Παιδιά και γκλομπαλιστική ατζέντα.

σ.σ. Με εξαίρεση τα λεγόμενα περί δικαιωμάτων των γυναικών. Τί άλλο θέλουμε; Να ηρεμήσουμε λίγο, να κοιτάξουμε αλλού. Περαστικοί είμαστε από εδώ.


Μαρία Νικολακάκη [Facebook]
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδαγωγικής του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 

Θεωρούσα αυτονόητο ότι ένας γονέας που θέλει να προστατέψει τα παιδιά του δεν θα συμμετείχε σε μια τέτοια εκδήλωση που στόχος είναι η προώθηση του τρανσεξουαλισμού στα παιδιά. Προς μεγάλη μου απογοήτευση πολλοί «προοδευτικούληδες» δικαιωματιστές το θεωρούν μεγάλη καινοτομία στην προώθηση των δικαιωμάτων των τρανς και της «συμπερίληψης».

Αυτό που πετάνε στον Καιάδα είναι τα δικαιώματα των παιδιών να μην χρησιμοποιηθούν σε καμία γκλομπαλιστική ατζέντα ή να χρησιμοποιηθούν για ξέπλυμα ερευνητικών προγραμμάτων ή να χρησιμοποιηθούν για προώθηση της πιο χυδαίας επίθεσης στην σεξουαλικοποίηση των παιδιών που καταλήγει στον ευνουχισμό μέσω παροχής ορμονών και χειρουργείων αλλαγής φύλου που δεν περνά από το μυαλό των δικαιωματιστών. 
https://thefederalist.com/…/puberty-blockers-clear-danger-…/

Οι ορμόνες που σταματούν την φυσιολογική ορμονική ανάπτυξη των παιδιών
https://www.lifesitenews.com/…/transgender-propaganda-hide…/
To Lupron που δίνεται σε αγόρια για να σταματήσουν την τεστοστερόνη έχει κινδύνους και είχε χρησιμοποιηθεί ανεπιτυχώς στον καρκίνο του προστάτη.
https://csn.cancer.org/node/183461
Στα κορίτσια δίνονται ορμόνες κατασταλτικές παραγωγής οιστρογόνων που δίνονται στην ενδομητρίωση.

Πολλοί από όσους κάνουν χειρουργείο αλλαγής φύλου μετανοούν και κάνουν πάλι εγχείριση στην εγχείρηση. https://www.newsweek.com/transgender-women-transgender-men-…

Το σίγουρο είναι ότι ύστερα από τόσες ορμόνες και χειρουργεία, αυτοί οι άνθρωποι δεν θα αναπαραχθούν. Είναι ένας από τους στόχους άλλωστε.

Mια εύλογη ερώτηση είναι πώς το 0.5% των ανθρώπων που είναι τρανσέξουαλ είχαν τόση δύναμη ώστε να αλλάξουν την ατζέντα της «κανονικότητας» του τι είναι να είσαι γυναίκα, παιδικότητα, σεξουαλικότητα και ανθρώπινα δικαιώματα. Διάολε, εμείς οι γυναίκες που είμαστε το 50% του πληθυσμού και ακόμη δεν έχουμε ίσα δικαιώματα μετά από πάλη χιλιάδων ετών.

Η απάντηση βρίσκεται στο πρότζεκτ των ελίτ περί μετανθρωπισμού. Είναι μια από τα πάνω επιβολή της ιδεολογίας της τρανς μειονότητας ως το κέντρο που προσδιορίζει την σεξουαλικότητα και τα φύλα.

Ο/Η Martine Rothblatt που θεωρείται μητέρα/πατέρας του τρανσεξουαλισμού το περιγράφει καλά στο βιβλίο του/της From Transgender to Transhumanism. [σ.σ. Από Διεμφυλικός στον Διανθρωπισμό]
https://uncommongroundmedia.com/martine-rothblatt-a-foundi…/

Ολόκληρο το βιβλίο μπορείτε να το κατεβάσετε από το λινκ αυτό:
https://satanovakomunita.cz/…/Martine-Rothblatt-From-Transg…

Στην Αμερική από 1 στα 10.000 τώρα 2% παιδιών προσδιορίζονται ως τρανς με την πλύση εγκεφάλου που τους γίνεται από πρώιμη παιδική ηλικία. Από 1 κλινική αλλαγής φύλου στην Αμερική τώρα είναι 300.

Όταν το ΝΑΤΟ, η CIA, NASA, Raytheon και άλλα ιμπεριαλιστικά κέντρα προωθούν την ατζέντα «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» τρανσεξουαλικοποίησης η αθωότητα είναι βλακεία.

Για άλλη μια φορά το Πανεπιστήμιο φάνηκε κατώτερο των προσδοκιών της κοινωνίας. Πυροβολούν τα πόδια τους οι πανεπιστημιακοί αυτοί γιατί χάνουν σε κύρος. Ποιός μπορεί να τους πάρει σοβαρά;


7 thoughts on “Παιδιά και γκλομπαλιστική ατζέντα.

  1. Φεμινιστικό άρθρο. Το ότι λέει κάποια λογικά, δε σημαίνει ότι έχει δίκιο σε άλλα, όπως ότι 0,5% = 400εκ είναι τρανς. Ή ότι μετά την επίκληση στον κακό, οι γυναίκες δεν έχουν ίσα δικαιώματα μετά από πάλη χιλιάδων ετών…

  2. Η αξιοπρεπέστατη κ. Νικολακάκη τάσσεται ξεκάθαρα κατά της άνωθεν επιβαλλόμενης φρίκης με το ονοματεπώνυμο και την επιστημονική της ιδιότητα. Είτε είναι φεμινίστρια είτε όχι, κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.
    Στην κωμικοτραγική εποχή που ζούμε, οι δημόσιες τοποθετήσεις με ονοματεπώνυμα κατά της ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδας σε παιδιά είναι ελάχιστες. Ας αξιωθούμε να λάβουμε πρώτα θέση δημοσίως με τα ονοματώνυμα μας όπως οι κυρίες Λάσπα και Νικολακάκη και ο κύριος Τσακιρίδης, και ύστερα τα ξαναλέμε.

  3. Το χειρότερο είναι ότι οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο. Αυτό δηλαδή είναι το κυρίως πρόβλημα. Τα παιδιά βλέπουν ανεξέλεγκτα κάθε μορφής βία. Ότι ανωμαλία γίνεται στην Αμερική κυρίως αλλά και στην Ελλάδα και παντού από παιδοβιασμούς, δολοφονίες, πορνογραφία είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω του διαδικτύου. Αυτό τα κόμματα της Βουλής το ονομάζουν δημοκρατία και ελευθερία της έκφρασης. Αυτό είναι τέλεια λατρεία προς το σατανά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s