Στην Θεσσαλονίκη για τον Χριστό. Κάντε ό,τι θέλετε. Εμείς θα είμαστε εκεί.

Ο ένας εκ των διοργανωτών της συγκέντρωσης κατά της καταστροφής της οικογένειας στην Θεσσαλονίκη, Νεκτάριος Μικκιός, δίνει σημαντικές λεπτομέρειες στον Στέφανο Δαμιανίδη για το πως έγιναν οι συνεννοήσεις με την Ελληνική Αστυνομία για την διεξαγωγή της πορείας, και τί μέλλει γενέσθαι μετά την απαγόρευση αυτής της συγκέντρωσης. [βίντεο ΕΔΩ από το 43:55 ]

.


Απομαγνητοφώνηση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

9 thoughts on “Στην Θεσσαλονίκη για τον Χριστό. Κάντε ό,τι θέλετε. Εμείς θα είμαστε εκεί.

  1. Πάντες ἐξέκλιναν, ἅμα ἠχρειώθησαν..ζοῦμε ἀπίστευτες καταστάσεις..ὁ Θεὸς νὰ μᾶς ἐλεήσει..

  2. Πρόκειται, αναντιλέκτως, για απροκάλυπτο φασισμό από την ελεεινή κυβέρνηση του ολετήρα της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Δεν μπορούν, πλέον, να τηρήσουν ούτε τα προσχήματα. Η ανακοίνωση της απαγόρευσης της ειρηνικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας από την πλευρά ευαισθητοποιημένων συμπατριωτών μας θυμίζει άλλες εποχές και κάθε άλλο παρά συνάδει με τις επιταγές του δημοκρατικού πολιτεύματος. Βρίθει υποκρισίας και επάρατης σκοπιμότητας φαλκιδεύοντας στοιχειώδη ατομικά και συνταγματικά δικαιώματα.

    Πού είναι οι κατ επάγγελμα δικαιωματάκηδες που κάνουν αναίσχυντα σπέκουλα με τα ανθρώπινα δικαιώματα να καταδικάσουν τα σταλινοφασιστικά αυτά μέτρα;

    Δύο μέτρα και δύο σταθμά, για τους υποκριτές αυτούς.

    Πού είναι η ηγεσία της τοπικής Εκκλησίας να ψέξει δριμέως τις ολοκληρωτικές αυτές πρακτικές;

    Ο τόπος αυτός θα πληρώσει ακριβά τα όσα αδιανόητα συμβαίνουν εν προκειμένω.

    Ο Κύριος δεν θα βραδύνει να αποδώσει δικαιοσύνη.

  3. Ο Μητσοτάκης μια εβδομάδα περίπου πριν τις εκλογές, μέσα από το αμάξι που τον γύριζε στην Ελλάδα, με ύφος Φαραώ είπε επι λέξει <<εχουμε είκοσι δράσεις υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ>>.

    Άραγε υποψιάζεται ότι έχει και ο Θεός άλλες τόσες για τα κεφάλια τους;;;;

  4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

  5. Μία ακόμη φορά καθένας καλείται να πάρει θέση. Να επιλέξει στρατόπεδο.

    Και πρώτιστα οι ποιμένες. Ναι αυτοί που θησαύρισαν αφενός με τον κρατικό μισθό και αφετέρου με τα «τυχερά». Έτσι τους «έδεσαν» τα χέρια κ το στόμα. Κι όταν ήρθε η ώρα της ομολογίας με το κλείσιμο των εκκλησιών μας και τα βλάσφημα εκείνα μέτρα, η συντριπτική τους πλειοψηφία δείλιασε. Μην πέσει στη δυσμένεια του δεσπότη… και χάσει την ενορία του με ότι αυτό συνεπάγεται. Ελάχιστοι στάθηκαν όρθιοι. Μετρημένοι σχεδόν στα δάκτυλα σε κάθε μητρόπολη.

    Έτσι και τώρα. Απ ότι φαίνεται τα ορθόδοξα σωματεία θα παριστάνουν ότι δεν άκουσαν. Παπάδες, επίτροποι και ένα σωρό «γέροντες» θα απουσιάζουν. Και τον δρόμο της πίστης, τον σταυρό, θα σηκώσουν κ πάλι λίγοι πιστοί.

    «Ο αδικών αδικησάτω έτι, και ο ρυπαρός ρυπαρευθήτω έτι, και ο δίκαιος δικαιοσύνην ποιησάτω έτι, και ο άγιος αγιασθήτω έτι.
     Ιδού έρχομαι ταχύ, και ο μισθός μου μετ’ εμού, αποδούναι εκάστω ως το έργον έσται αυτού» (Αποκάλυψις, κβ, 11-12)

  6. Μα, αν κατάλαβα καλά, δεν πήρε γραπτή την πρώτη συγκατάθεση. Άραγε, δεν προβλεπόταν ; Διότι γνωστό είναι το »scripta manent»….

    • Αδελφέ, δεν ξέρω πως φαίνεται αυτό, πάντως για να αλλάξει η τοποθεσία την πρώτη φορά πρέπει να ήταν κάπου γραμμένη. Κάπως έτσι λέει η λογική τέλος πάντων.

Σχολιάστε