Ιερά Μητρόπολις Δράμας – Δελτίο Τύπου 8 Μαΐου 2021.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΔΡΑΜΑΣ
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν    Τ Υ Π Ο Υ

8 ΜΑΪΟΥ 2021

   Ἀργά ἐχθές τό βράδυ, ὁ ἐφημέριος τοῦ ἱεροῦ ναοῦ Ἁγίων Κωνσταντίνου καί Ἑλένης Προαστείου Δράμας π. Κωνσταντῖνος Χατζηαντωνίου, ἐνημέρωσε τήν ἱερά Μητρόπολη ὅτι ὁ προϊστάμενος τοῦ ναοῦ π. Ἀντώνιος Παυλίδης προσεβλήθη ἀπό κορωνοϊό.

    Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ἔδωσε ἐντολή νά σφραγισθεῖ ὁ ναός καί νά ἀνασταλεῖ κάθε λατρευτική δραστηριότητα.

Παράλληλα ἐνημέρωσε τήν Ἀντιπεριφέρεια Δράμας ὥστε ὁ  ΕΟΔΥ νά ἀναλάβει διά τά προβλεπόμενα σ’ αὐτές τίς περιπτώσεις (ἰχνηλατήσεις κτλ).

    Ἡ ἱερά Μητρόπολη ἐφιστᾶ τήν προσοχή τῶν ἐνοριτῶν ὥστε νά τηροῦνται τά προβλεπόμενα μέτρα ὑγειονομικῆς προστασίας καί εὔχεται στόν καλό λευίτη π. Ἀντώνιο ταχεῖα ἀνάρρωση.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

6 thoughts on “Ιερά Μητρόπολις Δράμας – Δελτίο Τύπου 8 Μαΐου 2021.

  1. Καλέ μου, δεν άκουσες ότι και οι άλλοι έδωσαν εντολή να σφραγιστεί το μνήμα; Ανεπίδεκτος μαθήσεως είσαι; Τουλάχιστον εσύ δοκίμασε κάτι άλλο.
    Τα παντός είδους σφραγίσματα, νόει α λέγω, δεν πιάνουν πάνω στον Χριστό.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

    • Αδελφέ Argi, η Εκκλησία του Χριστού είναι πάντοτε αμόλυντη και άσπιλη, διότι έιναι Σώμα Χριστού και Ακτιστο, αιώνια και απρόσβλητη από κάθε μίασμα. Απλούστατα, αυτό που συμβαίνει έιναι ότι αυτοί, οι κακόδοξοι και οι αιρετικοί, έχουν από καιρό παύσει να είναι μέλη της Εκκλησίας εξαιτίας των πράξεων και των λόγων τους κι έχουν ήδη εκπαραθυρωθεί από το σκάφος της λόγω της αίρεσης και της κακοδοξίας τους. Δεν είναι η Εκκλησία, διότι η Εκκλησία υπάρχει εκεί όπου υπάρχει η Αλήθεια του Χριστού, ο Αληθινός Χριστός κι όχι ένας αντι-Χριστού (αντίχριστος) όπως είχει τονίσει και ο Αγ Μάξιμος στους διώκτες τους αιρετικούς. Δυστυχώς, δεν το καταλαβαίνουν όχι μόνον οι ίδιοι αλλά και πολλοί από τους «πιστούς» που τους ακολουθούν άκριτα και ανεύθυνα (επιπόλαια) στα κελεύσματα και τις επιταγές τους και έτσι, εκπίπτουν κι αυτοί από την Εκκλησία του Χριστού. Καλότυχος (μακάριος) όποιος από τους πιστούς «κοιτάζει και βλέπει», «ακούει και αντιλαμβάνεται» και δεν είναι κωφός και τυφλός πνευματικά ζώντας αγκαλιά με τον κίνδυνο της απώλειας της σωτηρίας του.

      • Συμφωνούμε,ομώς οι πράξεις αυτών κηρύττουν, η μάλλον από-κηρύττουν το ευαγγέλιο και την μία αγια αποστολική εκκλησία από τους ανθρώπους. Οπότε ως κακοί μαθητές και κακοί»απόστολοι» πρέπει να φύγουν γιατί και ζημιωνουν τις ψυχές, αλλά και βλασ-φημουν τον ένα Θεό αποκρύπτοντας την μοναδική οδό σωτηρίας.

  2. Το πρώτο στάδιο ήταν η φανέρωση τους εν Χριστώ αδελφή. Ο καλός Θεός το έπραξε με τον τρόπο Του. Ποιος θα το πίστευε 1,5 χρόνο πριν; Δε θα αφήσει την δουλειά στην μέση. Ο Πατήρ Μου έως άρτι εργάζεται. Θα άρει τους κακόφωτους αυτούς αστέρες με τον τρόπο Του. Το έχει προειδοποιήσει άλλωστε…

  3. τὸν (ἀληθινά) «καλὸ λευίτη» ποὺ ἔχει τιμωρήσει μὲ ἀργία γιατὶ λειτούργησε τὴν Ἀνάσταση κανονικά (μετὰ τὰ μεσάνυχτα)

Σχολιάστε