Το «κύμα αντιδράσεων» στο μάτριξ της διαμόρφωσης γνώμης.

«Αθλιότητα» χαρακτήρισε η Κατερίνα Λάσπα την εκδήλωση ανάγνωσης παραμυθιών από τα drag queen δρακουλο-βασιλικά ξόανα. Αμέσως μετά, γνωστή καθεστωτική φυλλάδα δημοσίευσε τον ακόλουθο παχυλό τίτλο: «Κύμα αντιδράσεων για τις δηλώσεις της Κατερίνας Λάσπα…»

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ…

…έχουμε διαβάσει αυτές τις δύο λέξεις σε παχυλούς τίτλους που υπονομεύουν την εθνική και την ηθική συγκρότηση της Ελληνική κοινωνίας; «ΚΥΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ…» για το ένα, «ΚΥΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ…» για το άλλο, «ΚΥΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ…» ξανά.

Και τις περισσότερες φορές που διαβάζουμε αυτούς τους τίτλους, νοιώθουμε ότι ζούμε σε άλλον πλανήτη. Μα πως έγινε; ρωτάμε τους εαυτούς μας. Πώς άλλαξε έτσι ο κόσμος; Πώς γίνεται και τόσοι πολλοί στηρίζουν την ανωμαλία; τους λαθρομετανάστες; τις εκτρώσεις;

Οι ερωτήσεις μας αυτές είναι εύλογες. Μιλάει το ένστικτό μας βάσει της εμπειρίας μας με το άμεσο περιβάλλον. Το «κοινωνικό μας ραντάρ» μας λέει ότι κάτι δεν κολλάει. Κάτι δεν πάει καλά.

Ε λοιπόν το ένστικτό μας, για να μην μιλήσω με απολυτότητες, κάπου πρέπει να έχει δίκιο, δεν μπορεί να είναι όλα έτσι.

Στην περίπτωση της βδελυρής παιδικής κακοποίησης με τα δρακουλοξόανα, το «κύμα αντιδράσεων» ήταν και είναι η Κατερίνα Λάσπα, το «κύμα αντιδράσεων» ήταν και είμαστε όλοι εμείς που αντιδράσαμε και θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε στην κακοποίηση των παιδικών ψυχών.

Με άλλα λόγια… ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ πραγματικό «κύμα αντιδράσεων» στις δηλώσεις της Κατερίνας Λάσπα. Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ και θα το εξηγήσω παρακάτω.

Φάνηκε άλλωστε από την αλλαγή της τοποθεσίας της διεξαγωγής του χυδαίου δρώμενου, δήθεν για λόγους χωρητικότητας (αυξήθηκε η ζήτηση μετά από την δημοσιότητα που δόθηκε!! έγραψαν οι ινστρούχτορες) και για την αποφυγή «έκθεσης των παιδιών σε παραλήρημα μίσους». Έτσι περιγράφουν οι παιδοδιαφθορείς παιδοκτόνοι την φυσιολογική αντίδραση της Ελληνικής κοινωνίας να μην εκτίθονται τα παιδιά σε ανωμαλίες που θα βλάψουν την τρυφερή ψυχή τους. Και αν δει κανείς τις φωτογραφίες θα διαπιστώσει πόσο πολύ προσπάθησαν οι διοργανωτές να κάνουν την εκδήλωση να φανεί «επιτυχημένη». Βάλαν όσα παιδιά κατάφεραν να μαζέψουν με τα χίλια ζόρια (το παιδί τους, το παιδί του συγγενή, του συνεργάτη), τα βάλανε μαζί σε μια πλευρά και τα φωτογράφισαν για να φαίνεται ότι ήταν πολλοί.

[Μία παρένθεση εδώ. Τα έντονα χρώματα με τα μπογιατισμένα ξόανα, η πληθωρική εμφάνιση, όλη αυτή η «μυθική» ας την πούμε, εξωπραγματική παρουσία, προκαλούν εντύπωση στις παιδικές καρδιές και χαράσσονται στην άγραφη σελίδα του αθώου μυαλού τους ως «πληροφορία» για την διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μπογιατισμένοι δράκοι επιδιώκουν να λένε τα παραμύθια τους στις πολύ μικρές ηλικίες, τότε που τα παιδιά ρουφάνε κυριολεκτικά ό,τι δούνε μπροστά τους. Η «παραμυθένια» εξωτερική παρουσία από την μία, και τα «μηνύματα» που περνάνε μέσα από τα ίδια τα παραμύθια, εισάγουν το «μικρόβιο» στις παιδικές ψυχές με την ελπίδα να τα ανωμαλέψουν, να τα πάρουν στο «άλλο στρατόπεδο».]

Μιλάμε για παιδική κακοποίηση με την εγκληματική συνέργεια της κυβέρνησης και του πολιτικού κόσμου, ο οποίος στην συντριπτική πλειονότητά του βρίσκεται -θα πρέπει να το καταλάβουμε επιτέλους- ΕΧΘΡΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. Οι όποιες αντιδράσεις μέσα από τον πολιτικό χώρο τιμωρούνται παραδειγματικώς για να επικρατεί πάντα η ανθρωποκτόνος «γραμμή» των φασιστο-ευγονιστών που σήμερα και πάλι ταλανίζουν τον κόσμο.

Το έγκλημα αυτό επιβάλλεται από την κορυφή προς τα κάτω και δεν έχει την κοινωνική αποδοχή. Και εδώ ακριβώς έρχονται τα καθεστωτικά μέσα «ενημέρωσης» (ή καλύτερα εξημέρωσης) να παίξουν τον καταλυτικό τους ρόλο.

Και τί κάνουν οι απατεώνες;

Δημιουργούν κάθε φορά μία εικονική πραγματικότητα που δίνει στην κυβέρνηση την «συναίνεση» να περνά όλες αυτές τις εχθρικές προς την κοινωνία «πολιτικές». «Κύμα αντιδράσεων» έγραψε το καθεστωτικό μέσο. ΠΟΥ έγινε αυτό το «κύμα αντιδράσεων»;; «Στα κοινωνικά μέσα»!! έγραψε το καθεστωτικό μέσο. Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι δηλαδή. «Κύμα διαμαρτυρίας» από τα ψευτοπροφίλ, από τους εγκάθετους και τις χρυσοπληρωμένες ΜΚΟ.

Είναι αυτή η κοινωνία των πολιτών που μέσα από διαφανείς διαδικασίες και με την δική τους φυσική συμμετοχή εκφράζουν ελεύθερη άποψη; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Είναι όμως ο ψηφιακός / εικονικός ψευτόκοσμός τους που μας επιτίθεται κάθε φορά.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΙΚΑ. «Κυβερνούν» την εικόνα που πλάθουν τα ΜΜΕξαπάτησης. «Κυβερνούν» ένα παράλληλο μάτριξ και μέσα από αυτό υπονομεύουν και καταστρέφουν βήμα-βήμα την πραγματική κοινωνία. Και έχουνε φτιάξει έναν ολόκληρο εναλλακτικό κόσμο μέσα σε αυτό το μάτριξ με λέξεις όπως ομοφοβία, τρανσφοβία, ρατσισμός, διακρίσεις, ξενοφοβία κτλ με τις οποίες μας χτυπούνε αλύπητα μέχρι να αντικαταστήσουμε με αυτές, τις έννοιες που έως τώρα γνωρίζαμε.

Αρχή σοφίας όμως ονομάτων επίσκεψις. Δεν θα τα καταφέρουν οι Πρωτοπλαστοφοβικοί. Δεν θα τα καταφέρουν αυτοί που φοβούνται τους Πρωτοπλάστους, τον άνδρα και την γυναίκα που έπλασε Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ. Δεν θα τα καταφέρουν αυτοί οι παραφύσιν υπερήφανοι έκπτωτοι που μισούνε ακόμη και την κατά Θεόν αληθινή επιστήμη. Δεν θα τα καταφέρουν οι εχθροί της Δημοκρατίας στην χώρα που την γέννησε. Δεν θα τα καταφέρουν οι εχθροί της ελευθερίας στην χώρα που ο Εθνικός της Ύμνος είναι αφιερωμένος σε αυτήν. Και πάνω απ’ όλα, δεν θα τα καταφέρουν στην Ορθόδοξη Ελλάδα που ξέρει να περνάει μέσα από τάφους για να ζει την ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Λοιπόν. Αυτό συμβαίνει. Δημιουργούν μία ψεύτικη πραγματικότητα και χρησιμοποιούν και πολιτικά πρόσωπα της εξουσίας για να διαμορφώσουν πιο αποτελεσματικά άποψη και κλίμα ψυχολογικής βίας που επιβάλλει αυτές τις ανώμαλες απόψεις στην κοινωνία. Κρατείστε τα ονόματα: Βάσια Μάδεση, «αναπληρώτρια γραμματέας ισότητας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛΕ» και Χρήστος Γιαννούλης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πήγαν να στηρίξουν το βδέλυγμα. Γιάννης Βήκας «αναπληρωτής γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ» κατήγγειλε την Κατερίνα Λάσπα σε ανάρτησή του, η οποία προς τιμή της και παρότι ανήκει σε ένα διεφθαρμένο κόμμα εξέφρασε την αντίθεσή της.

Ό κιναιδισμός / ομοφυλοφυλία είναι μία απολύτως φασιστική ιδεολογία, η οποία επιβάλλεται δια της βίας από την κορυφή προς τα κάτω.

Χρέος μας είναι να κρατήσουμε αυτό που έχουμε, αυτό που μας μαρτυρεί κάθε φορά η ίδια φύση. Αυτό που μας έδωσε ο Άγιος Τριαδικός Θεός. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Και να στείλουμε τους ΠρωτοπλαστοΦΟΒΙΚΟΥΣ, εκεί που δεν πιάνει ο ήλιος και ακόμη παραπέρα


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

6 thoughts on “Το «κύμα αντιδράσεων» στο μάτριξ της διαμόρφωσης γνώμης.

  1. Εξαιρετικη αναλυση κ λογικη τοποθετηση μεσα στο παραλογο που βιωνουμε. Καιρος αντιδρασης σε οτι βρωμικο μας σερβιρουν κ θελουν να μας επιβαλλουν. Μην ξεχνατε την περιπτωση του ποδοσφαιριστή Τσιαρτα που μιλησε για το αυτονοητο. Η «υπεροχη» ελληνικη δικαιοσυνη τον τιμωρησε. Αν δεν αντιδρασουμε δυναμικα κ μαζικα θα ξυπνησουμε μια μερα «σκλαβοι» στις νεοταξιτικες ανοησιες τους.

  2. «Όσοι απομείναμε πιστοί στην Παράδοση, όσοι δεν αρνηθήκαμε το γάλα που βυζάξαμε, αγωνιζόμαστε, άλλος εδώ, άλλος εκεί, καταπάνω στη ψευτιά.
    Καταπάνω σε αυτούς που θέλουνε την Ελλάδα ένα κουφάρι χωρίς ψυχή, ένα λουλούδι χωρίς μυρουδιά»
    (Φώτης Κόντογλου «Πονεμενη Ρωμιοσύνη»)

  3. Φασίστας δεν είναι η εκκλησία αλλά το κράτος που σας ανάγκασε να πέσετε στη νόμιμη και παράνομη πορνεία του. Εκτός αν είστε ικανοποιημένοι με το τρόπο που σας φέρθηκε και σας μεγάλωσε η πολιτεία. Η εκκλησία είναι κατά της βίας και υπέρ της νουθεσίας αν κυριαρχούσε θα σας είχε αγκαλιάσει από τη πρώτη στιγμή γιατί θα έπαιζε το ρόλο του πατέρα και της μητέρας. Το να σου λέει κάποιος ναι σε όλα και να καταλήγεις στη πορνεία, στην εκμετάλλευση και στην αδικία δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται όπως φυσικά δεν ενδιαφέρεται και για άλλες υποομάδες όπως είναι οι ναρκομανείς, οι φτωχοί και οι άνεργοι. Κάποιοι αστυνομικοί σας πουλάνε προστασία κάποιοι άλλοι σφυρίζουν αδιάφορα και όλοι ξέρουν τη γίνεται στη πιάτσα. Σας αρέσει να μη σας σέβονται και να σας εξευτελίζουν; Δεν είστε ελεύθεροι ούτε και κοινωνικά ανεξάρτητοι από το κράτος. Το σίγουρο είναι ότι αν κυβερνούσε η πραγματική εκκλησία δε θα είχατε δυσφορία με το φύλο σας και το πιο πιθανό είναι να είχατε οικογένεια και παιδιά. Η εκκλησία ναι θεωρεί αμαρτία όλα αυτά που βλέπουμε ότι οδηγούν στη κοινωνική σήψη και στην εξαθλίωση.

  4. Ένας ιεράρχης για δείγμα να πεί κάτι , να κάνει κάτι; Σίγουρα αυτό θα γίνει βέβαια, στην επόμενη αναμέτρηση των διοικούντων για το μισθολογικό. Λυπάμαι εκ βάθους καρδίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s