«Καθηγητής» από την Κόλαση αποκαλεί τα παιδιά «κακομαθημένα και παλιόπαιδα» εάν βγάλουν την μάσκα!!

σ.σ. Ο «ειδικός καθηγητής» έχοντας από πίσω του Ορθόδοξες Εικόνες (το έχουνε βρει τώρα όλοι το κόλπο για να περνάνε πιο εύκολα τα μηνύματά τους), απαντώντας στην απορία της δημοσιογράφου πως είναι δυνατόν ένα μικρό παιδί να κρατήσει την μάσκα όλη την ώρα ακόμη και στο διάλειμμα, μας αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίον στερούν το οξυγόνο από τα παιδιά μας στην κρίσιμη αυτή ηλικία. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ. Ιδού η απάντηση: «Είναι ζήτημα εκπαίδευσης. Αν έχουμε κακομαθημένα παλιόπαιδα δεν ακολουθούν. Αν τα παιδιά μας είναι σωστά μορφωμένα θα εκπλαγούμε.» !!

Η φυσική κίνηση του μικρού παιδιού να αναπνεύσει ΕΛΕΥΘΕΡΑ το ΟΞΥΓΟΝΟ που του δίνει Ο ΘΕΟΣ, είναι για τον «καθηγητή» από την Κόλαση κακή πράξη που την κάνουν μόνο τα κακομαθημένα παλιόπαιδα, τα οποία βέβαια πήραν το κακό παράδειγμα από τους κακούς γονείς τους. Αυτό θέλει να μας πει ο «καθηγητής» ανάμεσα στις γραμμές.

Τα μικρά παιδιά πρέπει να φορούν φίμωτρα, να αναπνέουν λιγότερο, για να κάνει ο «καθηγητής» από την Κόλαση τις «μετρήσεις» του. Πόσο άλλο δούλεμα είσαι διατεθειμένος να φας Έλληνα; Η ελευθερία των παιδιών μας περνάει πρώτα από εμάς. Αλλοίμονό μας αν τούτη την στιγμή δώσουμε λάθος πρότυπα στα παιδιά μας. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Πιάσαν τώρα και τα παιδιά μας. Όσο βλέπουν ότι κοιμόμαστε με τα τσαρούχια θα μας κάνουν και χειρότερα.

***

Το βίντεο από τον Τρελο-γιάννη

1 thoughts on “«Καθηγητής» από την Κόλαση αποκαλεί τα παιδιά «κακομαθημένα και παλιόπαιδα» εάν βγάλουν την μάσκα!!

Σχολιάστε