Εάν η ‘διοικούσα Εκκλησία’ δεν «έμπαινε στο κάδρο του καθενός» καημένε Λαρίσης, εσύ δεν θα βρισκόσουν ακόμη στην θέση που βρίσκεσαι! Κατάλαβες;

«Η Εκκλησία δεν αποκλείει κανέναν»1, δήλωσε βαρύγδουπα ο Λαρίσης Ιερώνυμος


1.Ιερώνυμος – Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου: H εκκλησία δεν μπαίνει στο κάδρο κανενός (βίντεο)

4 thoughts on “Εάν η ‘διοικούσα Εκκλησία’ δεν «έμπαινε στο κάδρο του καθενός» καημένε Λαρίσης, εσύ δεν θα βρισκόσουν ακόμη στην θέση που βρίσκεσαι! Κατάλαβες;

  1. Αυτό που λένε πολλοί αρχιεπίσκοποι ότι η εκκλησία τους δέχεται όλους, δεν αποκλείει κανέναν κ.λ.π. Και αποσιωπούν ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι η μετάνοια, είναι ηθελημένη διαστρέβλωση της αλήθειας. Επομένως είναι βλασφημία του Αγίου Πνεύματος, σωστά;;; Κατά το λόγο του Κυρίου αυτοί δεν συγχωρούνται ούτε εδώ ούτε στον ουρανό.
    Και αντί να ψάχνουν να βρουν κάποια τρύπα να πάνε να χωθούν για να κλαίνε την κατάντια τους συνεχίζουν να μας αρρωσταίνουν με την σατανικη όντως διδασκαλία τους. Χαρείτε λοιπόν τις αστραφτερές σας μίτρες για όσο καιρό σας μένει γιατί εκεί που πάτε όλα είναι μαύρα.

  2. Τους ανεμβολίαστους τους έβγαζε από τις εκκλησίες, γιατί από αυτούς «κινδύνευε η πίστη μας»!!!. Από τους κυναιδους όμως δεν κινδυνεύει…!! Ντροπή..

    • μην ξεχνάμε και τα σοκολατάκια που κερνουσε ο συγκεκριμένος αυτους που διαμαρτύρονταν για να τους κοροϊδέψει

  3. Η θέση όλων τών αγαπολογων είναι αιρετική,επηρεασμένη από την θεολογία της Δύσεως, δυστυχώς η πλειοψηφία τών ορθοδόξων, κληρικών και λαϊκών, δεν έχει ορθόδοξο φρόνημα!!!!

Σχολιάστε