Κάλυψαν τα πρόσωπα των Αγίων για να κάνουν την συναυλία στην Πάτρα.

Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου!

https://www.facebook.com/lychnos/videos/959447852461491


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

9 thoughts on “Κάλυψαν τα πρόσωπα των Αγίων για να κάνουν την συναυλία στην Πάτρα.

  1. Η αποϊεροποίηση των ναών έχει γίνει ήδη από την εποχή του κοβιντ.

    κλείνοντας τους ναούς και απαιτώντας μάσκες και απολύμανση μέσα, τους μετέτρεψαν σε ένα απλό και συνηθισμένο κτήριο. Χωρίς καμία ιδιαιτερότητα.

    Εδώ κάποιοι έλεγαν να κάνουν τους ναούς και κέντρα εμβολιασμού.

  2. Ένας από τους πολλούς λόγους που θα πέσουν πυρηνικά! Όχι μόνο αμετανοητοι αλλά χειροτερευουν κιόλας! Δυστυχώς ο λαός χειρότερος των ηγετών.

  3. Προχωρά η ατζέντα, άξιο τέκνο της Νέας Εποχής, να το έχουν υπόψη οι αδελφοί τής Πάτρας

  4. Καλά μόνο οι Τούρκοι θα αδιαφορούν για την ιερότητα των ναών; Ζήλεψαν λοιπόν και τρέχουν περισσότερο οι δικοί μας για να τους ξεπεράσουν!!!

  5. Δηλαδή με το που καλύπτομε τις άγιες εικόνες παύει να είναι ναός;;;
    Ποιος δαίμονας άραγε τους επέβαλε και τούτο;;
    Μεχρι πότε ο λαός αυτός θα προωθεί τον ευτελισμό των ναών με την παρουσία τους;; Ποτέ επιτέλους θα μάθουν τουλάχιστον τα ΒΑΣΙΚΑ της θρησκείας τους;; Ο Θεός προειδοποιεί <<δράξασθε παιδείας, μην ποτέ οργισθή Κύριος και απολείσθε εξ οδού δικαίας>>!!ψαλ.Β´12

    Δυστυχώς όλα προμηνύουν ηχηρό χαστούκι στην έρμη την πατρίδα μας!

  6. Αχ, δεν καταλάβατε. Αν θα κλείσουν ξανά οι ναοί για κάποια πανδημία, αυτοί οι ναοί (κοινωνικά ιδρύματα) θα μήνουν ανοικτά μαζί με τα μέγαρα μουσικής και τα πολιτιστικά κτίρια της χώρας!!!

  7. Κατα την Πατερικήν Λογικήν η συμφορά θα είναι αν ΔΕΝ μας επισκεφθεί η Οργή του Θεού, αλλά μας παραδώσει εις την πλήρη του αδιαφορίαν και Θεοεγκαταλειψιν!!!Τι είπαν αυτοί;;;»Ήταν όλα άριστα!!!».Τι μπορεί να πει κανείς για τέτοιου είδους εξοργιστικη πορωση και προκληση στην νοημοσύνη μας;;;»Εκαθισεν ο λαός φαγειν και πιειν και ανέστησαν παιζειν!». Βλέπουμε ακριβώς αυτά που έκαναν οι Εβραίοι στην έρημο απουσιαζοντος του Μωυσέως!Ό,τι επηκολουθησε της εν ερήμω μοσχοθυσιας και μοσχολατρειας,θα έρθει και στην ταλαίπωρη Ελλάδα μας μήπως συνέλθουμε!»Ο Θεός ηλθοσαν έθνη εις κληρονομιαν σου,εμιαναν τον Ναόν τον άγιον Σου,εθεντο Ιερουσαλήμ ως οπωροφυλακιον!»Ψαλμός ΟΗ’,1

  8. Και κάτι άλλο στην αγάπη σας, γιατί στο τέλος θα μας φύγει το μυαλό: θυμάμαι,όταν ήμασταν νεαροί, κατηγορουσαμε τους Οργανωσακους, Ζωικούς και Σωτηρικους,για το προτεσταντικό τους πνεύμα και την μετατροπή διαφόρων αιθουσών και κτιρίων σε ναούς και εκκλησίες όπου ετελείτο το μυστήριο της θείας Λειτουργίας και από την άλλη κατά το δοκούν γίνονταν χώροι ομιλιών, συναυλιών και κοκ…Ο Πατρών και οι ομοϊδεάτες του έχουν ξεπεράσει τους Οργανωσιακους και προφανώς ολως συνειδητά έγιναν προωθητες μιας ατζέντας που όλοι καταλαβαίνουμε από πού εκπορεύεται και σε τι αποσκοπεί!!!Και την Παναγία να μη την πιάνει στο βλάσφημο στόμα του χαρακτηρίζοντας την ως …προωθητη της πολυπολισμιτικης του και παγκοσμιοποιητικης του νοοτροπίας!!!ΥΓ.ΑΓΙΕ ΠΑΤΡΏΝ, ΜΉΠΩΣ ΈΧΕΤΕ ΑΚΟΎΣΕΙ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ … ΚΤΉΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΎ ΡΉΓΑ ΦΕΡΑΊΟΥ ΤΗΣ …ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΌΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΓΙΝΌΤΑΝ ΕΚΕΊ ΜΕΣΑ ΕΝ ΚΡΥΦΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΥΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΆΛΩΝ ΟΝΟΜΆΤΩΝ ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;;;ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ,ΑΣ ΡΩΤΗΣΩΜΕ ΤΑ … ΚΕΝΤΡΙΚΆ ΤΗΣ ΟΔΟΎ ΑΧΑΡΝΏΝ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ!!!

Σχολιάστε