Τα «αμόλυντα» κουτάλια των εστιατορίων του ΕΦΕΤ και η Αγία Λαβίδα.

Πρωτοπρεσβύτερος Αναστάσιος Γκοτσόπουλος

Σεβαστοί, αγαπητοί… Σας κοινοποιώ δύο κείμενα:
1. ΕΦΕΤ: «Τα κουτάλια των εστιατορίων δεν μεταδίδουν τον ιό».  Εν τούτοις οι αντίχριστοι (δημοσιογράφοι και πολιτικοί κοκ) ισχυρίζονται ότι η αγία λαβίδα της Θ. Κοινωνίας τον μεταδίδει…2. Επιστολή προς τον Αξιότιμο Πρωθυπουργό


Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Συστάσεις του ΕΦΕΤ για τα τρόφιμα

ΕΡΩΤΗΣΗ: «Μπορεί ο νέος τύπος SARS-CoV-2 να μεταδοθεί μέσω πιάτων και μαχαιροπήρουνων σε κυλικεία ή άλλα μέρη μαζικής εστίασης;»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Οι κοροναϊοί μπορούν γενικά να επιμολύνουν τα μαχαιροπήρουνα ή τα πιάτα, όπως προφανώς και άλλες επιφάνειες, μέσω φταρνίσματος ή βήχα από προσβεβλημένο άτομο άμεσα πάνω τους, και μπορούν να επιβιώσουν σε αυτές τις στέρεες επιφάνειες για κάποιο χρονικό διάστημα. Μία επιδερμική μόλυνση θεωρητικά θα μπορούσε να είναι δυνατή εάν ο ιός μεταδοθεί μέσω μαχαιροπήρουνων ή των χεριών στο βλενογόνο του στόματος, του λαιμού ή των ματιών.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστή καμία μόλυνση με SARS-CoV-2 μέσω αυτής της οδού μετάδοσης και επομένως μετάδοση μέσω αυτής της οδού θεωρείται έως τώρα αδύνατη».

https://www.news4health.gr/ygeia/koronoios-systaseis-tou-efet-gia-ta-trofima

Αγαπητοί μου,

σκεφτείτε το μέγεθος της υποκρισίας των αντιχρίστων δημοσιογράφων, πολιτικών κοκ:

Τα κουτάλια των εστιατορίων δεν μεταδίδουν τον ιό, αλλά η ιερή λαβίδα της Θ. Κοινωνίας τον μεταδίδει…

«Φοβερὸν τὸ ἐμπεσεῖν εἰς χείρας Θεοῦ ζῶντος»


Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Πιστεύετε ότι τέτοιες εικόνες (αστυνομική επιχείρηση με περιπολικό και έξι αστυνομικούς «για προληπτικούς λόγους»!) έξω από Ι. Ναό κατά την ώρα των Χαιρετισμών σάς τιμούν ως Πρωθυπουργό Ευρωπαϊκής, Δημοκρατικής και Ορθόδοξης χώρας;

Τόσος μεγάλος κίνδυνος υπάρχει από τους… Χαιρετισμούς ή απλώς θέλετε να αποδείξετε την αποφασιστικότητά σας σε 20 ανυπεράσπιστους πιστούς;

Μην ξεχνάτε ότι ακόμα και αυτός ο Στάλιν όταν κινδύνεψε η χώρα του άνοιξε τις Εκκλησίες που ο ίδιος είχε κλείσει…

Μην ξεχνάτε το απόσταγμα της εκκλησιαστικής εμπειρίας αιώνων: «Φοβερὸν τὸ ἐμπεσεῖν εἰς χείρας Θεοῦ ζῶντος»… ή το αρχαιοελληνικό σχήμα ότι μετά την Ύβρη ακολουθεί η Νέμεση…

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους μας!

Πάτρα 28.3.2020

Με τιμή και ευχές

π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος

Εφημέριος Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Πατρών

Κοινοποίηση: Βουλευτές Αχαΐας ΝΔ για τις δικές τους ενέργειες:

· Αλεξοπούλου Χριστίνα, τηλ. 2610-220030, ch.alexopoulou@parliament.gr

· Κατσανιώτη Ανδρέα, τηλ. 2610-240223, katsaniotis.info@gmail.com

· Τσιγκρή Άγγελο, τηλ. 2610-241166, tsigrislawoffice@yahoo.gr, a.tsigkris@parliament.gr

· Φωτήλα Ιάσονα, τηλ. 2610-220561, 210-3709326, i.fotilas@parliament.gr, jfotilas@gmail.com


Για να μπορέσουμε να κάνουμε φέτος Πάσχα ας διαμαρτυρηθούμε έντονα στους Βουλευτές της ΝΔ της Αχαΐας. Στην επιστολή στον Πρωθυπουργό υπάρχουν τα mail για τους τοπικούς Βουλευτές (Αχαΐας της ΝΔ).  Για τους λοιπούς Βουλευτές της χώρας μπορεί να γίνει αναζήτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής:  https://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes

3 thoughts on “Τα «αμόλυντα» κουτάλια των εστιατορίων του ΕΦΕΤ και η Αγία Λαβίδα.

  1. «Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστή καμία μόλυνση με SARS-CoV-2 μέσω αυτής της οδού μετάδοσης και επομένως μετάδοση μέσω αυτής της οδού θεωρείται έως τώρα αδύνατη.»

    Αυτό είναι το «επιστημονικό» τους πόρισμα. «Δεν έχει γίνει γνωστή….. επομένως θεωρείται έως τώρα αδύνατη».

    Για την Θεία Μετάληψη όμως μέσω της Αγίας Λαβίδος ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΜΠΟΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΡΟΗΛΘΕ.

    Και αναφέρομαι στα ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ περιστατικά όπως της Σπιναλόγκας, δεν αναφέρομαι καν στους χιλιάδες, εκατομμύρια αρρώστους και ετοιμοθάνατους στα νοσοκομεία, στα γηροκομεία, στα σπίτια, οι οποίοι πάσχουν από όποια κολλητική ασθένεια μπορεί να φανταστεί ο νους, και οι οποίοι κοινωνούν μέσω της Αγίας Λαβίδος ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ τώρα και δεν κόλλησε ούτε ο Ιερεύς που κατέλυσε μετά ούτε ουδείς άλλος.

    Ποιές είναι οι «αποδείξεις» σας κύριοι για τα μαχαιροπίρουνα; Επειδή δεν σας έγινε γνωστό κάποιο περιστατικό; Και πως θα σας γινόταν γνωστό; Ο άλλος τί είναι; Ανιχνευτήρας για να καταλάβει από που κόλλησε έναν ιό; Έχετε ακούσει εσείς άνθρωπο να λέει, εγώ κόλλησα γρίπη από το τάδε κουταλάκι του τάδε εστιατορίου; Τα θαυμαστά με την Θεία Κοινωνία, το Σώμα και Αίμα του Χριστού μας, πως και δεν σας έγιναν γνωστά; Μήπως κύριοι της Νέας Δημιοκρατίας δαιμονίζεστε στην θέα της Θείας Κοινωνίας; Η υποκρισία σας και η πονηριά σας θα επιφέρει την οργή του Θεού στα κεφάλια σας. Δεν ξέρετε με Ποιόν τα έχετε βάλει, αθεόφοβοι.

    • Πραγματικά δεν έχουν ιδέα τα ανθρωπάκια, αλλά και το γιατί το εχουν εξηγήσει οι άγιοι μας. Δυσκολα τα πραγματα για να ξεφυγει καποιος παραδωμενος απο τα νυχια του Εωσφορου..Οι θεομαχοι λιγο πριν το τελος της ιστοριας, θα μαζεψουν τον παγκοσμιο στρατο του ανομου ωστε να πολεμησουν τον «εξωγηινο» Ιησου Χριστο..Στην Αποκαλυψη ειναι. Τα δε πουλια του ουρανου οπως εξηγει ο Αγιος Οικουμενιος ειναι οι αγιοι Αγγελοι. Δηλαδή οι σαρκες θεομαχων βασιλιαδων κτλ. αποτελουν οπτικη επισφραγηση επι της γης της παντοδυναμιας Του. Τρεφονται πνμευματικα με την τραγική καταληξη των θεομαχων διοτι θριαμβευει η δικαοσυνη επι των εγκληματιων της ανθρωποτητας αλλα και γινεται εκκαθαριση της γης απο αυτο το δαιμονικο φρονημα, πριν την οριστικη κριση που θα ακολουθησει.
      Εκει βεβαια και οι αγιοι Αγγελοι Τρεμουν..

  2. «Ο Κύριος τα σχέδια των πανούργων ματαιώνει και στην αποτυχία οδηγεί τα έργα τους» (Ιώβ 5,12) 

Σχολιάστε