Ο Μητροπολίτης Ηλείας ξεπέρασε ακόμη και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

σ.σ. Πριν λίγους μήνες το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ σε άρθρο του με τίτλο «Η επιχείρηση έχει να παίξει σημαντικό ρόλο στον εμβολιασμό του κόσμου», συνιστούσε την ενημέρωση και παρότρυνση των εργαζομένων από τους εργοδότες τους να εμβολιασθούν. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, αν και προφανώς επιθυμεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και έχει προβεί στις ανάλογες ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση, στο άρθρο χρησιμοποίησε ήπιες εκφράσεις για να μην προκαλέσει ευθέως την οργή και την δυσπιστία του κόσμου. Ο πολύς Μητροπολίτης Ηλείας ξεπέρασε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και προέβη στην βάναυση αυταρχική ενέργεια να απολύσει δύο εργαζομένους σε Γηροκομείο της Μητροπόλεώς του επειδή αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο !!

Αυτό που δεν έχει ακόμη τολμήσει να κάνει λαϊκός εργοδότης, το έκανε Μητροπολίτης της Εκκλησίας της Ελλάδος, ανοίγοντας τον δρόμο για την περιθωριοποίηση και οικονομική εξόντωση των ανθρώπων που δεν θέλουν να εμβολιασθούν. Τελικά, το να είσαι ρασοφόρος και να μην θέλεις να αντιμετωπίσεις πνευματικά τις δυσκολίες σε καθιστά τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο. Διότι θα πουλήσεις με το τσουβάλι δήθεν πνεύμα για να πάρεις των άλλων το αίμα. Ενώ οι πνευματικοί άνθρωποι δίνουν το δικό τους αίμα για να πάρουν πνεύμα.

Έχουνε διανοηθεί τι κακό προκαλούν όλοι αυτοί στην Εκκλησία; Έχουνε διανοηθεί τί τους περιμένει;

Μήπως θα πρέπει να φάει μία μηνυσάρα ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης για να στανιάρει; Διότι πολύ μας έχει κουράσει τελευταία με τα κατορθώματά του. Δεν προστατεύονται οι εργαζόμενοι από το Νόμο; Υπέγραψαν κατά την πρόσληψή τους ότι θα πρέπει να κάνουν εμβόλιο, τούμπες και ακροβατικά στο τσιφλίκι του Μητροπολίτη Ηλείας; Αυτό εδώ ο Μητροπολίτης το γνωρίζει; «Φάουτσι: ο πρωταρχικός στόχος του εμβολίου είναι η πρόληψη των συμπτωμάτων, όχι η αποτροπή της μετάδοσης του ιού.» Κατάλαβε ότι η δικαιολογία «να προστατεύσει την υγεία των ηλικιωμένων» είναι αστεία;

Νισάφι πια. Βάλτε ένα φρένο σ’ αυτήν την ηλιθιότητα και την κατρακύλα.

***

Απολύθηκαν δύο εργαζόμενοι σε γηροκομείο της Ι.Μ. Ηλείας επειδή δεν εμβολιάστηκαν

Με στόχο να προστατεύσει την υγεία των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο της Ι. Μ. Ηλείας στη Γαστούνη, καθώς και των εργαζομένων στο ίδρυμα, ο Μητροπολίτης κ. Γερμανός απέλυσε δύο εργαζόμενους που αρνήθηκαν πεισματικά και δίχως λόγο να εμβολιαστούν.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του στην εφημ. «Πατρίς». Ο ιεράρχης γνωρίζει την αξία της ανθρώπινης ζωής και την προστατεύει.

Εμβολιάστηκε ο κ. Γερμανός

Άλλωστε το έχει αποδείξει με την στάση του από την πρώτη στιγμή που ο κορωνοϊός έκανε την εμφάνισή του στην Ηλεία.

Ο μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Ο ίδιος δήλωσε: «Πήγα από τους πρώτους με ραντεβού στο Νοσοκομείο του Πύργου χωρίς τυμπανοκρουσίες και εμβολιάστηκα.

Είμαι 89 ετών και έχω κάνει και τις δύο δόσεις. Πρέπει να επαινέσω τον διοικητή του Νοσοκομείου γιατί στον Πύργο υπάρχει ένα εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί άψογα».

Ρομφαία

-https://www.youtube.com/watch?v=-UbiFm2gRXM

13 thoughts on “Ο Μητροπολίτης Ηλείας ξεπέρασε ακόμη και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

 1. παίζει ρόλο η πολιτική ιδεολογία των χριστιανων. οι αριστεροί χριστιανοί ειναι πιό δουλικοί στο σύστημα…

 2. Οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν πρέπει άμεσα να κινηθούν νομικά εναντίον του εργοδότη τους καθώς ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός από το νόμο όπως αναφέρει και το pronews και διότι δημιουργείται ένα πολύ επικίνδυνο προηγούμενο. Επίσης να τονίσουμε ότι το επιχείρημα του Μητροπολίτη ότι έτσι έβαζαν σε κίνδυνο τους φιλοξενούμενους ηλικιωμένους είναι τουλάχιστον αστείο, καθώς αφού το εμβόλιο προστατεύει, όποιος ηλικιωμένος το κάνει είναι προστατευμένος και άρα δεν κινδυνεύει σε καμία περίπτωση από μία διαφορετική απόφαση του πλησίον του.

 3. «Η συναίνεση του ασθενή αποτελεί στοιχείο υψίστης νομικής σημασίας για την ιατρική ευθύνη. Κάθε ιατρική πράξη που πραγματοποιείται χωρίς έγκυρη συναίνεση του ασθενούς, ασχέτως αν γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες της ιατρικής, αποτελεί αυθαίρετη ιατρική πράξη και επιδέχεται δικαστική επίλυση (αστικά και ποινικά)»
  «Υποστηρίζεται και η άποψη πως η θεραπευτική ιατρική πράξη είναι μία νόμιμη πράξη. Ωστόσο αν διενεργείται χωρίς τη συναίνεση ασθενούς, την καθιστά παράνομη προσβολή της προσωπικότητας του»
  Η επιβολή απο εργοδότη χρήσης φαρμάκου σε υπάλληλο αποτελεί ποινικό αδίκημα…

 4. Πρέπει νά γνωρίζουμε τα ονόματα των Μητροπολιτών πού εμβολιαστηκαν για νά τούς αποφεύγουμε νά τούς χαιρετούμε.
  Φυσικά δεν δεχόμαστε το φίλημα τών χεριών των οικουμενιστων Μητροπολιτών πού υπέγραψαν τήν προδοτική συμφωνία στο Κολυμπάρι τής Κρήτης, καθώς επίσης καί τούς Μητροπολίτες πού εξαναγκάζουν τούς πιστούς να μασκοφορουν εντός τού ιερού ναού.

 5. Τόν περασμένο Μάρτιο ο επίσκοπος Γερμανός, αποφάσισε , καμμία Θεία Λειτουργία σέ όλη την Ηλεία, ούτε καν κεκλεισμένων των θυρών…Μ
  Από τότε έδωσε τά διαπιστευτήρια του στην Νέα Τάξη…

 6. Να υπενθυμίσω ότι 1 μήνα πριν την «πανδημία» στον Ελληνικό χώρο πέρυσι, ο συγκεκριμένος πλανεμένος και αιρετικός δέσποτας, έκανε σε κάμερες και πλήθος αφήγηση στο ότι άκουσε τον …»Χριστό» να του λέει να δώσει εντολή (!!!) στον υπουργό να γίνει ο νέος δρόμος…
  Το πόσο δούλεμα έχουν ρίξει οι δαίμονες δεν έχει πλέον όρια…

 7. Η ενέργεια του μητροπολίτη προφανέστατα είναι αυθαίρετη, καταχρηστική, παράνομη και αντισυνταγματική.
  Ας ελπίσουμε ότι οι απολυθέντες θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη της πατρίδας μας και η τελευταία θα τους δικαιώσει καταφέροντας ισχυρό ράπισμα στην επηρμένη παρειά όσων αξιωματούχων αυθαιρετούν.

 8. Το λιγότερο που μπορώ να πω σαν Χριστιανός Ορθόδοξος είναι, αλίμονο στον άνθρωπο που γίνεται αιτία σκανδάλων!!!
  Επίσης πρέπει ΑΜΕΣΑ η ΔΙΣ να πει ξεκάθαρα αν συμφωνεί με την ενέργεια του Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανού να προβεί σε απολύσεις εργαζομένων του Γηροκομείου γιατί έπραξαν το συνταγματικό δικαίωμα τους να αρνηθούν να κάνουν το εμβόλιο!!! Πρέπει οι εργαζόμενοι να προσφύγουν εναντίον της άδικης και αντισυνταγματικής απόλυσης τους!!!
  Πόσο κρίμα…!!!
  Έκανε πράξη στην Ελλάδα, την Ορθόδοξη Ελλάδα, αυτό που θέλουν οι άρχοντες της Νέας Εποχής του Αντιχρίστου ένας… Μητροπολίτης! Δηλαδή όποιος δεν θα υπακούσει στο Αντίχριστο πολιτικό σύστημα τους θα είναι εκτός… ζωής…
  Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι, για έναν Χριστιανό Ορθόδοξο η ζωή αυτή είναι το πέρασμα στην αιώνια ζωή έτσι όπως μας την χάρισε ο Δεσπότης Χριστός με την Σταυρική θυσία του και την ανάσταση του!!!
  Τώρα επιτρέπει λοιπόν ο Θεός αυτό το ξεκαθάρισμα στην εκκλησία του…
  Για να ξεκαθαρίσει επιτέλους στα μάτια των ενσυνείδητων και αγωνιστών Χριστιανών Ορθοδόξων ποιοί είναι οι ποιμένες του και ποιοί ήταν οι ΜΙΣΘΩΤΟΊ ποιμένες μέχρι τώρα, δηλαδή οι λυκοποιμενες!!!

 9. Ποια η διαφορά των εργαζομένων που απολύθηκαν ,επειδή δεν ήθελαν να εμβολιαστούν, σε σχέση με αυτούς που εμβολιάστηκαν; Το ίδιο μπορούσαν να κολλήσουν τους ηλικιωμένους, οι οποίοι μάλιστα έχουν ήδη κάνει το σούπερ εμβόλιο .
  Με αυτούς ,κινδυνεύει όχι μόνο η πίστη, η ελευθερία, η εργασία, η οικονομία, το σύνταγμα και τόσα ακόμη, αλλά και η απλή λογική !

 10. https://www.protothema.gr/greece/article/1101236/girokomeio-panagia-katholiki-apoluthikan-duo-ergazomenoi-giati-den-emvoliastikan
  Δείτε το μίσος και τη χαιρεκακία με την οποία κάποιοι δυστυχείς και τραγικοί σχολιαστές αντιμετώπισαν την απόλυση των δύο εργαζομένων.
  Τα βρωμερά ΜΜΕ έχουν δημιουργήσει το κατάλληλο ψυχολογικό κλίμα γι αυτήν την κατάσταση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s