….Αφήστε με να βγώ από αυτό το βαγόνι, αφήστε με να γεννηθώ, ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ!!!!

Εξαιρετικό σχόλιο του αδελφού μας Αθανασίου από την ανάρτηση εδώ: [Υποκρισία και φαρισαϊσμός στη νιοστή. Δεν υπερασπίστηκαν τα τεμαχισμένα έμβρυα, τώρα οι ίδιοι ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα τεμαχισμένα παιδιά του τραίνου. Οι πνευματικοί νόμοι είναι εδώ.]

«Εκεί που ταξιδεύεις αμέριμνος και είσαι πρώτη θέση αναπαυτικά στην κοιλιά της μάνας σου και πηγαίνεις τρένο, και περιμένεις την ώρα που θα δείς τους αγαπημένους σου να σε σφίξουν στην αγκαλιά τους, το αντίχριστο κράτος με την εγκληματική συναίνεση της αρχιερατικής ελίτ, έχει φροντίσει να μην υπάρχουν οι απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας και αφήνει τους σταθμάρχες γιατρούς και τους μηχανοδηγούς γονείς σου να επιτρέψουν σε ένα θανατηφόρο αντικείμενο να έρθει ξαφνικά κατά πάνω σου για να σε κάνει κομμάτια και παρουσιάζεσαι αβάπτιστος στον Δημιουργό σου.

Μετά κανείς δεν σε ψάχνει, δεν σε κηδεύει, δεν εύχεται για σένα λες και ήσουν ο χειρότερος εγκληματίας, η ζωή σου έχει μικρότερη αξία από μια γάτα ή ένα σκύλο.

Μόνο λίγοι άνθρωποι με φόβο Θεού φωνάζουν αντί για εσένα «αφήστε με να φτάσω στο τέρμα, αφήστε με να βγώ από αυτό το βαγόνι, αφήστε με να γεννηθώ,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ!!!!

Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των κεκοιμημένων και να μας ελεήσει τους άθλιους.»


7 thoughts on “….Αφήστε με να βγώ από αυτό το βαγόνι, αφήστε με να γεννηθώ, ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ!!!!

 1. Αδελφέ Αθανάσιε, πολύ αφυπνιστικό και συνάμα συγκινητικό το σχόλιο σου.
  Ο Θεός να σε έχει καλά!

  • Στόμα δικαίου μελετήσει σοφίαν, και η γλώσσα αυτού λαλήσει κρίσιν. ο νόμος του Θεού αυτού εν καρδία αυτού, και ουχ υποσκελισθήσεται τα διαβήματα αυτού.

 2. Γροθιά στο στομάχι της συλλογικής υποκρισίας αποτελεί το σχόλιο του αδελφού Αθανασίου.
  Και δεινό κόλαφο στην παρειά των εκπροσώπων του δημοσιογραφικού βόθρου που λύσσαξαν αυτές τις μέρες στήνοντας τηλεδικαστήρια, προβαίνοντας σε «περισπούδαστες» αναλύσεις για τα αίτια του τραγικού συμβάντος και καλώντας διάφορους «ειδήμονες» και «επαΐοντες» να «γνωματεύσουν» από την οθόνη…
  Είναι τόσο αδίστακτοι που έχουν το απύθμενο θράσος να ζητούν και εν τέλει κατορθώνουν, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, να παίρνουν «συνεντεύξεις» από πονεμένους και χαροκαμένους ανθρώπους. Από εμπερίστατους συνανθρώπους μας που μόλις πληροφορήθηκαν ότι σκοτώθηκε ο άνθρωπός τους…
  Επί εικοσιτατετραώρου βάσεως διαφθείρουν τον ελληνικό λαό τον οποίο, εν πολλοίς, έχουν διαμορφώσει «κατ εικόνα» τους , πολεμώντας λυσσωδώς με δαιμονικό μένος και υπονομεύοντας Ορθοδοξία, Ελληνισμό ,ηθικές αξίες.
  Ενεργούμενα της «πολιτικής ορθότητας» ειρωνεύονται, απαξιώνουν, μειώνουν ως προσωπικότητες ,εξουθενώνουν και «τσαλακώνουν» όσους αντιστρατεύονται τις επιταγές της νέας τάξης.
  Αυτά τα υποκείμενα πλειοδότησαν σε θρηνωδία αυτές τις μέρες.
  Δεν ποινικοποιούμε τα δάκρυά τους (και οι πέτρες λύγισαν από το πολύνεκρο δυστύχημα). Ανθρώπινη η αντίδρασή τους και συγκινητική.
  Δεν μπορούμε, όμως, να μη σταθούμε έμπλεοι αγανακτήσεως στην ανυπόφορη υποκρισία τους!
  Γιατί δεν είδαμε ποτέ ένα δημόσιο δάκρυ των κυρίων και κυριών αυτών για τα εκατοντάδες ανυπεράσπιστα ανθρώπινα έμβρυα που δολοφονούνται δολίως και εν ψυχρώ;
  Πότε οι αρχιυποκριτές αυτοί καυτηρίασαν τουλάχιστον με την ίδια σφοδρότητα με την οποία έπεσαν σαν κοράκια πάνω στον κάθε υπεύθυνο τις «μάνες» και τους εγκληματίες γιατρούς που σκοτώνουν εν ψυχρώ αθώες υπάρξεις καθώς και τους ά-νομους «νομοθέτες» της αισχύνης που νομοθέτησαν την εμβρυοκτονία;
  Εύγε στον αδελφό Αθανάσιο για το ΥΠΕΡΟΧΟ σχόλιό του.

 3. Καὶ Ἀδὰμ οὐκ ἠπατήθη, ἡ δὲ γυνὴ ἀπατηθεῖσα ἐν παραβάσει γέγονε·

  Σωθήσεται δὲ διὰ τῆς τεκνογονίας, ἐὰν μείνωσιν ἐν πίστει καὶ ἀγάπῃ καὶ ἁγιασμῷ μετὰ σωφροσύνης.

  Καὶ ἐπὶ πλέον ὁ Ἀδὰμ δὲν ἐξηπατήθη ἀπὸ τὸ φίδι, ἡ γυνὴ ὅμως ἐξηπατήθη ἀπὸ τὴν συμβουλὴν τοῦ φιδιοῦ καὶ ἔπεσεν εἰς τὴν παράβασιν.

  Θὰ σωθῇ δὲ κάθε γυναῖκα μὲ τὴν γέννησιν καὶ τὴν ἀνατροφὴν τέκνων, ἄρκει νὰ τηρήσουν αἱ γυναῖκες πίστιν εἰς τοὺς ἄνδρας των καὶ ἀγάπην εἰς αὐτοὺς καὶ νὰ διαφυλάξουν μὲ σωφροσύνην τὸν ἁγιασμὸν τῆς ἁγνότητος.

  ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ Α’ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 (Β) 14-15

  Σχόλιο: Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι ο διάβολος παντοίους τρόπους μεταχειρίζεται, για να μην σωθεί το δημιούργημα Του Θεού, ο άνθρωπος.

  «Γρηγορείτε, στήκετε εν τη πίστει, ανδρίζεσθε, κραταιούσθε» (Α΄ Κορ. ΙΣΤ΄ 13).

 4. Έγραψα σε ένα ξένο σάιτ που λέγεται ex Christians net κάποια σχόλια και με μεγάλη εντύπωση είδα ότι κάποιος θεωρούσε ότι τα έμβρυα είναι ένα σύνολο κυττάρων και δεν είναι άνθρωπος!
  Είδα επιθετικότητα από τους περισσότερους που μίλησα εκεί.
  Ότι και να λέμε εμείς ή μάλλον η εκκλησία μας σχετικά με τις εκτρώσεις είναι τζάμπα κόπος αλλά γιατί σχεδόν κανείς δεν τα πιστεύει πλέον.
  Βέβαια εμείς έχουμε καθήκον να τα λέμε.
  Αλλά η ψυχή του δυτικού ανθρώπου έχει ψυχρανθεί τόσο πολύ που δε μπορεί να ακούσει λόγο Θεού.

 5. Κάτι ακόμα:
  Αν κάποιος κάνει έκτρωση στη σκυλίτσα του για να μην αποκτήσει κουτάβια, ξέρετε τι θα γίνει;
  Θα τον σύρουν για κακούργημα και θα τον εξοντώσουν στο πρόστιμο.
  Αν κάνει έκτρωση στο μωρό που έχει η κοπέλα του τι θα γίνει;
  Απολύτως τίποτα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s