«Προληπτική σύλληψη»! Ορθόδοξου Έλληνα επειδή ήθελε να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά κατά του pride και υπέρ της οικογένειας!

Στέφανος Δαμιανίδης facebook


15 thoughts on “«Προληπτική σύλληψη»! Ορθόδοξου Έλληνα επειδή ήθελε να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά κατά του pride και υπέρ της οικογένειας!

  1. Όσοι δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι το ελληνικό κράτος και οι δομές του διοικούνται από κατά κυριολεξία εωσφοριστές – σατανολάτρες, είναι καιρός να το καταλάβετε.

  2. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

  3. Αφιερωμένο στους ρασοφόρους :

    Αποσπάσματα από το βιβλίο με τίτλο » Αν έχουμε Θεό δεν θα καταρρεύσουμε » σελίδα 115 & 116 αντίστοιχα:

    » Εάν οι ιερείς προσπαθήσουν να εκτελέσουν ευσυνείδητα την ιερατική τους αποστολή, αναπόφευκτα θα έλθουν σε σύγκρουση με εκείνους που ισχυρίζονται ότι έχουν μονοπώλιο συνειδήσεων»

    «Το αθεϊστικό καθεστώς παρέχει στην Εκκλησία μια ελευθερία συμβιβασμού»

    Υγ: Τα παραπάνω κείμενα βρίσκονται σε ένα υπόμνημα που έγραψε ο Ευγένιος Ιονέσκο μαζί με άλλους, με παραλήπτη τον Πατριάρχη Ρουμανίας, προς υπεράσπιση του ομολογητού Ιερέα π. Γεωργίου Κάλτσιου.

  4. Και σήμερα οι επίσκοποι θα ομιλούν από άμβωνος για τους αγώνες και τα παθήματα των Αγίων Αποστόλων!!!! Ω της υποκρισίας!!!!

  5. ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΠΟΔΟ.ΤΟ ΜΕΤΑΑΝΛΑΠΟΔΟ, ΔΗΛΑΔΗ.ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΔ.ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.❤️🩵💙💚💛🧡🩷🧡💛💚💙🩵💜❤️

    Yahoo Mail: Αναζητήστε, οργανωθείτε, πετύχετε

  6. Δυστυχως οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι αδιαφοροι ή εχουν τρελλες θεωριες [περι αποχης κλπ], οποτε το στυγνο καθεστως συνεχιζει ανενοχλητο τη δουλεια του. Καλη φωτιση στους αγωνιστες. Η αλληλεγγυη πρεπει να ειναι η προτεραιοτητα μας. Ελπιζω και τα κομματα που δηλωνουν πατριωτικα να κινητοποιηθουν σοβαροτερα [χωρις να τρεφω αυταπατες για Βελοπουλο και Λατινοπουλου…]

    • Ένα τέτοιο θέμα δεν θα πρέπει να αποτελεί ευκαιρία για ψηφοθηρία, πάντως για να είμαστε δίκαιοι, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί αυτήν την στιγμή τον Νεκτάριο είναι της Ελληνικής Λύσης. Το είχε γράψει κάπου ο Στέφανος Δαμιανίδης. Θα πρέπει όλα τα κόμματα να υποστηρίξουν τον αδελφό μας στην δικαστική του περιπέτεια διότι είναι πολύ άδικο αυτό που πάει να συμβεί.

    • Μετά από σχετική ενημέρωση της κ. Χριστίνας Αγραφιώτη, συζύγου του Νεκτάριου, τα πράγματα έχουν ως εξής: Ο δικηγόρος που ανέφερε ο κ. Στέφανος Δαμιανίδης σε κοινωνικό δίκτυο (28.6) ότι «από την πρώτη στιγμή [η Ελληνική Λύση] έστειλε δικηγόρο προς υπεράσπιση του Νεκτάριου», ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ τον Νεκτάριο. Η εκπροσώπηση του Νεκτάριου δεν έχει καμμία σχέση με το κόμμα του κυρίου Βελόπουλου μου ανέφερε η κ. Χριστίνα και οφείλω να αποκαταστήσω την αλήθεια.

  7. Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα ήθελα να αναφέρω οτι είμαι η σύζυγος του Νεκτάριου Μικκιού.
    Ποτέ δεν αναθέσαμε ή εξουσιοδοτήσαμε στον κ. Θωμά Καλοκύρη την υπόθεση μας. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος προσήλθε αυτοβούλως και αυτοπροαιρέτως στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και μας πρότεινε να αναλάβει την υπεράσπιση του Νεκτάριου κάτι το οποίο απέρριψα και δεν επιθυμούσα την συνεργασία και ούτε του έδωσα την άδεια να βγει στα κανάλια.
    Διότι μας είχε αναλάβει ο Δικηγόρος που μας εκπροσώπησε την Παρασκευή 28 Ιουνίου στο Δικαστήριο που έγινε και ζητήσαμε αναβολή. Επίσης συνέλαβαν και εμένα και με πήραν με χειροπέδες κάτι το οποίο δεν το ήξερε ο κ. Καλοκύρης .
    Από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα δικά σας.

    Το θέμα είναι να αποκατασταθεί η αλήθεια και να επιστρέψει ο σύζυγός μου στην οικεία του.

    Σας ευχαριστώ.

    • ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ(ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ) ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΟ ΔΡΟΜΟ!ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ «Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ» ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!

  8. Κουράγιο στην οικογένεια εύχομαι. Ο Θεός μαζί σας. Οι πιο πολλοί είμαστε γιαλατζι χριστιανοί και όταν βλέπουμε τέτοια πράγματα ταρακουνιομαστε για λίγο πριν επιστρέψουμε στον λήθαργο. Μακάρι να ξυπνήσουμε πριν να είναι αργά και να καταλάβουμε πόσο ουσιώδες είναι ο αγώνας για ένα χριστιανο ειδικά την σήμερον ημέρα όπου η ομολογία θα έχει και το ανάλογο κόστος. Προσευχή για την οικογένεια και Προσευχή και για μένα τον αδύναμο που ακόμα δεν λέω να μπω στο πνευματικό στάδιο

  9. ♰ Καὶ πάντες δὲ οἱ θέλοντες εὐσεβῶς ζῆν ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ διωχθήσονται…

    Προς Τιμόθεον Β’ Επιστολή

    Κεφ.3,12

    ✢ Δόξα σοι βασιλεῦ, Θεὲ Παντοκράτωρ, ὅτι τῇ θείᾳ σοῦ καὶ φιλανθρώπῳ προνοίᾳ ἠξίωσας το δούλο σου Νεκτάριο, καὶ ομολογήσας παρρησία την καλήν ομολογίαν ενώπιον πολλών μαρτύρων. ΆΞΙΟΣ!!!

    ΜΑΚΑΡΙΟΙ πάντες οἱ φοβούμενοι τὸν Κύριον, οἱ πορευόμενοι ἐν ταῖς ὁδοῖς αὐτοῦ. Ψαλ. 127

Σχολιάστε