Εμετός. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεστομίζει βρωμερές αθλιότητες. (βίντεο)


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

7 thoughts on “Εμετός. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεστομίζει βρωμερές αθλιότητες. (βίντεο)

  1. Το όλο θέμα που έχει προκύψει με τη θέσπιση του ψευτογάμου των σοδομιτών και της υπ αυτών τεκνοθεσίας αθώων και ανεύθυνων παιδιών και η ακολουθούμενη μεθόδευση από την πλευρά του πρωθυπουργού και κάποιων «προθύμων», εν οις και ο κ.Γεωργιάδης, αναδίδει οσμή βούρκου.
    Η επαίσχυντη δήλωση του κατά καιρούς κοπτομένου για τα εθνικοθρησκευτικά ιδανικά Αδώνιδος Γεωργιάδη πιστοποιεί πανηγυρικά του λόγου το αληθές. Αναρωτιέται, ευλόγως, κάθε ορθοφρονών και τίμιος άνθρωπος έως πού θα φτάσει ο κατήφορος του εν λόγω εθνοπατέρα.
    Πρόκειται αναντιλέκτως περί καταντήματος, ενδεικτικού της ηθικής παρακμής και σήψεως που διατρέχει τη σύγχρονη πολιτική ζωή και σημαδεύει με ανεξίτηλα στίγματα τη σημερινή πολιτική σκηνή.

  2. https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/61174-ektakto-synerxetai-i-ierarxia-tin-triti
    Την Τρίτη συνέρχεται (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…) η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος με αποκλειστικό θέμα της συνελεύσεώς τη θέσπιση του βρωμερού ψευτογάμου των σοδομιτών.
    Δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ…
    Θα φανεί κάτι τέτοιο.
    Εάν και αυτή τη φορά η πλειοψηφία των εν ενεργεία μητροπολιτών της Ελλαδικής Εκκλησίας επιλέξει την έλλειψη σθεναρής αντιδράσεως και αντιστάσεως συμβιβασθεί ενόχως με τους αντιχρίστους πολιτικούς εξουσιαστές, , όπως σχεδόν πάντα πράττει εδώ και πολύ καιρό, τότε ο φύλαξ της Ορθοδοξίας, τουτέστιν ο πιστός λαός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του.
    Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο επιβάλλεται να συγκληθεί η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος είναι ένας και μοναδικός: ο αφορισμός όσων συνέταξαν το νομοσχέδιο της αισχύνης καθώς και εκείνων που το υποστηρίζουν σκανδαλωδώς και το προωθούν προς ψήφιση. Ακολούθως θα πρέπει να διακηρυχθεί στη διαπασών ότι όποιοι από τους «εθνοπατέρες» και «εθνομητέρες» το υπερψηφίσουν καθώς και όσοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες (δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και αναπληρωτές τους) εφαρμόσουν τον ψηφισθέντα νόμο-υπόνομο θα αφορισθούν.
    Η εν λόγω πράξη της Ανωτάτης εκκλησιαστικής αρχής αποτελεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ!
    Αρκετή η ήδη επιδειχθείσα ανοχή προς τους πνευματικούς εγκληματίες και νεκροθάφτες του Έθνους!

    • Ο μουγκός κάλεσε εκτάκτως σύγκληση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας επειδή ο θρασύτατος εγκάθετος τοιούτος των αμερικανών παρουσίασε τον γνωστό εκβιασμό της εκκλησιαστικής περιουσίας. …

  3. https://www.orthodoxtimes.gr/p-marinakis-i-omofylofilia-den-einai-amartia/
    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μαρινάκης «απεφάνθη» ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αμαρτία….
    Ύψωσε ο εν λόγω κύριος το νανώδες, έμπροσθεν του Τρισαγίου Θεού, ανάστημά του και ήγειρε θρασεία την υπερήφανη κεφαλή του, καταφρονώντας ο ταλαίπωρος και αλλοιώνοντας τον απολύτου κύρους και αιωνίας ισχύος λόγο του Θεού.

  4. Δεν ντρέπεται καθόλου αυτός ο πολιτικός κλόουν; Δεν καταλαβαίνει ο άφρων κωλοτούμπας ότι όταν τα παιδιά μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον όπου η αμαρτία της ομοφυλοφιλίας είναι κανονικότητα θα λερωθούν και τα ίδια από μικρή ηλικία από αυτήν; Από ποιόν θα λερωθούν, από τους ίδιους τους΄΄γονείς΄΄, τους φίλους τους, τα ΄΄παιδιά» τους ή οποιονδήποτε άλλο σε αυτό το ομοφυλοφιλικό περιβάλλον δεν έχει ουσιαστική σημασία ή εάν θα ακολουθήσουν αυτόν τον ομοφυλόφιλο τρόπο ζωής στην ζωή τους κατόπιν ή όχι. Σημασία έχει ότι παραδίδονται αθώα παιδάκια στο να λερωθούν από την αμαρτία της ομοφυλοφιλίας και θεσμοθετείται νομικά στην Ελλάδα ως κανονικότητα σε αυτά η αμαρτία της ομοφυλοφιλίας.
    Αυτό είναι πρωτοφανές στον Χριστιανικό και Ελληνικό πολιτισμό μας.
    ΌΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ. ΟΧΙ στην διαφθορά των αθώων παιδιών και στην κανονικότητα της αμαρτίας.

Σχολιάστε