Ούτε πέντε φάσκελα αρκούν, ούτε πέντε χρόνια στην ψειρού. (βίντεο)

Στα Κράτη που σέβονται τον εαυτόν τους ο συνεργός σε ΕΓΚΛΗΜΑ δεν αυτο-τιμωρείται / αυτο-συγχωρείται για να παραμείνει στην θέση του. Υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται Δικαιοσύνη και είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΘΕΣΜΟΣ. «Αυτο-εξυπηρετούμενη δικαιοσύνη» ΔΕΝ υπάρχει. Μόνο στα μυαλά των δικτατορίσκων υπάρχει τέτοιο πράμα.

Προσωπικά θεωρώ το παρακάτω ένα κακοπαιγμένο ΘΕΑΤΡΟ εκ μέρους του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου, δύο εκ των πολλών «δημοσιογράφων» που έστειλαν χιλιάδες κόσμο πρόωρα στον τάφο επειδή δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους.

Ο Παπαδάκης ξεκινά με ένα ψέμα:

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: «Α έχουν αρχίσει και λένε και τ’ άλλο. Δεν ξέρουμε λένε τί πόσο από$%^& αποτελεσματικά ήταν τα φάρμακα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.»

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: «Τα φάρμακα ή τα εμβόλια;»

Η Αναστασοπούλου παρουσιάζει ως ερώτηση ένα μέρος αυτού που όντως λέγεται, ή ακριβέστερα, όχι απλά λέγεται αλλά αποδεικνύεται πια και με επιστημονικές μελέτες, δηλαδή, ότι όχι μόνο δεν ήταν αποτελεσματικά τα πειραματικά σκευάσματα, αλλά σήμερα οι άνθρωποι υποφέρουν από σοβαρές παρενέργειες και πεθαίνουν εξαιτίας τους.

Κοντά τρία χρόνια και Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΑΚΟΜΗ για τα δηλητήρια που διαφήμιζε στον κόσμο….. άκουσε λέει για κάποια φάρμακα. Παριστάνει τον ηλίθιο για να μην χαρακτηρισθεί εγκληματίας και δυστυχώς από τα σχόλια που είδα το κόλπο έπιασε σε πολλούς.

Αλήθεια. Ποιά φάρμακα άκουσε ότι δεν ήταν αποτελεσματικά; Αυτά που σώσανε ζωές; Αυτά που κατέβηκαν απ΄ τα ράφια για να σπρώξει αυτός και το συνάφι του τα δηλητήρια;

Και συνεχίζει:

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: «Αν μας πούνε και τα εμβόλια… Μαντάμ αφήστε με ήσυχο… εγώ έκανα πέντε. Έκανα πέντε. {εντωμεταξύ φασκελώνει τον εαυτό του}. Νόσησα και ήμουνα και πέντε μέρες στο νοσοκομείο. Πέντε.. Πέντε.»

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: «Μην τα κάνεις αυτά.» {που φασκελώνεται}.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: «Όχι μα με συγχωρείς πάρα πολύ. Και με κατηγορούνε ότι, άντε ρε, εσύ τα διαφήμιζες. Ναι. Είχα βγει στην διαφήμιση και έλεγα κάνε εμβόλιο.»

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: «Ναι. Δεν είμαστε και γιατροί. Απ’ τους γιατρούς ακούμε παιδιά. Τους γιατρούς.»

Ο διάλογος είναι στημένος. Η Αναστασοπούλου φαίνεται ενοχλημένη. Προσέξτε. Όχι μετανοιωμένη.

Γιατροί δεν είστε, δημοσιογράφοι (υποτίθεται) είστε. Και το απλό ερώτημα (τόσο απλό που μοιάζει ηλίθιο) είναι γιατί εφόσον είστε δημοσιογράφοι δεν καλούσατε ΟΛΟΥΣ τους γιατρούς αλλά καλούσατε μόνο τους στρατευμένους πλασιέ του πειραματικού σκευάσματος;

Γιατί τρομοκρατούσατε τον κόσμο;

Κάνατε διαφήμιση…. και μάλιστα επιθετική.

Σε πόσα χρόνια θα «μάθετε» και θα παραδεχθείτε δημοσίως ότι τα μπόλια που προωθήσατε σκοτώνουν κόσμο; Τρία χρόνια πέρασαν. Το ΄μαθε και η κουτσή Μαρίκα στο χωριό. Εσείς πότε θα το «μάθετε»; Πόσες επιστημονικές μελέτες πρέπει να δημοσιευθούν ακόμη;

Είστε η πεμπτουσία της κοινωνικής αναισθησίας.

Παπαδάκη την δουλειά σου έντιμα δεν την έκανες και πέντε τρυπήματα, όπως λες, δεν ξέρουμε αν έκανες. Ξέρουμε όμως ότι ούτε πέντε φάσκελα σου αρκούν, ούτε πέντε χρόνια στην ψειρού.

ΝΕ13


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

15 thoughts on “Ούτε πέντε φάσκελα αρκούν, ούτε πέντε χρόνια στην ψειρού. (βίντεο)

 1. Κοντός ψαλμός αλληλούια, αν έχει κάνει όντως πέντε δόσεις, θα το πληροφορηθουμε λίαν συντόμως…..
  Όπως και αν δεν έκανε ή ήταν εικονικοί

 2. Άκου τους ιατρούς που ακούν τους πολιτικούς που ακούν τον παγκόσμιο οργανισμό που ακούν τις εταιρείες και πάει λέγοντας… Κάποιοι ιατροί δε το έκαναν γιατί ήταν υπεράνω χρημάτων.

  • Κάποιοι ιατροί δεν το έκαναν για πολλούς λόγους .
   Π.χ. εξ αυτών , πραγματικοί επιστημονικοί λόγοι , μη συναίνεση με τουλάχιστον μη του Χριστού πραγματικότητα .
   Γενικά συνετάχθησαν στην αγάπη τους προς τον Κύριο , το συνάνθρωπο , το λειτούργημα τους , το σώμα τους .
   Και όχι μόνο οι ιατροί αλλά και εκ των λοιπών υγειονομικών .
   Συμπλήρωση και όχι παρατήρηση στον αδελφό που έγραψε ότι ήταν υπεράνω χρημάτων .

 3. Η ουσία όσων λες είναι 100% ορθή.
  Δεν καλούσαν, ως όφειλαν, όλους τους γιατρούς. Έκαναν νυχθημερόν πλύση εγκεφάλου υπέρ των πειραματικών σκευασμάτων. Αποκρύπτουν συστηματικά ακόμα και τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, γιατί αποκαλύπτουν την πραγματικότητα. Έβγαζαν αφρούς κατά όσων αρνηθήκαμε να γίνουμε πειραματόζωα. Μας συκοφάντησαν. Πανηγύριζαν, όταν απολύονταν αθρομβολίαστοι. Απέκρυψαν την απεργία πείνας των υγειονομικών σε αναστολή. Πράγματι. Πρέπει να δικαστούν. Και θα δικαστούν.
  Για πολλά μπορεί να κατηγορήσει κανείς τους μεγαλοδημοσιογράφους. Η βλακεία δεν είναι ένα εξ αυτών. Άλλωστε, όπως λες, έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια. Στην αρχή δεν κατάλαβαν. Λογικό. Η γενική θνησιμότητα έχει αυξηθεί 30% στον πληθυσμό μετά τα πειραματικά και όλοι αυτοί παριστάνουν τους ανήξερους. Κι αυτό λόγω βλακείας;
  Τέλος, υπάρχει επιστημονικός τρόπος, για να διαπιστωθεί, αν ο κάθε Παπαδάκης έκανε το ίδιο πειραματικό σκέυασμα με την «πλέμπα». Αν όντως έκανε ενέσεις πάντα.

 4. Παπαδάκη και Αναστασοπούλου, μην κάνετε τους ανήξερους, πήρατε πολλούς ανθρώπους στον λαιμό σας. Έχουμε γεμίσει κηδειόχαρτα, δεν μπορείτε πλέον να το κρύψετε ε; Τα σιωπηλά ασθενοφόρα πάνε και έρχονται.

  • Ο χάρος έχει πολλούς πια να παίρνει. Δεν προλαβαίνει να πηγαίνει και να έρχεται. Στρώνει και πέφτει δίπλα μας. Στην αρχή αγριευόμαστε. Μα σιγά σιγά συνηθίζουμε την παρουσία του. Πεθαίνουν αβέρτα οι άνθρωποι.

 5. Ελεεινά και τρισάθλια παπαγαλάκια!! Τώρα που αρχίζουν να βγαίνουν όλα στη φόρα το παίζεται ανήξεροι και εξαπατημένοι!! Πόσες ψυχές θα πάρετε στο λαιμό σας….

 6. Έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να βλέπω τηλεόραση.
  Το θετικό που κρατάω από όλο αυτό είναι ότι κάποιοι μπορεί να κατάλαβαν ότι η τηλεόραση δεν λέει πάντα την αλήθεια. Καλύτερα θα ήταν να την κλείσουν.
  Πόσοι το κατάλαβαν; Δεν ξέρω.
  Φοβάμαι λίγοι.

 7. Παπαδάκη δεν έκανες απλά διαφήμιση των εμβολίων αλλά τρομοκρατούσες κόσμο και μάλιστα χωρίς φίμωτρο για να γίνεσαι καλύτερα αντιληπτός από όλους…
  Εσύ και όλα τα υπόλοιπα τηλεοπτικά σκουπίδια πήρατε χιλιάδες ανθρώπους στο λαιμό σας …Μην υπολογίζετε λοιπον σε άφεση αμαρτιών

 8. Γνωρίζουμε πολύ καλά τί συμβαίνει όταν δημοσιογράφος κάνει ενοχλητικές διαπιστώσεις ή ερωτήσεις. Οι κύριοι αυτοί ακολουθούν και πάλι οδηγίες. Χρονιά των αποκαλύψεων ακολουθεί και θα είναι μεθοδευμένη για να προκαλέσουν την δημόσια οργή. Το ίδιο μοτίβο ακολουθείται σε όλους τους τομείς. Έχει κανείς την εντύπωση ότι δεν θα μπορούσαν να καλέσουν «αξιοπρεπείς» ομοφυλοφιλους να διαβάσουν παραμύθια στα παιδάκια και να περάσουν στην ζουλα και το μήνυμα της «φυσιολογικότητας» στην ομοφυλοφιλια;;; μια χαρά θα μπορούσαν να το κάνουν… όπως θα μπορούσαν να μειώσουν τον πληθυσμό (ο οποίος παρεμπιπτόντως κανείς μας δεν ξέρει πόσος ειναι) χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι, όπως κάνουν τόσες δεκαετίες. Ο στόχος είναι η κοινωνική αποδιοργανωση, ο αλληλοσκοτωμος,η αγανάκτηση και η αηδία για τα πάντα, που θα μας κάνει να ζητήσουμε μόνοι μας την » καθαρση» που θα φέρει η φαινομενική και απατηλη «δικαιοσυνη» του αντιχρίστου.. Ο Θεός να μας βοηθά και να μας φωτίζει…

 9. Και ο Πιλάτος είπε ότι νίπτω τας χείρας μου και ότι είμαι αθώος από το αίμα του Χριστού αλλά καταδικάστηκε και προφανώς κολαστηκε

 10. Ο βιαστής απειλεί το θύμα ότι αν προσπαθήσει να ξεφύγει ή αν αντισταθεί τότε θα το σκοτώσει δηλαδή το τρομοκρατεί. Η κυβέρνηση γνώριζε την αλήθεια ότι το σκεύασμα ήταν σε πειραματικό στάδιο, γνώριζε ότι κυκλοφόρησε μέσα σε λίγους μήνες χωρίς έγκριση και δεν είχε προλάβει να δοκιμαστεί, γνώριζε ότι κάποιοι ανθρώπινοι οργανισμοί στα 5.5 δισεκατομμύρια που πρόκειται να εμβολιαστούν θα εμφανίσουν παρενέργειες και κάποιοι άλλοι θα πεθάνουν αλλά σιώπησε. Τρομοκράτησε, χώρισε στα δύο το κόσμο και είπε ότι όποιοι δε το κάνουν θα είναι υπεύθυνοι για τους θανάτους των συνανθρώπων τους. Έπειτα τους απείλησε τους επέβαλε πρόστιμα, τους πήρε τις δουλειές τους και τους περιόρισε απαγορεύοντας την είσοδο τους σε διάφορους χώρους. Τώρα κανείς δε παίρνει την ευθύνη και ο βιαστής βασιλεύει ακριβώς έτσι όπως γίνεται με τους βιαστές των γυναικών και των παιδιών στη κοινωνία που ζούμε.

 11. Πώς είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς πως όλα τα λαγωνικά της TV( δημοσιογράφοι) επλανήθησαν και απλοί πολίτες κατάλαβαν την πραγματικότητα, τον κίνδυνο, την απάτη ; Είναι γενικά γνωστό ότι το ευρώ ελαττώνει την ικανότητα οσμής σε όσους δέν σέβονται πατρίδα, οικογένεια, ευσέβεια.
  Κάτι τέτοιο πρέπει νά πάθανε και τα λαγωνικά μας. Η κοινή λογική έφθανε να καταλάβει κανείς την σκευωρία, το έγκλημα που επιτελείτο.

 12. Πληρώθηκαν και πληρώνονται για να οδηγούν τον κόσμο στον θάνατο…αν την γλυτώσουν μόνο με φυλακή θα είναι θαύμα
  Επειδή δεν παρακολουθώ τηλεόραση μαθαίνω από φίλους πως λέει ότι υπάρχει έλλειψη φαρμάκων και για άλλη μία φορά τρομοκρατούν τον κόσμο… Μέσα σε τρείς μήνες έβγαλαν στην αγορά δισεκατομμύρια εμβόλια και τώρα υπάρχει έλλειψη; Ξυπνάτε ρεεεεεεε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s