Για να μας επιβάλλουν τα μπόλια για τον κατασκευασμένο κόβιντ-19, άλλαξαν τον ορισμό της ανοσίας και συμπεριέλαβαν στην φυσική ανοσία και την ανοσία εκ των εμβολίων.

Ομιλεί ο π. Στυλιανός Καρπαθίου.

Ο Θεός μας δίδαξε τον τρόπο της φυσικής ανοσίας, ο οποίος είναι ο άριστος σε σχέση με την ανοσία εκ των εμβολίων και συγκεκριμένα του κόβιντ-19.

Όταν μιλούσαμε μέχρι τον Δεκέμβριο, γύρω στις 20 Δεκεμβρίου (ή 12 ή 24 νομίζω ήταν), όταν μιλούσαμε για ανοσία και για το τείχος της ανοσίας, εννοούσαμε και εννοούσαν πάντοτε την ανοσία την φυσική. Δηλαδή, εγώ κολλάω από κάποιον, ο οργανισμός μου αντιδρά και κατ’ αυτόν τον τρόπο προχωρούμε έτσι στη ζωή.

Από τον Δεκέμβριο του 2020, πριν από λίγους μήνες, ως ανοσία θεωρούν επιπλέον και την ανοσία η οποία προέρχεται εκ των εμβολίων, παρότι τα εμβόλια είναι γνωστά εδώ και τρεις περίπου αιώνες!

Αντιλαμβάνεσθε ότι για την προαγωγή του εμβολιασμού κατά του κόβιντ-19 άλλαξαν τη νομοθεσία και τροποποίησαν τους ορισμούς. Ενώ τέτοιον καιρό πέρυσι, τον Δεκέμβριο στις αρχές πέρυσι, ανοσία θεωρούσαμε την φυσική ανοσία, τώρα θεωρούν ότι δεν είναι μόνο η φυσική αλλά και η εκ των εμβολίων προερχόμενη.

(από το 43.00 περίπου)

-https://www.youtube.com/watch?v=hKbjhTtxJYo&t=2540s ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Σχολιάστε