Είναι τα εμβόλια το χάραγμα;

-Αδελφή Χριστοδώρα είναι τα εμβόλια το σφράγισμα;

 -Ο Αντίχριστος θα προσπαθήσει να καταργήσει όχι μόνον την πίστη και το βίωμα των Ορθοδόξων Χριστιανών αλλά και όλων των θρησκευμάτων του κόσμου για κάθε Θεό ή σέβασμα που πιστεύει έκαστος άνθρωπος πάνω στην γη.

«καὶ  ἀποκαλυφθῇ ὁ ἄνθρωπος τῆς ἁμαρτίας,  ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας, ὁ ἀντικείμενος καὶ ὑπεραιρόμενος ἐπὶ πάντα λεγόμενον Θεὸν ἢ σέβασμα».(Β΄Θεσσ. β 2-4)

Γι’αυτό και οι ιθύνοντες έχουν μελετημένα φροντίσει τα εμβόλια να περιέχουν συστατικά όχι μόνο από κύτταρα εκτρωθέντων παιδίων, αποτρόπαια πράξη για εμάς τους Χριστιανούς, αλλά και στοιχεία από χοίρους, απαγορευμένους για βρώση από τους Ισραηλίτες και Μουσουλμάνους, αγελάδες, επίσης απαγορευμένες για τροφή από τους Ινδουϊστές και άλλα.

Θέλει λοιπόν ο ρυπαρός Αντίχριστος να καθαιρέσει κάθε ιερό και όσιο από την ψυχή των ανθρώπων, όπου και αν πιστεύουν αυτοί, ούτως ώστε να βρει χώρο για να θρονιαστεί μετά αυτός.

Άρα με την σειρά αυτή το εμβόλιο είναι ουσιαστικά η κατήχηση και η οικειοποίηση του διαβόλου και της βασιλείας του –όπως και στην κατήχηση της Βαπτίσεως αναφωνεί ο μελλοβαπτιζόμενος το «αποτάσσομαι» και το «συντάσσομαι».

Έπειτα αφού δεχτούν οι άνθρωποι μέσα στις φλέβες και τα κύτταρά τους την άρνηση της πίστεώς τους θα έρθει αμέσως ο αντίχριστος απλά και μόνο για να τους επισφραγίσει στο όνομά του με το 666. Όπως μία υπηρεσία επισφραγίζει μόνον τα δικά της έγγραφα και όχι ξένα.

-Και όλοι αυτοί που από άγνοια ή εξαναγκασμό εκβιάστηκαν να εμβολιαστούν τι θα απογίνουν;

-Ο Θεός δεν θα ζητήσει από τους ανθρώπους το ίδιο μερίδιο της ευθύνης. Ας πούμε αν αύριο υποχρεώσουν όσους κάνουν χημειοθεραπείες, αιμοκαθάρσεις, όσους θα πρέπει να εγχειριστούν…ή αν απειλήσουν τους φτωχούς οικογενειάρχες με παιδιά πως θα τους πετάξουν στον δρόμο ….τι θα γίνουν όλοι αυτοί;

-Τι;

-Να μην επιτρέψει ο Χριστός μας σε όσους πραγματικά Τον αγαπούν να μαγαριστούν από τα Ηρωδιακά εμβόλια του Αντιχρίστου, αλλά όπως ο Άγιος Θεόδωρος φρόντισε και έδωσε εναλλακτική λύση με τα κόλλυβα στην πείνα που θα ερχόταν στους Χριστιανούς από τα μολυνθέντα φαγητά που είχε μαγαρίσει ο Ιουλιανός, έτσι και τώρα να δώσει διέξοδο στο δαιμονικό αδιέξοδο των εμβολίων.

-Μακάρι να ομολογήσουμε.

-Η ομολογία και το μαρτύριο τώρα είναι φρικτότατο και όχι όπως των παλαιών Χριστιανών.

Τότε μαρτυρούσαν σκληρά μεν αλλά είχαν μαζί και την ευλογία, συγκατάθεση και συμμαρτυρία της Εκκλησίας και των Επισκόπων που και αυτοί μαζί τους έπεφταν στην φωτιά. Τώρα και να θέλει να αντισταθεί και να ομολογήσει κάποιος απλός Χριστιανός, μαζί με τον απηνή διωγμό που θα δεχτεί, θέλει κηρυχθεί και κατατρεχθεί ως πλανεμένος και από την διοικούσα Εκκλησία.

Ας μην μας αφήσει λοιπόν η Παναγία να Την αφήσουμε αλλά να συναντήσουμε κάποτε Τον Χριστόν με την δική Του σφραγίδα επάνω μας και να μην ντροπιαστούμε όταν τον δούμε κάποια μέρα στα μάτια.

ΜΟΝΑΧΗ  ΧΡΙΣΤΟΔΩΡΑ-

10 thoughts on “Είναι τα εμβόλια το χάραγμα;

  1. Πόσο απλά και κατανοητά τα λέει αυτή η μοναχή.θα βρει παραδεισο γιατί φωτησε πολύ κόσμο!!!!αξία αδελφη μου!!!!αξία!!!!!

  2. Χαιρόμαστε πολύ, που υπάρχουν ορθόδοξες φωνέ αγνής ομολογίας, σε απλές, ταπεινές και φωτισμένες ψυχές,που έχουν αφιερωθεί γνήσια στον Θεό! Καλόν αγώνα σε όλους! Αληθινής, θυσιαστικής, ταπεινής και ολοκληρωμένης εν Χριστώ ομολογίας! Χωρίς κοινωνία με την πλάνη και την Αίρεση, και με καθαρό λόγο και παράδειγμα που θα μπορεί να φέρει σε βαθιά μετάνοια τους καλοπροαίρετους!!!

  3. Ας στειλει το γρηγοροτερο ο Ιησους Χριστος τον Προφητη Ηλια να ενθαρυνει και οδηγησει τους Χριστιανους διοτι ηρθε μεγαλη πλανη ακομη και μεσα στο χωρο της Εκκλησιας.

    Βλεπεις ακομη και μεγαλα ονοματα (ας μην πω) που τοσα χρονια πεταλωναν τον ψυλλο σε δογματικα και ηθικα θεματα, οχι μονο τωρα να εμβολιαζονται αλλα να τα διακηρυττουν κιολας.

  4. Χριστοδώρα; σε ποιά Μονή, αν επιτρέπεται;
    ωραια τα λέει αλλά μαλλον δεν έχει σχέση με το 666 το εμβόλιο. σε κάποια εμβόλια ρίχνουν καρκίνο ή στείρωση αλλά δεν θα πεθάνουν όλοι από τα εμβόλια. φυσικά, όσο μπορουμε, θα το αρνηθουμε το εμβόλιο των αντίχριστων εβραίων…
    μου άρεσε αυτό: Έπειτα αφού δεχτούν οι άνθρωποι μέσα στις φλέβες και τα κύτταρά τους την άρνηση της πίστεώς τους θα έρθει αμέσως ο αντίχριστος απλά και μόνο για να τους επισφραγίσει στο όνομά του με το 666. Όπως μία υπηρεσία επισφραγίζει μόνον τα δικά της έγγραφα και όχι ξένα.

    • Πάτερ τρισχειρότερο από την τυχόν πρόκληση καρκίνου και στειρώσεως είναι ότι τα εμβόλια αυτά περιέχουν κύτταρα από εκτρωθέντα έμβρυα κάτι που καθιστά αδιανόητο τον εμβολιασμό για ένα Χριστιανό.

  5. Τα εμβόλια είναι το χάραγμα προδρόμων του αντιχρίστου.
    Αλλά και επιλογή αυτοκτονίας.
    Είναι προφανές ότι είναι επικίνδυνα και όποιος τα εμπιστευτεί (μαζί με του «επιστήμονες» που τα φτιάχνουν και τα προωθούν, αλλά και όποιους άλλους επιστήμονες, πολιτικούς, δημοσιογράφους, διασημότητες, κτλ) περισσότερο από τον Θεό που μεριμνά και καθορίζει την στιγμή του θανάτου μας, έχει ήδη παραδοθεί στον αντίχριστο.

  6. Όλα τα γεγονότα συνηγορούν στην έλευση τού αντιχρίστου,:παναιρεση οικουμενισμού-πανθρησκειας μετά την ληστρική ψευδοσυνοδο στο Κολυμπάρι της Κρήτης, σχίσμα, αχρηματη κοινωνία καί ηλεκτρονικές ταυτότητες, ασύρματη τηλεπικοινωνία 5 και 6 G, γενετική ιατρική πού χρησιμοποιεί εμβόλια mRNA – μεταλλαγμένοι άνθρωποι, πού θα γεννούν από τώρα μεταλλαγμένα παιδιά, σαρκικές ανωμαλίες με νόμο καί υιοθετήσεις παιδιών, αλλαγή φύλου, εκτρώσεις κ.λ.π.
    Πολιτικοί παράγοντες καί μεγιστάνες να επιζητούν μία μελλοντική παγκόσμια Κυβέρνηση.

  7. Όχι όσο μπορούμε πατερ,αυτό σημαίνει ότι, είμαστε ήδη παραδομενοι ν τ κάνουμε αναγκαστικά, αν μας πιέσουν.Και τους υγειονομικούς άραγε, τι τους έκαναν με την αναστολή?Βέβαια ήταν πολύ μετά από τα γραφόμενα σχόλια. Τι απέδειξαν?Και κάποιοι βγήκαν σ αναστολή, γτ φοβήθηκαν ότι κινδυνεύει η επίγεια ζωή τους μ το ακατανομαστο εμ.Πνευματικα,αν τ πάρουμε, π έτσι είναι , τι θ έπρεπε ν κανουμε πολύ περισσότερο ? ,εφοσον κινδυνεύει η ψυχή μας ,δεν πρέπει να αντισταθούμε μ τη βοήθεια Τ Θεού κ ν Τν παρακαλούμε ν μην επιτρέψει ν Τον προδωσουμε .Λενε ψεκασμενους -αυτους π τοσα χρόνια εκαναν κανονικά ολα τα εφαρμσμενα εμβ. αλλα οχι ενα πειραματικό -,ποιοι?Αυτοί οι καψεροι, π έχουν μετατραπεί σε σουρωτηρια,απο τα τοσα τρυπηματα?

Σχολιάστε