Το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως ετοιμάζεται να προσβάλει την Θεία Κοινωνία.

Οι οικουμενιστές βλέπουν την «κρίση» του κορωνοϊού ως την ιδανική ευκαιρία για να γίνουν άλματα προς την κατεύθυνση της πλήρους εκκοσμίκευσης της Εκκλησίας. Άλματα τα οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα χρειάζονταν δεκαετίες, αν όχι εκατονταετίες, για να περάσουν, και πάλι με αμφίβολα αποτελέσματα.

Σήμερα έχει κηρυχθεί ανοιχτά πόλεμος στην Ορθόδοξη Παράδοση. Η μεροληπτική αντιμετώπιση ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ.

Συνέχεια

Η προφητική, αποστολική και πατερική συνείδηση του Οσίου Γέροντα Φιλόθεου Ζερβάκου (Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης)

orthopraxia.gr

Η σύντομη αυτή σύνοψη της γραμμής του πατρός Φιλοθέου Ζερβάκου, σε θέματα ορθοπραξίας, από τον π. Θεόδωρο Ζήση, είναι κάτι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα εξαίρετο εργαλείο, κόντρα σε αυτά που ακούγονται τα τελευταία χρόνια, κυρίως από του επισκόπους. 

Και ερχόμεθα τώρα, στην παρουσίαση σε αδρές γραμμές των στοιχείων που τον παρουσιάζουν, πέραν των άλλων πλευρών της πολυμερούς του προσωπικότητος και της πολυποίκιλης δράσης του, ως αγωνιστή και ομολογητή της Ορθοδοξίας.

Συνέχεια

«Ἡ σημασία τοῦ Πνευματικοῦ στόν σύγχρονο διωγμό» Συνέντευξη μέ τόν π. Σάββα Ἁγιορείτη (2/4)

Το Α’ μέρος, «Περί τῆς δῆθεν μετάδοσης ἱοῦ στόν Ἱερό Ναό» ΕΔΩ.

Κύριος Ιησούς Χριστός

«ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ» Α΄

Τὸ νέκταρ … τοῦ Νεκταρίου…

Γεώργιος Τζανάκης

«Καθὲ μέρα καὶ ὅλη μέρα. Κάθε μέρα καὶ ἕνα καινούργιο. Κάθε μέρα καὶ ἕνα νεώτερο ἀκούγομε, καὶ βγαίνουν. Ὕστερα, τελευταῖα, θὰ μᾶς κάνουν τρομερὸ πόλεμο καὶ θὰ γίνουμε ἔτσι (σηκῶνει τὰ χέρια πρὸς τὰ πάνω καὶ στρέφει πρὸς τὰ κάτω δείχνοντας τὸ ἀνακάτωμα, τὸ γκρέμισμα) Καὶ ἡ Ἑλλάδα… θὰ σβήσῃ τὸ ὄνομά της, καὶ θὰ βγάλουνε ἕνα δικό τους ὄνομα. Θὰ πάρουνε ὅλη τὴν Ἑλλάδα. Ὁ σατανὰς ἔχει κίνησι, ἔχει δύναμι μεγάλη». (π. Εὐμένιος Λαμπάκης. 2002, μεταγραφὴ ἀπὸ βιντεοταινία).

Συνέχεια

Ο άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν Σαλός, η υπακοή και μια νέα αγάπη!

Χρήστος Βλαμάκης για το orthopraxia.gr

«Ξέρετε τί έκαναν οι δια Χριστόν Σαλοί; Ξέφευγαν πρώτα από την υποκρισία του κόσμου και έμπαιναν μετά στον χώρο της ευαγγελικής αλήθειας. Αλλά, και αυτό δεν τους έφτανε· γι’ αυτό προχωρούσαν στην αγία υποκρισία για την αγάπη του Χριστού. Ύστερα, δεν τους απασχολούσε ό,τι κι αν τους έκαναν, ό,τι κι αν τους έλεγαν οι άλλοι.»[1]

Συνέχεια

Ο Μέγας Βασίλειος καταρρίπτει τη διακήρυξη της υγείας ως «το ύψιστο αγαθό».

Ιωάννης Λίτινας

«Ἐπειδὴ δυσθήρατος ἡ ἀλήθεια, πανταχόθεν ἡμῖν ἐξιχνευτέα»1. Επειδή η αλήθεια δύσκολα συλλαμβάνεται, πρέπει από παντού να την εξιχνιάζουμε, προτρέπει ο Μέγας Ιεράρχης. Αυτό είναι ένα καθήκον που πρέπει να συνέχει κάθε πιστό που γνωρίζει τον σκοπό της κλήσεώς του.

Συνέχεια

Τέλος πια οι δικαιολογίες για όλους!

του Νεκτάριου Δαπέργολα, Διδάκτορος Ιστορίας

Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες απίστευτων γεγονότων μέσα στον εκκλησιαστικό χώρο. Σαν να ήρθε αυτή η ιστορία με τον κορωνοϊό και να προκάλεσε όχι απλώς κάποια αποκαλυπτήρια, αλλά μία σαρωτική και εν μέσω εκκωφαντικών κρότων αλυσιδωτή κατάρρευση από κάθε λογής μάσκες και παραπετάσματα. Και όλα δείχνουν πως αυτή η κατάρρευση (και μαζί της η αποκαθήλωση προσώπων και καταστάσεων) θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμη.

Συνέχεια

Απόστολος Σαραντίδης, Περί της αποτειχίσεως.

Αν η επικαιρότητα τρέχει με τον κορονοϊό, παράλληλα, υπάρχει και μια άλλη, εκκλησιαστική που δεν σταμάτησε να τρέχει τα τελευταία χρόνια και να δημιουργεί μείζον πρόβλημα στους ορθοδόξους κύκλους που απ’ ό,τι φαίνεται είναι πολλοί και δεν σταματούν να γυρίζουν εσωστρεφώς και να πνίγουν ο ένας τον άλλον. Όλους πλην της αληθείας. Εκεί, πώς να το κάνουμε, δεν μπορεί να γίνει τίποτα για κουφιοκεφαλάκηδες, ακόμη και με το πιο σεβάσμιο ύφος και παρελθόν! Ποτέ δεν κάναμε πίσω γράφοντας και γράφοντας τα πράγματα με το όνομά τους. Και τι δεν μας λένε! Οι τάχα και ορθόδοξοι.

Συνέχεια

Ανελήφθης εν δόξη ο τα σύμπαντα πληρών.

(Θεολογικό σχόλιο στην εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου)

ΛΑΜΠΡΟΥ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΥ Θεολόγου – Καθηγητή

Η εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου και Θεού μας Ιησού Χριστού αποτελεί έναν χαρμόσυνο εορτολογικό σταθμό μέσα στην όντως ευφρόσυνη αναστάσιμη περίοδο της Εκκλησίας μας. Με αισθήματα αγαλλιάσεως οι ορθόδοξοι πιστοί κατακλύζουμε την ιερή αυτή ημέρα τους ναούς για να αναπέμψουμε ευχαριστήριες ωδές στο Σωτήρα και Λυτρωτή μας Κύριο και να υμνήσουμε την αγία Ανάληψή Του στους ουρανούς, εκεί από όπου καταδέχθηκε να κατέβει, προκειμένου να επιτελέσει το σωτήριο έργο του ανθρωπίνου γένους (Ιωάν.3,13.Φιλιπ.2,6-11). Υμνούμε την επάνοδό Του στο θείο θρόνο της άφατης μεγαλοσύνης Του, στα δεξιά του Θεού Πατέρα, προς τον Οποίο θα είναι εσαεί ο μεγάλος και αιώνιος μεσίτης μας (Α΄Τιμ.2,5).

Συνέχεια

π. Ιουστίνος Πίρβου: Θα έλθει η ώρα που οι ποιμένες σας θα σας πουλήσουν. (βίντεο)

Γι’ αυτόν τον λόγο σήμερα είναι πολύ δύσκολα. Οι άνθρωποι είναι πολύ μπερδεμένοι και περιμένουν να τους πει κάποιος, να ξεκαθαριστεί μια για πάντα ότι αυτή η εποχή του μικροτσίπ είναι η εποχή του Σατανά. Και γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η πνευματική μας ζωή δέχεται επίθεση.

Αυτό δεν έχει να κάνει με την παραχώρηση κάποιου εδάφους μας, κάποιου τμήματος της Ρουμανίας. Στο παρελθόν εκχωρήσαμε την Βεσσαραβία, την Μπουκοβίνα, τμήματα της Ντομπρουτζάς. Αυτήν την φορά δεν πρόκειται για την παραχώρηση κάποιου εδάφους μας ή για την απολαβή κάποιου υλικού ή οικονομικού οφέλους. Αυτήν την φορά έχει να κάνει με την υποταγή ενός ολόκληρου έθνους 20 εκατομμυρίων Ορθοδόξων κατευθείαν στην Κόλαση, στον πνευματικό θάνατο.

Συνέχεια

Το Συνοδικό Πολίτευμα της Εκκλησίας και ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου.

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου στην κληρικολαϊκή Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως για το άνοιγμα των εκκλησιών έκανε την εξής παρατήρηση:

Συνέχεια

Αμερικῆς Ελπιδοφόρος: Με ξεχωριστὸ κουτάλι για κάθε πιστὸ η Θεία Κοινωνία.

σ.σ. ΜΕΓΙΣΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ‘ΕΚΛΕΚΤΟ’ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ, ΤΟΝ ΕΛΠΙΔΟΚΤΟΝΟ.

Θεία Κοινωνία μὲ διαφορετικὸ κουτάλι γιὰ κάθε πιστό. Αὐτὴ εἶναι ἡ ὁδηγία ποὺ ἔχει δοθεῖ ἀπὸ τὸν Ἀρχιεπίσκοπο Ἀμερικῆς Ἐλπιδοφόρο στοὺς κληρικοὺς τῆς Ἄμεσης Ἀρχιεπισκοπικῆς Περιφέρειας (Νέα Ὑόρκη, Κονέκτικατ καὶ Οὐάσιγκτον).

Συνέχεια

Ζήσαμε να δούμε και αυτό το γελοίο θέαμα.

Ο κορωνοϊός, βγάζει τον πραγματικό εαυτό του καθενός!

<< Ιερέας προσφέρει θεία κοινωνία με μάσκα ! Στην Νέα Υόρκη , ΗΠΑ. Και μάλλον είναι χειρότερα από ότι νομίζουμε για κοιτάξτε πιο αναλυτικά την φωτο με ζουμ…

Συνέχεια

ΤΣΙΡΚΟ με Λύκους! Συμπροσευχή με ..Ιέρειες, Ραβίνους και Μωαμεθανούς, με πρόσχημα τον ιό… (βίντεο)

ΤΣΙΡΚΟ με Λύκους! Συμπροσευχή με ..Ιέρειες, Ραβίνους και Μωαμεθανούς, με πρόσχημα τον ιό... (βίντεο)

Θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Ο Μητροπολίτης Μπουένος Άιρες Ιωσήφ σε ένα ακόμα οικουμενιστικό σόου.

Συνέχεια

Θεομπαίχτες και Υποκριτές!! …Γιὰ ποιὰ Ἀνάσταση καλούμεθα νὰ ἔρθουμε, γιὰ αὐτὴ ποὺ Τὸν Σταυρώσατε ξανά; ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ…

Δὲν ὑπάρχει δεύτερη Ἀνάσταση, ἀδερφοί!!!… Χριστὸς Ἀνέστη!!!

 
Πᾶνος – Ρόη
 
Ὁ Χριστὸς Ἀνέστη, στὶς καρδιές μας!

Ἑορτάζουμε τὴν ἀπόδοση τοῦ Πάσχα καὶ ΟΧΙ τὴν Ἀνάσταση!!!
 
Ὁ καλὸς Θεός μας, οἰκονόμησε γιὰ πολλοὺς χριστιανοὺς κατὰ τὴν κρίση του, νὰ κάνουν Ἀνάσταση στὶς νέες κατακόμβες (ὅπου μᾶς ὑποχρέωσαν οἱ νεοταξίτες νὰ καταφύγουμε), κάποιοι στὰ σπίτια ἱερέων ὅπου τὰ μετέτρεψαν σὲ ναούς, ἄλλοι στοὺς ναοὺς καὶ σὲ μοναστήρια, ὅπου μερικὰ παλληκάρια ἱερεῖς τοῦ Χριστοῦ ἀλλὰ καὶ λαϊκοί, ἀψήφισαν τὸν Καίσαρα καὶ τοὺς Φαρισαίους.

Συνέχεια

Μια κριτική ματιά στη Σύναξη του Αμμάν.

Πρωτοπρεσβ. Ἄγγελος Ἀγγελακόπουλος

 25-05-2020

Στίς 26-02-2020 πραγματοποιήθηκε στό Ἀμμάν τῆς Ἰορδανίας μιά σύναξη Προκαθημένων καί ἀντιπροσώπων τῶν τοπικῶν Ὀρθόδοξων Ἐκκλησιῶν, μέ πρωταρχικό σκοπό τήν ἑνότητα καί τήν συμφιλίωση ἐντός τῆς Ὀρθοδοξίας. Οἱ συμμετέχοντες σημείωσαν τήν κατανόησή τους γιά τήν ἀγωνία τοῦ Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων γιά τόν ἐπικείμενο κίνδυνο τοῦ σχίσματος στήν Ὀρθόδοξη Κοινωνία, λόγῳ τοῦ Οὐκρανικοῦ ζητήματος.

Συνέχεια

Μόρφου Νεόφυτος: Γέρων Ευμένιος, Ένα μνημόσυνο που μεταβλήθηκε σε πανήγυρι.

Ὁμιλία  Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου, κατὰ τὸ μνημόσυνο τοῦ Γέροντος Εὐμενίου, ποὺ τελέσθηκε στὸ ἱερὸ παρεκκλήσιο τοῦ Ἁγίου Νικηφόρου τοῦ Λεπροῦ στὴν Περιστερώνα Μόρφου, τὸ Σάββατο 23 Μαΐου 2020.

Συνέχεια

Οι Χριστιανοί πιαστήκαμε «κορόνια» – Η οντότητα άνθρωπος καταργήθηκε εν μία νυκτί.

σ.σ. Η οντότητα άνθρωπος καταργήθηκε εν μία νυκτί και οι «ποιμένες» όπως ο Δημητριάδος συνεχίζουν να καπνίζουν το πούρο της «θυσιαστικής αγάπης»! Μας έπιασε ναυτία αλλά ο Θεός επέτρεψε να το καπνίζουν και τώρα που η μύγα φαίνεται μέσα στο γάλα για να μας αποκαλύψει τα μύχια της καρδιάς τους. Τούτοι βρίσκονται στο απέναντι στρατόπεδο. Κοιμίζουν το ποίμνιο με «αγάπες» και ευλογούν τα γένια τους, δικαιολογώντας και στηρίζοντας τις ενέργειες της Κυβέρνησης που υφαίνει την μελλοντική μας σκλαβιά. Πιστεύει κανείς ότι δεν θα επέμβει ο Θεός με αυτά που κάνουν; Θα επέμβει και θα μας πάρει όλους και θα μας σηκώσει. Η αλήθεια δεν βρίσκεται στον επιτηδευμένο ψεύτικο λόγο τους, βρίσκεται στην επιστολή που έστειλε μία κοπέλα σε ομιλία του π. Βασιλείου Βολουδάκη.


Χριστός Ανέστη πάτερ, την ευχή σας.

Συνέχεια

Μή και ημείς τυφλοί εσμεν;

(Θεολογικό σχόλιο στην Κυριακή του Τυφλού)

ΛΑΜΠΡΟΥ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΥ Θεολόγου – Καθηγητού

Η έκτη Κυριακή από του Πάσχα είναι αφιερωμένη σε ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα του Κυρίου μας, στη θεραπεία του εκ γενετής τυφλού, το οποίο διασώζει ο ευαγγελιστής Ιωάννης στο Ευαγγέλιό του, με κάθε λεπτομέρεια και το οποίο ενέχει μεγάλες αλήθειες.

Συνέχεια

Εἶναι ἔλλειψη ἀγάπης ὅταν ἡ Ἐκκλησία δέν ἀφορίζει αὐτούς πού πρέπει! Ἅγιος Παΐσιος Ἁγιορείτης (βίντεο)

Mαρία, Ἐκπαιδευτικός

Σέ συνέχεια τοῦ ἄρθρου: Ποιός γελάει μέ ποιόν; Ἄλλοι ἀφορίζουν καί ἄλλοι χαχανίζουν!

Δυστυχῶς πλεῖστοι ἐκ τῶν Ἐπισκόπων μας μένουν στόν τύπο καί στό γράμμα τοῦ νόμου κατά τό δοκοῦν.

Εἴδαμε τήν Ἱερά Σύνοδο νά σπεύδει γιά νά κάνει ἀντιπολίτευση στόν πρόσφατο τριπλό ἀφορισμό πού διάβασε ὁ κ. Ἁμβρόσιος, ἐπικαλούμενη τόν Καταστατικό Χάρτη τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος καί τούς Κανόνες, προκειμένου νά στοιχειοθετήσει τό ποιός μπορεῖ νά ἀφορίζει.

Συνέχεια

Να συντριβή η Κεραμέως «ως σκεύη κεραμέως»

Του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ιωάννου Κ. Διώτη

Ο ποιητής ενός τροπαρίου του Όρθρου της Μ. Παρασκευής έβαλεν εις το στόμα του Χριστού και αυτό: «… και επί την δεξιάν μου χείρα έδωκαν κάλαμον, ίνα συντρίψω αυτούς ως σκεύη κεραμέως».

Συνέχεια

Δυστυχώς το κακό δεν απεφεύχθη! Ο αφορισμός έγινε!

«Το σφάλλειν ανθρώπινον, το εμμένειν σατανικόν»,  έλεγαν  οι σοφοί άνθρωποι σε άλλες εποχές! Δυστυχώς όμως στην εποχή μας βλέπουμε την αλλοίωση των χαρακτήρων!  Τα ηγετικα Πρόσωπα της Κοινωνίας σήμερα ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τά λάθη τους!  Οπότε ο πέλεκυς, ως παιδαγωγικό μέσο,  καθίσταται αναγκαίος!

Συνέχεια

Εις περιστάσεις που περιφρονείται η Πίστις, απαγορεύεται η σιωπή.

Επιστολές του Οσίου Γέροντος Φιλοθέου Ζερβάκου
Εν Πάρω 1η Νοεμβρίου 1970

Τω εν Κυρίω πνευματικώ μοι τέκνω Αθανασίω, χαίρειν και ευ πράττειν.

Έλαβον την επιστολήν σας και μετά προσοχής ανέγνωσα. Μοι γράφετε να σας πληροφορήσω διά την πορείαν της μηνύσεώς μου εις την Ιεράν Σύνοδον εναντίον του Οικουμενικού Πατριάρχου Αθηναγόρου και των Μελίτωνος και Ιακώβου επί αντορθοδόξων αυτών ενεργειών και φρονημάτων.

Συνέχεια

Η ανατροπή τῆς δηλώσεως τοῦ Γραφείου Τύπου τῆς Ιεράς Συνόδου από την αγιοπατερική παράδοση τῆς Εκκλησίας μας.

Ο αφορισμός τῶν τριῶν κυβερώντων στηρίζεται σε θεμέλια αγιοπατερικά όπως καταγράφεται σε σχόλια τοῦ Αγίου Μαξίμου τοῦ Ομολογητοῦ, ο οποίος λέγει τα εξής:

Συνέχεια

Το χέρι του Ιερέα και τα μικρόβια…

Χρήστος Βλαμάκης, Χανιά Κρήτης
Για το orthopraxia.gr

Πολλά ακούγονται (και από τα πλέον επίσημα χείλη της διοικούσας εκκλησίας,  αλλά και από γεροντάδες, ιερείς και προφανώς λαϊκούς) για τον ασπασμό της χειρός του Ιερέως. Είναι ποτέ δυνατόν τα ευλογημένα χέρια του Ιερέα, ιδιαίτερα την ώρα της Θείας Λειτουργίας να μεταδίδουν ασθένειες; Τα δανεισμένα από τους αγίους και τον ίδιο τον Χριστό μας; Είναι δυνατόν οι Χριστιανοί να έχουν πάθει τέτοια τρέλα και μικροβιοφοβία;

Θα προσπαθήσουμε να ξετυλίξουμε, κατα το δυνατόν, το κουβάρι αυτό…

Συνέχεια

«Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις … ὑμεῖς γὰρ ναὸς Θεοῦ ἐστε ζῶντος, … διὸ ἐξέλθατε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε, λέγει Κύριος…» (Β΄ Κορ. 6, 14-17)

Πορφυρίτης

Ὁ βαρύς πόνος τῶν μητροπολιτῶν, βάρυνε καί τόν γλωσσικό μῦ τους, σέ τέτοιο βαθμό, πού δέν μπόρεσε νά ἀρθρωθεῖ λόγος μετανοίας! Τό ἴδιο πρόβλημα εἴχανε λίγο πολύ, πολλοί Ἕλληνες μητροπολῖτες, Ἑλλάδος καί ἐξωτερικοῦ, νά μήν ποῦμε σχεδόν ὅλοι! Ἕνας ἀπό αὐτούς, ὁ μητροπολίτης Γερμανίας Αὐγουστῖνος, ἀνακοίνωσε στό ποίμνιό του, «μέ βαθύ πόνο»[1], κρυβόμενος στήν αὐστηρή νομοθεσία τοῦ γερμανικοῦ κράτους, ὅτι: «ἐν ὄψει τοῦ ἀνοίγματος τῶν ἱερῶν ναῶν στήν γερμανική ἐπικράτεια, ἐκδόθηκαν Νομοθετικά Διατάγματα, τά ὁποία, ἐκτός τῶν ὑπολοίπων μέτρων ἀσφαλείας πού αὐτονοήτως ἤδη υἱοθετήσαμε, φθάνουν μέχρι τοῦ σημείου νά ρυθμίζουν καί τόν τρόπο τῆς Θείας Μεταλήψεως, νά ἀπαγορεύουν δηλαδή τήν Θεία Κοινωνία ἀπό τό ἅγιο Ποτήριο μέ τήν χρήση τῆς ἁγίας Λαβίδος.»[2].

Συνέχεια

Δύο επικίνδυνες εκτροπές: «Καισαροπαπισμός» και «Σεργιανισμός»!

Tου Δημήτρη Κάτσουρα, Θεολόγου,
φ. Πολιτικής Επιστήμης & Διεθνών Σχέσεων

Μία παρέμβαση στη συζήτηση και τον προβληματισμό για τη «σχέση-συνεργασία» Κράτους και Εκκλησίας σε εποχή «Κορωνοϊού»

Παρακολουθώ τον προβληματισμό και την ανησυχία, τα οποία εύλογα έχει προκαλέσει, ακόμη και μεταξύ των πιστών, η ιστορία με τον Κορωνοϊό, όσον αφορά στη σχέση Κράτους-Εκκλησίας. Ίσως αυτή να είναι απλώς αφορμή εξωτερίκευσης μιας προϋπάρχουσας, βαθύτερης παθογένειας και συγχύσεως.

Συνέχεια

Μόρφου Νεόφυτος: Ἡ παγκοσμιοποίηση τοῦ Μεγάλου Κωνσταντίνου καὶ ὁ διάδοχος ἡγέτης ποὺ ἔρχεται…

Κηρύγματα Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στὸν πανηγυρικὸ Ἑσπερινὸ καὶ στὴ  Θεία Λειτουργία τῆς ἑορτῆς τῶν ἁγίων θεοστέπτων καὶ ἰσαποστόλων Μεγάλων Βασιλέων Κωνσταντίνου καὶ Ἑλένης , ποὺ τελέσθηκαν στὸν  ἱερὸ ναὸ Ἁγίων Κωνσταντίνου καὶ Ἑλένης  τῆς κοινότητος Σαραντίου  τῆς μητροπολιτικῆς περιφέρειας Μόρφου (20 – 21.5.2020).

Συνέχεια

Ἡ Μασονία, «οἱ διαβασμένοι» καί ὁ Σατανᾶς! Φωτό & Βίντεο

Μαρία, Ἐκπαιδευτικός

Ἐπειδή τά τελευταῖα χρόνια ὅλο καί περισσότερο ἔρχονται στό φῶς ἐνδείξεις καί ἀποκαλύψεις ἀνάμειξης πολιτικῶν (κυρίως) καί Ἐκκλησιαστικῶν ἡγετῶν (;) στήν Μασονία, θεωρῶ ἀναγκαῖο νά μάθει ὁ κόσμος ἐν συντομίᾳ σέ ποιόν «θεό» πιστεύουν οἱ Μασόνοι!

Συνέχεια