Ο Μητσοτάκης υπεύθυνος για την κατάντια της Πυροσβεστικής – θα παραιτηθεί κανείς; (βίντεο)

Ο Μητσοτάκης κάθε χρόνο από το 2019 προπαγανδίζει την ενίσχυση της Πυροσβεστικής! Και πριν 3 ημέρες γελώντας για τις φωτιές υποσχέθηκε στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας ότι θα αντικαταστήσει τα Canadair 215. Χθες έπεσε ένα Canadair 215 και 2 παλληκάρια που έδιναν μάχη με τις φλόγες έχασαν την ζωή τους. Δείτε στα δύο βίντεο που ακολουθούν την πορεία αυτού του ανθρώπου, ο οποίος από επαγγελματίας ψεύτης κατάντησε σαδιστής.

-https://www.youtube.com/watch?v=Pp3DZ5dxkl8


Ο Μητσοτάκης πριν τρεις ημέρες επισκέφτηκε την Αεροπορική Βάση Ελευσίνας και κάνοντας άρρωστο χιούμορ για τις φωτιές τους είπε δίχως να μπορεί να κρύψει την χαρά του, ότι «εκεί στην Πελοπόννησο μονίμως βγάζει δουλίτσα»! Υποσχέθηκε δε να αντικαταστήσει τα Canadair 215σαν και αυτό που έπεσε! Δείτε πως γελάει ο ανισόρροπος μπροστά στους σκυθρωπούς καταταλαιπωρημένους ανθρώπους που ρισκάρουν την ζωή τους για 800 ευρώ το μήνα.

-https://www.youtube.com/watch?v=y0u0B8fJCEU


4 thoughts on “Ο Μητσοτάκης υπεύθυνος για την κατάντια της Πυροσβεστικής – θα παραιτηθεί κανείς; (βίντεο)

  1. Με δεδομένο τα φρικαλέα που ‘χε δηλώσει κάποτε ο πατέρας του για τους άνω των 65 ετών, προσωπικά δεν μου κάνει καμμία εντύπωση η στάση του. Γι’ αυτούς είμαστε όλοι αναλώσιμοι (βλ. πειραματικά «εμβόλια»).

  2. Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά για τις διάφορες εξουσίες στην Ελλάδα (πολιτικές, πνευματικές δικαστικές κλπ.) που κάθε άλλο παρά ορθόδοξα, πατριωτικά και ηθικά ενεργούν και την πλειοψηφία της κοινωνίας που ανέχεται και ευχαριστιέται με τέτοιες πολιτικές. Νομίζω ότι μετά τις τελευταίες εκλογές υπάρχει μια ουσιώδης και καταλυτική παράμετρος. Ο ελληνικός λαός (ασχέτως ποσοστών και ενεργού ή παθητικής συμμετοχής ) εξέλεξε έναν Πρωθυπουργό αφορισμένο με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο Θεός να μας ελεήσει.

  3. Ο Νικηφόρος Φωκάς εκεί που κοιμόταν στο ψαθί καθ’ότι ασκητικός τον απηλλαξαν του ζην…ένα άλλον εκεί στην Σικελία το ίδιο,»εκτυπησαν αυτόν εις το λουτρόν κατά κεφαλής διά κάδου!!!»…εδώ;;;ένας χριστιανός δεν υπάρχει που έλεγε κι ο Κωνσταντίνος ο Παλαιολόγος;;;

    • Αχ! Στα χαρτιά, πολλοί «ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ» υπάρχουν. Στην πράξη, κατηχημένοι και ενσυνειδήτως Ορθόδοξοι, ελάχιστοι.

Σχολιάστε