Υποκρισία και φαρισαϊσμός στη νιοστή. Δεν υπερασπίστηκαν τα τεμαχισμένα έμβρυα, τώρα οι ίδιοι ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα τεμαχισμένα παιδιά του τραίνου. Οι πνευματικοί νόμοι είναι εδώ.

Λυκούργος Νάνης, ιατρός

Φρόντισε η μεταπολιτευτική πολιτειακή και πολιτική ηγεσία πρώτα να μας απο-ορθοδοξοποιήσει, να μας αποκόψει από τις θρησκευτικές και εθνικές μας ρίζες, να μας καταστήσει δέσμιους της υλοφροσύνης. Ανιδανικούς και τιποτόφρονες.

Φρόντισε και φροντίζει και το έχει σε μεγάλο βαθμό κατορθώσει να διαφθείρει σε απίστευτο και δυσθεώρητο βαθμό το φρόνημα του λαού και δη της νεολαίας μέσα από τα σχολεία και τα πανεπιστήμια καθώς και μέσα από τα συστημικά ΜΜΕ.

Φρόντισε και φροντίζει μέσα από την αισχρή και διαστροφική νομοθεσία που έχει κατά καιρούς θεσπίσει να μετατρέψει την ένδοξη χώρα μας σε ένα δυσώδη βούρκο, σε ένα απέραντο χαμαιτυπείο και πορνοστάσιο.

Εκφράζουν τη βαθειά θλίψη τους εκκλησιαστικοί, πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί άρχοντες, καθώς και οι διάκονοι της βρωμερής δημοσιογραφίας, για τα θύματα της πρόσφατης τραγωδίας και πολύ καλά κάνουν. Μόνο τα σίδερα και δεν λυγίζουν μπροστά σε αυτό που έγινε. Για τη σύγχρονη γενοκτονία των αμβλώσεων, όμως, με τα εκατοντάδες ανυπεράσπιστα ανθρώπινα έμβρυα που πολτοποιούνται ή δολοφονούνται «επιστημονικά» στις κοιλιές των «μανάδων» τους, ηθελημένα και εκ προαιρέσεως και εν ψυχρώ, πού η θρηνωδία και ο ολοφυρμός; Πού η κήρυξη εθνικού πένθους; Πού η συλλογική καταδίκη τους από την υποκριτική και φαρισαϊκή κοινωνία; Αυτά γιατί να στερηθούν βίαια τη χαρά της ζωής; Δεν είναι πλάσματα του Θεού; Δεν είναι άνθρωποι σαν και μας; Δεν βρίσκουν τραγικό και βίαιο θάνατο; Και θάνατο σχεδιασμένο και υπολογισμένο εκ των προτέρων;

Ο λίαν προσφάτως και ένεκα του πολύνεκρου δυστυχήματος παραιτηθείς υπουργός Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής προ καιρού είχε διατάξει δίκην Πέρσου μονάρχου το κατέβασμα αφισών στο μετρό της Αθήνας που διεκήρυτταν την προάσπιση της ανθρώπινης ζωής από τη λαίλαπα των αμβλώσεων. Αυτό είναι το άθλιο κράτος μας και αυτοί οι πολιτικοί που μας κυβερνούν. Και αυτή είναι η άθλια κοινωνία που επευλογεί και «συνευδοκεί τοις πράσσουσιν». Υποκρισία και φαρισαϊσμός στη νιοστή. Και έχουν το δυσθεώρητο θράσος να αποκαλούν φαρισαίους και υποκριτές εκείνους που ελέγχουν αυτό το φαρισαϊσμό και την απύθμενη υποκρισία τους …

«Εγενήθητέ μοι εις πλησμονήν», θα μας πει ο Κύριος, ένεκα της απύθμενης υποκρισίας μας. Γίναμε ικανοί να εξαντλήσουμε και τη μακροθυμία του Θεού.


7 thoughts on “Υποκρισία και φαρισαϊσμός στη νιοστή. Δεν υπερασπίστηκαν τα τεμαχισμένα έμβρυα, τώρα οι ίδιοι ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα τεμαχισμένα παιδιά του τραίνου. Οι πνευματικοί νόμοι είναι εδώ.

 1. Έχεις απόλυτο δίκιο, φίλε Λυκούργο, αλλά ποιός από τους μισθωτούς ποιμένες ακούει;

  • Το έχω γράψει ξανά αλλά θα το γράψω πάλι:10.000 εκτρωμενα έμβρυα δεν έχουν την αξία ενός σκύλου που τον χτύπησε κάποιος.
   10.000 μικροί άνθρωποι που τους σκότωσε ένας γιατρός είναι κάτι το ασήμαντο μπροστά στην κακοποίηση ενός σκύλου.
   Ποινή; Για τα μωρά καμία απολύτως.
   Για το σκυλί: 5000€ αν τραυματιστεί. 50.000€ αν σκοτωθεί.
   Αντιδράσεις ΜΜΕ; Για τις εκτρώσεις, καμία αναφορά ή/και πλήρης υποστήριξη .
   Για το σκυλί: τρελός χαμός για να βρεθεί και να κρεμαστεί ο ένοχος.
   Αντιδράσεις λαού;για τα μωρά «στα παλιά μας τα παπούτσια».
   Για το σκυλί: λαϊκή κινητοποίηση και επικήρυξη με αμοιβή για την εύρεση του γενοκτονου φονιά του σκύλου. Επανάσταση των ζωολατρων.
   Πόσο πιο χαμηλά να πέσει η αξία της ανθρώπινης ζωής;
   Δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά εύχομαι να μην αργήσουν τα όποια γεγονότα και έρθει αυτός ο φωτισμένος ηγέτης.
   Αλλιώς η χώρα μας είναι τελειωμένη.

 2. Εκεί που ταξιδεύεις αμέριμνος και είσαι πρώτη θέση αναπαυτικά στην κοιλιά της μάνας σου και πηγαίνεις τρένο, και περιμένεις την ώρα που θα δείς τους αγαπημένους σου να σε σφίξουν στην αγκαλιά τους, το αντίχριστο κράτος με την εγκληματική συναίνεση της αρχιερατικής ελίτ, έχει φροντίσει να μην υπάρχουν οι απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας και αφήνει τους σταθμάρχες γιατρούς και τους μηχανοδηγούς γονείς σου να επιτρέψουν σε ένα θανατηφόρο αντικείμενο να έρθει ξαφνικά κατά πάνω σου για να σε κάνει κομμάτια και παρουσιάζεσαι αβάπτιστος στο Δημιουργό σου. Μετά κανείς δεν σε ψάχνει , δε σε κηδεύει δεν εύχεται για σένα λες και ήσουν ο χειρότερος εγκληματίας ,η ζωή σου έχει μικρότερη αξία από μια γάτα ή ένα σκύλο.
  Μόνο λίγοι άνθρωποι με φόβο Θεού φωνάζουν αντί για εσένα «αφήστε με να φτάσω στο τέρμα, αφήστε με να βγώ από αυτό το βαγόνι, αφήστε με να γεννηθώ,
  ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ!!!!
  Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των κεκοιμημένων και να μας ελεήσει τους άθλιους.

  • Ο Θεός να σε έχει καλά αδελφέ Αθανάσιε. Ωραίο το σχόλιό σου. Έτσι είναι και θα πρέπει να το καταλάβουμε, αλλά δυστυχώς έχουμε γίνει ανθρωποφάγοι υποκριτές.

  • Αδελφέ μου, αμφιβάλλω εάν έχει γραφεί πιο επιτυχημένο σχόλιο από το δικό σου αυτές τις μέρες .

 3. Μα η ΔΙΣ στην επαίσχυντη εγκύκλιο προς τον λαό τής 25/7/2021, κάνει λόγο για θεραπευτική διακοπή κυήσεως!!!!!
  Και ο Ιερώνυμος,προ μικρού, είχε … αθωώσει τίς γυναίκες που προχωρούν σε έκτρωση….
  Νέο δόγμα, νέο ήθος

 4. Για να τα λέμε με το όνομά τους, η ΔΙΣ με βασικό επιστημονικό σύμβουλό της τον…ευλαβέστατο Μεσογαίας Νικόλαο απεφάνθη υπέρ της θεραπευτικής έκτρωσης. Οι Σωτηρικοί πρωτοστάτησαν να βάλουν πλάτη στους φόνους. Αυτά, για να μην ξεχνιόμαστε, τώρα που οι φονιάδες θέλουν όλα να ξεχαστούν και παρουσιάζονται στους πιστούς ως πρότυπα Χριστιανών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s