Λυπούμαστε για αυτό που βλέπουμε. Ο Θεός να τον ελεήσει.

Εμβολιάστηκε ο πρώτος Μητροπολίτης

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Εμβολιάστηκε πριν από λίγο ο πρώτος Μητροπολίτης της Εκκλησίας της Ελλάδος με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος εμβολιάστηκε σήμερα, Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο κ. Ιερόθεος πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή του είχε ταχθεί υπέρ των εμβολίων τονίζοντας πως σε αυτά οφείλεται η αύξηση του προσδόκιμου ορίου ζωής.

«Τα εμβόλια ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού για να αντιμετώπιση τους ιούς. Και εγώ έχω κάνει εμβόλια, διότι διαφορετικά πιθανόν δεν θα ζούσα και κάθε χρόνο κάνω το εμβόλιο για την γρίπη. Θα κάνω όμως και το νέο εμβόλιο ύστερα από τις εγκρίσεις των αρμοδίων Οργανισμών και την απόφαση της Ιεράς Συνόδου και τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών μου» είχε τονίσει.

Φωτο: EUROKINISSI/POOL INTIMENEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

5212452

8 thoughts on “Λυπούμαστε για αυτό που βλέπουμε. Ο Θεός να τον ελεήσει.

  1. Πήρα τηλέφωνο το φίλο μου τον Πάνο
    Που σπούδασε στα ξένα ιατρική
    Του λέω χάνομαι δεν ξέρω τι να κάνω
    Κι αυτός μου λέει “μπες στη νέα εποχή”
    (Στίχοι Θανάση Γκαϊφύλλια)

  2. Διαβάζοντας την είδηση περί του εμβολιασμού του Μητροπολίτου, το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό, ήταν μια γελοιογραφία που είδα πρόσφατα κ σας την περιγράφω:

    Συναντιούνται δυό ποντικοί κ ακολουθεί ο μεταξύ τους διάλογος:
    -Έχεις σκοπό να εμβολιαστείς; ρωτάει ο ένας.
    -Τρελλάθηκες; Δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους… τού απαντά ο άλλος.

  3. Τέτοιους ιεράρχες ποιμένες,δεν τούς λυπάμαι, γιατί σκανδαλιζουν με τον λόγο τους και με τής πράξεις , σε θέματα Ορθοδόξου πίστεώς μας – Δόγματος,πολλούς ορθοδόξους Χριστιανούς.

  4. Θα απαντήσω στον ιερόθεο με την ίδια σοβαρότητα που και αυτός προσεγγίζει το θέμα:

    Ωραία πάτερ!
    Τώρα λοιπόν, το μόνο που μένει να δούμε είναι αν μπορείς ακόμα να κάνεις παιδιά και αν θα πάθεις ή όχι κάποιο αυτοάνοσο (ή άλλη βλάβη) μέσα στα επόμενα 30 με 40 χρόνια.
    Αν σε 30 χρόνια έχεις αποκτήσει πολλά παιδιά και είσαι ακόμα περδίκι, τότε θα σκεφτούμε και εμείς να κάνουμε το εμβόλιο, αν φυσικά το ίδιο ακριβώς στέλεχος του ιού αποτελεί πρόβλημα και μετά από 30 χρόνια…
    Φυσικά, πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που θα αμφισβητούν ότι πήρες το ίδιο εμβόλιο που θα πάρουν και αυτοί, μιας που, τόσο εσείς, όσο και η κυβέρνηση, όσο και οι επιχειρηματίες «επιστήμονες», είστε γνωστοί για την δυσθεώρητη διαστρέβλωση που προκαλείτε στην αλήθεια, το ιστορικώς «μεγάλο» ενδιαφέρον σας για την υγεία των Ελλήνων (π.χ. βλέπε 5G), αλλά και για την γενικότερη ανικανότητά σας.
    Οπότε, αν τύχει και πάθεις τίποτα, σίγουρα πολλοί από εμάς θα ενδιαφερθούν να μάθουν λεπτομέρειες, αλλά αν δεν πάθεις τίποτα, μάλλον τζάμπα τρυπήθηκες μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας…

Σχολιάστε