Η Δημοτική Σύμβουλος στην Αθήνα κ. Ελένη Παπαδοπούλου καταγγέλλει ότι το Gay Pride έγινε ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ από το Δήμο. Γιατί δεν το σταμάτησαν; (βίντεο)

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης έθεσα το ερώτημα ποιος έχει δώσει άδεια στο Gay Pride για την «παρέλαση», η οποία περιλαμβάνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλείσιμο δρόμων.

Σύμφωνα με τον νόμο την άδεια αυτή την δίνει το Δημοτικό Συμβούλιο. Για αυτήν την εκδήλωση ΔΕΝ έχουμε δώσει καμία άδεια. Δεν πέρασε καν από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, προφανώς για να αποφύγουν την συζήτηση.

Ο Δούκας απάντησε με ύφος ότι αυτός έδωσε την άδεια, ενώ δεν έχει αρμοδιότητα, και στηρίζει.

Το να στηρίζει δεν μας εκπλήσσει.

Το να παρακάμπτει όμως τον νόμο και να λειτουργεί ως Λουδοβίκος l’état c’est moi μας εξοργίζει.

Το σημερινό αχαρακτήριστο δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ για παρελάσεις.

Αυτό έχω να πω και τα υπόλοιπα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

FACEBOOK

Η τοποθέτηση του κ. Δούκα για το Gay Pride. Ξεκινά με επιχειρήματα τύπου «κάθε χρόνο γίνεται», διακόπτω ρωτώντας ποιος έχει δώσει την άδεια και απαντά ότι γίνεται με άδεια του Δημάρχου «όπως κάθε χρόνο». Επειδή λοιπόν «κάθε χρόνο» εδώ και πολλά χρόνια μερικοί νομίζουν ότι θα κάνουν ότι θέλουν παρακάμπτοντας τη νομοθεσία, αυτόν τον χρόνο απλά αυτό δεν θα περάσει έτσι.

FACEBOOK


2 thoughts on “Η Δημοτική Σύμβουλος στην Αθήνα κ. Ελένη Παπαδοπούλου καταγγέλλει ότι το Gay Pride έγινε ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ από το Δήμο. Γιατί δεν το σταμάτησαν; (βίντεο)

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ όχι μόνο στον καινοφανή αστέρα της δημόσιας ζωής δήμαρχο Αθηναίων αλλά και σε όλους τους δημάρχους Αθηναίων που κατά καιρούς αβαντάρουν αυτή τη βρωμερή παρέλαση, στους χορηγούς, τους υποστηρικτές της και σε όσους καθ οιονδήποτε τρόπο συμμετέχουν σε αυτή.

    Οι περιπτώσεις τους αποκαλύπτουν με ενάργεια το μεγέθος της ηθικής καταπτώσεως της σύγχρονης κοινωνίας.

    Εύγε στην κυρία Παπαδοπούλου για την παρέμβασή της.

Σχολιάστε