Μονή Βαρνάκοβας – άντρο ασεβείας και βλασφημίας.

Τόσες φορές καήκανε. Μυαλό δεν βάζουνε.

Δείτε πως κατάντησαν τα Μοναστήρια μας οι φιλάργυροι και δυσσεβείς άρχοντες και ψευδεπίσκοποι.

Ασεβείς «πολιτικοί και άρχοντες του τόπου». Με πακτωλούς χρημάτων διέφθειραν τον λαό και κατέστρεψαν την Εκκλησία. Θα πρέπει να τους απαγορευθεί η είσοδος στα Ιερά προσκυνήματα. Μόνο ο λαός μπορεί να το κάνει. Ποιός έχει τα κότσια να τους ξεμπροστιάσει την επόμενη φορά που θα τους δει να στέκονται σαν τα παγώνια;

Λύκοι βαρείς διέφθειραν τον αμπελώνα μου. Χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Φωκίδος Θεόκτιστος και Κρήνης Κύριλλος (πατρ. Κωνσταντινουπόλεως)

Για τον χρυσό που πρόδωσε τον Χριστό μετατρέψανε τα Μοναστήρια σε τουριστικά χρυσωρυχεία και τις Ιερές Εικόνες σε αξιοθέατα – το πολύ που «τους πρέπει» είναι μια ξερή υπόκλιση, άντε μια προσκύνηση με πανί στη μούρη και πολλή υποκρισία.

ΜΟΝΑΧΗ «ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ» ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ!

ΙΕΡΕΑΣ «ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ» ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ!

Αυτά είναι τα Μοναστήρια που θα γίνουν «καταφύγια» στα δύσκολα χρόνια; Χίλιες φορές να πεθάνουμε της πείνας μέσα στα σπίτια μας. Χίλιες φορές στα βουνά και στις σπηλιές παρά σε αυτά τα άντρα της βλασφημίας.

ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΑΛΙ...

εικόνες από βίντεο στο youtube και εδώ


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

32 thoughts on “Μονή Βαρνάκοβας – άντρο ασεβείας και βλασφημίας.

  1. Αλαλα τά χείλη τών ασεβών, τών μη προσκυνούντων την εικόνα σου την σεπτην ….
    Θέαμα αποκρουστικό…
    Τί άλλο νά κάνει η Κυρία Θεοτόκος?

  2. Πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και γράψετε τρομερούς τίτλους,καλό είναι να κάνετε την σχετική σας έρευνα,στις υπόλοιπες ιστοσελίδες.Αν το είχατε κάνει λοιπόν,θα βλέπατε,ότι η αδελφότητα που τόσο βιαστηκατε να κατηγορήσετε «τόσες φορές καήκανε,και μυαλό δεν έβαλαν»,μόνο αυτή δεν φταίει.Αντιθετα, δέχεται αφόρητες πιεσεις.Αν πραγματικά,σας ενδιαφέρει να γράψετε ένα άρθρο που να λέει αλήθειες ευχαρίστως να σας παραπέμψω σε αντίστοιχες ιστοσελίδες.Η μοναχή που προσκυνάει δεν είναι της αδελφότητας.

    • Δεν θέλω να με παραπέμψετε πουθενά κυρία μου. Αυτά που βλέπω με τα μάτια μου αρκούν.
      Δεν φασκιώνουν μόνο οι πνευματικοί τα πνευματικοπαίδια τους, γίνεται και το αντίστροφο. Κάποιοι σαν κι εσάς φασκιώνουν πνευματικούς, μοναστήρια, ηγούμενους, επισκόπους, μοναχούς, μοναχές … όπου αναπαύεται ο καθένας… για να συνεχίσει να αναπαύεται.
      Μοναστήρι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δέχθηκε την επίσκεψη του εκεί Αρχιεπισκόπου, ο οποίος είχε φέρει μαζί του και ένα βαλιτσάκι με…. κουταλάκια !! για να κοινωνήσουν οι Μοναχές. Τους το ανακοίνωσε ότι αυτό θα γίνει….. ΚΑΙ Η ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΧΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΣΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ.
      Αυτά έγιναν κυρία μου σε μία άκρως νεοταξική, ΜΗ Ορθόδοξη χώρα που σήμερα πρωτοστατεί στην επαναρρύθμιση του πλανήτη. Μέσα στη φωλιά του λύκου. Κι εδώ στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας τα Μοναστήρια πέφτουν σαν τα τραπουλόχαρτα. Τις πίεσαν…. τους πίεσαν, πιέστηκαν, ξαναπιέστηκαν !!!!!!
      Έλεος κυρία μου. Δείξτε λίγη συμπόνοια και για την Ορθόδοξη Πίστη μας. Την παραλάβαμε ατόφια γιατί ποτίστηκε με αίμα. Και σήμερα τα πουλάμε όλα γιατί «δεχόμαστε αφόρητες πιέσεις». Δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Τον σκανδαλισμό που προκαλούν σε εμάς τον έχουνε σκεφθεί; Όταν βλέπουμε ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο Θεό να συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο, τί ακριβώς πρέπει να κρατήσουμε;. Αν αυτοί κάνουν τέτοια πράγματα «επειδή πιέστηκαν» εμείς οι λαϊκοί τί πρέπει να κάνουμε; Που θα ήταν η Πίστη μας τώρα εάν όλοι έσκυβαν το κεφάλι στις όποιες πιέσεις;

      «Η μοναχή που προσκυνάει δεν είναι της αδελφότητας.»
      Που κάνει πως προσκυνάει με την μάσκα θέλετε να πείτε. Τί ακριβώς έκανε; To έσκασε από άλλη αδελφότητα και πήγε να εκκλησιαστεί στο Μοναστήρι της Βαρνάκοβας;

      Πείτε στις Μοναχές να σταματήσουν να μας σκανδαλίζουν. Κάντε αυτό σας παρακαλώ και αφήστε τα άλλα.

      • Κυρία Φαίη,
        η μοναχή που κάνει ότι προσκυνάει,καθώς και οι μοναχοί είναι του Μουλατσιώτη.Οι κληρικοί του Δεσπότη.
        Δεν με γνωρίζετε,δεν γνωρίζετε προσωπικά την αδελφότητα και αλοίμονο να κρίνουμε τον άλλο από ένα βίντεο,χωρίς να γνωριζουμε το υπόβαθρο.Λυπάμαι που ο Μουλατσιώτης θέλησε να τις ταπεινώσει στα μάτια των πιστών και προφανώς τα κατάφερε,σύμφωνα με τα λεγόμενά σας.
        Συγχαρητήρια για το μοναστήρι που μου λέτε.Εδω δεν τέθηκε τέτοιο θέμα από όσο ξέρω.
        Και πάλι θα σας παρακαλούσα να ενημερωθείτε,γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.Και για τους Ουκρανούς τα ίδια γράψατε,και αποδείχτηκε ότι ο Δεσπότης είχε αποφασίσει να πάει στην Βαρνάκοβα,χωρίς να τις ενημερώσει πρώτα και ευτυχώς έχασαν τον δρόμο.
        Ήμουν εκεί.Δεν σκανδαλιστηκα με τις μοναχές της Βαρνάκοβας,αλλά με το γεγονός ότι στην καμπούρα τους ο Δεσπότης και ο Μουλατσιώτης «έφτιαξαν» ένα θέαμα μόνο για δημοσιότητα.
        Και μην ανησυχείτε,ήδη αντέδρασαν…και ο Μουλατσιώτης «ξέχασε» να τους στείλει ιερέα ανήμερα της Παναγίας το απόγευμα…Αυτά ειναι μαλλον τα αντίποινα και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακολουθήσει…
        Σας φτάνει αυτό σαν αντίδραση;

      • Κυρία Μαριάννα.
        Η σιωπή είναι συνενοχή Η ζημιά που προκαλείται στη συνείδηση των πιστών όταν βλέπουν τέτοια πράγματα είναι τεράστια. Θα μιλήσω. Δεν θα σιωπήσω. Αλλοιώνεται το φρόνημα. Χάνεται η Πίστη. Αυτό θα πρέπει να ανησυχεί την Ηγουμένη πολύ περισσότερο από το τί μπορεί να τους κάνει ο Μουλατσιώτης και ο δεσπότης. Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν βλέπω μασκοφορεμένες μοναχές όχι μοναχούς. Και τα είδε αυτά τα βίντεο πολύς κόσμος και κατάλαβε ότι η Αδελφότητα εκεί είναι υπέρ των βλάσφημων μέτρων.
        Να βγει η Μονή να τα αναιρέσει. Επαναλαμβάνω. Κι εγώ θα είμαι η πρώτη που θα το ανεβάσω. Και ο Μουλατσιώτης και ο Δεσπότης δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, να εκφοβίζουν και να εκβιάζουν. Τόσα ιστολόγια υπάρχουν. Δεν θα κάτσω όμως να δεχτώ αυτό που βλέπω επειδή κάποιοι έγραψαν στο διαδίκτυο ότι «η Μονή δέχεται πιέσεις».

        Για τους ουκρανούς σχισματικούς υπάρχει δημοσίευμα της Μητροπόλεως το οποίο λέει ότι έτυχαν θερμής υποδοχής (οι σχισματικοί) στο Μοναστήρι της Βαρνάκοβας και σε ένα άλλο, δεν θυμάμαι ποιο. Δεν αποδείχθηκε τίποτε λοιπόν από την στιγμή που δεν βγήκε δημοσίως και επισήμως το Μοναστήρι να ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ το δημοσίευμα.

  3. Επειδή ξέρω καλά το συγκεκριμένο μοναστηρι είναι πολύ άδικο να τις κατηγορείτε! Οι μάσκες δεν ήταν επιλογή τους! Η πίεση ήταν μεγάλη και δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς!!! Άσε που δεν τις υπολόγισαν ούτε και φάνηκαν πουθενά! Ήταν στο σπίτι τους και άλλος έδινε εντολές και κανονιζε. Ήταν ένα θέατρο του παραλόγου!!!! Δύσκολες και στεναχωρες στιγμές ζήσαμε!!! Δεν ειναι αυτό η Βσρνσκοβα!!! Είναι πιστές, ευλογημένες ψυχές και μαζι με την Γερόντισσά τους Θεοδοσία ,προσευχομενες αγωνιστικές «Μπουμπουλινες»!!! Καποιοι όμως επιβουλευονται το μοναστηριού αυτό!!!!!
    Η Παναγιά γνωρίζει και θα τις δικαιώσει.

  4. Ντροπή σας!Τι άντρο ασεβείας και βλασφημίας!Τι λέτε!Εδώ οι μοναχές δεχτήκανε απίστευτες καταστάσεις από τον Μουλατσιώτη και τον Δεσπότη!Η Γερόντισσα έλειπε από την Πανήγυρη (δεν άντεξε η γυναίκα προφανώς) και ο Μουλατσιώτης το έπαιζε γενικός δερβέναγας!Ακούγεται ότι θέλει να διώξει τις μοναχές για να πάρει το μοναστήρι να το κάνει αντρικό!Για όλα φταίει αυτός που το οργάνωσε (πρώην τραγουδιστής αν καταλάβατε) και αυτός που το αποδέχτηκε!Ενημερωθείτε λίγο!Έχει εξαγριωθεί ο κόσμος με τον Μουλατσιώτη και τον Δεσπότη!Ήμασταν εκεί και ένας Θεός ξέρει πως δεν τον βουτήξαμε!Θέλαμε να αγκαλιάσουμε τις μοναχές, τις λυπόμασταν…
    Αντί να τις στηρίξετε και να βοηθήσετε να λάμψει η αλήθεια, ψάχνετε αποδιοπομπαίους τράγους;
    Τόσα χρόνια η αδελφότητα παλεύει μόνη της και όλοι έρχονται για φωτογραφίες και δόξα, τίποτα άλλο!Έλεος πια!Αυτά δεν έγιναν κατόπιν επιθυμίας της Ηγουμένης!Προφανώς, ο Μουλατσιώτης ήθελε να τις ταπεινώσει και να φανεί ότι του ανήκει το μοναστήρι!
    Διαβάστε τα σχόλια στα παρακάτω και να αποκαταστήσετε την αλήθεια, σας παρακαλώ:

    facebook: Αγαπώ τον Χριστό
    facebook: Στηρίζουμε Βαρνάκοβα

    Αν πραγματικά, θέλετε να λάμψει η αλήθεια, ήμουν κι εγώ εκεί και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να φωνάζω την αδικία εις βάρος της αδελφότητας και της Ηγουμένης!

    • Αύριο που θα τους κουβαλήσει ο Μουλατσιώτης και ο Δεσπότης τους αιρετικούς για μια συμπροσευχούλα τί θα πουν; Πιεστήκαμε;
      Να βγει επιτέλους το Μοναστήρι να καταγγείλει τις πιέσεις που λέτε ότι δέχεται. Κι εμείς εδώ είμαστε να στηρίξουμε το Μοναστήρι. Δεν μπορεί όμως να γίνονται διάφορα και εκ των υστέρων να μας λέτε ότι πιέστηκαν. Μα τί λέει στην Αγία Γραφή; Θα είστε πρόβατα ανάμεσα σε λύκους κι εσείς μας λέτε ότι πιέστηκαν; Και η Παναγία πώς θα βοηθήσει όταν δεν βλέπει μια ομολογία, μια αντίσταση;

      • Μην κάνετε εικασίες!
        Που ξέρετε τι αγώνα δίνουν καθημερινά οι μοναχές και βγάζετε συμπεράσματα;
        Και πως θα τις στηρίξετε;Με το να βγάλετε πάλι ένα άρθρο με συγκλονιστικό τίτλο;
        Τουλάχιστον μην τους πετάτε άδικα λάσπη.
        Εμείς εδώ στην περιοχή ξέρουμε,για αυτό το αγαπούμε το μοναστήρι τόσο.Και οχι κυρία μου,δεν είμαστε βολεμένοι.

      • Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια. Πρέπει και να φαίνεται τίμια.
        Η μάσκα δεν είναι αξεσουάρ, κι ας έρχεται σε ροζ παραλλαγή. Η μάσκα μέσα στους Ναούς και στα Μοναστήρια ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ.
        Δεν υπάρχει τίποτε υπερβολικό στον τίτλο για όποιον καταλαβαίνει τι συντελείται εδώ πέρα.

      • Όταν λέτε ότι πείστηκαν οπότε καλώς συμβιβάστηκαν με την αίρεση, την βλασφημία και προσβολή του Κυρίου τους, περιφρονείτε τους αγίους και τους μάρτυρες των αιώνων της χριστιανοσύνης, οι οποίοι κατέστησαν τέτοιοι αφού αρνήθηκαν τον συμβιβασμό

    • Είδα το βίντεο και ένοιωσα πόνο και θλίψη.. θλίψη για την κατάντια μας πάμε να προσκυνησουμε την εικόνα της ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΑΣ με την μάσκα.. Συγχωρεσε μας ΠΑΝΑΓΊΑ μου τι πάθαμε οι άνθρωποι δεν μπορώ να καταλάβω αδέλφια μου, Ο ΚΥΡΙΟΣ να μάς ελεήσει όλους μας, όσο για τις Μοναχές δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα οπότε δεν μπορώ να πάρω θέση,θέλω μόνο να πω αυτό μήπως είναι καιρός ομολογίας; καλή φώτιση σε όλους μας ΑΜΗΝ..

  5. Που την βρηκατε την ασεβεια και υβριζετε….??? Επειδη ολοι κι ολες τηρουσαν τα υγειονομικα πρωτόκολλα φορώντας μασκες και κρατώντας αποστάσεις…??? Γινατε ολοι εσεις οι αιρετικοι και συνομοσιολογοι ανώτεροι των επιστημόνων και των μέτρων κατα της οργής του Θεού που λεγεται κορωνοϊος…??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ………Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΣ ΣΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ…..!!

  6. Καλημέρα, νά προσθέσω τό εξής, αν οι μοναχές ήταν ατεγκτες σέ θέματα πίστεως, ΔΕΝ θά επέτρεπε η Κυρία Θεοτόκος νά γίνει παραναλωμα τού πυρός , καθώς καί η εφεστιος εικόνα Της. Ας καθήσουν οι μοναχές ήσυχα νά ζητήσουν την βοήθεια Της , τί νά πράξουν από εδώ καί πέρα, δεδομένης της αιρετικής στάσεως δεσπότη και πρωτοσυγκέλλου.

    • Δηλαδή,μας λέτε ότι του κάθε ενός που καίγεται το σπίτι,είχε κάνει κάτι κακό και ο Θεός τον τιμώρησε;
      Λίγο προτεσταντικό δεν ειναι αυτό;Ή καθολικό;Πάντως όχι ορθόδοξο «Εμείς οι καλοί χριστιανοί,εσείς οι κακοί χριστιανοί…»
      Στην Ορθοδοξία αυτό μεταφράζεται δοκιμασίες.Ή μάλλον, ο Θεός μόνο ξέρει γιατί επιτρέπει στον κάθε ένα ότι επιτρέπει.
      Εύχομαι κάποια στιγμή να πάτε στο μοναστήρι και να έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με την Γερόντισσα,η οποία ήταν απών και δεν γνώριζε τι θα γίνει.
      Ίσως σας λυθούν κάποιες απορίες.
      Συμφωνώ με την τελευταία προταση σας…

      • Υπάρχουν δοκιμασίες προσωπικές και συλλογικές. Δοκιμασίες για την γενική αποστασία του λαού είναι αυτές και μάλλον δεν θα είναι όπως τις φαντάζεστε, αλλά, κάτι σαν της παλαιάς διαθήκης όπου ο Θεός όντως διαφύλατε τα προβατάκια και όχι τα ερήφια.
        Τι εννοείτε ότι αν μιλήσει κάποιος με την γερόντισσα θα αλλάξει γνώμη και για πιο πράγμα;μήπως ότι τελικά αυτή και η αδερφότητα της ομολόγησε; ή ότι επειδή έλειπε δεν φέρει ευθήνη για αυτό που έκαναν οι υποτακτικές της;

      • Μακριά από εμένα προτεσταντική αντίληψη τής επιβραβευσεως. Αλλά γνωρίζουμε πώς για να επιτρέψει η Κυρία Θεοτόκος νά καεί τό μοναστήρι Της καί η εικόνα Της, υπάρχει κάποιος κανόνας προς την Ιερά Μονή. Συνέβη δε 7 μήνες ακριβώς μετά την υποδοχή των σχισματικών, αυτό ήθελα να καταδείξω. Καί ναι, όταν υπάρχει εμπαιγμός προς τόν Τριαδικό Θεό, λειτουργούν οι πνευματικοί νόμοι .Δείτε τί έπαθαν καί σέ προσωπικό επίπεδο όλοι οι Θεομαχοι.
        Καί σέ προσωπικό επίπεδο όταν ο Θεός παραχωρεί μία δοκιμασία, υπάρχει σίγουρα αιτία,άλλο αν δεν είμαστε ικανοί να την αντιληφθούμε .
        Καλή συνέχεια, με την ευλογία Της

  7. Συγγνώμη αδελφοί, αλλά τί θα πει αγωνίζονται ?? Εδώ μιλάμε για τετελεσμένα πεπραγμένα ( βλέπε Ψευτοσύνοδος στην Κρήτη, Ουκρανικό ζήτημα, μασκοφορία στους ιερούς ναούς, κλείσιμο ι.ναών, προσβολή μυστηρίου Θείας Κοινωνίας, <<εμβόλια>> και πόσα άλλα…)…. Πού είναι η ομολογία τους ? Πήραν θέση ? Να κάνουν μια σύναξη οι μοναχές, να λάβουν κοινή απόφαση και να μιλήσουν ανοιχτά, όχι να κάθονται και να εκβιάζονται….λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αρρωστημένη κατάσταση..!! Ο χριστιανός έχει μόνο τον φόβο του Θεού όχι των ανθρώπων…!!! Και αυτοί που εκβιάζουν, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και τα κάνουν…Χίλιες φορές να φύγουν από το μοναστήρι τους, αφού έχει έτσι η κατάσταση, και η Παναγία μας, βλέποντας την αγωνία και τον αγώνα τους δεν θα τις αφήσει…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Ἰδού, νῦν καιρὸς εὐπρόσδεκτος, ἰδοὺ ἡμέρα σωτηρίας…
    …Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· ὅστις δ’ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς…
    Η στιγμή της ομολογίας του Κυρίου στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Κύριος οίδε αν, πως και πότε για τον κάθε άνθρωπο.
    Και ο Άγ. Απόστολος Πέτρος τον αρνήθηκε. Τι να πούμε, ότι ο κόκορας λαλούσε για να σημάνει την ώρα;
    Ας μην παρανοήσουμε όμως εντελώς αδελφοί προσπαθώντας με τα λόγια (όπως αφόρητες πιέσεις) να αναιρέσουμε την Αλήθεια των γεγονότων. Δηλαδή οι Άγιοι ανά τους αιώνες τι υπέστησαν; Υποφερτές πιέσεις;
    Δριμύς ο χειμών, αλλά γλυκύς ο παράδεισος ή να πούμε όταν ζεστάνει λίγο το νερό θα επιστρέψω. Ας μην κατεβάζουμε ότι δε φτάνουμε.
    Είναι θέμα σεβασμού στην πίστη, στην Ορθοδοξία, στον σταυρωθέντα Κύριο, στην Μάνα Παναγία και τους μυριάδες ανά τους αιώνες Αγίους.
    Για εμάς τους υπολοίπους, τους χλιαρούς ή ξεπαγιασμένους, υπάρχει η μετάνοια και το έλεος του Κυρίου.
    Υ.Γ.
    Έχω μια αφόρητη πίεση στο στομάχι για ένα εκμέκ καταΐφι. Πάω να υποκύψω…

  9. Κάποιοι πίνουν αίμα παιδιών για να μείνουν νέοι. Ντροπή. Εμείς είμαστε πιο πολιτισμένοι, το βάζουμε σε σύριγγα για να μην κολλήσουμε ιό. Όσο και να μη θέλω, με πιέζουν να φάω τα βρέφη με το εμβόλιο. Θα δώσω ομολογία αντιδρώντας στην αρχή, αλλά μετά θα υποχωρήσω κάνοντας υπακοή, αφού πρώτα έχω κάνει γνωστό ότι πιέστηκα. Σαν αποτέλεσμα, θα λάβω τα οφέλη της πράξης μου, δηλ δε θα απολυθω από τη δουλειά μου. Φοβερό. Και ομολογητής, και υπάκουος πολίτης στο αντίχριστο κράτος. Πώς τα κατάφερα.

  10. απο τα σχολια φαινεται οτι οι ανθρωποι δεν εχουν μαθει ζωτικης σημασιας μαθηματα της ορθοδοξου χριστιανικης ζωης….το οτι ουτε οι αγιοι δεν ειναι τελειοι και οτι ανθρωποι με χαρισματα οντως απο τον Θεο εγιναν αιρετικοι (και χαθηκαν) ή ενω ηταν αγιοι ή ευλογημενοι απο τον Θεο, εκαναν καποια αιρετικα λαθη κυριως λεκτικα χωρις να αναιρειται η αγιοτητα τους, οσοι ομως αγιοι τελικα εφαρμοσαν αιρετικα πραγματα μονο με μετανοια ξεπλυθηκαν…..δεν θα αναφερω ονοματα συγχρονων γεροντων που επεσαν σε εντονες πλανες, γιατι θα εχουμε αλλα σχολια απο κατω τον ανθρωπων εκεινων που δεν καταλαβαν οτι δεν αναιρουμε την αγιοτητα τους, αλλα οτι προβαλλουμε μονο την ασφαλη οδο σωτηριας επισημαινοντας αυτα, αλλα θα αναφερθω εντελως ενδεικτικα και απο μνημης σε μερικα γεγονοτα, οπως στο αμαρτημα του Μεγ.Κωνσταντινου που ενω δεχθηκε τοσα σημεια απο τον Θεο, εδιωκε τον Μεγ.Αθανασιο που αγωνιζοταν για να μην μπει το ενα γιωτα στο ομοουσιος και πιστευε στις συκοφαντειες των αλλων δεσποταδων εναντιων του κορυφαιου αυτου Αγιου, ο Κυριλλος Αλεξανδρειας που καταπιε την προπαγανδα για τον Ιωαννη Χρυσοστομο το οποιο λυθηκε με παρεμβαση της Θεοτοκου, ο Σοφος Σολομων που πεφτει το σαγονι μας καθε φορα που ακουμε και διαβαζουμε οσα μας αφησε, και ομως ο σοφοτατος αυτος παρασυρθηκε απο μια γυναικα στα ειδωλα, ο Σαμψων παρομοια, ο Δαυιδ με επαγγελια απο τον Θεο ως ο εκλεκτος Του, φονευσε και μοιχευσε, ο μεγας Πετρος ο Αποστολος επιτιμηθηκε για την δειλια του απο τον Παυλο, ο Μωυσης εχασε την γη της επαγγελιας……και αλλα πολλα, που αποδεικνυουν οτι πρεπει να προτιμουμε την ακριβεια της πιστεως και καθε αλλη ΑΣΦΑΛΗ ΟΔΟ, και ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ-ΠΙΣΤΕΩΣ, γιατι οπως λεει ο Μεγας Βασιλειος στον Α’ Κανονα του, οτι ακομη και εαν ενα δογματικο λαθος διεφυγε του Αγιου Διονυσιου (μεγα τον ονομαζει) εμας ομως λεει δεν ειναι ετσι και δεν πρεπει να μας διαφυγει το καταφανες αυτο λαθος (κατα το Ευαγγελικο «εσεσθε ουν υμεις τελειοι, ωσπερ ο πατηρ υμων ο ουρανιος τελειος εστιν»)….

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΑΣΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ………οποτε το αρθρο της Φαιης μπορει να λειτουργησει και ετσι, ως ΑΓΙΑ πιεση και ως τετοιο επιχειρημα εναντια στους ρασοπροδοτες, βεβαια το τελειο ειναι η φανερη ομολογια.

    ειναι καιρος να αρχισουν να παιρνουν οι πιστοι τους ιερωμενους και τους αφιερωμενους που θελουν να ορθοδοξουν, υπο την σκεπη τους, και να ζησουν εν διωγμω ως αδελφοτητες, γιατι ναι μεν δεν ηθελαν οι αδελφες να γινει ετσι και τους την εστησαν τα αλλα ψευδοπαλικαρια, αλλα η αμαρτια εγινε, συμπαρασυρθηκαν απο δαυτους και χρειαζεται μετανοια πλεον, και τι καλυτερο απο την εμπρακτη μετανοια που θα εκδηλωθει με την αποκηρυξη της αμαρτιας της ανοχης της αιρεσεως με καποια ανακοινωση μετανοιας απο την αδελφοτητα και την μη επαναληψη τετοιου γεγονοτος ( τα οποια βεβαια θα φερουν την οργη και τον διωγμο απο τον τοπικο επισκοπο, και εκει πρεπει να συμπαρασταθουν παντοιοτροπως οι λαικοι στις μοναχες)

  11. Δείτε πως κατάντησαν τα Μοναστήρια μας οι φιλάργυροι και δυσσεβείς άρχοντες και ψευδεπίσκοποι.

    Δεν τα κατάντησαν αυτοί, οι μοναχοί/μοναχές τα κατάντησαν.
    Έκαστος στο έργο του…
    Οι μοναχοί έχουν το έργο τους και οι ρασοφορεμένοι μασόνοι το δικό τους.
    Αν οι μοναχοί, οι κληρικοί και οι λαϊκοι γίνονται κάτι ασυμβίβαστο προς την ιδιότητά τους και ανέχονται και ευλογούν τους αντίχριστους, δεν φταίνε οι αντίχριστοι!

  12. ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ! ΠΙΕΣΤΗΚΑΝ ! ΕΛΕΙΠΕ Η ΗΓΟΥΜΕΝΗ !!
    ΜΑ ΟΤΑΝ ΠΙΕΖΕΣΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ !
    ΕΦΥΓΕ Η ΗΓΟΥΜΕΝΗ,ΓΙΑΤΙ;;ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ,
    ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ-ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ !!

  13. Εάν οι μοναχές ή η ηγουμένη είχαν μετανιώσει για κάτι από όσα έκαναν,θα μπορούσαν να βγάλουν μια ανακοίνωση ως μοναστήρι για να αποκατασταθεί η αλήθεια.Το έκαναν? Όχι.

Σχολιάστε