Το άκρον άωτον του παράλογου : Επιδόματα γάμου καί μητρότητος καί γονικές ἄδειες στούς ΛΟΑΤΚΙ.

σ.σ. Με τα «ανθρώπινα δικαιώματα» οι δαίμονες επιχειρούν να καταστρέψουν υπεραιώνιους θεσμούς και αξίες. [Οσα ωφελούν τους ιδιοτελείς τα προπαγανδίζουν οι αφελείς.]



ΕΣΤΙΑ

3 thoughts on “Το άκρον άωτον του παράλογου : Επιδόματα γάμου καί μητρότητος καί γονικές ἄδειες στούς ΛΟΑΤΚΙ.

  1. Όταν βραβεύουν σειρές όπως το Milky way που υμνεί τη παιδοφιλία, την ανωμαλία, τη παρανομία, τα ναρκωτικά, τις παράνομες εκτρώσεις, προπαγανδίζει την αθεΐα και συκοφαντεί την ορθοδοξία αποδεικνύει ποιοι μας κυβερνούν.
    Ο σειριακός παιδόφιλος Επσταιν είχε μαρτυρήσει ονόματα παιδόφιλων μεταξύ άλλων ένας πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, πασίγνωστοι δισεκατομμυριούχοι και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου.

  2. Σε ένα άπειρο σύμπαν ζητάμε την εμπειρία να πάψουμε να είμαστε άπειροι, αγνοί, απείραχτοι, αθώοι και να γίνουμε έμπειροι. Να πάψουμε να είμαστε η εικόνα και η ομοίωση του άπειρου Θεού. Όσο αναζητούμε εμπειρίες και δε παραμένουμε παιδιά είμαστε καταδικασμένοι ένοχοι και η συνείδηση μας το υποδεικνύει. Γι’αυτό όταν ζω με πείρα, και όχι με την άπειρη συνείδηση πειράζω πέφτοντας σε πειρασμούς. Γι’αυτό και η παιδοφιλία είναι το χειρότερο αμάρτημα, γιατί πειράζετε μια αθώα ψυχή. Έτσι διαβάλει τα παιδιά που με τη σειρά τους θα διαβάλουν και τα επόμενα παιδιά.
    Ο βιασμός είτε είναι ανώμαλος είτε όχι είναι θανάσιμο αδίκημα.
    Η γυναικεία φύση εκφράζει περισσότερο την αγάπη επειδή είναι περισσότερο συναισθηματική. Ο άνδρας επειδή είναι πιο λογικός θα έπρεπε να εκφράζει το δίκαιο και γι’αυτό δε δικαιολογείται η ανομία του.

Σχολιάστε