Οι Γούσηδες οι Νενέκοι και οι Εφιάλτες βάλανε τα ράσα !

«Ο αγώνας μας είναι μεγάλος. Εγώ έχω τη δική μου εισβολή. Ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Αμερικής ο οποίος με άκουσε με πολύ πολύ προσοχή και ξέρω ότι θα έχω την βοήθεια της πολιτικής ηγεσίας και της εκκλησιαστικής στον αγώνα μου, γιατί θα αποδειχθεί ότι οι συνειδήσεις των ανθρώπων, και μάλιστα των κληρικών, δεν εξαγοράζονται με λίγα αργύρια, γιατί η ιερωσύνη είναι ανεξάλειπτος.»!! [Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β’]

Καίριο παραμένει το ερώτημα τί συνέβη στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας που τον έκανε να αλλάξει την αρχική και σθεναρή του στάση υποστήριξης στο πρόσωπο του Μητροπολίτη Ονουφρίου της Κανονικής Εκκλησίας της Ουκρανίας. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ήταν κάποια πολλά αργύρια (και όχι λίγα) σαν αυτά που του δώρισαν πρόσφατα οι χορηγοί του Βαρθολομαίου. Εκατό χιλιάδες δολάρια από τον επικεφαλής του Τάγματος «Άγιος Ανδρέας», Αντώνιο Λυμπεράκη, και άλλα εκατό χιλιάδες δολάρια από τον αντιπρόεδρο του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου, Τζον Κατσιματίδη. Και πήρε και το κακόφημο Αθηναγόρειο βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο Πατριάρχης καθότι φαίνεται το έχει ανάγκη!

Οι αμερικάνοι εκεί στο Μανχάτταν πρόσφεραν τα χρήματα στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β για τις ανάγκες της «ελληνορθόδοξης αποστολής στην Αφρική», όπως είπαν, τις οποίες φυσικά «είδαν» και «κατάλαβαν» μετά την κωλοτούμπα-αναγνώριση των σχισματικών της Ουκρανίας από τον Πατριάρχη.

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας έχει λέει την δική του εισβολή, αναφερόμενος στις ενορίες που πάει να φτιάξει η Εκκλησία της Ρωσσίας στην Αφρική. Αυτό γιατί δεν το σκέφτηκε όταν βοήθησε τους εισβολείς εναντίον της υπαγόμενης στην Μόσχα Εκκλησία της Ουκρανίας; Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας πήρε αυτό που του άξιζε, υποκριτές συμμάχους που θα τους καταλάβει αργότερα, οι οποίοι ενώ είναι οι ίδιοι πρωταθλητές εισβολείς σε άλλες Τοπικές Εκκλησίες, παριστάνουν τώρα τους λυπημένους με την εισβολή των Ρώσσων στην Αφρική.

Αυτή είναι η κατάντια των διοικητών των ελληνόφωνων Τοπικών Εκκλησιών. Το Πνεύμα του Χριστού έφυγε. Το μόνο που κοιτάνε είναι πως θα εκμεταλλευθούν ο ένας τον άλλον, πως θα βάλουν τρικλοποδιά ο ένας στον άλλον για το δικό τους όφελος. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γίνονται σερβιτόροι της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας και να παραγκωνίζουν το Ιερό Ευαγγέλιο για αμερικανοβλαχιές τύπου «ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Σήμερα όμως ζήσαμε να δούμε και κάτι άλλο, κάτι που σε άλλες εποχές θα κρατιούνταν στο σκοτάδι και θα έβγαινε στο φως ίσως μετά από πολλά χρόνια. Θα το βλέπαμε ίσως σε κάποιο αποχαρακτηρισμένο μυστικό έγγραφο ή θα το μαθαίναμε μετά από μία εξομολόγηση ενός μετανοημένου προδότη στα πρόθυρα θανάτου που δεν τ’ άντεχε η συνείδησή του. Σήμερα όμως δεν υπάρχουνε τέτοια «κόμπλεξ», τα κάνουν όλα φόρα παρτίδα. Και μάθαμε από δημοσιογράφο του mega ότι ο Αλεξανδρείας, ο Αμερικής και ο father Alex!! «παρέδωσαν στον πρόεδρο Μπάιντεν λίστα με ονόματα Αμερικανών πολιτών που βοηθούν Ρώσους στην Αφρική».

Οι Γούσηδες οι Νενέκοι και οι Εφιάλτες βάλανε τα ράσα, αυτοί θα σώσουνε την Πίστη από «τους Ρώσσους τους κακούς». Ο δε εθνοφυλετισμός καταδικάζεται μόνο όταν δεν είναι αμερικάνικος. Όταν είναι, «τον κάνουμε » γαργάρα»», όπως μου είπε μια ψυχή. Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει στην εκκλησιαστική ιστορία τέτοιος πρωτοφανής ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ του Ορθόδοξου ράσου. Ολόκληρο, απ’ την κορυφή ως τα νύχια, έργο του πατριάρχη Βαρθολομαίου και της «καλολαδωμένης» κομπανίας του. Πότε είδαμε ξανά Ορθόδοξο κληρικό να παραδίδει στην ψύχρα ψυχές στον εχθρό; Που οι Ορθόδοξοι κληρικοί βρίσκονταν πάντα στην πρώτη γραμμή προσφέροντας τους εαυτούς τους θυσία για να σωθούνε άνθρωποι.

Να προσευχηθούμε να κάνει μεγάλη τομή ο Κύριος να φύγει το καρκίνωμα.

Σημείωση: Προσέξτε πως πουλάει «το προϊόν» ο δημοσιογράφος του mega, σα να απευθύνεται σε ανιστόρητους πανίβλακες. Μας λέει ότι οι Εκκλησίες Ελλάδος, Αλεξανδρείας, Κωνστ/Πόλεως δεν είναι πολιτικά υποκινούμενες, είναι μόνο η Εκκλησία της Ρωσσίας!! Ταυτίζει την Ρωμιοσύνη με την χαφιεδίστικη συμπεριφορά των προκαθημένων, υποκινεί την διαίρεση και τον εθνοφυλετισμό. Αυτές είναι οι «ειδήσεις» σήμερα.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

6 thoughts on “Οι Γούσηδες οι Νενέκοι και οι Εφιάλτες βάλανε τα ράσα !

 1. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!
  Πως λέμε, νέα τάξη πραγμάτων! Νέα τάξη ψευτοποιμένων,ψευδαπόστολων! Υποστηρικτών του σοδομισμού – ομοφυλοφιλίας, των αιρέσεων, της πανθρησκείας- της πλάνης.
  Ο Χριστός μας ενημέρωσε:
  Και τότε θα σκανδαλιστούν πολλοί, και θα προδώσουν ο ένας τον άλλο, και θα μισήσουν ο ένας τον άλλο. Και πολλοί ψευδοπροφήτες θα εγερθούν και θα πλανήσουν πολλούς. Και επειδή θα πληθυνθεί η ανομία, θα ψυχραθεί η αγάπη των πολλών. Αλλά εκείνος που θα υπομείνει ως το τέλος, αυτός θα σωθεί.
  Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον
  Κεφ.24,10-13
  Υποταχτείτε λοιπόν στο Θεό, αλλά αντισταθείτε στο Διάβολο και θα φύγει από εσάς.

  • Και άν ακούσης ότι Επίσκοποι στρέφονται εναντίον Επισκόπων και κληρικοί εναντίον κληρικών και λαοί εναντίον λαών και φτάνουν μέχρι να χυθεί αίμα, να μην ταραχθείς. Διότι κάτι τέτοιο είναι ήδη γραμμένο».

   Άγιος Κύριλλος Ιεροσολύμων

 2. Έχω την εντύπωση ότι από τον Φεβρουάριο ο κόσμος διαλέγει στρατόπεδο. Και ότι πολύ σύντομα θα είναι υποχρεωτικό να διαλέξεις. Ο Θεός να φυλάξει τον άνθρωπο.

 3. Αυτό το γκάλοπ με το οποίο παρουσιάζεται ο Μητσοτάκης ηγέτης των Ορθοδόξων, πραγματικά είναι ότι πιο αναπάντεχα ξεκαρδιστικό έχω δει τα τελευταία χρόνια.
  Ο Μητσοτάκης ηγέτης των Ορθοδόξων..! 😂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s