«Ναι» από τη ΝΙΚΗ στο europride, αλλά «νόμιμα» και χωρίς «έκτροπα» !!

Τελικά με λίγο γαρνίρισμα και τον κατάλληλο σερβιτόρο τρώγονται όλα!!

Ένα ανέλπιστο δώρο έκανε η ΝΙΚΗ στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ αμέσως μετά τις ευρωεκλογές.

Έμειναν κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό οι άνθρωποι όταν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΙΚΗΣ κ. Δήμος Θανάσουλας ανακοίνωσε στην πρωινή εκπομπή «super Κατερίνα» ότι η ΝΙΚΗ δεν έχει πρόβλημα με την διεξαγωγή του europride, αρκεί να περιφρουρείται η «νομιμότητα»!!

Και ξαφνικά, εκεί που συζητούσαμε για το ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ το europide, σήμερα συζητάμε για το ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ το europride!! Πρόκειται για μία «μαγική τρίπλα» που μόνο «ταχυδακτυλουργός» θα μπορούσε να κάνει.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΙΚΗΣ κ. Δήμος Θανάσουλας στην εκπομπή «super Κατερίνα» είπε τα εξής για το εξώδικο που υπεβλήθη στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης σχετικά με το europride [BINTEO ΕΔΩ]

Σε περίπτωση που θεωρηθεί ότι τούτες ήταν «ατυχείς» δηλώσεις, ο ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ κ. Νικόλαος Αναδιώτης στον SKAI διαψεύδει αυτό το ενδεχόμενο καθότι είπε και αυτός τα ίδια για το εξώδικο που υπεβλήθη στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης σχετικά με το europride [BINTEO ΕΔΩ]


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

89 thoughts on “«Ναι» από τη ΝΙΚΗ στο europride, αλλά «νόμιμα» και χωρίς «έκτροπα» !!

  1. Η νομιμότητα λοιπόν!! Και η νομιμότητα του Θεού τι έγινε κύριε Νατσιε;;
    Χαιρομασταν με τους φίλους μας για τα ωραία γραπτά σας και τον αγώνα σας στα σχολεία και λέγαμε δόξα τω Θεώ κάποιος διδάσκει στα παιδιά μας τον δρόμο της αρετής. Τώρα δώσατε μια κλωτσιά στην καρδάρα με το γάλα και μαζί με το γάλα χάθηκε και η δίκη μας εκτίμηση που είχαμε για την νίκη. Κρίμα!!!

  2. Μιλάμε για το κόμμα που πέρυσι προεκλογικά έλεγε μερικά ωραία τσιτάτα: «βάλτε μας στη βουλή και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας τι θα τους κάνουμε», «να μπούμε στη βουλή και θα τα ανατρέψουμε όλα», «θα κάνουμε εκκλησάκι μέσα στη βουλή», «θα μιλάμε μόνο με το ευαγγέλιο», «θα σπάσουμε αυγά, κανείς δεν θα παίζει με την πίστη μας», «επιτέλους θα ακουστεί χριστιανικός λόγος στη βουλή» και πολλά τέτοια όμορφα λόγια;;;;

    Και τι είδαμε τελικά από πέρυσι που μπήκαν στη βουλή; Χέρι-χέρι με το σύστημα. Όπου μπορούν, εμμέσως το σιγοντάρουν.
    Τώρα, με αυτή τη συνέντευξη και τα λόγια που λέγονται, αναρωτιέμαι, είναι αυτό χριστιανικό φρόνημα; Να δεχόμαστε το συνταγματικό δικαίωμα των ΛΟΑΤΚΙ αρκεί να μην είναι γυμνοί ή να κάνουν έκτρωπα; Αυτό θα πούμε στον Χριστό; Αυτός είναι ο αγώνας τους και αυτό είναι το κόμμα που περίμεναν όλοι να μπει μπροστά να παλέψει για την πίστη μας;

    Ξέρουμε όλοι τι θα απαντήσουν: «επειδή θα μας κυνηγήσουν από τα ΜΜΕ κι από τα άλλα κόμματα, πρέπει να δείξουμε ότι σεβόμαστε τα δικαιώματά τους»
    Με λίγα λόγια, χριστιανοί δημοσιοσχεσίτες. Μέχρι εκεί!
    Καλά τα ξέρουμε από πέρυσι, πόσο αγωνιστές για τον Χριστό μας είναι.

    Ντροπή!!!

    • Προφανώς δεν παρακολουθείς τι γίνεται μέσα στη βουλή. Αν βασίζεσαι στα γνωστά ΜΜΕ της λίστας πέτσα, έχασες πολλά επεισόδια.

  3. Καλά οκ, θυμάστε πρίν λίγες εβδομάδες που ο Νατσιός Εκκλησιάστηκε μαζί με αυτούς που ψήφισαν τον νόμο για τους ομοφυλόφιλους και όταν είδε το άρθρο βγήκε και είπα αν θυμάμαι καλά αν είμαστε σοβαροί επειδή διαφωνήσαμε που παρεβρέθηκε μαζί τους. Ακου λοιπόν μιας και θές να κάνεις πολιτική, η σειρά είναι ΘΕΟΣ, πατρίδα , οικογένεια κατα το πατροπαράδοτο υπερ ΠΙΣΤΕΩΣ και πατρίδος. Πολιτικός ο οποίος δεν βγαίνει να πεί ότι πρώτος στόχος του είναι η επιστροφή της χώρας του στο Θεό, γιατί η Ελλάδα ζεί εν αποστασία στο μεγαλύτερο βαθμό δυστυχώς, εγω ψήφο δεν δίνω. Πως θα γίνει, να τα έχουμε καλά με όλους; Σούπερ πολιτική. Λυπάμαι.

  4. Πολύ αργά τώρα! Τόσο καιρό την υποστήριζε η ιστοσελίδα σας. Τα σημάδια της προδοσίας ήταν πολλά και εμφανή εν τη γεννεση, αλλά κανείς δεν ήθελε να τα δει. Το να μιλάνε πρωτάσσοντας το Ευαγγέλιο για να ικανοποιούν το θρησκευτικό συναισθήμα του κόσμου και στη πράξη να μην το υπερασπίζονται, τους καθιστούν χειρότερους από τους μέχρι τώρα εμφανώς χειρότερους.

    • Πάντα πρέπει να δίνεις την δυνατότητα στην ελπίδα ειδικά στην νέα γενιά η οποία την χρειάζεται πολύ περισσότερο. Και πριν ελάχιστα χρόνια δεν φαινόταν καμιά άλλη δυνατότητα που να καλύπτει και την πίστη, και την αγάπη στην πατρίδα, και τις παραδόσεις, και στην παιδεία. Υπήρξαν άνθρωποι με μεγάλη αγάπη και προσφορά, οι οποίοι όμως είτε έφυγαν ή αποσύρονται, ή καπελώθηκαν. Άρα άλλαξαν πολλά.

      Όπως όμως δίνεις την δυνατότητα στην ελπίδα, δεν αναιρείς την δυνατότητα στην λογική, την σωφροσύνη, την διάκριση και κρίση εκ των αποτελεσμάτων της επιλογής σου.

      Αν και όταν χρειαστεί λοιπόν πρέπει να ειπωθεί το: «Εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης ελλιπής»

      Εκτός και αν έχεις συμφέρον να επιμένεις ….

    • Βαριόμουνα να απαντήσω αλλά μετά την παρέμβαση του anavaseis καλό είναι να πω δυο κουβέντες για να μην κυκλοφορούνε χαζοκακιούλες και ανακρίβειες. Το ιστολόγιο από την αρχή (για να μην πω και πριν από την αρχή) άσκησε κριτική σε ορισμένα θέματα σχετικά με τη ΝΙΚΗ και ακόμη πληρώνει το τίμημα. Από την άλλη με καλόπιστη διάθεση πρόβαλλε τα θετικά σημεία με την ελπίδα ότι θα επικρατούσαν τα καλά στοιχεία για το καλό της Πατρίδος.

  5. Το όλο ζήτημα τυγχάνει πρωτίστως και κυρίως ηθικό και πνευματικό και ακολούθως και δευτερευόντως νομικό και συνταγματικό.

    Πρόκειται, όχι για παρέλαση υπερηφάνειας, όπως πομπωδώς και με περίσσεια θράσους ισχυρίζονται οι διοργανωτές και υποστηρικτές της που αδίστακτα διαστρέφουν τις αληθινές έννοιες των λέξεων και αδιάντροπα διαστρεβλώνουν τα νοήματά τους (οι προαναφερθέντες δικαιώνουν την προσφυά παρατήρηση του Θουκυδίδη σύμφωνα με την οποία οι άνθρωποι διαφθειρόμενοι συν-διαφθείρουν και το λεξιλόγιο….), αλλά για αφόρητη πρόκληση του Τριαδικού Θεού και του Νόμου Του καθώς και του υγιούς ηθικού αισθητηρίου της κοινωνίας.

    Αποτελεί , επιπροσθέτως, πράξη κορυφαίας αισχύνης, δυσθεώρητης αδιαντροπιάς και απύθμενου αυτοεξευτελισμού από την πλευρά των συμμετεχόντων και ηθικής και πνευματικής εξαχρείωσης από την πλευρά των χορηγών και υποστηρικτών του εκφυλιστικού αυτού φαινομένου.

    Στη Γεωργία προ τριών ετών κατά του gay pride τάχθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας και η τοπική Εκκλησία ενώ οι διοργανωτές λόγω των εκδηλωθεισών αντιδράσεων από την πλευρά πολιτών ματαίωσαν τη διεξαγωγή του. Εδώ, το ίδιο το Κράτος, διά των αναξίων πολιτικών εξουσιαστών, «αβαντάρει» τέτοιου είδους εκδηλώσεις, των υπευθύνων «ποιμένων» κοιμωμένων το Βαρούχειο…..

    • Σεβαστέ και φίλτατε αδελφέ μας, η υπερηφάνεια είναι η αρρώστια του Εωσφόρου. Μήπως υπό αυτήν την έννοια είναι ευστοχότατη η ονομασία; Καθαρά δαιμονικό φαινόμενο, με την αδιαντροπιά του ίδιου του Σατανά.

  6. Δηλαδη τόσο αγώνα κάνουν στην Βουλή αυτά δεν τα βλέπουμε. Στο κάτω κάτω ο Θανασούλας είναι νομικός και ξερει ότι αν πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να τους πετάξουν έξω όπως το Κασιδιάρη με τον αντιρατσιστικό νόμο. Στη γωνία τους περιμένουν και τότε δεν θα ακούγεται τίποτα στην Βουλή αυτό θελουμε;

    • Αν είναι να γίνονται τέτοια πράγματα πάρτε καλύτερα ένα κασετόφωνο με μαγνητοφωνημένες ομιλίες να τις ακούτε στο σπίτι ολημερίς.

      • Ευχαριστώ πολύ για την ειρωνία. Αλλά αν εσείς εχετε καλύτερη επιλογή από το Νίκη ψηφίστε αυτούς. Και αφού μπορείτε εσείς καλύτερα και ξέρετε τον τρόπο γιατί δεν σταματάτε εσείς αυτό το πράγμα.

      • Δεν υπάρχει καμμία ειρωνεία. Τους πολιτικούς δεν τους ψηφίζουμε για να μας λύνουν τα ψυχολογικά αλλά για να παράγουν έργο. Δεν είπα ότι έχω μαγικές λύσεις, αλλά εδώ έχουμε κάποιον που παράγει αντιέργο. Βοηθάει την κακιά πλευρά ενώ θα μπορούσε τουλάχιστον να σιωπήσει.

      • Σύμφωνα με το Σύνταγμα και τα διεφθαρμένα ψηφίσματα, για να ευσταθεί το εξώδικο, θα πρέπει να στοιχειοθετείται με κάποια αξιόποινη πράξη. Η διοργάνωση του gay pride δυστυχώς, σύμφωνα με τον διεφθαρμένο νομοθέτη δεν αποτελεί αξιόποινη πράξη. Οπότε για πείτε μου, με ποιο τρόπο θα μπορούσανε να αποκηρύξουν με νόμιμα μέσα μία τέτοια διοργάνωση , την οποία νομιμοποιεί ο ίδιος ο νομοθέτης; Το μόνο που απομένει είναι να βασιστούν στις παράνομες ενέργειες που διαδραματίστηκαν σε προηγούμενες τέτοιες διοργανώσεις. Η δήλωση του εκπροσώπου του ΝΙΚΗ, αποτελεί προέκταση της καταγγελίας «εξώδικο» που έκαναν, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με τις παγίδες που κρύβει ο νομοθέτης περί δημοκρατικού δικαιώματος. Οπότε το μόνο που αναγνωρίζει ο εκπρόσωπος τύπου, είναι το υφιστάμενο συνταγματικό τους δικαίωμα σε ότι αφορά την παρέλαση, σε απάντηση προς τους δημοσιογράφους που ρώτησαν , για να μη πέσει στη νομική παγίδα των ομοφοβικών δηλώσεων, στην οποία προσπαθήσανε να τους ρίξουν τα χρυσοπληρωμένα παπαγαλάκια.

      • Η διοργάνωση προσβάλλει τα χρηστά ήθη και μπορεί να απαγορευθεί. Ο κυρίαρχος Λαός έχει το δικαίωμα να το απαιτήσει, άλλο αν η νέα τάξη προσπαθεί να τον φοβίσει και να του το κρύψει. Επειδή έχει συζητηθεί εκτενώς το θέμα εδώ, παραθέτω την πηγή για συντομία χρόνου.
        https://tasthyras.wordpress.com/2024/06/18/%cf%84%ce%af-%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%bb/

    • Δηλαδή αν έγραφαν ένα σοβαρό στοιχειοθετημένο κείμενο με τους λόγους που δεν συμφωνούν με το gaypride, ζητώντας την ακύρωσή του, θα τους πετούσαν έξω από τη βουλή σαν τον Κασιδιάρη;

      Τι λέτε;;;;

    • Αν είναι να μην ακούγεται η Αλήθεια του Θεού, είναι καλύτερα να μην ακούγεται τίποτα!

  7. Επί του πρακτέου εφόσον η ΝΙΚΗ δεν μπορεί να σταματήσει το Europride και εσύ λες ότι »…εκεί που λέγαμε πως θα σταματήσουμε το Europride…» πες μου πρακτικά πως θα το σταματήσεις εσύ και όσοι συμφωνούν με την άποψή σου. Την οποία σέβομαι μεν αλλά είναι εκτός πραγματικότητας.

    • «Επί του πρακτέου» πες μου τί δουλειά είχε ο κ. Θανάσουλας στην Καινούριου και ποιος του είπε να  γίνει προστάτης της «νομιμότητας». Αν η ΝΙΚΗ δεν μπορεί να σταματήσει το europride, δεν σημαίνει ότι θα είναι αυτή που θα του βάλει βενζίνη να ξεκινήσει. Ας κάτσει στην άκρη. Ποιός της είπε να μιλήσει; Δεν ψήφισε ο κόσμος τη ΝΙΚΗ για να κάνει αυτό το πράγμα.  Όσοι θεωρούνε ότι είναι «εκτός πραγματικότητας» η απαγόρευση των παρελάσεων της αισχύνης δεν πρέπει να περνάνε ούτε έξω από την Βουλή.

      • Δεν νομίζω ότι κάποιος στην ΝΙΚΗ πιστεύει ότι είναι εκτός πραγματικότητας η απαγόρευση των παρελάσεων της αισχύνης. Κάποτε θα γίνει όπως και η κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών. Έχει όμως δρόμο ακόμη. Αν είχετε να προτείνετε κάποιον εύκολο και σύντομο τρόπο για να γίνουν αυτά, θα τον είχατε προτείνει.

      • Έχω, για αρχή, να προτείνω έναν πολύ εύκολο δρόμο κύριε. Να μην βγαίνετε στα κανάλια και στις ανακοινώσεις σας και να λέτε ότι οι παρελάσεις της αισχύνης μπορούνε να γίνονται εάν τηρούνε τα «νόμιμα». Τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα;  Δεν καταλαβαίνετε την σύγχυση που σας έχουνε δημιουργήσει στο μυαλό σας;  Σκάβετε τον λάκκο μας και μας λέτε ότι «έχει δρόμο ακόμη»;

  8. Η ΝΙΚΗ αμνήστευσε απροκάλυπτα τα αντίχριστα εμβόλια χάριν «ενότητας» και τώρα αμνηστεύει και την αναίσχυντη ανωμαλία χάριν «νομιμότητας». Αναμενόμενο ήταν. Όταν κανείς παρακάμπτει το νόμο του Θεού χάριν πολιτικής αυτά γίνονται.

    Θεσσαλονίκη, να ετοιμάζεσαι για γερό ράπισμα από τον Κύριο. Εμείς εδώ στην Αλεπουδόπολη πήραμε μια γεύση πέρυσι που κάηκε ο τόπος μας, χωρίς καν να έχουμε τέτοια αίσχη, πόσω μάλλον αν είχαμε (αν και έχουμε σύλλογο ομοφυλοφίλων, αλλά προς το παρόν δεν «παρελαύνουν»). Κι ακόμα αμετανόητοι μένουμε ως λαός. Ταλαίπωρη Ελλάδα Παυλογέννητη…

    Κύριε Νατσιέ, σας στήριξαν άνθρωποι σεβαστοί στην προεκλογική εκστρατεία σας και τους προδώσατε. Μήπως να αποχωρήσετε από το κόμμα εν μετανοία πριν γκρεμιστείτε τελείως στα μάτια όλων μας;

    Χίλιες φορές ο ταπεινός ορθόδοξος δάσκαλος-μαχητής απ’ το Κιλκίς παρά αυτή η (εκ)πτωτική προεδρία της ντροπής. Δεν έχετε κλείσει ακόμα ένα χρόνο στη Βουλή και ήδη κάνατε παραχωρήσεις και σε αιρετικούς και σε σοδομόφιλους και τώρα ακόμα και στους ίδιους τους ΛΟΑΤΚΙ. Σας είδαμε σε Ναούς με παπικούς και μονοφυσίτες (κάτι που επισύρει ποινή Μεγάλου Αφορισμού) και άλλοτε με σοδομονομίτες. Τώρα αμνηστεύετε την παρέλαση του παρδαλού δαιμονίου. Τι θα ακολουθήσει; Αυτή είναι η Ορθοδοξία και η Ορθοπραξία; Πόσες ακόμα εκπτώσεις στην Πίστη χάριν του κόμματος;

    • Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: δεν υποστηρίζουμε ΚΑΝΕΝΑ κόμμα. Υποστηρίζουμε το πλήρες ξήλωμα της εκφυλισμένης πολιτικής ζωής του τόπου μας. Αλλά με την όρεξη θα μείνουμε, γιατί βασιλεύει η αρχή «το μη χείρον βέλτιστον»…κι έτσι διαιωνίζεται ο κατήφορος, αγκαζέ με την αμετανοησία μας ως λαού…

  9. Παει και η Νίκη….

    όποιος περάσει την πόρτα της βουλής…. γίνεται ίδιος με όλους αυτούς που χρόνια τώρα κατοικούν εκεί μέσα και ακολουθούν κατά βήμα τον αντίχριστο….

    κύριε Νατσιε……

  10. έχει το δικαίωμα κανείς να απαγορεύσει στον κόσμο να συνέρθετε να συνεθρίζεται και να διαδηλώνει; λίγη λογική χρειάζεται. Σε μία ευνομούμενη δημοκρατική χώρα αυτά είναι κατοχυρωμένα συνταγματικά. Όλα τα άλλα και το άρθρο είναι γραμμένα με εμπάθεια

    • Αυτό δεν είναι λογική. Οδοστρωτήρας είναι. Διαβάστε την παράγραφο 2 του άρθρου 11 να δείτε ότι και στις συναθροίσεις υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις. Η δε παράγραφος 1 του άρθρου 11 μιλάει για τους Έλληνες που έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται «ήσυχα και χωρίς όπλα».  Εδώ θα μας έλθουν κατά χιλιάδες ξένοι σεξουαλικά αποκλίνοντες που δεν ξέρουμε και τί ασθένειες κουβαλάνε πάνω τους. Δεν αποτελούν αυτοί κίνδυνο για την δημόσια υγεία; Να κάτι που θα μπορούσε να επικαλεσθεί η ΝΙΚΗ εάν το ήθελε. Οι ευνομούμενες δημοκρατικές χώρες δεν έχουν τίποτα κοινό με τις φασιστικές μειοψηφίες του άρρωστου δικαιωματισμού.  Και αφήστε όλες αυτές τι αηδίες περί «εμπάθειας». Κουράσανε.

      • Μιλάμε για εμπάθεια διότι κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε αυτονόητα πράγματα. Αυτό ακριβώς είπε η νίκη ότι ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να στην αφρίζεται να συνέρχεται και να διαδηλώνει. Μπορείτε αυτό να το αποτρέψετε εσείς; Εάν μπορείτε να το αποτρέψετε γιατί δεν το κάνετε; η απάντηση του κυρίου θανάσουλα είναι καταλυτική και απόστομητική. Μόνο άνθρωποι μικρόνοές δεν μπορούν να καταλάβουν πράγματα επαναλαμβάνω αυτονόητα.

      • Επειδή τα σχόλιά σας είναι αυτού του επιπέδου, πηγαίνετε στο φατσαμπούκα να τα πείτε. Μου έχετε μπλοκάρει τα σχόλια στην αναμονή με τις ανοησίες που γράφετε. Πληρώνεστε για αυτό που κάνετε; Και δεν φτάνει που δεν καταλαβαίνετε, βρίζετε και από πάνω. Γνωρίζετε πού θα πάνε αυτά τα σχόλια. Σωστά; Τα περί της «αποστομωτικής» και «καταλυτικής» απάντησης τα σχολίασα εδώ σε άλλο σημείο. Το Ευαγγέλιο γιατί το κουνάτε ρε μέσα στη Βουλή; Για να μας λέτε ότι αν είναι «νόμιμες» οι παρελάσεις της αισχύνης, τότε είναι «αυτονόητες»;  Και ρωτάνε ορισμένοι γιατί ασχολούμαστε μαζί σας! Μα εσείς κουνάτε το Ευαγγέλιο, δεν το κουνάνε οι άλλοι. Και το τραγικό είναι ότι οι άλλοι που δεν κουνάνε το Ευαγγέλιο μέσα στη Βουλή, δεν έχουνε πει τέτοια πράγματα.

  11. Τι λές τώρα! Το φαντάζεσαι να σκιστεί κανα καλτσόν  από την πολύ αντίδραση και την αγανάκτηση και να παραβιαστεί η νομιμότητα από αυτούς που θέλουν να την περιφρουρούν  και δεν θέλουν  την υπερήφανη προέλαση των Σοδομιτών;;; Α πα πα πα ή μάλλον κο κο κο κο.

    Εσείς δηλαδή τώρα εκπροσωπείται τους Χριστιανούς που σας ψήφισαν για να ακουστεί η φωνή τους;

  12. Δεν ξέρω τι κινήσεις πρέπει να κάνει η Νίκη, αλλά συμφωνώ με τις παρατηρήσεις του ιστολογίου.

  13. 20 Ιουνίου 1978.. Ώρα 11:03 μ.μΗ Ευλογημένη Πόλις του Μεγαλομάρτυρος, Μυροβλήτου και Προστάτου της Αγίου Δημητρίου, ταράζεται εκ θεμελίων από έναν ισχυρότατο σεισμό περίπου 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ διάρκειας 20″ δευτερολέπτων! Εκείνη λοιπόν τη νύχτα του τρόμου, η όμορφη Θεσσαλονίκη έζησε τραγικές ώρες μετά τον μεγάλο σεισμό, και στη συνέχεια την ίδια νύχτα, μετά από δεκάδες μικρότερους μετασεισμούς, ώσπου να ξημερώσει, οι Θεσσαλονικείς έμειναν έξω από τα σπίτια τους….Για να αντικρύσουν την επόμενη μέρα το μέγεθος της ζημιάς. Εκτός από την πολυκατοικία της πλατείας Ιπποδρομίου που κατέρρευσε – περίπου 30 συμπολίτες μας σε αυτήν και άλλοι 30 σε όλη την Θεσσαλονίκη έχασαν τη ζωή τους – όλα τα κτήρια της πόλης στάθηκαν όρθια αλλά «πληγωμένα». Στις πλατείες της Θεσσαλονίκης, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας 20ης Ιουνίου, ξημερώματα της 21ης Ιουνίου, από τα χείλη τών πολιτών ακουγόταν μια φράση..»Είδαμε τον Άγιο Δημήτριο να τρέχει γύρω από τα τείχη τής πόλης με το άλογο του την ώρα του σεισμού».. Μια φράση που ειπώθηκε πολλές φορές από πολλούς Θεσσαλονικείς! Την επόμενη ημέρα κυκλοφόρησε τουρκική εφημερίδα, που στο πρωτοσέλιδο της ως πρώτο θέμα ήταν η δήλωση Τούρκου σεισμολόγου, ο οποίος ανέφερε ότι η Θεσσαλονίκη με τέτοιο χτύπημα του εγκέλαδου που υπέστη, θα έπρεπε να είχε ισοπεδωθεί, αλλά σώθηκε χάρη στον Άγιο Δημήτριο, τον πολιούχο της!! Ερχόμαστε τώρα εμείς οι Θεσσαλονικείς, 46 χρόνια μετά, στις 21 Ιουνίου 2024, την ίδια ημέρα της τραγικής εμπειρίας του σεισμού, την ημέρα που ο Άγιος Δημήτριος έκανε το θαύμα του και γλίτωσε την πόλη από την απόλυτη καταστροφή, να «υποδεχθούμε» στην «καρδιά» τής πόλης μας εκδηλώσεις που είναι προσβλητικές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του Αγίου Ονόματος του Τριαδικού μας Θεού…. Η Θεσσαλονίκη θα τιμήσει την μεγαλύτερη ηθική εκτροπή που ο κ. Μητσοτάκης με την κυβέρνηση του και τους ομοϊδεάτες του έκανε νόμο την αμαρτία κόντρα στην ανθρώπινη φύση! Αντί να κάνουμε εκδηλώσεις και ολονύκτιες αγρυπνίες επί 9 συνεχόμενες ημέρες με τις Ευλογίες της Εκκλησίας μας, να ευχαριστήσουμε τον Άγιο Δημήτριο για την αγάπη του στην πόλη μας, και την Παναγία μας, αντί να δοξολογήσουμε τον Άγιο Τριαδικό μας Θεό για το Έλεος του, που μας χάρισε παράταση χρόνου Μετανοίας.. Εμείς τι ετοιμαζόμαστε να κάνουμε; Παρελάσεις και πανηγύρια σατανικής υπερηφάνειας στο όνομα τής δήθεν ελευθερίας…και μάλιστα με ευρωπαϊκές διαστάσεις..Ήταν να γίνει αυτή η 9ημερη «γιορτή» αμαρτίας το καλοκαίρι του 2020 αφού είχε προαποφασιστεί από το 2017 στην Σουηδία, αλλά ακυρώθηκε τότε λόγω κορωνοϊού! Αλλά όπως πάντα στη ζωή.. «Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων άλλα δε θεός κελεύει».Ας μην ξεχνάνε οι διοργανωτές και αυτοί που τους το επιτρέπουν, ότι η Θεσσαλονίκη είναι πόλη πολλών Αγίων και Μαρτύρων της Πίστεως που την διαφυλάττουν, και πως μια τέτοια εκδήλωση δε μπορεί να γίνει χωρίς να το επιτρέψει ο Θεός!Θα είναι όνειδος για την Θεσσαλονίκη, την πόλη του Αγίου Δημητρίου, μια τέτοια ηθική εκτροπή!Εμείς, ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί, έχουμε χρέος να γονατίσουμε με καρδιακή ταπείνωση μπροστά στον Χριστό, να παρακαλέσουμε τον Άγιο Δημήτριο να εμποδίσει αυτήν την εκδήλωση της πολύχρωμης αμαρτίας να υλοποιηθεί!*ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Βουλευτής Β’ ΘεσσαλονίκηςΔημοκρατικού ΠατριωτικούΚινήματος «ΝΙΚΗ»*

    ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    1. Σύμφωνα με το Άρθρο 337 του ποινικού κώδικα (Νόμος 4619/2019) – Προσβάλλει τη γενετήσια αξιοπρέπεια.

    https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/n-4619-2019/arthro-337-poinikos-kodikas-nomos-4619-2019-prosvoli-tis

    2. Για να υπάρχει νομιμότητα θα πρέπει το κέντρο της Αθήνας να μετατραπεί σε ιδιωτικό χώρο κλειστό να απαγορευτεί η είσοδος στους ανήλικους και να πάρει άδεια οίκου ανοχής.

    Λυπάμαι όσους ψήφισαν.

    • για 9 μέρες, να κυκλοφορήσουν τουλάχιστον οι σοδομιτολάγνοι το σήμα. ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ. παίζεται ακατάλληλη ταινία εμετικού περιεχομένου, προσβλητικότερη του Τυρνάβου καρναβαλιού

  14. Τα πράγματα είναι απλά : τους είδαμε τους θεομπέχτες και απλά τους μαυρίζουμε στις επόμενες βουλευτικές. Ας όψονται κάποιοι θεολόγοι με εκκλησιαστικά sites, όχι το παρόν, που συνειδητά μας έλεγαν ψέμματα για τον δήθεν ανεμβολίαστο κ Νατσίο, ενώ γνώριζαν πολύ καλά τί είχε κάνει και το ομολόγησαν δημοσίως αφού τους έριξε πόρτα για υποψηφίους του στις Ευρωεκλογές. Αυτοί οι κύριοι θεολόγοι ευθύνονται βαριά για μαζική εξαπάτηση.

  15. Ἀγαπητοί ἀδελφοί καὶ ἀδελφές,
    ἡ ΝΙΚΗ ἐπισήμως καὶ παντοιοτρόπως πολέμησε τὴν νομιμοποίηση τῶν σοδομιτῶν, στὴν Βουλή καὶ ἐκτός. Ἡ συγκεκριμένη κίνηση εἶναι καθαρά κίνηση νομική, ἐντυπωσιακή θεωρῶ. Σὲ νομικό κείμενο δὲν «χωροῦν» ἐπιχειρήματα ἀπό τὸ Ἱερό Εὐαγγέλιο. Ἄν πολλοί Ἕλληνες μετανοήσουμε, ἴσως ὁ Κύριος μᾶς δώσει πιστούς κυβερνῆτες. Μέχρι τότε, καὶ αὐτή ἡ κίνηση εἶναι κάτι, ἔστω μικρό, δὲν πρέπει νὰ ἀπορρίπτεται.

    Κάθε σύγκριση μὲ Γεωργία καὶ Σερβία εἶναι ἄτοπη.
    Ἐκεῖ ἡ διοικοῦσα Ἐκκλησία ἡγήθηκε διαδήλωσης, κατ’ακρίβειαν Ἱερᾶς Λιτανείας, μὲ κληρικούς μὲ ἄμφια, μὲ λάβαρα, μὲ εἰκόνες.
    Ἐδῶ οἱ Δεσποτάδες μας . . . Ἄς μὴν τὰ ξαναλέμε.

    Χρεία μετανοίας ! Καὶ βεβαίως στηρίζουμε ὅπου καὶ ὅπως μποροῦμε κὰθε ἀντίδραση στὴν δαιμονική παρέλαση.

    https://orthros.eu/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1/%CE%B5%E1%BC%B0%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/1723-europride24.html

    • Αγαπητέ Βασίλειε το κείμενο αυτό που δημοσιοποιείς και στην ουσία εκπροσωπεί την θέση της Ε.Π.Μ. στο κεντρικό του σημείο που αφορά τις αντιδράσεις γράφει: «ἐφόσον κινοῦνται στὰ πλαίσια τῆς εὐπρέπειας καὶ νομιμότητας

      Άρα βλέπουμε οτι η λέξη νομιμότητα είναι ο συνδετήριος κρίκος και της αποδοχής των έκφυλων παρελάσεων, σύμφωνα με τον κ. Θανάσουλα (εκπρόσωπο τύπου) και τον κ Αναδιώτη. (ευρωβουλευτή), αλλά και των αντιδράσεων σε αυτές.

      Για την δεύτερη νομιμότητα, δηλαδή αυτήν των αντιδράσεων, υπάρχει ιστορικό με αντιδράσεις ευλαβών ανθρώπων που να ήταν μη νόμιμες και μη ευπρεπείς;

      Επειδή η παρουσία και η μνήμη μας θυμίζει από το 2010 ότι, όταν οι έκφυλοι έβλεπαν πιστούς από μακρυά να διαμαρτύρονται, μπροστά στους αστυνομικούς έβριζαν τα θεία, τις οικογένειες, τις μανάδες, και κάθε τι που έχει αξία σε έναν άνθρωπο, χωρίς να συμβαίνει φυσικά το ίδιο από τους διαμαρτυρόμενους, τους οποίους στο τέλος διέλυαν και έδιωχναν τα ΜΑΤ ως να ήταν οι ίδιοι αιτία γι αυτά τα αίσχη.

      Για πια νομιμότητα και ποιά ευπρέπεια στις αντιδράσεις των διαμαρτυρομένων μιλάει το κείμενο που στείλατε; Συγκεκριμένα πότε και που αυτές οι έννοιες καταπατήθηκαν και από ποιούς διαμαρτυρόμενους;

  16. Πω πω ! Πολύ άσχημα τα πράγματα. Όπως έλεγαν και οι Άγιοι ουδείς άξιος, δεν θα υπάρχει κανέναν άξιος για να κυβέρνηση την Ελλάδα γι’ αυτό μετά τον πόλεμο ο Κύριος θα μας αναστήσει τον μαρμαρωμένος Βασιλιά.

    Όντως! Επίσης εδώ θα επαληθευτεί του Αγίου Παισιου ότι οι άνθρωποι θα συχαθουν τους πολιτικούς….

    Ο Θεός να μας ελεησει!

  17. Εδώ δεν πρόκειται για διπλωματία αλλά για διψυχία, ξεκάθαρα! Βέβαια φάνηκε το πράγμα όταν ως δεκανίκι τις κυβερνούσας παράταξης, στήριξε την επιστολική ψήφο με αποτέλεσμα την αναμενόμενη σαρωτική νοθεία η οποία προκάλεσε ήδη την εντολή για επανακαταμέτρηση από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όπως επίσης στήριξε και τον νόμο περί «φίμωσης» του διαδυκτιου. Θερμά συλλυπητήρια σε όλους όσοι ήλπιζαν…

  18. Λάβατε την εμπιστοσύνη του λαού, αλλά δεν την φυλάξατε.

    Έχετε παρεκκλίνει από την αλήθειαν και πλέον είστε αυτοκατάκριτοι.

  19. Η…δ****** με τα γ******** και τα υπόλοιπα …κατηχητοπουλα έπαθαν το του Ησαΐου:»ΟΥΑΊ ΟΙ ΜΕΘΥΟΝΤΕΣ ΆΝΕΥ ΟΊΝΟΥ»!!!.Εμεθυσαν κι αυτοί από τον ακρατον και σκοτεινον οίνον της εξουσίας και της μεγαλομανιας!!! Κρίμα, γιατί νόμιζα πως είχαν τουλάχιστον μιαν ωριμότητα και δεν θα έπαιρναν τα μυαλά τους αέρα από πρόσκαιρη κι ευτελή «εξουσιούλα» και μάταιη δημοσιότητα!!!»το χρήμα πολλοί εμισησαν,την δόξαν ουδείς!».

  20. Μια χαρά τους τα είπε ο Θανάσουλας! Ναι, δεν τους είπε τι πιστεύουμε ως Χριστιανοί αλλά τους μίλησε ως νομικός στη γλώσσα που μπορούν να καταλάβουν ή πιο σωστά στη γλώσσα που δεν μπορούν να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και τους έκανε να φοβούνται (θεωρώ) να χλευάσουν θρησκευτικά σύμβολα και να κυκλοφορήσουν τσίτσιδοι στους δρόμους…. Και είναι πολύ άδικο -θεωρώ- το δημοσίευμα που λέει ότι η Νίκη με αυτές τις δηλώσεις εξυπηρετεί και απενοχοποιεί το Pride… Μάλλον κάπου αλλού θέλει να το πάει ο γράφων…

    • Τους είπε τη «νομική γλώσσα» που φτιάχνεται για αυτούς. Αυτή που νομιμοποιεί τους δικαιωματισμούς και τις αμαρτίες τους. Θα μπορούσε να τους πει και την άλλη που λέει ότι οι συναθροίσεις επιτρέπονται ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κι εδώ θα μας μαζευτούνε κάποιες χιλιάδες ΞΕΝΟΙ, κάτι που δεν προβλέπεται. Για να μην αναφέρω τα σεξουαλικά νοσήματα που πιθανώς κουβαλάνε και θέτουν σε κίνδυνο την τοπική κοινωνία. Γιατί δεν τα ανέφερε αυτά;  Επειδή δεν τα καταλαβαίνουν; Και πώς ωφελείται η τοπική κοινωνία που τους ψήφισε όταν λένε στους ΛΟΑΤΚΙ αυτά που κάνουν πως καταλαβαίνουν; Τα περί μη προσβολής της δημόσιας αιδούς είναι νομίζω αστείο να τα πάρουμε στα σοβαρά. Παρακολουθείστε ένα gaypride και απαντήστε στον εαυτό σας, πόσα από αυτά που βλέπετε προσβάλλουν την δημόσια αιδώ και πόσα όχι. Δηλαδή εδώ μόνο το ημίγυμνο, το μαστίγιο και τα παρεμφερή είναι το πρόβλημά μας; …. Και να με συγχωρείτε, αλλά όταν ένα κόμμα χριστιανών βγαίνει και λέει ότι δεν έχει πρόβλημα με τα gaypride αρκεί να «περιφουρείται η νομιμότητα», τότε απενοχοποιεί τα pride. Άλλο να το έλεγε ένα κόμμα αδιάφορων ή άθεων και άλλο να το λέει ένα κόμμα που εκλέχθηκε με σημαία την Ορθοδοξία.

  21. Τελείως παραπλανητικός ο τίτλος του δημοσιεύματος… Μόνο »ναι» δεν είπε η Νίκη στο pride… Κάντε τον κόπο να ακούσετε τη συνέντευξη και να δείτε με ποιους μιλάει και τι τους λέει και μετά βγάλτε συμπεράσματα…. Ντροπή πια τόση μικροψυχιά….

    • ΣΩΣΤΑ ΛΕΤΕ. ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ PRIDE! 

      «…Δεν έχουμε αντίθεση στην διεξαγωγή του, με την έννοια ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει από το Σύνταγμα τις συγκεντρώσεις που επιθυμεί . …» [Δήμος Θανάσουλας]

      «…Δεν είμαστε κατά κανενός δημοκρατικού τρόπου διαδήλωσης και εκφράσεως κάποιου, αρκεί να τηρούνται τα νόμιμα μέσα. … » [Νικόλαος Αναδιώτης]

      Και αυτά ειπώθηκαν στους άμεσα ενδιαφερόμενους ακτιβιστές του pride και μπροστά σε κάποιες χιλιάδες -δεκάδες; εκατοντάδες;- ανθρώπων που παρακολουθούσαν την εκπομπή, οι οποίοι έβγαλαν και αυτοί τα…. συμπεράσματά τους…!

  22. Οι Ιερές μονές και πολύ καλόγεροι που τους υποστήριξαν στις εκλογές τι έχουν να μας πουν τώρα; Είναι ευχαριστημένοι;

  23. Όταν δεν μπορείς νόμιμα να αποτρέψεις κάτι, προσπαθείς να περιορίσεις τις βλαβερές συνέπειες. Πχ δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιον να καπνίζει αλλά μπορείς να απαιτήσεις την εφαρμογή του νόμου για την προστασία των μη καπνιστών. Αυτό έκανε η ΝΙΚΗ (την οποία τώρα δεν ψήφισα) και απορώ με την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

  24. Καλό θα ήταν όλοι σας στις επόμενες εκλογές να απέχετε. Σαν τα κακομαθημένα παιδιά με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι… Από όλα τα κόμματα περισσότερο σας ενοχλεί η ΝΙΚΗ;;; Οι χριστέμποροι, οι ευνοούμενες του κεφαλαίου, οι μασόνοι, δεν είναι ανάγκη να ασχοληθείτε με τις πομπές και τα λάθη τους;;; Στο κάτω κάτω μην ψηφίζετε τη ΝΙΚΗ, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία… Μήπως και η ύπαρξή της σας ενοχλεί;; Κάθε στιγμή παραμονεύετε για το λάθος. ΕΛΕΟΣ!!

    ΕΛΕΟΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΥ ΘΥΣΙΑ

    Σας θυμίζει τίποτα αδέκαστοι κριταί;;;

    • Εσείς χρειάζεστε κάτι να ηρεμήσετε. ‘Ίσως λίγο χαμομήλι με μέλι. Θα ασχολούμεθα με όποιον θέλουμε και επειδή ο τρόπος σας είναι αποκρουστικός, δεν θα σας εξηγήσουμε τον λόγο.

      • Λέει σχετικὰ ὁ ἱερὸς Χρυσόστομος:

        «Ἰατροὶ καίoυσι καὶ οὐκ ἐγκαλοῦνται. Πολλάκις καὶ διαμαρτάνοντες τοῦ τέλους, ἀλλὰ καὶ ἄλγουντες οἱ καιόμενοι καὶ τεμνόμενοι, εὐεργέτας εἶναι νομίζουσι τοὺς τὴν ἄλγηδονα ταύτην διεγείροντας. Πολλῶ μᾶλλον τὸν δεχόμενον ἔλεγχον οὕτω διακείσθαι χρή, καὶ ὡς ἰατρῶ προσέχειν τῷ διορθoύντι, ἀλλ’ οὒχ ὡς ἐχθρό. Καὶ ἠμεῖς δὲ οἱ ἐπιτιμῶντες οὕτω πρoσίωμεν, μετὰ πολλῆς της ἡμερότητος, μετὰ πολλῆς της συνέσεως» (Ε.Π.Ε. 18α,754).

        Μετάφρασις: Οἱ γιατροὶ καυτηριάζουν τὴν πληγὴ καὶ δὲν κατηγοροῦνται γι’ αὐτό, μολονότι μερικὲς φορὲς δὲν πετυχαίνει ἡ ἐπέμβασής τους. Οἱ ἄρρωστοι, ἔστω καὶ ἂν πονᾶνε, ποῦ χειρουργοῦνται, θεωροῦν τοὺς γιατροὺς ὡς εὐεργέτες τους, κι ἃς τοὺς προκαλοῦν πόνο. Πολὺ περισσότερο πρέπει νὰ αἰσθάνεται ἔτσι ὅποιος δέχεται ἔλεγχο γιὰ τὸ καλό του. Νὰ δέχεται τὶς ἐπεμβάσεις τοῦ ἄλλου ὡς ἰατροῦ καὶ ὄχι ὡς ἐχθροῦ. Ἀλλὰ καὶ ὅσοι ἐλέγχουμε, ἃς τὸ κάνουμε μὲ πολλὴ ἀγάπη, μὲ πολλὴ σύνεσι.

      • Μα… το σχόλιο μου δεν αναφέρεται σε εσένα αδελφή. Στον με τι νίκη 8.33 αναφέρομαι.

        Πάτησα κάτι λάθος; Εγώ συγνώμη!

    • Κύριε, εξηγήστε μου εσείς τί ειπώθηκε στο βίντεο, με γνώμονα όμως αυτό που δείχνουν να κατάλαβαν οι παριστάμενοι, και επίσης τί είναι αυτό που εσείς θεωρείτε ότι κατά πάσα πιθανότητα κατάλαβε ο μέσος τηλεθεατής. Εξηγήστε μου αυτά τα δύο, και αν με πείσετε ότι έτσι είναι σας υπόσχομαι να αλλάξω τον τίτλο.

  25. Σε «κακεντρεχή σχόλια τρίτων» σε βάρος της <a href="https://www.enikos.gr/tag/%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97/» rel=»nofollow ugc»>ΝΙΚΗΣ αναφορικά με την εναντίωσή της στο Europride Θεσσαλονίκης, απαντά ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Δήμος Θανάσουλας.

    «Η ΝΙΚΗ θεωρεί τις “παρελάσεις υπερηφανείας”, ως παρελάσεις κατοχής της Νέας Τάξης στη χώρα μας. Διαφωνούμε κάθετα με αυτές, καθώς είναι αντίθετες με τις αξίες της ελληνικής κοινωνίας. Όμως η ΝΙΚΗ είναι Δημοκρατικό και Πατριωτικό Κίνημα, και ως τέτοιο δε μπορεί να απαγορεύσει συγκεντρώσεις που έχουν λάβει νόμιμη άδεια σύμφωνα με το Σύνταγμα, που προβλέπει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι για κάθε κοινωνική ομάδα, είτε συμφωνούμε μαζί της είτε όχι. Όποιος έχει βρει τον νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο να μην διεξαχθεί το Europride, να μας το γνωρίσει και η ΝΙΚΗ άμεσα θα τον στηρίξει. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θεωρούμε τα κακεντρεχή αυτά σχόλια ως εκ του πονηρού, με σκοπό να ωθήσουν τη ΝΙΚΗ και τον κόσμο της σε αντιδημοκρατικές θέσεις, οι οποίες θα απαξίωναν τον αγώνα μας», στα κακόβουλες δημοσιεύματα κακοβούλων site και ιστοσελίδων ξέρω ότι θα το κατεβάσετε όπως κάνετε και σε προηγούμενες αναρτήσεις διότι δεν σας παίρνει. Συνεχίστε να διαδίδεται τα ψεύδη που έχετε την εντύπωση ότι σας συμφέρουν

    • Ο τίτλος «κακεντρεχή» είναι, τουλάχιστον, παραπλανητικός. Από πότε η λογική ανέβηκε στο εδώλιο; Συνεχίζουμε με την ανακοίνωση η οποία ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, και μας έχετε γεμίσει τα σχόλια με αυτήν σα να είναι κάποιο έργο τέχνης! Τί λέει; Τα ίδια που είπε και στο πρωινάδικο με την διαφορά ότι προσθέτει μέσα και τί «θεωρεί η ΝΙΚΗ» για τις παρελάσεις της αισχύνης, ότι είναι «παρελάσεις κατοχής της Νέας Τάξης στη χώρα μας.» Δηλαδή, μας λέει η ανακοίνωση, ότι στην Κατοχή των Γερμανών θα πήγαινε μαζί τους, διότι την συγκεκριμένη στιγμή εκείνοι εκπροσωπούσανε τη «νομιμότητα». Μην στενοχωριέστε, μας λένε, τα ίδια πιστεύουμε με εσάς, αλλά τώρα πάμε με τους κατακτητές για να είμαστε «νόμιμοι». Μας λέει επίσης η ανακοίνωση ότι άλλα «θεωρεί» και άλλα κάνει. στην πράξη. Κάτι που άλλωστε το βλέπουμε σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής ζωής του Τόπου μας να γίνεται. Με άλλα λόγια μας λέει ότι για όλα όσα μας ψηφίσατε, επειδή σας είπαμε ότι τα βλέπουμε έτσι, μην το δένετε και κόμπο ότι έτσι θα προχωρήσουμε. Για να είμαστε «νόμιμοι» μπορεί να κάνουμε και τα αντίθετα! Το κείμενο επιπλέον ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ. Ενώ στην αρχή μιλάει για «κατοχή της νέας τάξης» καταλήγει να ταυτίζεται με τις ψευτο-δημοκρατικές» διαδικασίες ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ και μάλιστα, το κερασάκι στην τούρτα, κατηγορεί τους απλούς ανθρώπους ότι θέλουν να την ωθήσουν σε αντιδημοκρατικές μεθόδους. Θα ‘θελα να ‘ξερα, εσύ άνθρωπέ μου που πόσταρες αυτό το πράγμα, το διάβασες, το σκέφτηκες; Ή καταπίνεις αμάσητα όποια δικαιολογία σου δίνουν; Και δεν θα αναφερθώ στις τεχνικές ελλείψεις και παρερμηνείες, όπως π.χ. ότι το άρθρο 11 παρ .1 μιλάει για το «δικαίωμα του συνέρχεσθαι» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ όχι των ξένων.
      Και γράφεις άνθρωπέ μου στο τέλος του σχολίου σου ότι δεν ανεβάζω γιατί «δεν με παίρνει». «Δεν με παίρνει» να ανεβάζω ανακρίβειες και μυθεύματα στο ιστολόγιο αν δεν έχω τον χρόνο να απαντήσω.

  26. λυπούμε ιδιαίτερα διότι δεν αντιλαμβάνεστε αυτονόητα πράγματα. Η νίκη όχι μόνο δεν αμνύστευσε τα εμβόλια αλλά στις τάξης της συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι που έκαναν αγώνα για αυτά. Η νίκη είπε το αυτονόητο. Όποιος θέλει μπορεί να κάνει και όποιος δεν θέλει όχι. Διαμέσω του εκπροσώπου της καθηγητού πυρηνικής φυσικής κυρίου καρακατσάνη απέδειξε και την προβληματική των εμβολίων. Πέραν τούτου είσαστε σε θέση να αμφισβητήσετε ότι υπάρχουν πάρα πολύ άνθρωποι οι οποίοι εμβολιάστηκαν αλλά είναι γνήσιοι πατριώτες έλληνες και χριστιανούί ορθόδοξοι; όσο και εαν αμφισβητούμε την κρίση αυτών των ανθρώπων (και εγώ έ έχω εκφράσει προβληματική για την κρίση τους) μπορούμε να τους παραθεωρίσουμε; εάν το κάνουμε τότε ξεπερνάμε σε κακότητα και μισαλλοδοξία εκείνους που επέβαλαν τα εμβόλια. Αυτονόητα πράγματα! στοιχειώδη !Τα οποία αντιλαμβάνεται και ένα παιδί με στοιχειώδης γνώσης του γυμνασίου!

  27. Ψηφίσαμε ένα κόμμα που υποσχέθηκε ότι θα πολιτευθεί με βάση τις αρχές του Ευαγγελίου. Ένα κόμμα που διακήρυξε ότι έχει ως σημείο αναφοράς τον Άγιο Παίσιο. Δυστυχώς ορισμένες από τις θέσεις του(όπως η συγκεκριμένη) είναι αντιευαγγελικές και σίγουρα ΜΑΚΡΙΑ από τις θέσεις του Αγίου Παισίου….. Όσοι αγαπούν πραγματικά τη ΝΙΚΗ ας μην δέχονται άκριτα τα ΠΑΝΤΑ, ας προβληματιστούν, ας ασκήσουν έλεγχο στα στελέχη του κόμματος και ας μην κατηγορούν όσους παρουσιάζουν την αλήθεια (βλέπε κυρία/αδερφή Φαίη και άλλα ιστολόγια). Παρατηρώ ότι κάθε φορά που δημοσιοποιείται ανάρτηση που θίγει τα κακώς κείμενα και πεπραγμένα του κόμματος, οι υποστηρικτές της ΝΙΚΗΣ επιδίδονται σε κατηγορίες και προσωπικές επιθέσεις δίχως σοβαρά επιχειρήματα (θεολογικά η μη). Καμία φορά νιώθω ότι βιάζεται η κοινή λογική!!

    Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δ’ αλήθεια

    Υγ1; Όσοι επιμένουν να δικαιολογούν τα λεχθέντα του κ.Θανάσουλα και του κ.Αναδιώτη, ας διαβάσουν την ανάρτηση του κυρίου Αποστολάκη….

    Υγ2: Ελέγχουμε όσους μας υποσχέθηκαν και μας έκαναν να ελπίζουμε. Από αυτούς έχουμε απαιτήσεις και όχι από τους άπιστους και αντίχριστους πολιτικούς

  28. Για όσους ενοχλούνται με τη ΝΙΚΗ και την στάση της για τα «Pride»

    16 Ιουνίου 2024

    Οι «παρελάσεις υπερηφάνειας» απολαμβάνουν πάντα ισχυρή αστυνομική φύλαξη για όσα χρόνια συμβαίνουν. Και δίνουν ακατάπαυστα βήμα σε εκφράσεις μίσους και σε προσβολές των αξιών του απλού Έλληνα πολίτη και οικογενειάρχη. Αντεθνικό κλίμα, χλεύη για την χριστιανική πίστη, εξευτελισμός των ρόλων της παραδοσιακής οικογένειας, στοχοποίηση των αντιφρονούντων.

    Γνωρίζουμε με ποιούς τα βάζουμε. Τα “pride” έχουν πολλαπλούς συμμάχους, όπως την προνομιακή μεταχείριση από την κυβέρνηση, το ΕΣΡ και όλα τα κόμματα που έχουν φέρει την πατρίδα σε τροχιά καταστροφής· όπως την αιγίδα της Αμερικανικής Πρεσβείας και την συνυπογραφή από μερικές ακόμη πρεσβείες· όπως την οικονομική ενίσχυση οργανώσεων του George Soros και των διεθνών λόμπι προώθησης της ομοφυλοφιλίας· όπως την υποστήριξη αρκετών εμπορικών χορηγών, οι οποίοι έχουν πειστεί για δύο παράδοξα: πρώτον, ότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν ισχυρότερη αγοραστική δύναμη, και δεύτερον, ότι οι ομοφυλόφιλοι προτιμούν μάρκες επειδή διαφημίζουν την ομοφυλοφιλία του πελάτη τους και όχι για την ανωτερότητα του δικού τους προϊόντος ή υπηρεσίας. Αναίδεια, ισχύς και παράνοια στο χωνευτήρι του pride!

    Όλα αυτά τα χρόνια, δεν είδαμε καμμία ουσιαστική κίνηση από πολιτικά κόμματα του κοινοβουλίου ώστε να αποτραπεί ή να περιοριστεί το νοσηρό φαινόμενο.

    Μόνη η ΝΙΚΗ τόλμησε να αντισταθεί έμπρακτα και συστηματικά στην επέλαση του ροζ ολοκληρωτισμού, ήδη από την πρώτη στιγμή που απέκτησε θεσμική υπόσταση ως κοινοβουλευτική πολιτική φωνή.

    • Τον περασμένο Σεπτέμβριο 2023, η ΝΙΚΗ στις μεγάλες ανοιχτές εκδηλώσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παραμονές των δημοτικών εκλογών,, υποστήριξε δημόσια τις υποψηφιότητες δημάρχων οι οποίοι δεν θα έδιναν άδεια διεξαγωγής των gay pride στις πόλεις τους.
    • Σε επίκαιρες ερωτήσεις σε όλη την κοινοβουλευτική θητεία της, η ΝΙΚΗ κονταροχτυπήθηκε με το Υπουργείο Παιδείας φέρνοντας στο προσκήνιο την πονηρή διείσδυση της παιδεραστίας και της ομοφυλοφιλίας στην διδακτέα ύλη.
    • Τον Φεβρουάριο 2024, η ΝΙΚΗ συμμετείχε σύσσωμη στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά του «γάμου» ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους.
    • Και σήμερα, Ιούνιο 2024, μόνη η ΝΙΚΗ έκανε σαφή θεσμική κίνηση για τον περιορισμό των παρελάσεων ομοφυλοφιλίας, απευθυνόμενη στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, καθώς και στους ίδιους τους διοργανωτές του Europride, αποστέλλοντας εξώδικη προειδοποίηση για την αποτροπή φαινομένων προσβολής των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων του ελληνικού λαού, και εκφράζοντας διαμαρτυρία για την επιβολή προβολής της διαφήμισης του Athenspride από το ΕΣΡ.

    Αυτά, ορισμένοι επιτήδειοι τα ξεχνούν. Λιθοβολούν τη ΝΙΚΗ διαστρεβλώνοντας τις θέσεις της και παρουσιάζοντας το άσπρο ως μαύρο. Απομονώνουν δυο λέξεις και κάνουν σημαία ότι η ΝΙΚΗ αποδέχεται τα pride και έχει απλά ενστάσεις στον τρόπο διεξαγωγής τους.

    Τους απαντούμε ότι η ελευθερία της επιλογής είναι δεδομένη. Η ανοχή της κάθε επιλογής όμως, δεν σημαίνει επιβράβευσή και διαφήμισή της, ούτε συνιστά δικαίωμα θεσμικής της επιβολής επί του κοινωνικού συνόλου.

    Τους απαντούμε -χωρίς να προσδοκούμε ότι θα απαλλαγούν από την επιλεκτική κώφωση- ότι η ΝΙΚΗ είναι ένα πολιτικό κίνημα που αγωνίζεται να επιφέρει την καλή αλλαγή στην πατρίδα μας, τηρώντας τους νόμους και το Σύνταγμα. Τους άδικους νόμους θα τους αλλάξουμε όταν ο ελληνικός λαός δώσει στη ΝΙΚΗ την σχετική εντολή. Μέχρι τότε, δεν θα χάσουμε το δίκαιο του αγώνα μας καταφεύγοντας σε παρανομίες.

    Τους απαντούμε ρωτώντας, τί έκαναν εκείνοι για την αποτροπή των ασχρουργιών του pride; Πετούν αδιακρίτως βέλη μίσους από το πληκτρολόγιο;

    Τους απαντούμε ότι αυτοί δεν ξέρουν τί ακριβώς ζητούν. Να παραβιάσουν το Σύνταγμα; Να αφορίσουν όσους διαφωνούν; Να πάρουν τα όπλα; Εναντίον ποιών; Των συμπολιτών τους; Είναι εκείνοι οι άμωμοι που θα εκτελέσουν τους αμαρτωλούς;

    Είναι οι ίδιοι που, αν έβλεπαν μπροστά τους τον Χριστό σιδηροδέσμιο να σιωπά μπροστά στον Πόντιο Πιλάτο, θα Τον έστηναν στον τοίχο επειδή επέλεξε να μην ομολογήσει την Θεότητά Του εκείνη την στιγμή.

    Καθένας μας επιλέγει στη ζωή του να βλέπει με τα μάτια της μύγας ή με τα μάτια της μέλισσας. Η μύγα σε ένα ανθόσπαρτο λιβάδι θα σταθεί να καμαρώνει ένα λείψανο ακαθαρσίας, ενώ η μέλισσα σε μια χωματερή θα βρει να αναπαυθεί στο λουλούδι.

    Εμείς απευθυνόμαστε από την πρώτη στιγμή στους καλοπροαίρετους, αυτούς δηλαδή με τα μάτια της μέλισσας. Με αυτά τα μάτια, θέλουμε και τους ανθρώπους που μέχρι χθες συμμετείχαν στα pride, και έχουν το ανοιχτό μυαλό να βρουν μία καλύτερη επιλογή για τη ζωή τους.

    Η επίσημη ανακοίνωση της Νίκης

    Η ΝΙΚΗ θα συνεχίσει τον σεμνό αγώνα της, χωρίς μίση και χωρίς εμπάθειες, συμπορευόμενη με τους πολλούς καλοπροαίρετους. Και κάποτε θα καθαρίσει τους δρόμους μας από την υπερήφανη αναίδεια, φέρνοντας πίσω την αρχοντιά και την σεμνότητα που έχει στην ψυχή του ο ελληνικός λαός

      • Να λείπουνε τα επίθετα.
        Πάντως να πούμε ότι ο Χριστός, ‘δημοκρατικά’ (σταύρωσον, σταύρωσον φώναζαν όλοι) και ‘νόμιμα’ σταυρώθηκε.

    • Αδελφέ Μιχαήλ, τούτο είναι σαν ένα ολόκληρο γουρουνόπουλο που πρέπει να το φάμε ως ‘απάντηση’ για αυτά που ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή. Δυο-τρεις προτάσεις τα γκρέμισαν όλα μονομιάς. Καταρχάς ποιός μίλησε για παρανομίες και βία; Οι ειρηνικές διαδηλώσεις είναι κακό πράγμα; Το θέμα όμως είναι απλό και σε αυτό δεν δίνεται απάντηση: Ήταν ανάγκη να εμφανιστεί στο πρωινάδικο ο εκπρόσωπος Τύπου και να πει αυτά που είπε; Τόσον καιρό δεν είχε τοποθετηθεί επί του θέματος, γιατί έπρεπε να το κάνει τώρα; Πιστεύει κανείς ότι όλοι αυτοί είχαν ανάγκη να πάρουν την «νομική έγκριση» του κ. Θανάσουλα ή μήπως έπρεπε να ακουστεί από δημόσιο βήμα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νίκης των χριστιανών να λέει ότι εμείς δεν αντιτιθέμεθα στο europride εφόσον τηρείται η νομιμότητα; Αυτά, και ο Θεός να μας φωτίζει.

      • Δυστυχώς αγαπητή, η έμπνευση του κ. Θανάσουλα και του κ. Αναδιώτη να εμφανιστούν στις εκπομπές και να εκφραστούν με αυτό τον τρόπο έκαναν ζημιά και δημιούργησαν λάθος εντυπώσεις για τις θέσεις της ΝΙΚΗΣ. Τα λάθη ανθρώπινα, η εμμονή δαιμονική. Τουλάχιστον ο κ. Θανάσουλας ξεκαθάρισε ότι η ΝΙΚΗ είναι αντίθετη στις παρελάσεις υπερηφανείας με νέα δήλωσή του. Πιθανόν να βρεθεί καταλληλότερος εκπροσωπος τύπου, θα δούμε. Ας κάνουμε υπομονή.

        Από εκεί και πέρα και εσείς καλά μεν κάνατε που επισημάνατε το λάθος, πιστέψτε όμως ότι πραγματικά η θέση του κινήματος είναι αντίθετη με τις παρελάσεις υπερηφανείας.

        Σίγουρα θα γίνουν και άλλα λάθη, ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε στον κοινό μας αγώνα. Να είστε σίγουρη ότι η βάση της ΝΙΚΗΣ πήρε τα μηνύματα και γίνονται κατάλληλες συζητήσεις.

      • Δεν ήτανε «έμπνευση» του κ. Θανάσουλα και του κ. Αναδιώτη, ο οποίος προφανώς πήρε εντολές να πει αυτά που είπε. Η ανακοίνωση η οποία για εσάς «ξεκαθάρισε», ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ με τη μόνη διαφορά ότι λέει ότι δεν συμφωνούν με αυτό που κάνουν. Δηλαδή σου λέει, σκοτώνω το παιδί σου αλλά δεν θέλω να το κάνω. Εάν η ηγεσία κάνει άλλο από την θέση του κινήματος, τότε η ηγεσία έχει αποτύχει.

  29. Τα πράγματα είναι απλά. Θεωρώ απίθανο να μην έχουν καταλάβει όλοι οι αρμόδιοι της ΝΙΚΗ ότι η σχολιαζομένη στάση και πρωτοβουλία τους περί νομιμότητος ήταν το λιγότερο ατυχής, για να μην πούμε αυτό που ήταν ευθέως, δηλαδή ένα μεγάλο λάθος και επιεικώς απαράδεκτη. Επομένως, κανείς να μην εκπλήσσεται από τις αντιδράσεις των ψηφοφόρων-πιστών ανθρώπων. Η χειρότερη επιβεβαίωση του εσφαλμένου της επιλογής της ΝΙΚΗ είναι ακριβώς η παραπλάνηση των (εκ των ψηφοφόρων της) υποστηρικτών της συγκεκριμένης επιλογής που φθάνουν να υποστηρίζουν μία πλάνη, όπως αυτή περί δήθεν αποδεκτής (δυνατής) «νομιμότητος» της αισχρουργίας του gaypride! Αυτό είναι στον αντίποδα του Ευαγγελικού «πυρ ήλθον βαλείν και τι θέλω ει ήδη ηνήφθη»! Κρίμα! Ας κλείσει τουλάχιστον το όλον θέμα με μία συγνώμη και μία διόρθωση, τουτέστιν απλή και σαφής καταγγελία της σοδομοπαρελάσεως ως ανήθικης και παράνομης και αντισυνταγματικής, διότι είναι όλα αυτά για όσους βλέπουν!

    • δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν.

      Δεν δέχονται κριτική στις επιλογές του μυστικού βουλευτηρίου.

      Απαντούν ειρωνικά και επιθετικά και σε κατηγορούν για κατάκριση.

      Θαρρείς και παίζουν τον ρόλο του κυματοθραύστη και του διαχειριστή της οργής και αγανάκτησης των πιστών.

  30. Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε η Δημοτική Σύμβουλος, Ελένη Παπαδοπούλου. Όπως γνωστοποίησε μέσω της πλατφόρμας X κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου η ίδια έθεσε το ερώτημα “ποιός έχει δώσει άδεια για το Gay Pride” στην Αθήναμιας και τα μέλη δεν ψήφισαν κάτι τέτοιο, όπως ορίζει ο νόμος.

    Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος ΑθηναίωνΧάρης Δούκαςαπό μόνος του και χωρίς αρμοδιότητα έδωσε άδεια να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση. Αυτό σημαίνει ότι το Gay Pride δεν είχε την απαιτούμενη άδεια για παρελάσεις στην πρωτεύουσα.

    https://www.triklopodia.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%87/

  31. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΙΚΗΣ με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Κινήματος απεκατέστησε την αλήθεια και εξήγησε την θέση της ΝΙΚΗΣ στο θέμα. Δηλώνει ξεκάθαρα ότι διαφωνεί κάθετα με τις παρελάσεις υπερηφανείας.

    Επίσης υπάρχει και η ανακοίνωση του κινήματος που εκφράζει ξεκάθαρα την θέση του.

    Επίσης υπάρχουν τοποθετήσεις βουλευτών της ΝΙΚΗΣ που αντιτίθενται επίσης στις παρελάσεις υπερηφανείας.

    Βέβαια υπάρχει και η δήλωση του κ. Αναδιώτη αλλά νομίζω ότι είναι περιττό να γίνει και άλλη δήλωση.

    Κανονικά θα χρειάζεται τουλάχιστον από δημοσιογραφική δεοντολογία, να δημοσιεύσετε σε νέο σας άρθρο στην ροή του site σας τις δύο προηγούμενες αναρτήσεις της ΝΙΚΗΣ, ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια για τις πραγματικές θέσεις της ΝΙΚΗΣ ακόμη και αν δεν έχετε πεισθεί για να αναιρέσετε τις εντυπώσεις σας.

    Η απειρία των στελεχών της ΝΙΚΗΣ με το φραστικό τους λάθος δυστυχώς δημιούργησε λάθος εντυπώσεις.

    • Διαφωνεί κάθετα με τις παρελάσεις των ομοφυλόφιλων αλλά λέει ότι μπορούν να γίνονται όταν είναι «νόμιμες».
      Μας κοροϊδεύετε ομαδικώς κύριε; Αυτό λένε οι ανακοινώσεις.

    • Η ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΦΑΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΖΩΝΟΥΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ .ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟ κ.ΝΑΤΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ PRIDE ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΝΟΜΙΜΑ; ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΧΡΙΣΤΟΣ ΣΙΩΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΝΙΚΗ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ,ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

  32. ♰ Κρείσσους ἔλεγχοι ἀποκεκαλυμμένοι κρυπτομένης φιλίας.

    Παροιμίαι Σολομώντος

    Κεφ.27,5

Σχολιάστε