Τελικά, είναι πράκτορας ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου;

Πούλησε, πούλησε, πούλησε πνεύμα και τώρα ήρθε η ώρα να μας πάρει το αίμα.

Ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου στο βίντεο που ακολουθεί [από το 04.30 έως το 14.00] δείχνει στον κόσμο πως να κάνει το ράπιντ τεστ…

και μετά το κουνάει στην κάμερα και μας λέει ότι με ΑΥΤΟ θα κάνουμε Πάσχα στις Εκκλησίες…

«Θα κάνουμε Πάσχα έτσι εμείς. Προσέξτε το, όλοι σας βάλτε το καλά στο μυαλό. Μ’ αυτό θα κάνετε Πάσχα, άνετα. Μεγάλη Παρασκευή θα το κάνετε όλοι και το Σάββατο το Μεγάλο πάτε στην Εκκλησία με ένα τέτοιο ο καθένας. Να τελειώσει η κοροϊδία που μας ετοιμάζεται. Άπαξ, τέρμα. Και αποστάσεις και μάσκες και ράπιντ τεστ.
Και τώρα μωρέ τραγουδάτε αυτό το τραγούδι, να ακούσετε ένα τραγούδι να σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο κακομήτσιδες Έλληνες. Δεν το ξέρετε. Ούτε τα λόγια του δεν ξέρετε. Ποιός φταίει; Η Παιδεία.»

σ.σ. Κατάλαβες; Μας βρίζει κι από πάνω. Κακομήτσιδες και αγράμματους μας λέει. Πάλι καλά που έχουμε τον π. Ευάγγελο να μας ξεστραβώνει. Να κάνουμε τα ράπιντ τεστ, λέει, για να μην μας πιάσουνε κορόιδα! Για «να τελειώσει η κοροϊδία»!!

Να εισερχόμαστε στους Ναούς με «πιστοποιητικό υγείας»! Προβλέπεται από τους Κανόνες!

Σα δε ντρεπόμαστε λιγάκι.

Και μετά ησυχάσαμε π. Ευάγγελε; Η κοροϊδία θα τελειώσει; Δεν θα μας ζητούν να σουβλιζόμαστε συνέχεια με την μπατονέτα από την μύτη μέχρι να εμβολιαστούμε;

Έτσι. Να πέσουνε όλων οι μάσκες.

-https://www.youtube.com/watch?v=1QKmufpmVd4

58 thoughts on “Τελικά, είναι πράκτορας ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου;

  1. Εκτός του ότι είναι υποταγή στο αντίχριστο καθεστώς και βλασφημία αυτό που λέει, δεν στέκει ούτε επιστημονικά. Τα rapid είναι τελείως αναξιόπιστα. Όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Ο π. Ευάγγελος είναι σπουδαίος, αλλά εδώ κάνει λάθος.

  2. Μα η δουλειά του διαβόλου να γίνεται και με όποιον τρόπο… Αν μπαίνει ο πιστός με ραπιντ, αυτό επιβεβαιώνει ότι εισέρχεται σε μέρος που μπορεί να μολυνθεί ή να μολύνει. Αυτό είναι το ζητούμενο του εχθρού,να χαρακτηρίσει επικίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή τον ναό Του Υψίστου. Μολυσμένο το καταφύγιο, άχρειαστη η καταφυγή,αχρείαστος Θεός,αχρείαστη πιστη.

  3. Μά δὲν καταλαβαίνετε ὅτι χλευάζει τὸ Πάσχα ποὺ μᾶς ἑτοιμάζουν;;
    Ὅτι μᾶς μαλώνει ὅλους μὲ πόνο γιὰ τὴν κατάντια μας;;

    • Ο ιερέας δε χλευαζει την προϊσταμένη του αρχή(γιατί αυτή μας ετοιμάζει το Πάσχα που λες,σε συμφωνία με το αντιχριστο κράτος), οι κανόνες αλλά λένε, δε μιλούν περί χλευασμών, αλλά και η πίστη στον Χριστό άλλα επιτάσσει

  4. Ούτε μάσκες, ούτε αντισηπτικά, ούτε γάντια, ούτε κορδέλες, ούτε αποστάσεις, ούτε προφυλάξεις, ούτε rapid tests, ούτε υπακοή στους αντίχριστους, ούτε μνημόνευση αντιχρίστων ρασοφόρων.
    Στις εκκλησίες, φανερές ή κρυφές, και όπως γουστάρουμε.
    Ούτε τον ιό φοβόμαστε, ούτε τον θάνατο, ούτε τους μπάτσους, ούτε τους λυκοποιμένες, ούτε υπακούουμε στον ξεφτίλα που παριστάνει τον πρωθυπουργό και τους εξίσου ξεφτίλες υπουργούς και βουλευτές.
    Τα τεστ να τα βάλουν ***** ^^^^^^^ τους αυτοί που τα αγόρασαν.
    Εμείς τα πληρώσαμε και εκεί θέλουμε να τα βάλουν.
    Θα συνιστούσα να αρχίσουμε να φιλάμε και ο ένας τον άλλον, αλλά μάλλον θα ήταν υποκριτικό, γιατί αγάπη δεν υπάρχει.

    Καλούς επισκόπους ΔΕΝ έχουμε, άσχετα τι λέει ο π. Ευάγγελος.
    Ούτε καλούς κληρικούς έχουμε.
    Πνευματική σήψη, ασχετοσύνη, αποβλάκωση, αμάθεια, εγωισμό, κακία, αδιαφορία, φόβο, και πώρωση από τις αμαρτίες έχουμε.
    Γι’ αυτό, περνάμε τα λόγια όλων από κόσκινο και μερικούς δεν τους δίνουμε καν σημασία. Δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες και αλάθητοι.

    Ωραίο το μάθημα ιστορίας που μας έδωσε ωστόσο.
    Στα σχολεία μαθαίναμε μόνο βλακείες.
    Μάλλον γιατί οι συγγραφείς των σχολικών βιβλίων ήταν και αυτοί βλάκες.

    • Αγαπητέ αδελφέ Μήτσο, επειδή μου άρεσε έτσι ο τρόπος που τα είπες θα αποτείνω σε εσένα το ερώτημα, αλλά συγχρόνως και προς όλους.
      Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αθηνών μόλις είπε ότι τα σελφ τεστ θα είναι απαραίτητα για την δική σας ασφάλεια και την δική μας..αυτό καταλαβαίνεις τι σημαίνει, έτσι; Λοιπόν, επειδή όλοι καταλαβαίνουμε πού πάει το πράγμα, και σε λίγο ούτε σε σουπερ μάρκετ δεν θα μπαίνουμε χωρίς τον το κωδικό, το ψηφιακό διαβατήριο, ή όπως αλλιώς το ονομάσουν, τι θα κάνουμε;
      Θα ήθελα εδώ, να τελειώσω με ένα εντελώς υποθετικο σενάριο, κατι σαν εκείνο το δαιμονικό Imagine, του τζον λέννον, μόνο που εγώ θα του αλλάξω λίγο τα λόγια…
      φαντάσου ότι κανείς γονιός δεν θα έστελνε τα παιδιά του στο σχολείο αρνούμενος να συμβιβαστεί με την ιδέα των εβδομαδιαίων σελφ τεστ….
      φαντάσου ότι κανείς από μας δεν θα ξαναπατούσε σε οποιοδήποτε χώρο , μαγαζί, κλπ που θα απαιτούσε να επιδείξουμε το ψηφιακό μαρκάρισμα…..
      φαντάσου να συνειδητοποιούσαμε ότι όπως αυτοί έχουν την δύναμη να σταματήσουν κάθε οικονομική και άλλη δραστηριότητα όποτε θέλουν μόνο και μόνο για να την ξαναρχίσουν με τους δικούς τους όρους, έτσι κι εμείς, αν το συνειδητοποιήσουμε, έχουμε την ίδια και περισσότερη δύναμη και να τους γράψουμε στα παλιά μας τα παπούτσια….αλλά φευ, είναι μόνο ένα όνειρο…και δεν τολμώ καν να ελπίσω ότι κάνω λάθος..

      • Έχεις δίκιο στο ότι έχουμε μεγάλη δύναμη, αλλά φοβάμαι ότι νοητικά είμαστε δεμένοι χειροπόδαρα πάνω στην τηλεκόλαση. Όπου μας πάει αυτή πάμε, και ότι μας λέει σκεφτόμαστε.

        Για το τι έπρεπε να κάνουμε, θα έλεγα:
        1) Για αρχή δεν ξαναψηφίζουμε ποτέ άτομα και κόμματα που πέρασαν από το κυνοβούλιο και δεν ψηφίζουμε άτομα με φιλικές σχέσεις με αυτά. Η λογική της επιλογής του «λιγότερο επικίνδυνου» είδαμε που μας έφτασε. Δεν υπάρχουν «λίγο ή λιγότερο επικίνδυνοι». Αυτοί είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ επικίνδυνοι, όλοι τους. Και μέχρι τώρα οι περισσότεροι χριστιανοί τους ψήφιζαν με κλειστά τα μάτια.

        2) Δεν εμπιστευόμαστε τηλεπερσόνες. Αν κάποιος νεοεμφανισθείς πολιτικός φαίνεται πολύ καλός στην τηλεόραση, με σωστές απόψεις και συμπαθητικός, ΔΕΝ τον εμπιστευόμαστε. Αυτοί έχουν 20 συμβούλους από πίσω που τους λένε τι να πούνε, πως να το πούνε, πως να κουνούν τα χέρια, και ότι άλλο βάλει ο νους σου. Και όλα είναι ψέματα. Οι εξω-συστημικοί άνθρωποι δεν λάμπουν μπροστά στον φακό της τηλεκόλασης, και κατά πάσα πιθανότητα αυτός δεν πρόκειται να εστιάσει πάνω τους παρά μόνο από ατύχημα.

        3) Αν πετάξουμε την τηλεκόλαση θα ήταν ευχής έργο.

        4) Μιας και τα παραπάνω δεν βλέπω να τα κάνουν πολλοί άνθρωποι για να υπάρξει ουσιαστική διαφορά, φαντάζομαι πως θα πρέπει να κάνουμε ένα δικό μας κράτος εν κράτει. Να βρούμε τους δικούς μας ανθρώπους που θα μας εξυπηρετούν χωρίς να τηρούν τα αντισυνταγματικά και αντίθεα μέτρα της δολοφονικής Χούντας, και που πιθανώς θα παρακάμπτουν και όλους τους άλλους νόμους του κράτους (υγειονομικούς, οικονομικούς, κ.α.). Για το πως θα γίνει αυτό, έχω κάποιες απλοϊκές ιδέες για αντικατάσταση των ναών και των καταστημάτων. Για σχολεία και νηπιαγωγεία η κατάσταση είναι πιο δύσκολη, ειδικά στις πόλεις.

        5) Καλό θα ήταν να βρούμε έναν τρόπο να πληροφορήσουμε κι άλλους ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν δυνατότητα ενημέρωσης από το διαδίκτυο. Αλλά αυτό απαιτεί πράγματα που χρειάζονται οικονομική δύναμη, όπως τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικά κανάλια, μοίρασμα φυλλαδίων, κτλ. Ευτυχώς, υπάρχουν ήδη μερικοί δημοσιογράφοι που προσπαθούν να δίνουν μια άλλη οπτική, αλλά συνήθως χαρακτηρίζονται ως ακραία στοιχεία.

        6) Να σταματήσει η φαγωμάρα μεταξύ μας. Να ενωθούμε, οι αποτειχισμένοι, οι μη-αποτειχισμένοι, οι νεοημερολογίτες, οι παλιοημερολογίτες, οι πρώην δεξιοί, οι πρώην αριστεροί, οι πλούσιοι, οι φτωχοί, κτλ. Οι εχθροί μας είναι κοινοί. Επίσης, η άρρωστη προσκόλληση πάνω σε άτομα (επισκόπους, κληρικούς, πολιτικούς, κ.α.) θα πρέπει να φύγει. Τον Θεό ακολουθούμε, όχι ανθρώπους. Και λυπάμαι πολύ όταν βλέπω άτομα που, ακολουθώντας φανατικά έναν επίσκοπο ή κληρικό, καταδέχονται να γίνουν άκρως εχθρικοί (έως και φασίστες) απέναντι σε άλλους χριστιανούς που ελέγχουν τα λεγόμενα του εν λόγω επισκόπου ή κληρικού γιατί τα θεωρούν λάθος. Όλοι ξέρουμε ότι ο αντιοικουμενιστικός χώρος είναι διασπασμένος σε πολλά κομμάτια που «αλληλοσφάζονται», οπότε καταλαβαίνετε για τι πράγμα μιλάω…

        7) Θα πρέπει να χτυπάμε σε όλα τα μέτωπα. Με κάθε ευκαιρία να καταδικάζουμε το Κολυμπάρι, το Ουκρανικό σχίσμα, τον οικουμενισμό, τον παπισμό, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, την Χούντα του κορονοϊού, κ.α. Όλα αυτά έχουν την ίδια πηγή και προχωράνε παράλληλα. Αλλά πάνω από όλα είναι η Πίστη. Χωρίς αιρετικούς επισκόπους οι ναοί ΠΟΤΕ δε θα έκλειναν και τίποτε από αυτά δε θα περνούσε αμαχητί. Όλοι αυτοί πρέπει να καθαιρεθούν.

        8) Καλό θα ήταν να μαζέψουμε όλους τους καλούς ανθρώπους της πατρίδας μας και να τους βάλουμε να βοηθήσουν στην δημιουργία ενός νέου ή στην ανάδειξη ενός υπάρχοντος κόμματος που θα έχει προσυμφωνημένους και απαράβατους στόχους. Αν καταφέρουμε να βάλουμε άτομα στο κυνοβούλιο, τα κανάλια θα είναι υποχρεωμένα να εκπέμπουν τις απόψεις τους, καταργώντας ουσιαστικά τον συστημικό μονόλογο.

        9) Τέλος, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να έχουμε επιμονή και μετάνοια. Γιατί αυτά που ζούμε τα προκαλέσαμε και εμείς στους Ουκρανούς με το Ουκρανικό σχίσμα. Τους ίδιους διωγμούς υφίστανται και αυτοί, αλλά για άλλον λόγο. Κατά κάποιον τρόπο πληρώνουμε για τις αμαρτίες μας. Από όλη την Ελλάδα, μόνο 4000 άτομα βρέθηκαν για να υποστηρίξουν τους Ορθόδοξους Ουκρανούς έναντι του αιρεσιάρχη πάπα της Ανατολής.

        Από εκεί και πέρα, εξαρτάται από την τρέλα του καθενός το πόσο άσχημα θέλει να μπλέξει με τις δυνάμεις καταστολής της Χούντας και πόσο κόντρα θέλει να πάει στο σύστημα που έχει κάνει κατάληψη στην Ελλάδα.

        Προσωπικά, εγώ κάνω ήδη τα (1), (2), (3), (6), (7) και σε κάποιο βαθμό τα υπόλοιπα.
        Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, σκοπεύω να πάω σε κάποιο χωριό και να ζω ανεξάρτητα από την υπόλοιπη Ελλάδα, γιατί η τρέλα έχει φτάσει στα όρια ανοχής μου. Όσο υπάρχει Ελλάδα τουλάχιστον, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι δεν μας βλέπω καλά.

  5. Και μια και έχουμε Σαρακοστή και (υποτίθεται) ότι ανεβαίνουμε το Γολγοθά με στόχο να φτάσουμε στην Ανάσταση γεννιούνται τα μεγάλα ποιμαντικά ερωτήματα:

    Τι θα γίνει με όσους πιστούς κάνουν το… τεστ και βγουν θετικοί (δηλαδή με βάση το επίσημο αφήγημα της «πανδημίας» στιγματιστούν επισήμως ως «κρούσματα»);

    Τι θα γίνει με αυτούς π. Ευάγγελε; Τι θα κάνει η ενορία, ο τοπικός «επίσκοπος», ο «προϊστάμενος του κάθε Ιερού Ναού», οι «ενοριακοί επίτροποι», κλπ, κλπ, π. Ευάγγελε;

    Θα τους αφήσουν να εκκλησιαστούν αν τολμήσουν να εμφανιστούν στις ακολουθίες, ή θα τους στείλουν σε καραντίνα για τις επόμενες 14 μέρες συνοδεία κάποιου περιπολικού;

    Μήπως θα πρέπει οικειοθελώς να απόσχουν για να «προστατεύσουν» τους εαυτούς τους και τους άλλους από μετάδοση εντός του Ναού εν ώρα Θείας Ακολουθίας, π. Ευάγγελε;

    Τι θα γίνει με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας (έστω και αν αυτά διαθέτουν αρνητικά τεστ); Δε θα πρέπει να απομονωθούν και αυτοί, π. Ευάγγελε, με βάση τα υπάρχοντα πρωτόκολλα;

    Δε θα πρέπει να απόσχουν και αυτοί από τις Ακολουθίες οικειοθελώς, π. Ευάγγελε, για να μη γίνει γνωστό δημοσίως το στίγμα τους, μια και έτσι και αλλιώς και για αυτούς θα εφαρμοστούν τα «δέοντα»;

    Και αν π. Ευάγγελε (έστω και για μια στιγμή) υποθέσουμε ότι ο θετικός σε ένα τεστ είναι κρούσμα, τότε αυτός ο άνθρωπος και όσοι ζουν μαζί του, π. Ευάγγελε, δεν βρίσκονται σε μεγαλύτερη ανάγκη να είναι εντός ναού την ώρα της Αναστάσεως, προσμένοντας τη θαυματουργική παρέμβαση της Θείας Χάριτος και την ευεργετική επίδραση της Θείας Κοινωνίας (αυτό βέβαια ισχύει για κάθε Κυριακάτικη Λειτουργία αλλά αυτή τη στιγμή η συζήτηση γίνεται με αφορμή το Πάσχα)?

    Αυτή, π. Ευάγγελε, ακριβώς δεν είναι και η μεγαλύτερη τραγωδία των πιστών από τη στιγμή που ο δαιμονικά κατευθυνόμενος κοσμικός Καίσαρας σε αγαστή συνεργασία με τους «ποιμένες» της τοπικής «Εκκλησίας» της Ελλάδος αποφάσισαν να κλείσουν τους ναούς;

    Ξέρετε τι λέω εγώ π. Ευάγγελε (που είστε και ιατρός)? Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται… Γιατί τελικά:

    «Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν»… και για να το κάνω και πιο λιανά:

    ΟΥ ΔΥΝΑΣΘΕ ΘΕΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙΝ ΚΑΙ ΜΑΜΩΝΑ…

  6. Αγιου Κοσμα Αιτωλου:

    Μὴ Χωρίζεσθε ἀπὸ τὸν Χριστὸν καὶ τὴν Ἐκκλησίαν
    Ἀπὸ τὸν Χριστὸν μὴ χωρίζεσθε καὶ ἀπὸ τὴν Ἐκκλησίαν. Ἀκοῦτε τὸν ἱερέα ὁποὺ σημαίνει; Εὐθὺς νὰ σηκώνεσθε, νὰ νίπτεσθε, καὶ νὰ πηγαίνετε εἰς τὴ ἐκκλησίαν, νὰ ἀκούετε τὴν Ἀκολουθίαν μὲ προσοχήν. Ὁμοίως καὶ τὴν θείαν Λειτουργίαν. Καὶ νὰ ἑρμηνεύετε τὰ παιδιά σας, ὅσον καὶ δύνασθε, νὰ μὴ ἁμαρτήσουσιν, νὰ πηγαίνουσιν εἰς τὴν ἐκκλησίαν, νὰ εὐλογοῦνται, διὰ νὰ ζήσουν καὶ νὰ προκόψουν.

    Καὶ ὅποιος ἀδελφός, ἀδελφοί μου, ἀκούσῃ τὸ σήμαντρον καὶ ὀκνεύει νὰ πηγαίνη εἰς τὴν ἐκκλησίαν, θέλει πνιγῆ ἀπὸ τὶς ἁμαρτίες, καθὼς ἐπνίγησαν καὶ εἰς τὸν κατακλυσμόν. Ἀκόμη, μάθετε, ἀδελφοί μου, ὁ Νῶε, ἀφοῦ ἔκαμεν τὴν κιβωτὸν καὶ ἐμαζώχθηκαν ὅλα τὰ ζῶα μέσα, τὸ ταχὺ ἄνοιγεν τὴν κιβωτὸν καὶ πήγαιναν καὶ ἔβοσκαν, καὶ τὸ ἑσπέρας βαροῦσε τὸ σήμαντρον καὶ ὅλα ἐμαζώνονταν εἰς τὴν κιβωτόν· καὶ ἀπὸ τότε ἐβγῆκεν ὁ σήμαντρος καὶ σημαίνουσιν οἱ ἱερεῖς. Ὁ σήμαντρος σημαίνει σημαίαν τῶν ἀνθρώπων, ὁ ἱερεὺς κήρυκας τῆς κιβωτοῦ, κιβωτὸς εἶνε ἡ ἁγία Ἐκκλησία μας· καὶ ὅσοι ἀδελφοὶ σέβουν μέσα εἰς τὴν Ἐκκλησίαν, θέλουν συγχωρηθοῦν τὰ ἁμαρτήματά τους.

    Ἡ ἁγία Ἐκκλησία εἶνε ὡσὰν ἡ μάνα. Ὅταν σφάλλη ὁ υἱός της, τὸν μαλώνει, καὶ πάλιν τὸν συμπαθᾶ. Ἡ ἁγία μας Ἐκκλησία εἶνε μία πηγή, καὶ ποτίζει ὅλους τοὺς διψασμένους· καὶ πρέπει κάθε ἡμέραν νὰ λειτουργοῦν οἱ ἱερεῖς, διὰ νὰ εὐλογῆ ὁ Χριστὸς τοὺς ἀνθρώπους, καὶ νὰ φυλάγη τὴν χῶραν ἀπὸ πάσαν νόσον καὶ πάσαν μαλακίαν, διὰ νὰ εὐλογήση ὁ Θεὸς τὴν χῶραν σας, τὰ χωράφια σας, τὰ ἀμπέλια σας, τὸν τόπον σας καὶ ὅλα τὰ ἔργα τῶν χειρῶν σας.

  7. Νομίζω ότι ο π.Ευάγγελος προσπαθεί να αφαιρέσει το επιχείρημα του κράτους που ισχυρίζεται οτι δεν γνωρίζει την κατάσταση των πιστών και συμπεραίνει ότι πιθανά νοσεί κάποιος.

    Μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι έκανε τον έλεγχο, με το προτεινόμενο από τη πολιτεία αναξιόπιστο σύστημα, είναι καλά κι έτσι μπορεί να πάει στην εκκλησία. Όπως στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Δεν είναι κακό σαν επιχείρημα. Ο έλεγχος δεν είναι επεμβατικός.

    Ο μαζικός έλεγχος των πολιτών είναι απαραίτητος για τον περιορισμό της νόσου.

    • Όταν ισοπεδωθει και άλλο ο ναός του Υψίστου(όπως προτείνει ο καλός σας πάτερ) και «γίνει ενα»με το κανάλι του καμπούρακη και του Ευαγγελάτου,το σούπερ μάρκετ κλπ, μετά θα πρέπει να εξηγήσει στους εχθρούς της πίστης για ποιο λόγο να υπάρχει αυτή(που μπορεί να μολύνει και πολύ κόσμο, σε μόλις μόνο μια θεία λειτουργια ).

    • Το Κράτος προτάσσει κάθε ανόητο αλλά και επικίνδυνο «επιχείρημα» διότι υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσάς που το επαναλαμβάνετε με διάθεση να το υπηρετήσετε. Κάθε φορά που το Κράτος «ισχυρίζεται» και «συμπεραίνει» εμείς θα κάνουμε τούμπες; Τι δουλειά έχει το Κράτος να γνωρίζει και να ορίζει την υγεία του κάθε ανθρώπου; Τι δουλειά έχει να περιορίζει τις ελευθερίες των ανθρώπων για λόγους υγείας; Τί δουλειά έχει να αναγκάζει υγιείς ανθρώπους να φορούν τα φίμωτρα; Τι; Τί; Τί;…………
      Το πράγμα έχει ξεφύγει πολύ. Προσέξτε τι λέτε διότι φέρετε ευθύνες.
      Ο έλεγχος είναι πάρα πολύ επεμβατικός. Θα έλεγα μάλιστα ότι έχει και φανερά στοιχεία ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ του ανθρώπου.
      «Ο μαζικός έλεγχος των πολιτών είναι απαραίτητος για τον περιορισμό της νόσου.»
      Γενικολογείτε. Ο συγκεκριμένος «έλεγχος» χρησιμοποιείται ως ρυθμιστής προνομίων στην κοινωνία και οδηγεί την ανθρωπότητα στην σκλαβιά.

  8. Εχουμε γεμίσει με ψευδοεπίσκοπους, ψευδοπροφήτες και ψευδοδιδάσκαλους . Ας είμαστε όλοι προσεκτικοί με τον «ιό του διαδικτύου» και τα δήθεν ορθόδοξα κηρύγματα, καιρός αντί αυτών να χρησιμοποιούμε το χρόνο μας ¨στο ταμιείον μας» για να μελετούμε τα κείμενα των Αγίων μας , τη Φιλοκαλία, τα κείμενα των Καππαδοκών, τον Μέγα Αθανάσιο, τον Αγιο Ιωάννη Δαμασκηνό, τον Αγιο Ιωάννη της Κλίμακας, τον Αγιο Μάξιμο, τον Αγιο Γρηγόριο Παλαμά και τους λοιπούς. Εκεί βρίσκεται η αληθινή ορθοδοξία κι ο φωτισμός κι όχι στους σύγχρονους πάσης φύσεως κήρυκες και ιεροκήρυκες.

  9. Όσοι ιερείς καί λαϊκοί εμβολιαστούν γνωρίζοντας ότι τα εμβόλια έχουν κύτταρα από αποβληθεί τα έμβρυα, διαπράττουν μέγα αμάρτημα καί θεωρούνται συνένοχοι στον φόνο αυτό.

    Όσοι κάνουν το εμβόλιο είναι αρνητές τής ορθοδόξου πίστεως μας.

    Θα τελέσει συλλειτουργο ο π. Ευάγγελος με ένα εμβολιασμενο ιερέα, οποίος αρνήθηκε την ορθόδοξη πίστη του,με τον εμβολιασμό του ;;;;

    Θα μεταλάβει την Θεία κοινωνία στους γνωρίζοντας εμβολιασμενους πιστούς, χωρίς εξομολόγηση καί κανόνα από τον πνευματικό του, όπως ορίζει το πηδάλιο της ορθοδόξου πίστεως μας ;;;

    Πιστεύω ότι είναι με το πνεύμα του οικουμενισμού αφού αποδέχεται σιωπηρώς την ληστρική ψευδοσυνοδο στο Κολυμπάρι της Κρήτης, καί τό Ουκρανικό σχίσμα του Προκαθημένου Μητροπολίτη Επιφανίου ,με την αποκλειστική υπαιτιότητα καί στήριξη του αιρεσιάρχη Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
    Το πιστεύω γιατί αποδέχεται καί την μασκοφορια εντός Ι.Ν.

  10. Δεν μου άρεσε από την αρχή ο π.Ευαγγελος
    Θά πω κάτι που έχει λεχθεί από τόν μακαριστό π.Αμβροσιο Λάζαρη…
    Πώς θα μείνουμε στην Ελλάδα 2,5 εκατομμύρια…..
    Τώρα, πόσο θα συμβάλλουν τά εμβόλια, ο νοων νοειτω

    • Εμένα μου άρεσε από την αρχή και τον συμπαθώ και στενοχωριέμαι αλλά τούτες τις κρίσιμες ώρες που διανύουμε ΔΕΝ μπορώ να μείνω σιωπηλή. Χτίζεται δίπλα μας μία φυλακή. Επηρεάζονται άνθρωποι με αυτά που λέγονται. Άκουσα πρόσφατα αυτό που λες αδελφέ με μία παραλλαγή. Ότι τα 2,5 εκατομμύρια (2 για την ακρίβεια) θα είναι αυτοί που δεν θα εμβολιαστούν.

      • με ενδιαφερει να μου το δειξετε αυτο το λογο του γεροντα γιατι εγω αυτο που εχω διαβασει ειναι οτι απο τα 10 εκατομμυρια αυτοι που θα μεινουν πιστοι ειναι τα 2 (ελεγε στον συνομιλητη του, οτι οπως εσυ λες ας μου παρουν το κεφαλι για τον Χριστο ετσι ειναι μονο τα 2 εκατομμυρια), δεν πετυχα καπου για το μπολιασμα, αλλα αν ειναι καπου καταγεγραμμενο σε αλλη αποστροφη του λογου του δειξτε το μου γιατι ειναι πολυ σημαντικο, ηδη εχει πει για την καρτα, και σε ομιλιες του για αυτην ακουσα, αμα εχει πει και για το μπολι(και δεν ειναι καποια παρερμηνεια) θα ειναι ενδιαφερον να το γνωριζω.

      • O κ.Καλλές έχει δίκαιο, δεν υπάρχει αναφορά του συγκεκριμένου χαρισματικού γέροντα σε εμβόλια και ζωή, αλλά σε πίστη.

        Όσο για τον πάτερ του άρθρου αγαπητή Φαίη, έχω πει πολλές φορές την αρνητική μου γνώμη και είχες, προς τιμή και ειλικρίνεια σου, παραδεχτεί ότι έχει και αστοχίες και είναι «παρεξηγήσιμος». Χαίρομαι όμως που τώρα σε ακόμα πιο εμφανή και κατανοητά ατοπήματα, επικρίνεις αυτά με δικαιοσύνη.
        Και ορισμένοι αιρετικοί άλλων ομολογιών κα. Φαίη έχουν πολλά καλά στοιχεία αρετών, ζηλευτά ίσως και φαινομενικά περισσότερα από τους πλείστους ακατήχητους νεορθοδόξους. Οι λίγες πλάνες τους όμως σε καίρια σημεία και ο εγωισμός της γνώμης τους , πάνω από την διαχρονική αλήθεια, τους κάνει αποφευκτέους σε επίπεδο λατρείας και φιλικής ομοψυχίας.

  11. Μάθετε να διαβάζετε πίσω από την επιφάνεια καλοί μου άνθρωποι. Προφανώς κι έχετε πέσει σε λάθος ερμηνεία των λεγομένων του παπά Ευάγγελου. Κι ο Γρηγόριος Ε’ λένε είχε «αφορίσει» την Ελληνική Επανάσταση… κι ακόμα μερικοί το πιστεύουν… διαβάστε όμως την ιστορία να καταλάβετε τι ακριβώς έγινε. Μια συμβουλή: Απλά, ήρεμα κι όμορφα κατεβάστε αυτό το άρθρο γιατί εκτίθεστε.

    • Δεν είναι ντροπή να προπαγανδίζεις και να παρασέρνεις στην -πνευματική- ανομία τους ανθρώπους; Δεν είναι ντροπή να διακωμωδείς το τίμιο ράσο; Δεν είναι ντροπή να θεωρείς άρχοντα (!!!) τον Πατριάρχη; Δεν είναι ντροπή να τα βάζεις με ομόδοξους λαούς (τους Ρώσους φυσικά); Δεν είναι ντροπή να λες ότι δεν πειράζει κι αν βλασφημήσεις (αρκεί να μπορείς να κοινωνήσεις); Δεν είναι ντροπή να λες πως δεν πειράζει αν δεν προσκυνήσεις την εικόνα του Χριστού (από την στιγμή που φοράς μάσκα) – όταν οι άγιοι πατέρες όρισαν να αναθεματίζεται όχι μόνο όποιος δεν τις ασπάζεται, αλλά και όποιος είναι σε κοινωνία με αυτούς (που δεν το πράττουν); Δεν είναι ντροπή να το παίζεις επαναστάτης και παράλληλα να περνάς «υπογείως» ΟΛΑ τα μέτρα του Καίσαρα; Δεν είναι ντροπή να λες «κακομίτσηδες» όλους τους Έλληνες; Δεν είναι ντροπή να βάζεις μουσικές μέσα στον ιερό ναό; Δεν είναι ντροπή να κάνεις ομιλίες, ο άλλος να σου ‘χει βάλει την εικόνα της Παναγίας αγκαλιά με τον Ιωσήφ από πίσω σου και εσύ να μην έχεις πρόβλημα;

    • Πώς αλλιώς «ερμηνεύεται» η μπατονέτα μέσα στη μύτη (μέχρι δακρύων) του π. Ευάγγελου; κε Παναγιώτη, ποιοί να μάθουν να διαβάζουν πίσω από την επιφάνεια; Αυτοί που κατάλαβαν ότι ο π. Ευάγγελος προμοτάρει το τεστ στους πιστούς; Αυτοί που είδαν κάποιο «άλλο μήνυμα»; Αυτοί που δεν είναι σίγουροι τι είδαν; Αυτοί που είδαν πολλά αταίριαστα μηνύματα; Ή αυτοί που είδαν έναν νέο Γρηγόριο Στ’; Απλά και όμορφα, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, όταν ξεκαθαριστεί που στέκεται ο π. Ευάγγελος, η ανάρτηση θα παραμείνει στη θέση της.

    • Παναγιωτη , παλαιοτερα ειπε θα βαλουμε και μασκες και το βρακι μας αναποδα αρκει να μπουμε στο Ναο…..τί δηλαδη να διαβασουμε απο πισω, ειναι ξεκαθαρη η αιρεση του, αντιστοιχα θα εκανε τα παντα για να μπει σε εναν αιρετικοκρατουμενο ναο της Κων/πολεως απο Αρειανους, παρα να αγωνισθει να βρει κατακομβικα την Εκκλησσιτσα του Αγ.Γρηγοριου του Θεολογου και του ποιμνιου του, την μοναδικη ορθοδοξο μεσα στην Πολη.

      ο Γρηγοριος ο Ε αναγκασθηκε να αφορισει επαναστατουντες πραγμα που αναιρεσε στα κρυφα με ακολουθια, υπο την απειλη της μαχαιρας στο λαιμο του, με σκοπο να βοηθησει την επανασταση ζωντανος επανω στη γη το οποιο και επραξε, δηλ ανεβαλε την θυσια του για την καταλληλοτερη ωρα, δεν του ειπε ο εχθρος: Γρηγοριε ή Χριστο ή Αλλαχ…. συνεπως δεν ηταν ζητημα πιστεως και χωρουσε διπλωματια

      ο π.Ευαγγελος δεν εχει την μαχαιρα στο λαιμο του να του λεει πες στους πιστους αυτο και αυτο, και ακομη και αν δεν τηρει τα μετρα ο ιδιος, αυτο που προβαλλει ως δημοσια διδασκαλια ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ αναιρει την πιστη, κηρυττει αιρεση δηλ, και δεν χωραει διπλωματια γιατι κατεβαζει τον ανθρωπο στην κολαση

      Ο Τουρκος επετρεπε λατρεια, οι Ευρωπαιοι που προεπαναστατικα απελευθερωσαν για λιγο καποιες ελληνικες περιοχες, δεν επετρεπαν, θελανε να γινουμε προτεσταντες ή παπικοι για να εχουμε ανοιχτες εκκλησιες….το ιδιο με σημερα δηλ, να χασουμε τα 2000 χρονια Αγιοτητας του Ιερου Ναου.

      • Όλα σωστά φίλτατε, αλλά επέτρεψε μου να θεωρώ ότι ίσως και να εχει προκαλέσει την αόρατη απειλητική μάχαιρα του θανάτου και της καταστροφής, μετά από γνωστή διαρκή πτώση και σύμπλευση με μασονοκρατούμενες δυνάμεις μέσα στον εκκλησιαστικό χώρο. Αν όντως έχει κάποιος ομιλία του συγκεκριμένου πάτερ που βάλει κατά της μασονίας και του καμπαλικού ιουδαισμού, θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω περισσότερα. Μέχρι τότε θα θυμάμαι με αποστροφή το 666 που κάνει συνειδητά με τα χέρια του σε κάποιο βίντεο που «διδάσκει», καθώς και τις άλλες πλάνες που διέδιδε κατά καιρούς..Με ατάκες τσουβαλιάσματος του στυλ «η δικαιοσύνη του Θεού είναι το έλεος του» απαξιώ και να του απευθύνω επιστολή..
        Άλλωστε τώρα πλέον έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα και σε διάφορα άλλα, όπως πολλοί που δεν απολογούνται ποτέ για τις αιρέσεις τους..

  12. Εξυπνάδα στις γριές πουλάει ο ανθρωπος, λες και αυτές αντιπροσωπευουν τον ραγιαδισμο, ο ίδιος ως ποιμένας και ανώτερος από την θεία δεν προτρέπει στην λύση της ομολογιας,γιατί όταν χρειάστηκε την προηγούμενη σαρακοστή έκανε τον κρυπτοχριστιανο άνευ ομολογίας, κοινωνουσε μπατσους στα ταξί.
    Τώρα που χρειάζεται αναγκαστική ομολογία μαλώνει τις γριές γιατί αυτές θα σκυβουν μονο το κεφάλι και υπακουν σε ότι τις λένε, αυτός που του έκλεισαν ολόκληρη εκκλησία και δεν είπε τίποτα, θα γινεί Κολοκοτρώνης της πίστης,αλλα ποιους θα πολεμησει; τι κράτος μόνο; ή και τον ιερονυμο;

  13. Από όλη την ομιλία, αυτό κρατήσατε;;;;

    Διλέξτε τα ορθά της ομιλίας, του π.Ευγγέλου, όπως η μέλισσα διαλέγει τα άνθη!

    Να έχουμε την ευχή του π.Ευαγγέλου.

    Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

    • κε Σπυρίδωνα, παραδέχεστε ότι υπάρχουν και μη ορθά σημεία στην ομιλία. Αν ανοίξετε τα μάτια σας και δείτε και τί συμβαίνει γύρω μας αυτήν την στιγμή θα καταλάβετε ότι δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να διαλέξουμε τα ορθά της ομιλίας και να αφήσουμε τα άλλα ασχολίαστα.
      Μα επιτέλους. Που ζείτε όλοι εσείς; Δεν βλέπετε τί συμβαίνει γύρω μας;

  14. Δεν γνωρήζω αν ο π. Εύαγγελός είναι πράκτορας ή όχι αλλά έχω την εντύπωση πως εσείς σήγουρα είστε, με το να διαβάλεται και να συκοφαντήται ένα Ιερωμένο απομονώνοντας δύο φράσεις αυτού από μία ομηλλία 2:30 ωρών που εντάσσεται σε μία σειρά ωμηλιών 10 αδων ωρών. Και με ποιό σκοπό; Να κάνει αυτό που η Εκκλησία ξέχασε να κάνει τα τελευταία χρόνια, να κατήχηση και να αφυπνίσει το πλήρωμα. Και αν διαφωνείς άσε το πληκτρολόγιο παράτατα όλα και άντε στην Αφρική να προσφέρεις ιεραποστολικό έργο

    • Από την ορθογραφία σου φίλε μάλλον ο πράκτορας είσαι εσύ, φαίνονται τα ταχύρυθμα μαθήματα ελληνικής γραφής.

    • δεν ειναι πρακτορας πλανημενος ειναι, ομως βοηθαει το εργο των οντως πρακτορων οπως πραττει

      να σου πω, υποθετικα, αμα ενας παπας κατηχει κατα ολα τα αλλα ορθοδοξα ενα λαο τους πει ομως ελα μωρε το χαραγμα δεν ειναι τιποτα, τελικα θα σωθουν οι ακροατες που θα εφαρμοσουν τα λεγομενα του στη πραξη;

      μαθε τους Αγιους. ο Αγιος Γαβριηλ ο δια Χριστον Σαλος μας ειπε οτι οι οπαδοι του Αντιχριστου θα πηγαινουν εκκλησια θα κηρυττουν εντολες του Ευαγγελιου θα βαπτιζονται κλπ. να προσεχουμε, μην πινουμε πορτοκαλαδα με λιγες σταγονες κωνυο λοιπον

    • κε Γεώργιε έκανε ολόκληρη παράσταση για το τεστ. Τί είδους κατήχηση είναι αυτή να λες στους πιστούς ότι ο μόνος τρόπος για να κάνουν Πάσχα φέτος στις Εκκλησίες είναι αν χώσουν μία μπατονέτα μέσα στη μύτη τους;

  15. Μάλλον δεν ξέρετε τον π. Ευάγγελο.
    Ακόμα και αν δεν τον ξέρετε, δεν καταλάβατε το πνεύμα της ομιλίας του. Πολύς ο σκοτισμός αδελφοί μου.

    • θα βαλλουμε και μασκες και το βρακι μας αναποδα ειπε καποτε για την εισοδο στο Ναο.

      Το πνευμα του συγκεκριμενου αποσπασματος αυτο ακριβως λεει, μας δειχνει τον τροπο για να κανουμε πασχα δια ραπιντ τεστ. Δεν βλεπω καποια παρερμηνεια στην αντιμετωπιση του για την εισοδο στο Ναο, που ειναι εκδηλωμενη και απο παλαιοτερα, μην μπερδευεστε δεν σχολιασε το πνευμα της ολης ομιλιας, αλλα το πνευμα του αποσπασματος (που ηταν εκτος του θεματος της ομιλιας ετσι κι αλλιως- Ανδρες Ηρωες του 21-)

  16. Άκου πράκτορας ο π. Ευάγγελος! Επειδή σαν γιατρός ψάχνει λύσεις για να μην ξαναστερηθούμε την Θ. Λειτουργία και το Πάσχα. Αντί να τον συγχαρειτε τον κατακρινετε τόσο επαίσχυντα; Ντροπή σας. Η πίστη δεν είναι ιδεολογία και οπαδισμός. Η πίστη θέλει καρδιά και αλήθεια και Πνεύμα. Γρήγορα για εξομολόγηση όσοι παρασυρθηκατε από τον πονηρό για τους πονηρούς διαλογισμούς σας εν ταις καρδίαις υμών.
    Λυπάμαι που βλέπω πόσο εύκολα παρερμηνεύουν το κάθετι οι πωρωμένοι οπαδοί του Χριστού. Ουδεμίαν σχέσην έχετε εσείς με την Αγία Εκκλησία Του αν δεν μετανοησετε. Αλλά η μετάνοια θέλει ταπείνωση και η ταπείνωση κατακαιει τον διάβολον.

    • Επειδή σαν γιατρός ψάχνει λύσεις για να μην ξαναστερηθούμε την Θ. Λειτουργία και το Πάσχα.

      Αγαπητέ, ποτέ δεν ήταν ο ιός η αιτία που δεν μας άφηναν να πάμε στους ναούς. Δεν μας αφήνουν να κάνουμε τίποτα γιατί είναι αντίθεοι, αντίχριστοι, μισάνθρωποι και ανθρωποκτόνοι. Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, όσα τεστ κι αν κάνεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος.
      Αν δεν το συνειδητοποιήσουμε αυτό, άδικα κοπιάζουμε.

      Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλει να παίζει ο π. Ευάγγελος, ούτε και με νοιάζει πολύ. Αυτό που λέω σε όλους είναι να μην εμπιστεύονται τυφλά κανέναν, όπως ζήτησε και ο απόστολος Παύλος από τους χριστιανούς («αλλά καί εάν ημείς ή άγγελος εξ ούρανού ευαγγελίζηται υμίν παρ’ ό ευηγγελισάμεθα υμίν, ανάθεμα έστω»).
      Μου είναι εμφανές όμως ότι ο άνθρωπος έχει παίξει κάποιο κακό ρόλο στο παρελθόν, είτε εν αγνοία του είτε επίτηδες. Δεν τον εχθρεύομαι για αυτό, κάνοντας καλούς λογισμούς, αλλά κατά βάθος πιστεύω ότι θα με απογοητεύσει.

      Προσωπικά, τον είδα πολύ καχύποπτα όταν πρωτοεμφανίστηκε ξαφνικά στο Internet με μεγάλη «λάμψη» και δόξα, και προβάλλοντας κάποιες λάθος απόψεις, την ώρα που κάποιοι διαχρονικώς αξιέπαινοι κληρικοί έκαναν αγώνα για να στρέψουν τον κόσμο προς άλλη κατεύθυνση. Μέχρι τότε δεν ήξερα καν ότι υπήρχε. Τουλάχιστον, δεν είχα βρει ποτέ μέχρι τότε κάποιο βίντεό του στο Internet, όπως συμβαίνει καθημερινά πλέον.
      Μετά άρχισα να σκέφτομαι δικαιολογίες για αυτόν, αλλά θα πρέπει να μου εξηγήσει, εμένα προσωπικά, γιατί ενώ έχει ΤΟΣΟ μεγάλο στόμα για όλα τα οικονομικά ξεστρατήματα της διοίκησης στην Εκκλησίας, δεν λέει ποτέ τίποτα για τα δογματικά της ξεστρατήματα: το Ουκρανικό, το σχίσμα του Οικουμενιστικού Φατριαρχείου, το αιρετικό Κολυμπάρι, τον αιρετικό Φατριάρχη τους, ποιον επίσκοπο μνημονεύει και αν συμφωνεί σε όλα τα δογματικά/θεολογικά/εκκλησιαστικά ζητήματα μαζί του, κτλ. Και επίσης, γιατί ξαφνικά σταμάτησε να ασχολείται με την ιεραποστολή και ασχολείται με εθνικά και ελλαδικά θέματα. Κουράστηκε; Αρρώστησε; Βαρέθηκε; Τελείωσε το έργο του; Του ανάθεσαν κάποιο νέο έργο εδώ στην Ελλάδα;

      Το κυρίως πρόβλημα δεν είναι ούτε ο ιός, ούτε οι κυβερνώντες, ούτε τα τεστ, ούτε οι κλειστές εκκλησιές, ούτε οι μερσεντές των επισκόπων. Το πρόβλημα είναι η αιρετική πίστη των επισκόπων. Αυτοί έκλεισαν τους ναούς και αυτοί προκάλεσαν όλες τις συμφορές. Και ο ιός ακόμα, κάλλιστα θα μπορούσε να εξαφανιστεί μαζί με τους επιδημιολόγους, αν έκαναν αυτό που ορίζει η πίστη μας.

      Τέλος, απορώ πως σου φαίνεται απίθανο να είναι ο π. Ευάγγελος (και οποιοσδήποτε πατέρας Ευάγγελος) πράκτορας κάποιου σκοπού ξένου για την Εκκλησία, όταν ο ίδιος ο Χριστός προδόθηκε από τον Ιούδα, όταν υπάρχουν αμέτρητα ιστορικά προηγούμενα στην εκκλησιαστική ιστορία, και όταν ξέρουμε όλοι ότι ο Φατριάρχης της Πόλης και οι συν αυτώ είναι πράκτορες των Αμερικανών, είτε ενσυνείδητοι είτε λόγω βλακείας (και μάλλον το πρώτο και όχι το δεύτερο).

    • φιλε μου καρδια θελει οντως οχι διανοια

      οσο απεχει ο Ουρανος απο την γη, απεχει και ο ιερεας απο τον γιατρο, η Ιερωσυνη θα πρεπει να εχει το προβαδισμα στα καθηκοντα του, τα 2000 χρονια παραδεδομενα σε εμας, τοσο απεχει ο Ναος απο τους δημοσιους κοινους χωρους

      δεν παρερμηνευουνε ευκολα τα λογια του, ειναι παγιες θεσεις του καθως παλαιοτερα ειπε οτι και μασκες και το βρακι μας αναποδα θα φορεσουμε αρκει να μπουμε στο Ναο, αν εσεις δεν εχετε θεμα με αυτο τοτε θυμηθειτε την συνπεριφορα σας στο Ναο απο το 2020 και πριν και δειτε τί κολλησατε απο την συναναστροφη σας εντος του κτιριου του Ναου.

      δεν ειναι πρακτορας, ομως εξυπηρετει ταμαμ τα σχεδια των οντως πρακτορων, αρα το αποτελεσμα ποιο ειναι; θλιβερο.

      εχει πολλα καλα στοιχεια βεβαια.

    • @Erimitic Αν αγαπάτε την Θεία Λειτουργία να ψάξτε και να απαιτήσετε κατακομβικές Θείες Λειτουργίες, όχι να ζητιανεύετε να σας δώσουν πιστοποιητικό υγειονομικών φρονημάτων για να εισέλθετε μέσα στο Ναό όπου διακωμωδείται η Πίστη. Έχετε διανοηθεί τί παραδίδετε στις επόμενες γενιές;
      Δεν μας είπε ο π. Ευάγγελος αν μπορούμε να χώσουμε αυτό το ματσούκι μέσα στις μύτες και των μικρών παιδιών και τί θα πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση τραυματισμού (αιμορραγίας απ’ τη μύτη), πονοκεφάλου. κτλ.
      Πολεμείται η Πίστη και μας κάνετε κήρυγμα κατηγορώντας μας για εκείνα που εσείς έχετε αποδεχθεί. Τα βλάσφημα μέτρα μέσα στους Ιερούς Ναούς μετατρέπουν την Πίστη σε ιδεολογία. Εσείς έχετε κάνει την Πίστη ιδεολογία.
      Βαλτός είστε κύριε;
      «Τεστ αντιγόνου covid-19». Για αυτό το ράπιντ τεστ γνωρίζετε κάτι; Περιέχει νανοσωματίδια όπως και το λεγόμενο «εμβόλιο». Θα το κάνετε στα παιδιά σας;
      https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/03/blog-post_9364.html
      Απευθυνθείτε στον ιατρό π. Ευάγγελο και ενημερώστε μας.

  17. ΟΧΙ! Εσύ κάνε ότι θέλεις παππούλη, εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε Πάσχα μέσα από τέστ ! Σου είπε κανείς ότι αν το rapid τέστ είναι αρνητικό θα επιτρέπεται από τους κρατούντες η είσοδος στο ναό; Γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρουμε εμείς; Από πότε μία επίδειξη rapid τέστ αποτελεί θεολογικό κήρυγμα, κήρυγμα μετανοίας; Από πότε επιτρέπονται τραγούδια -έστω και δημοτικά- μέσα σε ιερό ναό; Μήπως τα ισοπεδώσαμε όλα αδελφοί; Απλώς ερωτώ, μήπως;

  18. ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.
    ΑΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
    ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΚΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥ ΦΟΒΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΩΪΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΗΤΑ !
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΝΝΑΙΟΣ,ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ;;
    ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ;; ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ;;

    • Τα «μέτρα» που μας επιβάλλει ο Καίσαρας μέσα στους Ναούς δεν είναι εμπόδια σε κάποιο κατοστάρι που πρέπει σώνει και καλά να ξεπεράσουμε για να αποδείξουμε κάτι. Βλασφημείται ο Θεός. Ας τις κλείσουν. Θα πάμε κατακομβικά.

      «ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΝΝΑΙΟΣ,ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ;;
      ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ;; ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ;;»

      Όποιος έχει πνευματική ζωή. Αλλοίμονό μας.

  19. «Φορέστε τη μάσκα για να φτάσουμε στο ποθούμενο».
    «Με το τέστ θα κάνουμε Πάσχα» και μάλιστα διαπίστωση που συνοδεύεται από επίδειξη εκτέλεση για να το εμπεδώσει καλύτερα ο κόσμος.
    Δεν υφίσταται περιθώριο άλλων ερμηνειών. Αλλά και μία πιθανότητα να υπάρχει για το αντίθετο θα μπορούσε να πει απλά πως δε χρειάζεται τεστ, καρδιογράφημα, εξέταση αίματος, ούτε άλλη ιατρική πράξη ή άλλο βλάσφημο υγειονομικό μέτρο προκειμένου να εισέλθετε στους Ναούς σας κοιμισμένοι χριστιανοί!!!
    Όπως και να’χει ο χρόνος θα δείξει ποιος συντάσσεται με τους νεοταξίτες και ποιος όχι, ξεκάθαρα.

  20. Πραγματικά, ενώ ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, μπήκα στον κόπο και είδα όλο το βίντεο (Α’ & Β’ μέρος). Έψαξα διεξοδικά όλο το 5ωρο να δώσω δίκιο στα πνευματικά μου αδέρφια που θεωρούν ότι ειρωνεύεται τα test. Δεν δύναμαι να το βρω! Αγαπητά μου αδέρφια, παρακαλώ σας θερμά, κάνετε αγάπη και δείξτε μου έστω 1 δευτερόλεπτο – ακριβώς όμως – που ακριβώς καταδεικνύεται αυτό! Με συγχωρείτε. Δεν σας κρίνω αλλά δεν διακρίνω ειρωνεία! Δεν κρίνω ούτε τον π. Ευάγγελο. Απλά αντιλαμβάνομαι πως όντως διαφημίζει τα τεστ. Εγώ δηλαδή θα πρέπει να πάω στα 12 ευαγγέλια, στον επιτάφιο, στην Ανάσταση του Ιησού Χριστού μας, κραδαίνοντας 7 test κάθε μέρα στα μούτρα των επιτρόπων μας (ενδόμυχα θα χαρώ να το κάνω), καθώς τυγχάνω πατέρας 5 μικρών τέκνων. Πραγματικά απορώ επίσης για το εξής: μόνο το Άγιο Πάσχα έχουμε; Δηλαδή, τί θα κάνουμε στις προηγιασμένες μας, στα μεγάλα απόδειπνά μας, στις «απλές» Κυριακές μας μας βρε παιδί, μέχρι να έρθει το Πάσχα μας. Μήπως ο π. Ευάγγελος απευθύνεται στους καλτσουνάδες, όπως λέμε εμείς εδώ στα Χανιά τους εντός της Μ. Εβδομάδας επισκέπτες; Δεν ξέρω, απλώς αναρωτιέμαι… Συγχωρέστε το ύφος μου! Καλή Ανάσταση αδέρφια μου!

  21. Σχετικά, με αυτόν τον άνθρωπο, άλλη μια φορά τον είδα να κατηγορεί με ηλίθιες κατηγορίες τους Ρώσους. Αυτό ήταν το βίντεο, αλλά δεν είναι πλέον διαθέσιμο:
    Ευάγγελος Παπανικολάου «ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΠΟΤΕ»:

    Επομένως, δένει σιγά-σιγά το πράγμα: βοηθάει την κυβέρνηση, βοηθάει τα σχέδια των Αμερικάνων, βοηθάει τους αιρετικούς στο Φανάρι.

  22. Με ολο τον σεβασμο αν ειμαστε ρεαλιστες θα δουμε δυστυχως οτι ισως καποιοι επειδη δεν εχουν σωστους πνευματικους να ζησουν τεστ και αλλα παρατραγουδα για να πανε Πασχα στις ενοριες τους… Ισως για αυτους με μια ισως δοση ειρωνιας να το εκανε ολο αυτο ο Πατερ Ευαγγελος και το λεω αυτο πιστευοντας οτι εχετε ακουσει κι αλλες παλαιοτερες ομιλιες του. Γιατι αν οντως εχετε ακουσει και αλλες ομιλιες του των τελευταιων χρονων νομιζω ειναι αδικο να απομονωσουμε αυτο το συμβαν, που οντως ηταν τραβηγμενο, και να ακυρωνουμε ολο το εργο του , που κατα την γνωμη μου δεν ειναι μικρο, με χαρακτηρισμους. Προσωπικα περυσι καπου τετοιο καιρο τον γνωρισα μεσα απο τις ομιλιες του και απο τοτε αν οχι ολες ακουσα τις περισσοτερες και πραγματικα αναπαυομουν. Τον Αυγουστο στο Αγιο Ορος ρωτησα διαφορους μοναχους αλλα και Γερωντα γνωστης Μονης και μου ειπαν θετικα πραγματα οσοι τον γνωριζανε γιατι πηγαινε συχνα μου ειπαν απο μικρος. Επισης ως γνωστον ο παπαΕυθημης της Καψαλας οπως και αλλοι φωτισμενοι γερωντες δεν συμφωνουν με τεστ, μασκες και αλλες βλακειες στην εκκλησια και γιαυτο λεω οτι δεν πιστευω ο Παπαβαγγελης να τους πηγαινει κοντρα… Ας μην βιαστουμε να κρινουμε προτεινω δεν εχει νοημα, αλλωστε θα φανει με τον χρονο φανταζομαι θα κανει και αλλες ομιλιες. Αν πια εχει κανει τοσο μεγαλη αλλαγη τι να πω κριμα… Αληθεια εκανε ομως;

    • Μα τους πάει κόντρα , όπως πάει και κόντρα σε τόσους επιστήμονες που χουν άλλη γνώμη για την κατάσταση. Υπερβαίνει δε τα εσκαμμένα και χαρακτηρίζει άρρωστους όσους βγουν θετικοί από κάτι τόσο αμφίβολο και αναξιόπιστο, που δεν στέκει επ’ ουδενί επιστημονικά. Εδώ δεν κάνουμε προσωποληψίες, σε κάτι τόσο αυταπόδεικτο και άθλιο. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ. Ο μέγιστος υποστηρικτής του επίσημου αφηγήματος αποδείκτηκε. Ακόμα και αν ο Π.Ο.Ε λέει πλέον ότι χρειάζονται να αναφέρονται οι κύκλοι ενός μοριακού τεστ, ακόμα και αν τόσα μοριακά τεστ λένε στα κουτιά ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ για διαγνωστικους λόγους. Και ποιο μοριακό να κάνουν από τις πολλές εκατοντάδες που κυκλοφορούν, ποια μάρκα και τύπο? Όλα ίσα και όμοια? Με προσωρινές αδειοδοτήσεις κυκλοφορίας που βασίζονται σε μια δήλωση του κάθε κατασκευαστή, ότι δουλεύει σωστά? Ποιο διαβολικό το παραμύθι δεν γίνεται…
      Και καλύτερο ποιμένα σε ρόλο λύκου, ο διάβολος που να φανταστεί..

      Και ο πάτερ το στηρίζει το όλο θέμα ως το καλύτερο πρωτοπαλίκαρο..Αφήστε τα λοιπόν για τις «μαρτυρίες» περί μοναχών, εκτός εάν έχετε απτές αποδείξεις, όπως ηχογράφηση ή γραπτώς, από φτασμένους ασκητικούς και αγωνιστικούς μοναχούς….Αλλιώς δημιουργείτε επαγγελματικά αμφιβολίες για το τι είδαμε και καταλάβαμε με απαράμιλλη θρασύτητα..

      Τα εγκώμια του βατοπαιδινού ηγουμένου δεν τα είδατε? Δουλευόμαστε ή απευθυνόσαστε σε χαζούς νομίζετε..?
      Για να μην μακρηγορούμε και επειδή για πολλούς μια εικόνα χίλιες λέξεις, ο πάτερ άνοιξε και έκλεισε την αναλυτικότατη εισήγηση του για τα τεστ με τις εξής χειρονομίες ..


    • και μαθητες αγιων και αγιοι κανανε λαθη

      απλα η αντιμετωπιση του στο ΕΝ ΛΟΓΩ ΖΗΤΗΜΑ δεν εχει αλλαξει απο παλαιοτερα, θα βαλουμε και μασκες και το βρακι μας αναποδα ειπε για να μπουμε στο Ναο, για να μην χασει λεει την Θεια Μεταληψη λες και θα την παρει με την εμπρακτη απιστια της τηρησης των μετρων

  23. ΗΞΕΙΣ ΑΦΗΞΕΙΣ ΟΥΚ ΕΝ ΠΟΛΕΜΩ ΘΝΗΞΕΙΣ!!!
    Ο ΠΑΤΗΡ, ΒΑΖΕΙ ΤΟ » , » ΌΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΆ Ο…..ΕΝΤΟΛΕΑΣ……
    ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ, ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΦΩΤΙΣΗ,
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΣ….!!!!!!!!
    ΠΟΝΗΡΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ,
    ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ!!!!

  24. Ντροπή να συκοφαντείτε έτσι τον πατήρ. Είναι πασιφανές -για έναν νοήμων άνθρωπο-, ότι με τα λόγια του σαρκάζει την όλη κατάσταση «σκλαβιάς» (εκεί ταιριάζει και το τραγούδι). Είναι εξαιρετικά έξυπνη η προσέγγιση του για να μην έχουν «πάτημα» οι όποιοι κατηγορούντες την εκκλησία… Μην διαστρεβλώνετε τα νοήματα της ομιλίας…

Σχολιάστε