Κάλεσμα συγκέντρωσης στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης για τον αδελφό μας τον Νεκτάριο.


Ιστολόγιο «Ο Παιδαγωγός»

6 thoughts on “Κάλεσμα συγκέντρωσης στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης για τον αδελφό μας τον Νεκτάριο.

  1. Άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου.Εγιναν σατανικότεροι του σατανά!!

    Η ευθύνη για ό,τι να συμβεί στο έξείς είναι αποκλειστικά δική τους.

  2. Θα εκανα τα παντα να συμπαραστασθω στον αγωνιστη εναντια στην αντιχριστη χουντα του αφορισμενου Μητσοτακη. Ευχομαι να τον δυναμωνει ο Κυριος αλλα και να βρει πολλους συμπαραστατες στην τυπου Διοκλητιανου διωξη του. Αλλα δυστυχως αδυνατω να λαβω αυτο το στεφανι.

  3. Οι προσευχές μας συνοδεύουν τον εν Χριστώ αδελφό, ομολογητή Νεκτάριο, που διώκεται από τη χούντα της «πολιτικής ορθότητας».

    Παραθέτω τα κάτωθι χωρία των πρωτοκορυφαίων αποστόλων Πέτρου και Παύλου, τα οποία και θεωρώ ως κατ εξοχήν αρμόζοντα στην προκειμένη περίπτωση αλλά και σε ομοειδείς περιπτώσεις οι οποίες εκτιμώ ότι θα πληθυνθούν στους δύστηνους καιρούς μας εκτός εάν παρέμβει ο Κύριος και μας λυτρώσει από την απαίσια δικτατορία της «πολιτικής κορρεκτίλας».

    Φιλιπ. 1,28         καὶ μὴ πτυρόμενοι ἐν μηδενὶ ὑπὸ τῶν ἀντικειμένων, ἥτις αὐτοῖς μέν ἐστιν ἔνδειξις ἀπωλείας, ὑμῖν δὲ σωτηρίας, καὶ τοῦτο ἀπὸ Θεοῦ·

    Φιλιπ. 1,28               χωρίς καθόλου να φοβήσθε και να ταράττεσθε εις τίποτε από τους αντιπάλους του Χριστού. Αυτή δε η απτόητος και γενναία συμπεριφορά σας είναι δι’ αυτούς μεν απόδειξις, ότι θα καταλήξουν εις την αιωνίαν απώλειαν, αμετανόητοι εις την αποστασίαν των, δια σας δε είναι απόδειξις αιωνίας σωτηρίας. Και τούτο, το διώκεσθε από τους εχθρούς του Ευαγγελίου και το να κερδίσετε την σωτηρίαν, είναι δώρον Θεού.

    Φιλιπ. 1,29         ὅτι ὑμῖν ἐχαρίσθη τὸ ὑπὲρ Χριστοῦ, οὐ μόνον τὸ εἰς αὐτὸν πιστεύειν, ἀλλὰ καὶ τὸ ὑπὲρ αὐτοῦ πάσχειν, –

    Φιλιπ. 1,29               Διότι εις σας έχει δοθή ως χάρισμα και δώρον από τον Θεόν, όχι μόνον το να πιστεύετε στον Χριστόν, αλλά και να πάσχετε δια το όνομα του

    Α Πε. 3,12          ὅτι ὀφθαλμοὶ Κυρίου ἐπὶ δικαίους καὶ ὦτα αὐτοῦ εἰς δέησιν αὐτῶν, πρόσωπον δὲ Κυρίου ἐπὶ ποιοῦντας κακά.

    Α Πε. 3,12                 Διότι οι οφθαλμοί του Κυρίου είναι εστραμμένοι με στοργήν και τρυφερότητα επάνω στους δικαίους και τα αυτιά του ανοικτά και έτοιμα να ακούσουν την προσευχήν των. Εξ αντιθέτου, ωργισμένον το πρόσωπον του Κυρίου, έχει στραφή εναντίον εκείνων, οι οποίοι διαπράττουν πονηρίας”.

    Α Πε. 3,13          Καὶ τίς ὁ κακώσων ὑμᾶς, ἐὰν τοῦ ἀγαθοῦ μιμηταὶ γένησθε;

    Α Πε. 3,13                 Και αφού ο Θεός παρακολουθεί με στοργήν τους δικαίους και φροντίζει δι’ αυτούς, ποιός είναι δυνατόν ποτέ να σας βλάψη και να σας κάμη κακόν, εάν γίνετε μιμηταί και ζηλωταί του αγαθού;

    Α Πε. 3,14          ἀλλ᾿ εἰ καὶ πάσχοιτε διὰ δικαιοσύνην, μακάριοι. τὸν δὲ φόβον αὐτῶν μὴ φοβηθῆτε μηδὲ ταραχθῆτε,

    Α Πε. 3,14                 Αλλά και εάν ακόμη πάσχετε και υποφέρετε δια την αρετήν και την πίστιν σας, είσθε μακάριοι, “διότι ο Θεός επιτρέπει αυτήν την δοκιμασίαν προς το καλόν σας. Δι’ αυτό και τον φόβον, με τον οποίον ζητούν να σας πτοήσουν οι διώκται σας, μη τον φοβηθήτε και μη αφήσετε τον ευατόν σας να καταληφθή ούτε και από την μικροτέραν ταραχήν”.

Σχολιάστε