» (Μαρκ. ΙΣΤ΄, 17-18),

Εσείς λέτε, από εδώ τό εμβολιο από εδώ ο τάφος, αλλά είναι λάθος, τό ορθό από εδώ τό εμβόλιο από εδώ καί ο σωματικός αλλά καί ο πνευματικός τάφος….

Εύχομαι νά συνειδητοποιήσετε τί κακό κάνετε…, όλοι μας θα βρεθούμε ενώπιον του Κυρίου…..

Ι.Π.

7 thoughts on “Καί ο Συμεών συντάσσεται τώ εμβολίω καί αποτάσσεται τής ορθοδόξου πίστεως…

 1. Τα δικά μας τα διαλυμένα σπίτια βλέπει ο Φθιώτιδος, και δεν βλέπει την Εκκλησία που την κατασχίζουν και την διχάζουν εδώ και χρόνια.
  Τί άλλο θα κάνουν για αυτό το εμβόλιο; Τί άλλο θα δουν τα μάτια μας; Σε λίγο θα μας βγάζουν κουνέλια απ’ τα μανίκια για να μας πείσουν.
  Μέχρι τώρα μας κατηγορούσαν ότι είμαστε γεροντολάτρες και τώρα που συμφέρει ο Μητροπολίτης μας συστήνει μία Γερόντισσα που είναι και ιατρός και έκανε το εμβόλιο!!!

  • Βέβαια.. τώρα που θέλουμε να προωθήσουμε το διαβόλιο, δείχνουμε τις γιατρούς μοναχές και τις συστήνουμε, όχι για την ασκητική και μυστηριακη της ζωή (εμείς ξέρουμε..), αλλά για την ιατρική της!!

 2. Για είκοσι πέντε (25) χρόνια χορηγούσα φαρμακευτικές ουσίες σε ασθενείς γνωρίζοντας την θεραπευτική τους δράση ,βλέποντας τα θετικά αποτελέσματα της κλινικής εικόνας αυτών(των ασθενών) και ουδέποτε πέρασε απο το μυαλό μου ότι μπορεί να προκαλέσω βλάβη σε συνανθρώπους μου με προβλήματα υγείας πάσης φύσεως
  παθολογικά, χειρουργικά κλπ .
  Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι επαγγελματίες υγείας ΔΕΝ ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ τα φάρμακα διότι έχουν περάσει από κλινικές μελέτες -δοκιμές πρίν χορηγηθούν σε ανθρώπους σε αντίθεση με τα συγκεκριμένα εμβόλια για τα οποία δεν συμβαίνει το ίδιο. Μια μεγάλη μερίδα των υγειονομικών (ιατρών και νοσηλευτών) είμαστε αντίθετοι στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ και για όλους ανεξαιρέτως εξαναγκαστική χορήγηση των εμβολίων(;).
  Δυστυχώς και μετά λύπης ακούμε άλλες «επαγγελματικές» κατηγορίες ανθρώπων να εκφέρουν άποψη και με πολύ σιγουριά μάλιστα για τα πολλαπλά οφέλη του εμβολιασμού για την καταπολέμηση της επιδημίας .
  Έκαστος στο είδος του.
  Πρώην ήρωας νοσηλεύτρια (ΜΕΘ)
  σε αναστολή.

 3. Αφου οι ίδιοι λένε οσοι δεν είναι να μην μιλάνε με αφορμή τον Τσιτσιπα. Αυτός ως τι μιλάει;;;Α…. Ξέχασα είναι υπέρ του μπολιασματος….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s