Αμαλιάδα: Πρόστιμο – μαμούθ σε 72χρονο που εγκατέλειψε νεογέννητα κουτάβια σε δάσος.

σ.σ. Όσο κι αν αγαπάει κανείς τα ζώα θα πρέπει να είναι τυφλός εάν δεν βλέπει ότι εδώ υπάρχει ατζέντα για την υποτίμηση του ανθρώπου στο επίπεδο του ζώου και πολύ χαμηλότερα που βοηθάει και την άλλη ατζέντα μείωσης του πληθυσμού. Μπορεί ένας «ιατρός» που θα εκτελέσει οκτώ εκτρώσεις, τουτέστιν θα δολοφονήσει οκτώ ανθρώπους μέσα στην κοιλιά της μάνας τους, να προστατεύεται από το Κράτος και να αμείβεται για αυτό, δείτε όμως τί παθαίνει κανείς εάν αφήσει οκτώ κουτάβια στο δάσος. Η σύγκριση ΔΕΝ γίνεται για να υποστηριχθεί ότι είναι σωστό να παρατάμε τα αβοήθητα κουταβάκια στο δάσος. Γίνεται για να καταλάβουμε ότι μπροστά στους ανθρώπους τα κουτάβια και τα γατσούλια χαίρουν πολύ καλύτερης αντιμετωπίσεως από το Κράτος. Έτσι όπως πάμε και με την βλακεία που μας δέρνει δεν αποκλείεται να φτάσει μία ημέρα όπου θα δημιουργηθούν οργανώσεις για την «ίση αντιμετώπιση ανθρώπων και ζώων»! Να μην κάνει ο νόμος τέτοιες διακρίσεις εις βάρος των ανθρώπων την στιγμή που τα ζώα αντιμετωπίζονται καλύτερα! Αυτό κι αν θα είναι κατόρθωμα!!!


Βαριά κι ασήκωτη ήταν η «καμπάνα» που επιβλήθηκε στην Αμαλιάδα σε 72χρονο επειδή εγκατέλειψε 8 νεογέννητα κουτάβια και τη μητέρα τους σε δάσος. Στον εν λόγω άνδρα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο μαμούθ 249.300 ευρώ.

Σύμφωνα το ilialive.gr, ο ηλικιωμένος φέρεται να μετέφερε με φορτηγάκι στο δάσος της Μαραθιά στην Αμαλιάδα 8 κουτάβια λίγων ημερών και τη μητέρα τους και να παράτησε εκεί. Κάποιος πολίτης που ήταν στο σημείο είδε την εγκατάλειψη των σκυλιών και έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.

Αστυνομικοί πήγαν στο δάσος της Μαραθιάς στην Αμαλιάδα και εντόπισαν εκεί τα 8 κουτάβια και τη μητέρα τους. Στη συνέχεια ο 72χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

Το διοικητικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στον άνδρα είναι στο πλαίσιο της νέας νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς και την κακοποίηση τους. Συνολικά το σύνολο των παραβάσεων έφτασε τις 249.300 ευρώ.

Τα κουτάβια και τη μητέρα τους παρέλαβε ο υπεύθυνος του καταφυγίου ζώων του δήμου Ήλιδας. Τα σκυλιά θα φιλοξενηθούν εκεί μέχρι να βρεθούν οικογένειες για να τα πάρουν.

newsit

Δείτε και τα «τρελλά μπλουζάκια» για τα κορίτσια με το μήνυμα:
‘Καλύτερα τα κουταβάκια και τα γατάκια από τα παιδάκια’!


9 thoughts on “Αμαλιάδα: Πρόστιμο – μαμούθ σε 72χρονο που εγκατέλειψε νεογέννητα κουτάβια σε δάσος.

 1. Πρόκειται για δαιμονική και σχιζοφρενική κατάσταση. Έχουν έλθει τα πάνω κάτω και τα κάτω πάνω. Και αυτή η αφύσικη και ανώμαλη και διαστροφική αντιστροφή της πυραμίδας των αξιών βαφτίζεται από το βρωμερό πολιτικό, ακαδημαϊκό και δημοσιογραφικό κατεστημένο «πρόοδος και εξέλιξη».
  Και αυτό το νοσηρό πνεύμα το εμφυσούν και στις τρυφερές ηλικίες. Όζουν σήμερα οι σχολικές και πανεπιστημιακές αίθουσες από τη μπόχα της «πολιτικής κορρεκτίλας». Το ίδιο και η σύγχρονη νομοθεσία. Αμφιβάλλω εάν ποτέ,ακόμη και στις μεγαλύτερες περιόδους ηθικής και
  κοινωνικής παρακμής, είχαμε τόσο άθλια νομοθεσία όσο σήμερα, στην εποχή που τα σκιάζει όλα η ομίχλη της «πολιτικής ορθότητας».
  Ντροπή και αίσχος στο νομικό κόσμο που ανέχθηκε την κατασκευή και εφαρμογή τρισαθλίων και τρις-αισχίστων νομοθετικών τερατουργημάτων και εκτρωμάτων.
  Ντροπή και στην κοινωνία και σε όλους μας που σιωπηρά τα αποδεχθήκαμε και δεν αντιδράσαμε όταν έπρεπε και όσο έπρεπε….

 2. Τραγικά ανυποψίαστα παιδάκια πέφτουν θύματα της διαστροφικής προπαγάνδας που υπηρετεί με πιστότητα τη νεοταξίτικη ατζέντα και ανεπιγνώστως και ελαφρά τη καρδία παίζουν το παιγνίδι των όσων απεργάζονται το διαστροφικό μετασχηματισμό της κοινωνίας διά της αντιστροφής της πυραμίδας των αξιών. Η χώρα μας, και όχι μόνο, στενάζει από την υπογεννητικότητα, σχολεία κλείνουν ή συγχωνεύονται, τα χωριά έχουν ερημώσει και τα
  μηνύματα που εκπέμπονται και λανσάρονται από τα νεοταξίτικα φερέφωνα υπονομεύουν την έννοια της οικογένειας όπως αυτή εκφράζεται με τη γέννηση και ανατροφή των τέκνων.
  Είναι τόση και τέτοια η πλύση εγκεφάλου από τη μεριά των μέσων μαζικής αποβλάκωσης, εξαχρείωσης και εξαπάτησης που ικανό κομμάτι της νεοελληνικής κοινωνίας έχει διαμορφώσει, εν προκειμένω, στρεβλά και διεστραμμένα αξιολογικά κριτήρια και όχι μόνο ανέχεται τα εκφυλιστικά αυτά φαινόμενα αλλά και υπερθεματίζει.

 3. Είναι η τυραννία της ζωολατρειας.
  Τα ζώα έχουν μεγαλύτερη αξία από εμάς τους ανθρώπους.
  Το τραγικό κατά τη γνώμη μου είναι ότι πολλοί ενστερνίζονται αυτήν την άποψη: τα ζώα έχουν ψυχή θα σου πουν, είναι ανυπεράσπιστα και δε μπορούν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους…
  Αν ζούσε ο Χριστός στην εποχή μας, θα τον είχαν καταδικάσει σε ισόβια για βασανισμό ζώων γιατί έστειλε τα δαιμόνια στο κοπάδι των χοίρων.

 4. Το διοικητικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στον άνδρα είναι στο πλαίσιο της νέας νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς και την κακοποίηση τους. Συνολικά το σύνολο των παραβάσεων έφτασε τις 249.300 ευρώ.

  Ένας ακόμη άθλιος «νόμος» πού έχει ψηφιστεί στήν χώρα τής φαιδράς πορτοκαλέας… Καί αλλοίμονο στούς «ενόχους»…Πού θα βρεί αυτός ο άνθρωπος 250.000 ευρώ λές και σκότωσε άνθρωπο; Καί για εκείνα τα άκακα μωράκια πού σκοτώνονται με τίς εκτρώσεις τί ποινές θα έπρεπε να έχουμε Φαρισαίοι υποκριτές ; Πού φωνάζετε για τα κουταβάκια κι΄εκείνα τα άλλα «κουταβάκια» κάνετε πώς δεν τα βλέπετε; Τό αθλιότερο όμως είναι ότι αυτά τα πρόστιμα τα στέλνουν στήν Εφορία, τοκίζονται και ανατοκίζονται καί μετά για ένα κουτάβι να κινδυνεύεις να σου πάρουν και το σπίτι και να σε πετάξουν οικογενειακώς καί έξω, στούς πέντε δρόμους…Τί θέλουν να παραστήσουν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουμε. Κι΄εμείς αγαπάμε τα ζώα αλλά δεν μπορείς να υπερτιμωρείσαι για μία μικρή παράβαση με ποινές μεγαλύτερες από ένα ποινικό αδίκημα ζωής. Οί βο(υ)λευτές πού ψήφισαν ένα τέτοιο νόμο έκτρωμα για να φανούν αρεστοί στίς φιλοζωϊκές οργανώσεις διέπραξαν ένα τεράστιο σφάλμα…Εν τώ μεταξύ τα αδέσποτα σκυλιά έχουνε καταφάει τούς φοιτητές έξω από το Πανεπιστήμιο. Φωνάζει ο πρύτανης «μαζέψτε τα σκυλιά» αλλά ουδείς ακούει. Καί το αστείο είναι ότι όλοι μιλάνε για στείρωση, γιά μαρκάρισμα, και μετά να τα «αφήνουμε στο φυσικό περιβάλλον τους»!!!Δηλαδή, αντί να τα απομονώνουμε γιατί κινδυνεύουν μικρά παιδιά αλλά και μεγάλοι, εμείς αφού τα γιάνουμε να τα εξαπολύουμε πάλι μέσα στούς δρόμους. Τί λογική είναι αυτή δεν μπορούμε να καταλάβουμε…

   • Αγαπητή Φαίη θυμάσαι σίγουρα αυτό που είπε ο Μέγας Αντώνιος :»θα έρθει εποχή που οι τρελοί θα θεωρούν τους λογικούς τρελούς γιατί δεν κάνουν τα ίδια με αυτούς».
    Αυτή η εποχή είναι η δική μας.
    Χωρίς καμία αμφιβολία.

   • Κάτι ακόμα Φαίη.
    Αν έρθει αυτός ο φωτισμένος ηγέτης της Ελλάδας που έχουν πει σύγχρονοι γέροντες, θα έχει πολλή δουλειά καταργώντας επικίνδυνους νόμους.
    Ένας από αυτούς θα είναι σίγουρα και αυτός ο εξοντωτικός νόμος για τα απάνθρωπα πρόστιμα.

  • Αγαπητέ φίλε ο άνθρωπος αυτός καταστράφηκε.
   Μαζί και η οικογένεια του
   Θα πληρώνουν μια ζωή για την «γενοκτονία» που διέπραξαν.
   Όπως είπες, θα τοκιζεται το πρόστιμο και ποτέ δε θα το αποπληρώσει.
   Αν έχουν σπίτι θα το πουλήσουν και ίσως το μειώσουν.
   Καταστροφή μιας ανθρώπινης οικογένειας για πάντα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s