Η τελευταία δημοσίευση τoυ Μοντανιέ: Ένα είδος νόσου των τρελών αγελάδων εμφανίζεται λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό!

Στις 12 Ιανουαρίου του 2023 δημοσιεύτηκε η τελευταία επιστημονική μελέτη του νομπελίστα Ιατρικής Luc Montagnier o οποίος απεβίωσε στις 8 Φεβρουαρίου του 2022!

Στη μελέτη αυτή που περιλαμβάνεται στο International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research και συνυπογράφεται και από τους επιστήμονες Jean-Claude Perez και Claire Moret-Chalmin καταγράφεται επιστημονικά η εμφάνιση στους ανθρώπους ενός είδους νευρολογικής διαταραχής σαν την νόσο των τρελών αγελάδων λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό με τα σκευάσματα κατά του κορωνοϊού.

Πηγή Ενωμένη Ρωμηοσύνη

6 thoughts on “Η τελευταία δημοσίευση τoυ Μοντανιέ: Ένα είδος νόσου των τρελών αγελάδων εμφανίζεται λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό!

  1. Αν καί μή ορθόδοξος, ευχόμεθα όπως ο Κύριος δείξει τό έλεός Του, επιβραβεύοντας τήν σθεναρά ομολογία του

  2. ‌Το τσιγάρο πριν μερικά χρόνια επιτρεπόταν σχεδόν παντού. Σήμερα επιτρέπεται μόνο σε ανοιχτούς χώρους και στο πακέτο πάνω αναγράφεται ο κίνδυνος διαφόρων θανατηφόρων ασθενειών που προκαλεί. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων στη περίληψη του εμβολίου της Pfizer αναφέρει ως παρενέργειες καρδιακές διαταραχές όπως είναι η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα καθώς και νευρικές διαταραχές όπως η οξεία περιφερική παράλυση του προσωπικού νεύρου, παραισθησία και υπαισθησία. Αναφέρει επίσης και άλλου είδους διάφορες παρενέργειες. Ο σύνδεσμος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων για το εμβόλιο της pfizer. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiz-768ktb8AhWccfEDHa0GC8MQFnoECAoQAQ&url=https%3A%2F%2Femvolio.gov.gr%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fattachments%2Fcomirnaty_5_11yrs_pil_09dec2021_1_1.pdf&usg=AOvVaw3MPbG5CSlLTrJ4b12_i-yh.

Σχολιάστε