«Από τον ευλογημένο από τον Κύριο Ιησού Χριστό μας, Ολυμπιακό, και από τον ευλογημένο από τον Κύριο Ιησού Χριστό μας, Βαγγέλη Μαρινάκη…»


10 thoughts on “«Από τον ευλογημένο από τον Κύριο Ιησού Χριστό μας, Ολυμπιακό, και από τον ευλογημένο από τον Κύριο Ιησού Χριστό μας, Βαγγέλη Μαρινάκη…»

  1. Μετατρέπουν τον ιερό ναό σε γήπεδο για λίγα ευρώ. Και οι ευλαβείς βλαμενοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Πιάσαμε πάτο.

  2. Αυτό είναι κήρυγμα! Σεβασμιώτατε Πειραιώς πρέπει οποσδήποτε να κάνετε τον κύριο αυτό ιεροκήρυκα. Και μιας και μπήκαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα να ευχηθώ στη Μητρόπολή σας καλά γκολ!

  3. Ο αείμνηστος πατήρ Αθανάσιος Μυτιληναίος έλεγε σε κάποια ομιλία του στην Αποκάλυψη του Ιωάννη για την ψυχολογία του ΜΙΣΘΩΤΟΥ Ποιμένα.

    Την ομιλία του θα την βρείτε γραπτή στην καινούργια έκδοση (Β τόμος) των Ομιλιών του στην Αποκάλυψη από τις εκδόσεις: Ορθόδοξος Κυψέλη

  4. Αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι κάθε λαός έχει τους ποιμένες που του αρμόζουν, δε θα έπρεπε να μας σοκάρουν τα παράδοξα κι εξωπραγματικά που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

    Ποτέ δε θα ξεχάσω, άνοιξη και καλοκαίρι του 2022, όταν κάνεις στην Ευρώπη πλέον δε κυκλοφορούσε με φίμωτρο σε ναούς της κατανάλωσης ( σούπερ μαρκετ) και ναούς διασκέδασης, όταν οι σοδομίτες μπουλούκια ολόκληρα χόρευαν αμασκωτοι, εδώ στο Ραγιαδιστάν 2 στους 3 πήγαιναν με φίμωτρο στον επιτάφιο και 8 στους 10 με φίμωτρο εντός των «ορθοδόξων» ναών, εθελοντικά και εθελόδουλα καθώς είχε καταργηθεί η υποχρεωτική φίμωση.

    Θυμάμαι να βλέπω ορδές μασκοφλώρων τεράτων σε λιτανείες και ουρές για προσκυνήματα λες και δαιμονίζονταν όταν πλησίαζαν θρησκευτικές συνάξεις , καθώς οι ίδιοι πριν η μετά θα διασκέδαζαν σε πολυσύχναστα μέρη χωρίς το φίμωτρο τους.

    Έχοντας δει εκατοντάδες βίντεο από τελετές αλλοδοξων και αλλων ορθοδόξων λαών σε ολο τον κοσμο εκείνη την περίοδο , πουθενά δεν είδα την μασκολαγνεία των γραικύλων.

    Χαρακτηριστικά, έψαξα και παρακολούθησα βίντεο από θρησκευτικές δραστηριοτητες την μεγάλη Εβδομάδα των καθολικών προ μηνός. Λειτουργίες, λιτανείες, προσκυνήματα. Στην Ιταλία, Αγίους Τόπους, ΗΠΑ, Μ.Βρετανια, Ισπανία και αλλού. Χιλιάδες κόσμου. Έναν(1) παππού η μία γιαγιά με φίμωτρο δεν είδα. Τη στιγμή που ακόμα και σήμερα, Απρίλη του 2024, στο Ραγιαδιστάν βλέπετε φιμωτροφόρους εντός κι εκτός ναών…

    Ο σώζων εαυτόν σωθήτω

  5. Ειναι εξωπραγματικό το πόσους μαντράχαλους και νεαρούς, κάτω των 30, βλέπεις ακομα να κυκλοφορούν με ραμφος-φιμωτρο στα μέσα μεταφοράς -δεν υπολογίζουμε καν τις θείτσες, γέρους κλπ.
    Αυτοί θα πάρουν τα όπλα για να σας υπερασπιστούν σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία…Άξιοι απόγονοι ραγιαδογραικύλων. Θα ήταν κωμωδία αν δεν ήταν τραγωδία…
    Πως σας φαίνεται που η νεολαία -και όχι μόνο- της χώρας σας παρουσιάζει αυτή την εικόνα ενώ σε όλη την Ευρώπη, από Πορτογαλία μέχρι Ρωσία και Ισλανδία μέχρι Ισραήλ δε βλέπεις ούτε ένα γέρο ή γριά μασκοφλώρους, ακομα κι αν ειναι μεσα σε ασανσέρ μαζί με 20 άτομα;

      • Μην ανησυχείς, κανείς ποτέ δε θα σου στερήσει το φίμωτρο και την τηλεκόλαση.

        Εσαεί Ραγιαδιστάν και περίγελως της Ευρώπης.

  6. Μπήκα στο καράβι για να πάω στην Βασιλεία των Ουρανών και αυτό έδεσε στην πλατεία Αλεξάνδρας. Θα ξεκινήσετε ή να κατέβω;

  7. Ίσως το πιο αστείο βίντεο που έχω δει τους τελευταίους μήνες..

    Απ οτι εχω καταλάβει, αυτοί οι θλιβεροί τύποι πιστεύουν ότι ο Ιησούς Χριστός είναι φανατικος οπαδος του ΟΣΦΠ και γιατι όχι και μέλος της «θύρας 7»!..

    😂

  8. Τι να πούμε , η πραγματικότητα είναι ζοφερή….

    Κλαυσιγελως…..

    Σύντομα βλέπω να τραγουδούν και ύμνους της ποδοσφαιρικής ομάδος εντός τών Ναών!!!!!!

Σχολιάστε