Η 2η σελίδα του περιοδικού Σάλπιγξ Ορθοδοξίας της Μητροπόλεως Φλωρίνης που θυσιάζει τον Άγιο Γεώργιο στην πολιτική ορθότητα.

Στο τεύχος κάτω από τον τίτλο «Εξώφυλλο» έχουν κάνει λάθος και γράφουν «Σκίτσο του Δημητρίου Χαντζόγλου, εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», 22.03.2020»

Δεν λέγεται όμως Χαντζόγλου στο επώνυμο, Χαντζόπουλος λέγεται. Την ημερομηνία ευτυχώς την έχουν σωστή. Όντως το σκίτσο αυτό είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΗ» στις 22.03.2020.

Σχετικό: Μεγίστη βλασφημία από την Ι. Μητρόπολη Φλωρίνης.

5 thoughts on “Η 2η σελίδα του περιοδικού Σάλπιγξ Ορθοδοξίας της Μητροπόλεως Φλωρίνης που θυσιάζει τον Άγιο Γεώργιο στην πολιτική ορθότητα.

  1. Ο δημητριάδος έδωσε νέα συνέντευξη, τι είναι αυτό ρε παιδιά; δεν μπορούν να κρυφτούν.
    Στην ουσία αποκαλύπτει με ποιόν έχει ταχθεί και υπηρετεί και ποιόν με μαεστρία καταδιώκουν αμφότεροι.
    Ειδοποιεί το κράτος να συνεχίζει με το γάντι να διαλύει την λατρευτική σύναξη και την εκκλησία, να μην απαιτεί ακραία μέτρα ως αναφορά τον αριθμό των πιστών που μετέχουν στις ακολουθίες των μεγάλων εορτών, γιατί αυτό μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα από την συμφωνία τους.
    Δηλαδή τους ειδοποιεί μην τυχόν αντιδράσουν οι πιστοί και αρχίσουν να γεμίζουν τους ναούς! Αυτό για τον δημητριάδος είναι απευκτέο μάλλον.
    Μετά ο καημένος στερείται και το χειροφίλημα που νόμιζε ότι ήταν για την αφεντομουτσουνάρα του.
    Τι θυσίες έχουν κάνει οι επίσκοποι κατά τη διάρκεια των Λοκ νταουν αν μπορούσαμε να διανοηθούμε…..
    Μέχρι που θυσίασαν την εκκλησία που είναι οι ίδιοι…

  2. Προτείνω στο επόμενο τέυχος του περιοδικού να μοστράρουν τον Gates με φωτοστέφανο. Πόση κατάντια… Και όπου κατάντια και κούνημα της μέσης στην εξουσία, ο Δημητριάδος πρώτος.

  3. η ηλεκτρονικη διευθυνση της Μητροπολης είναι πολύ εύκολο να τη βρει κανεις. Με ευγενικό και κόσμιο παντα τροπο να διαμαρτυρυθουμε για την ανευ προηγουμενου παραχαραξη της εικονας του Αγιου. εγω προσωπικα το εκανα.. Η Παναγια να μας φωτιζει ολους σε αυτους τους σκοτεινους καιρους που στο ονομα μιας υγειας υβριζεται το Ονομα του Θεου και ουτε χαμπαρι δεν παιρνουμε

  4. Μια λεπτομέρεια μικρή, νομίζω πως είναι ο Άγιος Δημήτριος γιατί ο Άγιος Γεώργιος είναι επάνω σε λευκό άλογο, ντροπή πάντως στην μητρόπολη Φλωρίνης. Έχουμε ξεφύγει σαν χριστιανοί δυστυχώς!

Σχολιάστε