Φροντιστήριο εκμαυλισμού παιδιών – Μια φασιστική επιβολή της «διαφορετικότητας» με τις πλάτες του διεφθαρμένου κράτους.

Ελευθέριος Ανδρώνης

Μετά το ΛΟΑΤΚΙ «φροντιστήριο» που έγινε σε παιδιά της Θεσσαλονίκης, αποκαλύφθηκαν και όλοι οι λόγοι που αποτελεί παιδαγωγικό έγκλημα κάτι τέτοιο

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις, λέει η σοφή λαϊκή παροιμία. Κάποιοι «δάσκαλοι» της διεστραμμένης εποχής μας, δεν μαθαίνουν μόνο κακά γράμματα σε παιδιά, άλλα τους μαθαίνουν πώς να εξαθλιώνουν το σώμα τους και να καταστρέφουν την ψυχή τους.

Θα μπορούσε να διανοηθεί κανείς πριν κάμποσα χρόνια, να ορίζεται ως «δάσκαλος» και «πρότυπο» παιδιών, ένας πρωταγωνιστής πορνογραφικών ταινιών ή μια γυναίκα που εργάζεται σε κάποιο ανήθικο πόστο της βιομηχανίας του σεξ; Ασφαλώς και όχι. Κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο να το φανταστεί όποιος άνθρωπος έχει σώας τας φρένας και δεν είναι πλήρως αποκτηνωμένος.

Κι όμως, η εκστρατεία εκμαυλισμού των παιδιών που προωθείται από ΛΟΑΤΚΙ κοινότητες, ορίζει ως «πρότυπα», κάποια άτομα που ζουν, αναπνέουν και μεταδίδουν την ηθική εξαχρείωση. Και αυτόν τον εκμαυλισμό που έχει ως στόχο να αποδομήσει πλήρως στις νέες γενιές την έννοια του βιολογικού φύλου, τον αγκαλιάζουν υπουργοί της κυβέρνησης, κόμματα της Βουλής και μεγάλο κομμάτι του δημοσιογραφικού συρφετού. Οι δε παιδοψυχολόγοι «λάμπουν» δια της οικτρής απουσίας τους, όπως ακριβώς υπήρξαν άφαντοι και για τις καταστροφικές συνέπειες που είχαν τα απολυταρχικά μέτρα που εφαρμόστηκαν στα σχολεία κατά την περίοδο της πανδημίας και έστειλαν χιλιάδες παιδιά σε παιδοψυχιατρικές κλινικές.


Ένα παραμύθι που είχε και «δράκο»

Ο παρενδυτικός άνδρας που παρευρέθηκε στην ΛΟΑΤΚΙ εκδήλωση της Καλαμαριάς για να διαβάσει το παραμύθι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα» (ένας από τους πιο ατυχείς τίτλους που επινοήθηκαν ποτέ) σε μερικά αθώα και απονήρευτα παιδάκια, με το ιστορικό του και την συμπεριφορά του έδειξε για ποιους λόγους το να εμπιστεύονται κάποιοι τα παιδιά τους σε άτομα της τρανς κουλτούρας, αποτελεί παιδαγωγικό έγκλημα και ανοσιούργημα.

Αρχικά έγινε γνωστό πως ο συγκεκριμένος παρενδυτικός είχε ομολογήσει σε ζωντανό βίντεο που είχε εκπέμψει σε ΜΚΔ πριν από τρία χρόνια, πως στο παρελθόν είχε σχέση με 15χρονο και «παραλίγο να μπει φυλακή». Ο ίδιος πάλι, σε άλλο βίντεο του παραδέχεται πως ο στόχος του είναι όλα τα 15χρονα «closet queer» (ο όρος αφορά τα άτομα της gay κοινότητας που αποκρύπτουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους, κρύβουν το μυστικό τους στην «ντουλάπα», δεν έχουν κάνει το λεγόμενο «coming out») να βγουν και να φωνάξουν περήφανα «τι είναι».

Βλέπουμε λοιπόν πως ένας καθ’ ομολογίαν διαφθορέας ανήλικων παιδιών επιλέχθηκε για να φέρει αέρα… «προοδευτικότητας» στην παιδαγωγία. Όποιος του άσκησε δημόσια κριτική (όπως η τομεάρχης Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Λάσπα) χαρακτηρίστηκε «ομοφοβικός», «τρανσφοβικός» και «ρατσιστής».

Το δε υπουργείο Παιδείας ακολούθησε τον κατάπτυστο δρόμο της σιωπής και της παθητικότητας, μη διακρίνοντας κανένα πρόβλημα στο να συναναστρέφεται μια ομάδα παιδιών τον υπόκοσμο των καμπαρέ. Η Νίκη Κεραμέως ενδιαφέρεται μόνο για το αν οι εκπαιδευτικοί έχουν λάβει τα σκευάσματα του Μπουρλά και δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για μια εκπαιδευτική δράση που μπόλιασε παιδιά με το δηλητήριο της διαστροφής και του ψυχικού ζόφου.

Άνθρωποι ψυχικά ασταθείς που πάσχουν από ψυχοσεξουαλικές διαταραχές ταυτότητας, γίνονται δάσκαλοι ακολασίας και εκμαυλιστές παιδικών ψυχών. Σε κάθε ΛΟΑΤΚΙ «παιδαγωγικό» δρώμενο, σε περίοπτες θέσεις της αίθουσας που παρευρίσκονται τα παιδιά φιγουράρουν και οι σημαίες του ουράνιου τόξου, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για κανονική επιχείρηση προσηλυτισμού στις τάξεις της οργάνωσης. Η μόνη θετική πλευρά αυτής της υπόθεσης είναι πως ξεμπροστιάζεται το επίπεδο ανηθικότητας των απανταχού προπαγανδιστών και οι πραγματικές προθέσεις τους.

Αυτοί που παραβιάζουν κατάφορα το άσυλο της παιδική αθωότητας «πουλάνε» το αφήγημα του σεβασμού στην «διαφορετικότητα». Την ίδια στιγμή, αν τους μιλήσεις για την φυσική διαφορετικότητα των δύο βιολογικών φύλων (άνδρας – γυναίκα και η βιολογική ταυτότητα τους, που τους αλληλοσυμπληρώνει), τότε ο σεβασμός στην διαφορετικότητα πηγαίνει περίπατο και ξεκινά η «ιερά εξέταση».

Οι LGBTQ+ συλλογικότητες ως παράγωγα της καπιταλιστικής woke κουλτούρας, υιοθετούν κάθε «αμερικανιά» που εκπορεύεται από την προπαγάνδα ανηθικότητας των ΗΠΑ, όπου ο καταναλωτισμός και η γραφικότητα συμπορεύονται με την ηθική εξαχρείωση.

Ο παρενδυτικός που διάβασε παραμύθι στα παιδιά στην Θεσσαλονίκη, όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν από γονείς ενάντια στο δρώμενο που συμμετείχε ο ίδιος, απάντησε πως αυτοί οι γονείς «δεν έχουν φως μέσα τους» και άρα «δεν θα έπρεπε να κάνουν παιδιά». Προφανώς το «φως» θα έρθει μέσα τους αν διαφθείρουν κανέναν ανήλικο ή αν ξεκινήσουν να κάνουν στα παιδιά τους φροντιστήρια σεξουαλικής αποκτήνωσης…

Το «δεν θα έπρεπε να κάνουν παιδιά» μαρτυρά την αληθινή υπόσταση αυτού του θέματος, δηλαδή ότι υπάρχει απύθμενο μίσος για την βιολογική κανονικότητα και την τεκνογονία και το ζητούμενο δεν είναι απλά η κοινωνική αποδοχή των ΛΟΑΤΚΙ κοινοτήτων, άλλα η πλήρης επικράτηση του αφύσικου εις βάρος του φυσικού. Άλλωστε ο ιερός ρόλος του γονιού, και συγκεκριμένα της μητέρας και του πατέρα, ολοένα και πέφτει στην ανυποληψία του κράτους, που στα πλαίσια των επιδιώξεων της νέας εποχής, βολεύεται απόλυτα με την δημιουργία ενός «στρατού» παιδιών χωρίς βιολογική, θρησκευτική και εθνική ταυτότητα…

Πηγή: sportime.gr

Το είδα Μαμά Μπαμπάς & Παιδιά


3 thoughts on “Φροντιστήριο εκμαυλισμού παιδιών – Μια φασιστική επιβολή της «διαφορετικότητας» με τις πλάτες του διεφθαρμένου κράτους.

 1. ΕΥΓΕ για μια ακόμη φορά στον αξιότιμο κ.Ανδρώνη για τα εκλεκτά προϊόντα της τόσο εμπνευσμένης του πένας.
  Το έχουμε ξαναπεί, ο κ.Ανδρώνης, με τα όσα κατά καιρούς, τόσο εύστοχα και ουσιαστικά καταθέτει με τη γραφίδα του, υποκαθιστά το έργο των επισκόπων και λοιπών ποιμένων, που τρέχουν από συλλείτουργα σε συλλείτουργα και από πίττα σε πίττα…(Εκεί χαριεντίζονται και φωτογραφίζονται με τους πολιτικούς εξουσιαστές κατά τα άλλα…).
  Παραθέτω,εν συνεχεία, ένα σχετικό με το θέμα, κατάπτυστο δημοσίευμα , προϊόν της γραφίδας του γνωστού δημοσιογράφου της σοβαροφανούς φυλλάδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» κ.Πάσχου Μανδραβέλη προκειμένου,διά της συγκρίσεως των δύο άρθρων, να καταδειχθεί το μέγεθος της ποιοτικής καθιζήσεως και της απύθμενης αθλιότητας που μαστίζει τη σύγχρονη ελληνική δημοσιογραφία . Αντιπροσωπευτικό καθρέφτη της εν λόγω παρακμιακής καταστάσεως αποτελεί το εν λόγω δημοσίευμα της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ».
  https://www.kathimerini.gr/opinion/562214467/ta-nipia-kai-i-parendysia/

 2. «Πλήρης επικράτηση του αφύσικου εις βάρος του φυσικού». Π.χ αφαίρεση επιμέλειας από γονείς, που αρνούνται τα παιδιά τους να παρακολουθούν «μαθήματα» σαν αυτό. Επίσης, προετοιμασία για νομιμοποίηση της παιδεραστίας. Έχω την εντύπωση, ότι εφαρμόζονται ήδη σε κάποια κράτη.
  «Παιδιών χωρίς βιολογική, θρησκευτική και εθνική ταυτότητα…». Έτσι Ακριβώς. Παιδιά tabula rasa, ιδανικοί αυριανοί πολίτες μίας «παγκόσμιας κυβέρνησης», που γι’ αυτά ο μετανθρωπισμός θα ‘ναι η φυσική κατάληξη της δήθεν ρευστότητας του βιολογικού τους φύλου.
  Αφού γεννήθηκαν π.χ κορίτσια και έγιναν αγόρια, γιατί να γεννηθούν άνθρωποι και να μην γίνουν αρχικά άνθρωποι-μηχανές και ακολούθως cyborg;

 3. •Κανείς ας μη σας απατά με κούφια λόγια. γιατί γι’ αυτά έρχεται η οργή του Θεού πάνω στους γιους της απείθειας.  Μη γίνεστε, λοιπόν, συμμέτοχοι με αυτούς.  Γιατί ήσασταν κάποτε σκοτάδι, αλλά τώρα είστε ΦΩΣ μέσα στον ΚΥΡΙΟ. Περπατάτε ως τέκνα ΦΩΤΟΣ, – γιατί ο καρπός του φωτός παράγεται με κάθε αγαθοσύνη και δικαιοσύνη και αλήθεια –  δοκιμάζοντας τι είναι ευάρεστο στον Κύριο.  Και μην επικοινωνείτε με τα έργα τα άκαρπα του σκότους, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ. 
  Προς Εφεσίους Επιστολή
  Κεφ.5,6-11

  •Μην πλανάστε. ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι ούτε αρσενοκοίτες ομοφυλόφιλοι, ούτε κλέφτες ούτε πλεονέκτες, ούτε μέθυσοι ούτε υβριστές ούτε άρπαγες δε θα κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού. Και αυτά ήσασταν μερικοί. αλλά απολουστήκατε, αλλά αγιαστήκατε, αλλά δικαιωθήκατε με το όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και με το Πνεύμα του Θεού μας.
  Δοξάστε το Θεό με το σώμα σας!
  Προς Κορινθίους Ά επιστολή
  Κεφ.6

  •Απεκρίθη δε και είπεν εις αυτούς· “δεν εδιαβάσατε στο πρώτον βιβλίον της Γραφής ότι ο δημιουργός ευθύς εξ αρχής έπλασεν άνδρα και γυναίκα, ως ένα ανδρόγυνο και είπε·
  Ενεκα τούτου θα εγκαταλείψη ο άνθρωπος τον πατέρα και την μητέρα του και θα προσκολληθή εις την γυναίκα αυτού και θα είναι οι δύο μία σαρξ, ένα σώμα;
  Ωστε δεν είναι πλέον δύο, αλλά μία σαρξ. Το ανδρόγυνο λοιπόν, το οποίον ο Θεός τόσο στενά συνήνωσε, ο άνθρωπος ας μη το χωρίση.
  Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον
  Κεφ.19

  Συγχαρητήρια κ.Ανδρώνη! Μέσα απ’την καρδιά μου!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s