Αχ καημένη Λάρισα, τί σου ‘μελλε να πάθεις: Μετά τις πλημμύρες, ήλθε και ο Μητσοτάκης!

NEWS24/7

5 thoughts on “Αχ καημένη Λάρισα, τί σου ‘μελλε να πάθεις: Μετά τις πλημμύρες, ήλθε και ο Μητσοτάκης!

  1. Το βρωμερό και αντίχριστο Κράτος που πρόκειται να «αποζημιώσει» τους πληγέντες εφ όσον αναζητεί πόρους γι αυτό το σκοπό οφείλει να αντλήσει κεφάλαια από τη διακοπή των χρηματοδοτήσεων των διαφόρων ΜΚΟ που λυμαίνονται το δημόσιο βίο , συντελώντας στον επί τα χείρω μετασχηματισμό της νεοελληνικής κοινωνίας.
    Το κρατικό χρήμα δεν πρέπει να προορίζεται και να χρησιμοποιείται για τη χρηματοδότηση των διαφόρων ΜΚΟ μεταξύ των οποίων και κάποιες που προωθούν τη σεξουαλική διαστροφή στο όνομα της δήθεν διαφορετικότητας ενώ κάποιες άλλες αρμέγουν τα λεφτά του ελληνικού λαού στο όνομα της «οικολογίας» και της «προστασίας του περιβάλλοντος».

    • Πόσοι από τους πολιτικούς και τα συγγενολόγια τους βρίσκονται πίσω από τις κρατικοδίαιτες ΜΚΟ; Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει. Βρήκανε τον τρόπο να κλέβουν το Κράτος «νόμιμα» και θα κουνήσουν τώρα το δάχτυλο;
      Μαζί με την εγκάρδια μετάνοιά μας θα πρέπει να ξεκινήσουνε άμεσα Αγρυπνίες, Λιτανείες, Ιερές Ακολουθίες με μόνο ένα αίτημα…. Να επέμβει ο Θεός και να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ την Πατρίδα μας.

      • Το αυτό ισχύει και για τα χρέη προς το Κράτος κάποιων ΠΑΕ και κάποιων βοθροκάναλων που διαφθείρουν τον ελληνικό λαό.
        Αλλά ικανή μερίδα του λαού «τρέφεται» με τα δηλητηριώδη απόβλητα των βόθρων των καναλιών…

Σχολιάστε