Δεν σταματάνε οι καταγγελίες για θανάτους από το «εμβόλιο covid» του καθεστώτος.

Πριν 21 μέρες έφυγε ο μπαμπάς μου από παρενέργειες του εμβολίου που και καλά θα τον έσωζε……

Πηγή http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2021/04/blog-post_5.html

σ.σ. Να μας πει ο κατά φαντασίαν «κυβερνήτης της Ελλάδος!», ο γραικύλος θαμώνας της Μπίλντερμπεργκ, ποια ανταλλάγματα έχει πάρει από τα διεθνή σιωνιστικά κέντρα για να εξαφανίσει τους Έλληνες.

8 thoughts on “Δεν σταματάνε οι καταγγελίες για θανάτους από το «εμβόλιο covid» του καθεστώτος.

  1. ένα ειδος αντίστασης στο θέατρο του παραλόγου που ζουμε ειναι να μη φοραμε μάσκα-φίμωτρο ή, αν φοβόμαστε το πρόστιμο, να τις έχουμε κατεβασμένες και να τις ανεβάζουμε όταν βλέπουμε κανένα ρουφιάνο ή συριζόμπατσο (δεν ειναι όλοι οι αστυνομικοί ίδιοι).

  2. Καλή αντίσταση αδελφοί…εδώ γίνεται μεγάλος αγώνας..η Παναγία μας μαζί σας. Αντίσταση μέχρι τέλους.

  3. ΜΑ,ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ;;ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΠΑΙΖΕΙ !ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ;;
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ,ΔΩΡΕΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ,ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΤΟΥς ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ;;
    Ἠ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ;; ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !

  4. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) έχει δημιουργήσει τη βάση δεδομένων EudraVigilance που δίνει πρόσβαση στις αναφορές περιστατικών ανεπιθύμητων παρενεργειών με υποψίες συσχέτισης για κάθε είδους φαρμακευτική ουσία.

    Για τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται στην ΕΕ και για την περίοδο από τον πρώτο εμβολιασμό μέχρι 13 Μαρτίου 2021 αναφέρονται τα εξής νούμερα (για περιστατικά που αναφέρθηκαν είτε μετά την πρώτη, είτε μετά τη δεύτερη δόση):

    3,964 αιφνίδιοι θάνατοι και 162,610 τραυματισμοί διαφόρων τύπων και για τα 3 εμβόλια που έχουν προσωρινή άδεια από τον EMA!

    Τώρα για πόσα από αυτά έχει γίνει ενδελεχής έρευνα ώστε να υπάρχει η απαραίτητη επιβεβαίωση κανείς δεν ξέρει. Μόνο για εμβολιασμούς με AstraZeneca έχουν γίνει κάποιες έρευνες με κάθε χώρα να παίρνει αποφάσεις με βάση κυρίως πολιτικά κριτήρια (η Astazeneca είναι Βρετανικών συμφερόντων με ότι αυτό συνεπάγεται).

    Για πλήρη ανάλυση (ανά εμβόλιο, είδος, και σοβαρότητα περιστατικού είτε κατέληξε σε αιφνίδιο θάνατο είτε όχι) μπορείτε να δείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες:

    https://humansarefree.com/2021/03/europe-dead-injured-reactions-covid-19-vaccines.html

    https://www.globalresearch.ca/3964-dead-162610-injuries-european-database-adverse-drug-reactions-covid-19-vaccines/5740942

    Όποιος θέλει να το ψάξει μόνος του, ή να παίρνει επικαιροποιημένα στοιχεία, η διεύθυνση της EudraVigilance είναι:

    http://www.adrreports.eu/en/search_subst.html#

    Δυστυχώς η λίστα είναι αλφαβητική και πρέπει να δει κανείς το κάθε εμβόλιο ξεχωριστά. Εντοπίστε στη λίστα τα:

    COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)
    COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH (TOZINAMERAN)
    COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
    COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

    Το τελευταίο προστέθηκε πρόσφατα και είναι κάποιο εμβόλιο της JANSEN που πήρε παρόμοια προσωρινή έγκριση από τον ΕΜΑ.

    Το εμβόλιο αυτό είναι σαν της J & J, δηλαδή είναι vector vaccine που χρησιμοποιεί γενετικά μεταλλαγμένο ανθρώπινο αδενοϊό (κάποιος ιός γρίπης) για να εισάγει τον γενετικό κώδικα της πρωτεΐνης της ακίδας του κορωνοϊού απευθείας στο DNA του ανθρώπινου κυττάρου για να το αναγκάσει να αρχίσει να την παράγει. Η παραγωγή της πρωτεΐνης αυτής από το ίδιο το σώμα προκαλεί την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος που αρχίζει να παράγει τα αντίστοιχα αντισώματα…

    Δηλαδή μεταλλάσσεται η λειτουργία του ανθρώπινου κυττάρου με σκοπό να παράξει μια πρωτεΐνη (της ακίδας του ιού) που αλλιώς δε θα την παρήγαγε ως μέρος της ρουτίνας του το κύτταρο…

    Επίσης αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει κατανοητή με το εξής μηχανικό ανάλογο: είναι σαν κάποιος να ανοίγει στο σώμα του ανθρώπου που εμβολιάζεται ένα διακόπτη παραγωγής μιας πρωτεΐνης της ακίδας του SARS-COV-2 (την οποία ακίδα ο ιός χρησιμοποιεί για να προσκολλάται στα κύτταρα), χωρίς να υπάρχει ο αντίστοιχος μηχανισμός κλεισίματος του διακόπτη (δηλαδή το σταμάτημα της παραγωγής της πρωτεΐνης αυτής)!

    Υπό αυτή την έννοια όσοι εμβολιαστούν, ακόμα και αν δε μολυνθούν από τον ιό μέσω μετάδοσης στην καθημερινή ζωή, θα έχουν μολυνθεί με πρωτεΐνη της ακίδας του ιού, την οποία μάλιστα θα την παράγει το ίδιο τους το σώμα!!! ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΊ ότι οι πρωτεΐνες της ακίδας έχουν ήδη από το Μάϊο του 2020 συσχετισθεί με τις θρομβώσεις που προκαλεί ο ιός σε διάφορα όργανα του ανθρώπινου σώματος…

    ΥΓ: Για όσους θέλουν έχω όλη την απαραίτητη βιβλιογραφία που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω…

Σχολιάστε