Τα υπέρ και τα κατά των covid-19 εμβολίων.

εστάλη από αναγνώστη

ΥΠΕΡ

· Ενδεχομένως βελτίωση των συμπτωμάτων σε περίπτωση μόλυνσης από τον ιό.
· Μπαίνεις στη “White list” των εμβολιασμένων.
· To λέει η τηλεόραση.
· Το κάνουν όλοι.

ΚΑΤΑ

·Υπάρχει περίπτωση να νοσήσεις βαριά εξ αιτίας του εμβολίου ή ακόμη και να πεθάνεις.
·Είναι πειραματικά. Έχουν μόνο «Προσωρινή άδεια έκτακτης ανάγκης» που σημαίνει ότι δεν έχουν περάσει από τους ελέγχους που περνάει συνήθως ένα φάρμακο πριν να βγει στη  κυκλοφορία.
· Δεν έχουν γίνει έρευνες για πιθανές μεσο­πρό­­θε­σμές και μακροπρόθεσμες παρε­νέργειες.  Δεν έχουν γίνει έρευνες για μακρο­πρό­θεσμη εμφάνιση καρκίνου ή αυτοάνο­σων.
· Η τεχνολογία τους βασίζεται σε γενετικές παρεμβάσεις στα κύτταρα. Δεν είναι 100%  αποδεδειγμένο ότι δεν προκαλείται αλλοί­ω­ση του DNA.
· Δεν προστατεύουν από τη μετάδοση του ιού.
·Δεν έχει εξακριβωθεί η αποτελεσματικότητά τους. Κανείς δεν ξέρει καν πόσες δόσεις  πρέπει να κάνει κάποιος για να είναι καλυμμένος. Επίσης, δεν γνωρίζουμε εάν  θα πρέπει  να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο όπως και το εμβόλιο της γρίπης.
·Δεν γνωρίζουμε την αποτελεσματικότητά των εμβολίων στις μεταλλάξεις του ιού.
·Ενδεχομένως να ευνοούν μεταλλάξεις του ιού.
·Σε περίπτωση που έχει επιπτώσεις στην υγεία μας, κανείς δεν θα αναλάβει την ευθύνη. Ήδη, εταιρείες και κυβερνήσεις έχουν υπογράψει δηλώσεις αποποίησης της ευθύνης σε οποιαδήποτε παρενέργεια.

2 thoughts on “Τα υπέρ και τα κατά των covid-19 εμβολίων.

  1. Από πότε τα:

    Α) To λέει η τηλεόραση.
    Β) Το κάνουν όλοι.

    Είναι υπέρ;;;
    Εγώ θα τα έβαζα στα κατά.
    Να δώσω και εγώ μερικά κατά:

    1) Οι άνθρωποι που τα προωθούν είναι αντίχριστοι, απάνθρωποι και φασίστες. Έτσι όταν υποκρίνονται ότι νοιάζονται για την ζωή σου, ξέρεις ότι κάτι ύπουλο συμβαίνει.

    2) Οι άνθρωποι που τα προωθούν είναι τρελοί και άμυαλοι και αυτά που λένε είναι εντελώς ασυνάρτητα και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ιατρική ή την κοινή λογική ή την πραγματικότητα. Επίσης, κάθε ιατρική γνώμη που είναι αντίθετη ή διαφορετική από τα πολιτικά σχέδια της Χούντας έχει απαγορευθεί, εκδιωχθεί, γελοιοποιηθεί, κλειστεί στο τρελάδικο, κ.α.

    3) Οι άνθρωποι που έφτιαξαν τα μπόλια και τα προωθούν πιστεύουν με θρησκευτικό φανατισμό στην κλιματική αλλαγή και στα ακραία μέτρα για την καταπολέμησή της.

    4) Προηγούμενες μελέτες με ίδια τεχνολογία μπολιών σε πειραματόζωα (ζώα — τώρα έχει και ανθρώπινα πειραματόζωα…) σκότωσε ΟΛΑ τα πειραματόζωα. Και, από όσο γνωρίζω, δεν υπήρξε ποτέ επιτυχημένη εφαρμογή τους για την πρόκληση αντίδρασης του ανοσοποιητικού συστήματος, ούτε σε ανθρώπους, ούτε σε ζώα. Επομένως, δεν υπάρχει καν η ένδειξη ότι είναι ασφαλή, αλλά το αντίθετο.

    5) Κανείς επιστήμονας δεν έχει απαντήσει ακόμα στις σοβαρές και βασικές ερωτήσεις αμφισβήτησης της δράσης των μπολιών, που δεν βγάζουν τα εμβόλια απλώς άχρηστα, αλλά και άκρως επικίνδυνα. (π.χ. το γεγονός ότι δεν είναι ο ιός που σκοτώνει αλλά η αντίδραση του ανοσοποιητικού, το γεγονός ότι δεν εμποδίζουν την διάδοση του ιού αλλά ούτε και την νόσηση αφού ο ιός δεν χτυπά μέσα από την κυκλοφορία του αίματος, το γεγονός ότι δεν είναι δοκιμασμένα καθόλου και για τίποτα ουσιαστικό παρά μόνο για την βραχυχρόνια επιβίωση αρκετών μπολιασμένων υποκειμένων, για το γεγονός ότι ο ιός εμφανίζει antibody-dependent enhancement (ADE) πράγμα που θα έπρεπε να μας κάνει να σταματήσουμε τον εμβολιασμό ΑΜΕΣΩΣ πριν κάνουμε την κατάσταση χειρότερη, για το γεγονός πως πολλοί μπολιασμένοι έγιναν ζωντανοί μαγνήτες ή μακαρίτες και κανείς δεν ξέρει να μας πει γιατί, για το γεγονός ότι δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να μπολιάζεσαι για να σώσεις την ζωή σου από έναν αερομεταφερόμενο ιό όταν αυτός μεταλλάσσεται με ταχείς ρυθμούς που κανένα εργαστήριο παραγωγής μπολιών δεν μπορεί να ανταγωνιστεί, το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές απλές και ασφαλείς θεραπείες που έχουν δοκιμαστεί με απόλυτη επιτυχία, το γεγονός ότι η θνησιμότητα του ιού είναι ίδια με αυτή του ιού της γρίπης, και πολλά άλλα).

    6) Η όλη κατάσταση είναι κλασικό παράδειγμα ανόητης βιασύνης και απροσεξίας. Αλίμονο αν βασίσει κάποιος την ζωή του πάνω σε τέτοιες ενέργειες, καταστάσεις και σωτηρίες…

    7) Οι κορυφαίοι επιστήμονες στον κόσμο είναι «φανατικά» εναντίων του μπολιασμού. Και εκφράζονται με πολύ σκληρές αλλά και ορθές φράσεις, όπως: «αυτό είναι τρέλα», «γιατί οι γιατροί του κόσμου ξέχασαν την επιστήμη τους;;;», «μάλλον θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την πιθανότητα να χρειαστεί να μαζεύουμε τα πτώματα αυτών που εμβολιάστηκαν», «τα εμβόλια δεν είναι δυνατόν να προστατέψουν από αυτόν τον ιό», «δεν χρειαζόμαστε εμβόλια, υπάρχουν θεραπείες», κ.α.

    8) Όποιος κάνει αυτά τα μπόλια δέχεται εμμέσως την φασιστική συμπεριφορά της Χούντας και ανοίγει τον δρόμο για παρόμοιους μελλοντικούς εξαναγκασμούς. Αυτή δεν είναι στάση ενός Έλληνα. Πόσο μάλλον ενός Χριστιανού, που θα περίμενε κανείς πως δεν θα φοβάται τον θάνατο και δεν θα ακολουθούσε τις οδηγίες της Χούντας ΠΟΤΕ μετά το κλείσιμο των ναών και τα άλλα αντίχριστα, ασεβή και θεομπαιχτικά καμώματα.

    9) Κάνοντας το μπόλι δυσκολεύεις την θέση αυτών που δεν θέλουν να το κάνουν, καθιστώντας τους μειοψηφία, γιατί μας κυβερνά η μεγαλύτερη Χούντα που είδε ποτέ η Ελλάδα στην μακραίωνη ιστορία της.

    10) Κάνοντας το μπόλι παίρνεις μέσα σου το προϊόν φόνου αγέννητων εμβρύων, που παράγεται από επιχειρήσεις με ρυθμούς παραγωγής ικανούς να καλύψουν την παγκόσμια αγορά. Μιλάμε για πολύ θάνατο και πολλά έμβρυα… Χωρίς αμφιβολία διαπράττεις αμαρτία. Κάποιοι ορθά συγκρίνουν τα μπόλια με τα ειδωλόθυτα.

    11) Κάνοντας το μπόλι αρνείσαι την πρόνοια του Θεού, δέχεσαι την πρόνοια της Χούντας και των φαρμακευτικών μέγα-εταιριών, και ακολουθείς τις εντολές αιρετικών ρασοφόρων που ξεπούλησαν την πίστη, τον Χριστό, την Εκκλησία και το ποίμνιό τους, επανελλειμένα και χωρίς ίχνος ενδοιασμού ή ντροπής.

    12) Το μπόλι έχει από πολλούς (ειδικά από αντίχριστους ρασοφόρους) λατρευτεί σαν είδωλο και σαν θεός ή έστω σαν κατασκεύασμα ενός θεού που αυτοί αγάπησαν και πίστεψαν εξ’ όλης της ψυχής τους και εξ’ όλης της διανοίας τους. Της επιστήμης! Αποδεχόμενος αυτό, αποδέχεσαι έναν ξένο θεό και αφήνεις τον Χριστό.

    13) Κάνοντας το μπόλι δέχεσαι να πάρεις ένα τεράστιο ρίσκο που πολύ πιθανώς θα τερματίσει την ζωή σου ή θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο σώμα σου. Κανείς δεν θέλει να πάρει την ευθύνη για ότι πάθεις και κανείς δεν διασφαλίζει ότι θα είσαι ασφαλής. Την ευθύνη θα την έχεις αποκλειστικά εσύ. Και όλα αυτά χωρίς κανέναν λόγο και αφορμή για μια τέτοια πράξη, παρά μόνο ο φόβος και η ψυχολογία της αγέλης. Αν πεθάνεις θα είσαι αυτόχειρας. Αν πάθεις ζημιά (που θα πάθεις σίγουρα…) θα είσαι υπεύθυνος για την καταστροφή του σώματός σου, που είναι και ναός του Αγίου Πνεύματος.

    14) Και πολλά άλλα…

  2. Όλες οι ενέσεις γονιδιακής θεραπείας που κυκλοφορούν έχουν ως αποτέλεσμα τη μετάλλαξη της λειτουργίας των κυττάρου του ανθρώπου για να παράγει αδιαλείπτως μια τοξική παθογόνο πρωτεΐνη με σκοπό την ενεργοποίηση ανοσο-απόκρισης του οργανισμού κατά των ίδιων του των κυττάρων.

    Βασική πνευματική επίπτωση από την οικειοθελή προσέλευση και λήψη των ενέσεων είναι το γεγονός ότι ο άνθρωπος βλασφημεί το Δημιουργό του αφού έμμεσα αποδέχεται ότι (θου κύριε) δεν μας έπλασε με σωστές κυτταρικές λειτουργίες και εμείς που θεωρούμε τον εαυτό μας πλέον ως «Θεο» θα τις αλλάξουμε γιατί ξέρουμε καλύτερα!!!

    Πέρα από αυτό βέβαια υπάρχουν: (α) το γεγονός ότι μπορεί να προκληθεί και άμεση μετάλλαξη του ίδιου του ανθρώπινου γονιδιώματος (DNA) όπως αποδεικνύει μελέτη που δημοσιεύθηκε στο PNAS (όσοι είναι θετικών επιστημών καταλαβαίνουν τη σημαντικότητα του ονόματος PNAS: https://www.pnas.org/content/118/21/e2105968118) και σε άμεση διάψευση των «ειδικών» του Κούλη, και (β) η ανάπτυξη ή/και παραγωγή των ενέσεων με πειράματα σε χιμαιρικούς οργανισμούς (ποντίκια τροποποιημένα με ανθρώπινα βλαστοκύτταρα!!!: https://www.pnas.org/content/114/45/E9626.long) και τη χρήση κυτταρικών σειρών από εκτρωμένα νεογνά που είναι προφανείς οι πνευματικές – ηθικές αποστασίες του ανθρώπου από το Νόμο του Θεού.

    Επίσης διαβάστε και το παρακάτω άρθρο για ακόμα περισσότερους κοσμικούς λόγους αποφυγής της συγκεκριμένης ιατρικής πράξης:

    https://childrenshealthdefense.org/defender/reasons-not-getting-covid-vaccine/

Σχολιάστε