Εθνικό έγκλημα : Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου «μακεδονικής» γλώσσας.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου «μακεδονικής» γλώσσας στη Φλώρινα και επικύρωσε το καταστατικό του!

«Σήμερα σκότωσαν την Μακεδονία! Σήμερα η «Ελληνική» δικαιοσύνη αποφάσισε με βούλα να έχουμε δήθεν «Μακεδονική» γλώσσα δήθεν «Μακεδονικά» σχολεία και δήθεν «Μακεδονική» μειονότητα» υπογράμμισε έντονα συναισθηματικά φορτισμένος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται περί προδοσίας!

focus.fm


σ.σ. Τώρα, μιας και το έφερε ο λόγος οφείλω να πω τα εξής: Να μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ αρχικά μιλούσε για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ», μετά το γύρισε στο «επαίσχυντη συμφωνία», στο «λάθος», στο «δεν θα πω προδοτική, ο Ελληνικός λαός τα λέει αυτά»! Και τώρα το ξεκαθαρίζει λέει πάλι ότι πρόκειται περί προδοσίας! Και με τα «πέρα» και τα «δώθε», τα «έτσι» και τα «αλλιώς», φτάσανε οι σκοπιανοί στο σπίτι μας. ΑΙΣΧΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Είναι και αυτές οι ρημάδες οι εκλογές που έρχονται και ο Ελληνικός λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου! Και σου λέει μετά, πώς φτάσαμε ως εδώ. Μετά τους Κούληδες και τους Τσιπραίους έχουμε αυτούς τους «πέρα-δώθε» πολιτευόμενους «πατριώτες».και μας έρχονται παρόμοιοι.

Δεν υπάρχει μ’ αυτούς φως στο τούνελ. Μόνο ο Θεός να βάλει το χέρι Του. Χανόμαστε.


4 thoughts on “Εθνικό έγκλημα : Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου «μακεδονικής» γλώσσας.

  1. Τῆς Μακεδονίας τὴν ἱεράν, γῆν καὶ ἑλληνίδα, πιανθεῖσαν μαρτυρικῶν, ῥεύμασιν αἱμάτων, ἐχθρῶν ἐξ ἀοράτων, καὶ ὁρατῶν Παντάναξ, ῥύου ἑκάστοτε.

  2. Aναρωτιέται, κανείς, εάν έχει μείνει τίποτε όρθιο σε αυτή τη χώρα!
    Ανεύθυνοι και απάτριδες πολιτικοί εξουσιαστές, με διευθύνσεις και ονόματα, οι κύριοι Τσίπρας και Κοτζιάς, επικεφαλής ενός μηδενιστικού και εθνοπροδοτικού μορφώματος, νυν κόμματος και τέως απο- κόμματος, του οποίου οι εθνοπροδότες βουλευτές ψήφισαν τη βδελυκτή συμφωνία, με την ένοχη ανοχή του κ.Καμμένου και των βουλευτών του, ξεπούλησαν την Μακεδονία σε καταφανή αντίθεση προς το φρόνημα και τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, καταπατώντας στοιχειώδεις δημοκρατικές αρχές…
    Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους…
    Και τις συνέπειες της προδοσίας τις βιώνουμε συνεχώς στο πετσί μας!
    Η Δικαιοσύνη της πατρίδας μας, με μια απόφαση που κάθε άλλο παρά της προσδίδει κύρος (ίσα-ίσα συντελεί στην καθίζηση του κύρους της) απέρριψε τις ουσιωδέστατες προσφυγές πατριωτικών σωματείων αλλά και της εισαγγελέως , στοιχούσα, ενδεχομένως, σε διατάξεις της ελεεινής συμφωνίας, πράγμα που αμφισβητείται από τους προσφυγόντες, εξ όσων έχει καταστεί γνωστό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s