Ο ηρωικός ηγούμενος της περιώνυμης Ιεράς Μονής του Αββά Θεοδοσίου στην Παλαιστίνη, αρχιμανδρίτης Ιερόθεος Σηφάκης, είναι ασθενής και αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Πριν από λίγο, πληροφορήθηκα ότι ο ηρωικός ηγούμενος της περιώνυμης Ιεράς Μονής του Αββά Θεοδοσίου στην Παλαιστίνη, αρχιμανδρίτης Ιερόθεος Σηφάκης, είναι ασθενής με πνευμονία και αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο. Ας προσευχηθούμε γι’ αυτόν..!!

Άπαντα Ορθοδοξίας

3 thoughts on “Ο ηρωικός ηγούμενος της περιώνυμης Ιεράς Μονής του Αββά Θεοδοσίου στην Παλαιστίνη, αρχιμανδρίτης Ιερόθεος Σηφάκης, είναι ασθενής και αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο.

  1. Ο Θεός μαζί του, να τού δώσει ίαση..
    Να σημειωθεί πώς η Μονή, ευρίσκεται στον Παλαιστινιακό τομέα, πολλές φορές έχει γίνει θύμα τής βαρβαρότητος τών Παλαιστινίων

  2. Άγιοι Ανάργυρη γιατροί του κόσμου δωρεάν λάβατε δωρεάν δωρίσετε την υγεία στο γέροντα Ιερόθεο και δώστε μου εμένα την ασθένεια εις το όνομα του πάτρος κι του γιου και του Αγίου πνεύματος αμην

  3. Περισυ εωρτασαμε (πανηγυρίσαμε)εκεί ,στην Μονή τον Άγιο.Λειτουργησε ο Μαδαβων Αριστόβουλος.Φετος -οπως με πληροφόρησε-η αδελφή,σχεδόν κρυφά,απαγορευμένων μετακινήσεων εντός,αλλά και επισκέψεων από εξωτερικό(Ελλάδα)έγινε τη νύκτα ηΛειτουργια Να ευχηθούμε να αναστήσει ο Αγ.Θεος διάδοχο του Κρητός ήρωος Ιερόμ.Ιεροθεου που διηκονησετην Αγ.Γη!

Σχολιάστε