Το πατριαρχείο Κωνστ/Πόλεως λόγω μασονίας είναι δεσμευμένο στην αμερικανική πολιτική της νέας τάξεως.

Απόσπασμα από το κάτωθι βίντεο.
π.Θ.Ζήσης, «Ο κοινός εορτασμός του Πάσχα με ετεροδόξους απορρίπτεται διαχρονικά από τους Ορθοδόξους».


Απομαγνητοφώνηση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

6 thoughts on “Το πατριαρχείο Κωνστ/Πόλεως λόγω μασονίας είναι δεσμευμένο στην αμερικανική πολιτική της νέας τάξεως.

  1. Μελετημένος και πάντα σωστός ο π. Σεραφείμ. Ναί βιάζονται και βιάζονται υπερβολικά. Και αναρωτιέμαι γιατί τόση βιασύνη. Μήπως πρόκειται να κλείσει η κόλαση και φοβούνται μην τυχόν δεν προλάβουν;;

  2. Πολύ καλή ομιλία και στοχευμένη στην ουσία χωρίς φανφάρες. Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο π.Σεραφείμ. Και βιάζονται όντως καθώς θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να εγκαθιδρύσουν την παγκόσμια κυβέρνηση και να αναδείξουν την κεφαλή της έπειτα.

  3. Πόσο δίκαιο έχει ο πάτερ Σεραφείμ όταν λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι «στρατευμένοι πράκτορες» και ότι δουλεύουν πάνω σε ένα πρόγραμμα με απότερο σκοπό, την διάλυση της Ορθοδοξίας.

    Έναν τέτοιο πράκτορα μας έστειλαν και εδώ στην Μητρόπολη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας, τον Παναγιώτη-Μιχαήλ Στρογγύλη, που υποδύεται τον Μητροπολίτη Κλεόπα.

    Ποιός αλλόθρησκος εν καιρώ ειρήνης θα τολμούσε να πετάξει έξω από τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης τις Εικόνες των Αγίων; Και μάλιστα σε ένα κράτος που όχι μόνο προστατεύει την ανεξιθρησκία, αλλά την επιδοτεί κι όλας; Μόνο ένας μασόνος με σχήμα ορθοδόξου Μητροπολίτη θα μπορούσε να το κάνει.
    Ήταν γνωστό στο Πατριαρχείο το βεβαρυμένο ιστορικό του Αρχ. Κλεόπα από την θητεία του στην Αμερική. Σκάνδαλα, σκάνδαλα και μόνο σκάνδαλα. Και αντί αυτού τον έκαναν Μητροπολίτη και τον έστειλαν στην Σκανδιναβία, γιατί το οικουμενιστικό τους πρόγραμμα εδώ δεν προχωρούσε καθόλου, με τον επί σαράντα χρόνια Μητροπολίτη Σουηδίας, Μακαριστό πλέον, κ. Παύλο

  4. Ο πατέρας Σεραφείμ έχει δίκιο. Τελικά είναι συνειδητοι αρνητές Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και προσκυνουντες το βδελυγμα της ερημωσεως!

  5. Στὴν πολύπαθη Οὐκρανία οἱ ὀλέτηρες τῆς Νέας…Τάξης «ἐργάζονται» ἀνενόχλητοι πυρετωδῶς.
    βλ.εδώ: https://www.romfea.gr/ekklisies-ts/ekklisia-tis-oukranias/63414-katedafisthike-ti-nyxta-sto-kievo-o-naos-tis-dekatis

    καὶ στὰ ἡμέτερα ἐγχώρια, οἱ «στρατευμένοι πράκτορες» τῆς Νέας…Εποχής προχωροῦν μὲ βῆμα ταχύ!!
    βλ.εδώ: https://flic.kr/p/2pRwJkV

    ἀλλὰ καὶ οἱ στρατιῶτες τοῦ Χριστοῦ «διωκόμενοι ἀλλ’ οὐκ ἐγκαταλειπόμενοι, καταβαλλόμενοι ἀλλ’ οὐκ ἀπολλύμενοι..» περιπατήσουσιν ἐν’ ὁδῷ ἀληθείας..»
    https://www.romfea.gr/ekklisies-ts/ekklisia-tis-oukranias/63398-profylakisteos-xoris-dikaioma-apofylakisis-o-agion-oreon-arsenios

Σχολιάστε