Πρωτοφανής αποστασία. Επίσκοποι βάζουνε τους εαυτούς τους δίπλα στους Αγίους. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ: Με λαμπρότητα τα Εγκαίνια του Ι.Ν. του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου – Τι ανέφερε ο Ιερώνυμος


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

8 thoughts on “Πρωτοφανής αποστασία. Επίσκοποι βάζουνε τους εαυτούς τους δίπλα στους Αγίους. (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. Ακόμα και οι προφητείες των Αγίων για την πτώση των ιερέων και αρχιερεων υστερούν μπροστά στην πραγματικότητα! Ο σκοτισμος του νου σε όλο του το μεγαλείο! Μετάνοια λυκοποιμενες!

  2. Έδωσαν πολλά δικαιώματα στον διαβολο και τώρα τους χορεύει στο ταψί.
    Κανουν τα πάντα για να γίνουν επίσκοποι απλώς για να χάσουν την ψυχή τους!! Και να φανταστής ότι θα δώσουν λόγο και για όλους αυτούς που θα πάρουν μαζί τους!!! Λέγεται ότι υπάρχουν ακόμα μερικοί σωστοί επίσκοποι. Αφελώς ρωτώ που είναι;; Είναι δυνατόν να παρακολουθούν εκ του μακρόθεν τα <<γενόμενα>>;; Είναι δυνατόν οι στρατηγοί στον πόλεμο να είναι εξαφανισμένοι;;; Και αφού δεν είναι δυνατόν να είσαι στρατηγός και να είσαι κρυμμένος πάει να πει ότι απλώς δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ!!

  3. Ελπίζουμε τουλάχιστον να έφυγε η γιγαντο-οθόνη που έβαζαν το καλοκαίρι για να παρακολουθεί ο λαός ότι γινόταν μέσα στην εκκλησία!!!

    Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι είναι ο ίδιος ναός που είχε συλλειτουργήσει ο Συμεών με τον Ολβιας Επιφάνιο…

    Ο Άγιος Παντελεήμων να μας ελεήσει!

  4. Κάθε μέρα που περνάει δικαιώνονται πανηγυρικά οι «ακραίοι» και «ιεροκατήγοροι»….

  5. Δεν αρκούσε να βάλουν κάποιες σχετικές φωτογραφίες σε έναν άλλο χώρο, π.χ. ένα αρχονταρίκι, έτσι για ενθύμιο. Έπρεπε να ζωγραφίσουν τις μούρες τους εντός του ναού (ούτε καν σε κάποιο πρόναο ή εξωτερικό σημείο) και οι μορφές των αγίων να είναι στο βάθος και κάποιες να είναι και αχνές! Λοιπόν να κάνουμε και λίγο χιούμορ; Σε κάποιους ναούς υπάρχουν και σκηνές από την κόλαση που δείχνουν φυσικά και κολασμένους…..

    • Ούτε στον πρόναο. Τί δουλειά έχουν εκεί; Στο αρχονταρίκι, σε κάποιον χώρο του πνευματικού κέντρου ναι, αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ στο Ναό. Φαντάσου τώρα να πας εσύ εκεί να προσευχηθείς. Πως μπορεί να προσευχηθεί εκεί άνθρωπος; Καλύτερα να πάει έξω στο χωράφι, στα δέντρα με μια εικονίτσα να την βάλει στο κλαδί να προσευχηθεί. Το θέμα είναι ότι αυτοί βάζουνε τις φάτσες τους εκεί διότι θεωρούνε ότι είναι ειδικοί απεσταλμένοι του Θεού, ότι έχουν το αλάθητο. Δεν ξέρω μήπως θεωρούνε τους εαυτούς τους ανώτερους και από τους Αγίους. Και μάλλον έτσι είναι διότι δεν τους μιμούνται και τους υποβι8βάζουν. Έχουνε κολλήσει όλες τις αρρώστιες του πάπα και των προτεσταντών και μας τις κουβαλάνε εδώ.

Σχολιάστε