
Γράφει ο Γάκης Δημήτριος, πρ. Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ
Πρόσφατα τα «βατράχια» αμφισβήτησαν τον πανθομολογούμενο πλέον ρόλο της «ακίδος» που παράγουν τα εμβόλια MRNA, ως τοξικού παράγοντος, όπως ανέφερα, βασιζόμενος σε επιστημονικές δημοσιεύσεις.
Χθες (4/1/2023) δημοσιεύθηκε στο εγκυρότατο Circulation (Επιστημονικό περιοδικό, όργανο της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας), μελέτη που αποδεικνύει την κυκλοφορία ελεύθερης ακίδος στο αίμα νέων με μυοκαρδίτιδα μετά εμβολιασμό σε επίπεδα 33,9 pg/ ml κατά μέσο όρο.
Τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ ισχυρά στατιστικά (p<0.0001) !
Αποδεικνύεται, επίσης, ότι η μυοκαρδίτιδα δεν είναι ανοσολογικής αρχής όπως ήθελαν να την εμφανίζουν κάποιοι.
Εντυπωσιακή είναι η καθυστέρηση δημοσίευσης της φοβερής αυτής μελέτης που προέρχεται από κορυφαία Αμερικανικά Νοσοκομεία (Mass. General Hosp. Boston και Womens and Children Hospital, Boston USA).
Υποβλήθηκε στις 26 Μαΐου, έγινε δεκτή στις 23 Νοεμβρίου 2022 και δημοσιεύθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2023 !
Αντιλαμβάνεστε ότι κάποιοι δεν ήθελαν να ακουστεί πριν κλείσει ο κύκλος του εμβολίου…
Δείτε την: https://www.ahajournals.org/…/CIRCULATIONAHA.122.061025
Πηγή Ενωμένη Ρωμηοσύνη
Τί γίνεται τώρα; Ποιός ο σκοπός που αρχίζουν και αποκαλύπτουν και επιβεβαιώνουν τις παρενέργειες των λεγομένων εμβολίων και την αναποτελεσματικότητα αυτών; Αφού έγινε αυτό που θέλανε, όσο μπορέσανε. Τώρα μου φαίνεται πως θέλουν αφενός μεν να αποφύγουν ευθύνες και επιπτώσεις, αφού πλέον είναι τόσες πολλές οι αποδείξεις του εσκεμμένου λάθους τους( διαβ. Εγκλήματος) ,αφετέρου ομολογώντας την πλάνη τους να φανούν ότι δεν ήταν εκ κακής προαιρέσεως όσα έλεγαν ( καθότι ειλικρινείς) αλλά από άγνοια και να παγιδέψουν τον κόσμο να τους πιστέψει σε μελλοντικές επιχειρήσεις κατά της ανθρωπότητας. Για τους ποικίλους καταχθόνιους σκοπούς τους, είτε για μείωση του πληθυσμού είτε για επιβολή δικτακτορικής διοικήσεως με καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών και άλλα πολλά. Καθώς πολλά ποδάρια έχει ο διαβ. ως λέγει η παροιμία .