Το χειρότερο νομοσχέδιο από καταβολής Ελληνικού Κράτους: «Γάμος» ομόφυλων «ζευγαριών» και τεκνοθεσία.


11 thoughts on “Το χειρότερο νομοσχέδιο από καταβολής Ελληνικού Κράτους: «Γάμος» ομόφυλων «ζευγαριών» και τεκνοθεσία.

  1. Мы рады, что в России власть и церковь занимают очень жесткую позицию по отношению к западной пропаганде ЛГБТ. Мне жаль наших греческих братьев-христиан, живущих в антихристианской политической среде.

    • (μετάφραση)
      «Χαιρόμαστε που στη Ρωσία οι αρχές και η εκκλησία παίρνουν μια πολύ σκληρή θέση έναντι της δυτικής προπαγάνδας LGBT. Λυπάμαι για τους Έλληνες Χριστιανούς αδελφούς μας που ζουν σε ένα αντιχριστιανικό πολιτικό περιβάλλον.»

    • Μα αυτό θέλουν και προσπαθούν δεκαετίες τώρα τα όργνα του διαβόλου: την αλλοίωση των εννοιών των λέξεων ώστε να μπορούν να θολώνουν τους ημιμαθείς ή αμόρφωτους και να τους πλένουν τον εγκέφαλο με εύκολο τρόπο για όποιο θέμα θέλουν.

  2. Θερμά συγχαρητήρια στον αξιότιμο αρθρογράφο που κατά καιρούς κοσμεί το διαδίκτυο με τις ποιοτικότατες και σφόδρα ομολογιακές παρεμβάσεις του.
    Ο πρωθυπουργός της παρακμής και της συμφοράς , ο εθνικός ολετήρας, ο άνθρωπος που στο παρελθόν εγκωμίασε ανερυθρίαστα, με αφορμή το θάνατό της, την πρωτοστατήσασα στη «νομιμοποίηση» της εν ψυχρώ εμβρυοκτονίας Σιμόν Βέιλ (βλέπε εδώ https://tasthyras.wordpress.com/2020/01/14/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8E/) έδωσε μια κατάπτυστη συνέντευξη προκειμένου, προφανέστατα, να δικαιολογήσει το σχεδιαζόμενο πνευματικό, ηθικό, βιολογικό, κοινωνικό και εθνικό έγκλημα που προώρισται να υλοποιήσει μαζί με τη συμμαχία των διαφόρου προελεύσεως προθύμων-νεκροθαφτών του ‘Εθνους, παραπλανώντας τους αδαείς και αφελείς και ευκολόπιστους και τραγικά ανυποψίαστους περί του τίνος πρόκειται και με σκοπό να απαμβλύνει τυχόν ενστάσεις, αντιρρήσεις και αντιδράσεις από την πλευρά φορέων και προσώπων.
    Αυτή δεν ήταν απλή συνέντευξη αλλά φωνή εκ του Άδου. Διότι από κει εμπνέονται και κατευθύνονται στη σύλληψη, το σχεδιασμό και την υλοποίηση δεκάδων νομοθετημάτων που δυστυχώς γίνονται νόμοι ( μάλλον υπόνομοι πρέπει να χαρακτηρίζονται αλλά έτσι αδικούμε τους υπονόμους….) του Κράτους οι αντίχριστοι πολιτικοί εξουσιαστές εδώ και δεκαετίες , ουσιαστικής αντιδράσεως και αντιστάσεως μη ούσης από την πλευρά της λεγόμενης «πνευματικής ηγεσίας» του Έθνους και ειδικότερα της διοικούσης Εκκλησίας….
    Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη φαιδρή και ένοχη πρωθυπουργική συλλογιστική οικοδομήθηκε και διαμορφώθηκε με τη σύμπραξη κάποιων επικοινωνιολόγων που έχουν ειδικευθεί στο να παρουσιάζουν και λανσάρουν το άσπρο μαύρο και τούμπαλιν και για του οποίους ταιριάζει γάντι, κατά το δη λεγόμενο, το βιβλικό «Οὐαὶ οἱ λέγοντες τὸ πονηρὸν καλὸν καὶ τὸ καλὸν πονηρόν, οἱ τιθέντες τὸ σκότος φῶς καὶ τὸ φῶς σκότος, οἱ τιθέντες τὸ πικρὸν γλυκὺ καὶ τὸ γλυκὺ πικρόν.» (Ησ. 5, 20).
    Στην ίδια σκοτεινή γραμμή στοιχημένοι και οι δήθεν υπηρέτες της ενημέρωσης, ο βρωμερός ελληνικός τύπος (υπάρχουν οπωσδήποτε και οι ολίγες φωτεινές εξαιρέσεις) και τα εξωνημένα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και Εξαχρείωσης). Διαχρονικοί πολέμιοι της Ορθοδοξίας, του πατριωτισμού και της εννοίας της οικογένειας,, των ηθικών και πνευματικών αξιών και του εθνικοθρησκευτικού προσανατολισμού και χαρακτήρα της Παιδείας μας, κήρυκες της σεξουαλικής ασυδοσίας, προβάλλουν ως δήθεν πρόοδο και εξέλιξη την οπισθοδρόμηση, τον εκφυλισμό, τη διαφθορά , τη διαστροφή και ανωμαλία και τον αυτοεξευτελισμό εν γένει. Κατά την κορυφαία ρήση του πιστού χριστιανού και διαπρεπούς επιστήμονος, καθηγητή της Νομικής Σχολής, αειμνήστου Αλεξάνδρου Τσιριντάνη, «πρόοδος είναι η σύπτωσις του χρονικώς νεοτέρου με το αξιολογικώς ανώτερο».
    Και αυτοί οι κύριοι διακηρύσσουν στη διαπασών ότι νομιμοποίηση του εκφυλισμού και της διαστροφής συνιστά πρόοδο και εξέλιξη! Και πολλοί αφελείς συμαπτριώτες μας θεωρούν θέσφατο τις μπούρδες τους και πείθονται στα λεγόμενα και γραφόμενά τους!
    Πρόκειται περί καταντήματος!
    Λεγεών ολόκληρη δαιμονίων κρύπτεται όπισθεν πολιτικών, δημοσιογράφων (ζώντων εκ μισθωμάτων ασεβείας και αδικίας), νομικών (που αποτελούν τη ντροπή της επιστήμης), ακαδημαικών δασκάλων (που ευτελίζουν το πανεπιστημιακό τους κύρος) και λοιπών κύκλων που υποστηρίζουν ανερυθρίαστα και αδιάντροπα τη θεσμοθέτηση του ψευτογάμου των σοδομιτών και της υπ αυτών τεκνοθεσίας αθώων και ανεύθυνων παιδιών.
    Πρόκειται για πνευματικούς εγκληματίες, νεκροθάφτες του Έθνους και της κοινωνίας, προαγωγούς της σοδομοποίησης της ελληνικής κοινωνίας, ενόχους πνευματικής και ψυχικής καταστροφής των παιδιών μας, «ων το κρίμα ένδικον εστί» (Ρωμ. 3, 8).

  3. Στους προαναφερθέντες πνευματικούς εγκληματίες συγκαταλέγονται και κάποιοι αδίστακτοι και επίορκοι, «πολιτικά ορθοί»εκπαιδευτικοί, «συνευδοκούντες τοις πράσσουσιν την ανομίαν», πρόθυμοι να προβούν σε πλύση εγκεφάλου των παιδιών προκειμένου να τα πείσουν οι αθεόφοβοι ότι η διαστροφή και η ανωμαλία συνιστούν εναλλακτική μορφή σεξουαλικής συμπεριφοράς και η συμβίωση μεταξύ ομοφύλων εναλλακτική μορφή οικογένειας.
    Στον ίδιο παρονομαστή εντάσσονται και κάποιοι «γονείς» που είτε συμφωνούν με τα αίσχη αυτά είτε δεν αντιδρούν και συμβιβάζονται ενόχως.

  4. Την ίδια στιγμή ο «χάρτινος επιτελάρχης» , αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο Β’ δηλώνει «μπερδεμένος» (να δούμε ποιος, πότε και πώς θα τον ξεμπερδέψει…), ενώ ο σοδομίτης Κασελάκης σε συνέντευξή του (όρα εδώ https://www.orthodoxianewsagency.gr/epikairotita/stefanos-kasselakis-i-stasi-tou-patriarxeiou-apenanti-mou-stin-episkepsi-leei-apo-moni-tis-arket) αναφέρθηκε στη ζεστασιά με την οποία τον αγκάλιασε ο ένοικος του Βοσπόρου και το Πατριαρχείο γενικότερα….

  5. Σατανοκίνητοι άνθρωποι φέρνουν για ψήφιση και υποστηρίζουν το βρωμοσχέδιο όπου γίνεται νομιμοποίηση του εκφυλισμού και της διαστροφής,από μια «μειονότητα» η οποία με υπερηφάνεια και ανώμαλο τρόπο ζωής καταπατά ακόμα και αυτή την έννοια της λογικής και αυτή του δικαιώματος, αφού ξεδιάντροπα υποτιμούν και απαξιώνουν την τεκνοποιία αλλά απαιτούν τεκνοθεσία !!!!

  6. Ο γάμος με τη σύγχρονη πολιτική έννοια είναι μια συμφωνία για να κληρονομηθεί η περιουσία από τους γονείς στα παιδιά, για τα επιδόματα, τις φορολογικές ελαφρύνσεις και για τη σύνταξη χηρείας. Οι πλούσιοι δε παντρεύονται συνήθως και κάνουν σύμφωνα συμβίωσης ειδικά μετά τους πρώτους γάμους για να διατηρήσουν ακέραια τη περιουσία τους. Στο γάμο ο άνδρας θα έπρεπε να προστατεύει τη γυναίκα και τα παιδιά του και η γυναίκα να τους φροντίζει. Αυτό που κάνουν οι άνθρωποι σήμερα, που μοιχεύουν και στο τέλος χωρίζουν είναι ντροπή γιατί δίνουν το κακό παράδειγμα στα παιδιά τους. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες οδηγίες από το Θεό αφορούν τον άνδρα και όχι τη γυναίκα. Η κοινωνία καταρρέει γιατί οι άνδρες συμπεριφέρονται σαν γυναίκες και ας μην είναι ομοφυλόφιλοι.
    Ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να διατηρεί και να υποστηρίζει τα ιδανικά και τις αξίες του ορθοδόξου μυστηριακού γάμου και τις οικογένειάς και όχι να προωθεί την εκπόρνευση και να χλευάζει την Αγία γραφή.

    ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α΄ 7

    32 Θέλω δὲ ὑμᾶς ἀμερίμνους εἶναι. ὁ ἄγαμος μεριμνᾷ τὰ τοῦ κυρίου, πῶς ἀρέσῃ τῷ κυρίῳ· 33ὁ δὲ γαμήσας μεριμνᾷ τὰ τοῦ κόσμου, πῶς ἀρέσῃ τῇ γυναικί, 34καὶ μεμέρισται. καὶ ἡ γυνὴ ἡ ἄγαμος καὶ ἡ παρθένος μεριμνᾷ τὰ τοῦ κυρίου, ἵνα ᾖ ἁγία καὶ τῷ σώματι καὶ τῷ πνεύματι· ἡ δὲ γαμήσασα μεριμνᾷ τὰ τοῦ κόσμου, πῶς ἀρέσῃ τῷ ἀνδρί. 35 τοῦτο δὲ πρὸς τὸ ὑμῶν αὐτῶν σύμφορον λέγω, οὐχ ἵνα βρόχον ὑμῖν ἐπιβάλω ἀλλὰ πρὸς τὸ εὔσχημον καὶ εὐπάρεδρον τῷ κυρίῳ ἀπερισπάστως. 36Εἰ δέ τις ἀσχημονεῖν ἐπὶ τὴν παρθένον αὐτοῦ νομίζει, ἐὰν ᾖ ὑπέρακμος καὶ οὕτως ὀφείλει γίνεσθαι, ὃ θέλει ποιείτω, οὐχ ἁμαρτάνει, γαμείτωσαν. 37 ὃς δὲ ἕστηκεν ἐν τῇ καρδίᾳ αὐτοῦ ἑδραῖος μὴ ἔχων ἀνάγκην, ἐξουσίαν δὲ ἔχει περὶ τοῦ ἰδίου θελήματος καὶ τοῦτο κέκρικεν ἐν τῇ ἰδίᾳ καρδίᾳ, τηρεῖν τὴν ἑαυτοῦ παρθένον, καλῶς ποιήσει. 38 ὥστε καὶ ὁ γαμίζων τὴν ἑαυτοῦ παρθένον καλῶς ποιεῖ καὶ ὁ μὴ γαμίζων κρεῖσσον ποιήσει. 39 Γυνὴ δέδεται ἐφ’ ὅσον χρόνον ζῇ ὁ ἀνὴρ αὐτῆς· ἐὰν δὲ κοιμηθῇ ὁ ἀνήρ, ἐλευθέρα ἐστὶν ᾧ θέλει γαμηθῆναι, μόνον ἐν κυρίῳ. 40 μακαριωτέρα δέ ἐστιν ἐὰν οὕτως μείνῃ, κατὰ τὴν ἐμὴν γνώμην· δοκῶ δὲ κἀγὼ πνεῦμα θεοῦ ἔχειν.

Σχολιάστε