Όνομα και πράμα οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ που ΠΡΟΔΩΣΑΝ την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Για μία συμφωνία, η επίτευξή της οποίας ήθελε πολύ «θάρρος, σθένος και παρρησία» έκανε λόγο στην παρέμβασή του στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Τσίπρα ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Υπήρχε μεγάλη δυσκολία να ξεφύγουμε από την επιρροή των οπαδών της αδράνειας που δεν ήθελαν  λύση. Με τον Νικόλα (σσ: Ντιμιτρόφ) ευτυχώς δεχθήκαμε πάρα πολλές επιθέσεις που γρήγορα μας έκαναν να καταλάβουμε ότι οι διαφορές ανάμεσα σε ανθρώπους που θέλουν λύση στη Β. Μακεδονία και στην Ελλάδα ήταν πολύ μικρότερες από ό,τι οι κοινές μας διαφορές μ’ αυτούς που δεν θέλουν λύση. Και αυτό μας έφερε κοντά. Με λίγα λόγια η διαλεκτική της ζωής ήταν τέτοια που «φασίστες και οι χουνταίοι» βοήθησαν στη λύση των Πρεσπών».

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, η ΕΛΑΣ απαγόρευσε την τρίωρη συγκέντρωση που είχαν προγραμματίσει τα μέλη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων «Κοινό των Μακεδόνων», την Δευτέρα 17/6 έξω από το Ωδείο Αθηνών που θα γινόταν η αναμνηστική εκδήλωση ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΛΑΣ, να υπηρετείς δουλικά την μειοδοσία.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

3 thoughts on “Όνομα και πράμα οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ που ΠΡΟΔΩΣΑΝ την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  1. Αλήθεια, γιατί αποκαλείτε τά κομμουνισμένα, δημοκρατικά σκύβαλα μέ τόν όρο «φασίστες»; Είναι ντροπή νά τά πείτε μέ τ’όνομά των, δηλαδή κομμουνιστήρια;

    Θά αισθανθούνε ασχήμια;

Σχολιάστε