Ενθρόνιση ηγουμένου στη Λάρισα παρουσία του νέου Αιτωλίας Δαμασκηνού και του σχισματικού Δημητρίου «Ολβίας»!

σ.σ. Όπως το ΚΚΕ που κλωσσάει συνέχεια αριστερά κόμματα, έτσι και ο αρχι-οικουμενιστής Δημητριάδος Ιγνάτιος έκανε «πάρτυ» στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς με τα δικά του κλωσσόπουλα. Χειροτόνησε νέο ηγούμενο παρουσία του πρώην πρωτοσυγκέλλου του Δαμασκηνού που στέλνει τώρα ως Μητροπολίτη στην ιστορική Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, και του πρώην αρχιμανδρίτη Επιφανίου Δημητρίου που τον έστειλε στην Ουκρανία και τον έκανε ΨευδοΟλβίας. Αυτός ο δεύτερος βέβαια δεν βρίσκεται ποτέ σε αυτήν την «Ολβία» αλλά οργώνει Μητροπόλεις και Μοναστήρια για να τους μολύνει όλους με την παρουσία του. Ο Δημητριάδος και οι συν αυτώ έχουνε καταστρώσει σχέδιο το οποίο εξελίσσεται αυτήν την στιγμή μπροστά μας…

Πώς αλλάζουνε τα πράγματα από στιγμή σε στιγμή. Ο μακαριστός Αιτωλίας κυρός Κοσμάς δεν θα δεχότανε ποτέ να συμπροσευχηθεί ή να συλλειτουργήσει με σχισματικό της Ουκρανίας. Η ιστορική Μητρόπολη έπεσε στα χειρότερα χέρια. Αχ καλή μου Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας τί σου ‘μελλε να πάθεις. Ένας σχολιαστής μας προσγείωσε στην πραγματικότητα που υφαίνεται γύρω μας δίχως να το καταλαβαίνουμε : «όταν χειροτονούνται μητροπολίτες Ελλάδος στη Θεία Λειτουργία μνημονεύεται ο ΨευδοΚιέβου Επιφάνιος! Επομένως μη μας φαίνεται περίεργο αυτό που συμβαίνει με τους νέους μητροπολίτες

Στην πρώτη φωτογραφία του άρθρου που ακολουθεί υπάρχει ένας «ιερέας» (δεξιά) ο οποίος φοράει κάπως διαφορετικά άμφια…. Σα μα μας ήλθε από πάνω. Λέτε;


Ενθρόνιση Ηγουμένου στην Ι.Μ. Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς (ΦΩΤΟ)

Στην κατάμεστη από προσκυνητές Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/10 η ενθρόνιση του νέου Ηγουμένου Αρχιμ. Νικοδήμου Αγαθονίκου, ο οποίος διαδέχθηκε στην ηγουμενία τον μακαριστό Γέροντά του και αναμορφωτή της Μονής Αρχιμ. Αιμιλιανό Καζαντζίδη, από κοινού με τον οποίο συνέβαλαν καθοριστικά στην πνευματική αναγέννηση ολόκληρης της επαρχίας Αγιάς.

Στην τελετή της ενθρονίσεως προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, τον οποίο πλαισίωσαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, ο Θεοφ. Επίσκοπος Ολβίας κ. Επιφάνιος, αντιπροσωπίες Ιερών Μονών, πλήθος Κληρικών και εκπρόσωποι των Αρχών, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνιο Γκουντάρα.


enthronisi igoumenou 1
enthronisi igoumenou 1
enthronisi igoumenou 1
enthronisi igoumenou 1
enthronisi igoumenou 1
enthronisi igoumenou 1
enthronisi igoumenou 1
enthronisi igoumenou 1
enthronisi igoumenou 1
enthronisi igoumenou 1
enthronisi igoumenou 1
enthronisi igoumenou 1

Πηγή Ρομφαία.

11 thoughts on “Ενθρόνιση ηγουμένου στη Λάρισα παρουσία του νέου Αιτωλίας Δαμασκηνού και του σχισματικού Δημητρίου «Ολβίας»!

 1. Ο κοιμηθείς ηγούμενος π Αιμιλιανός παλαιόθεν ήταν ομολογητής . Δοκιμάστηκε για πολλά χρόνια μέ βαρειά ασθένεια . Φαίνεται δεν έκανε γι αυτό τον κόσμο . Γλύτωσε απο Κολυμπάρια , Ουκρανικά , Ολβίες , συμπροσευχές , συλλείτουργα και λοιπά καραγκιοζιλίκια . Πάντα ξέρει ο Θεός . Ο θάνατος μοιάζει μέ σωτηρία .

  Όμως ο νέος ? Μέ το πρώτο » άξιος » συμπροσευχές και συλλείτουργα . Το πράγμα δεν πάει άλλο . Μόνο ένα πράγμα σώζει , η έξοδος απο τον βούρκο και η σύνταξη μέ τους αγίους .

  Ευχόμαστε στον νέο ηγούμενο νά κάνει το ντεμπούτο . Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία .

   • Nαί ! Είναι αδύνατον πλέον νά κρατήσει κανείς το κεφάλι του έξω απο τον βούρκο . Εκτός κι άν γίνει Σαμουήλ και ανατινάξει το Κούγγι .

    Του το ευχόμαστε νά αξιωθεί αυτή την τιμή .

 2. Με μια πανηγυρική εκδήλωση καταφρονήσεως της κανονικής τάξεως άρχισε την ποιμαντική του δραστηριότητα ο νέος μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός.
  Πολύ «ωραία» ξεκίνησε….

 3. Ο Νομός Αιτωλοακαρνανίας δεν είχε κανέναν άξιο Αρχιμανδρίτη για να γίνει Δεσπότης; Έπρεπε να μας φέρουν τον μαθητή του Ιγνατίου; Ναι έπρεπε γιατί και η Αιτωλοακαρνανία πρέπει να συρθεί στο άρμα της αιρέσεως του Οικουμενισμού.
  Εκεί που ο Στρατηγός Μακρής απάντησε στον Όθωνα όταν του πρότεινε να γίνει υπασπιστής του «Ευχαριστώ Βασιλιά μου αλλά εγώ δεν έχω μάθει να τσακάω τ μέση μ » στέλνουν κάποιον που όχι μόνο θα την τσακαει αλλά θα σέρνεται για να κάνει ότι του λένε οι ολετήρες της Πίστεως.

  • » εγώ δεν έμαθα νά τσακάω τ’ μέση μ’ » !

   Αυτά είναι μαθήματα ευγένειας , λεβεντιάς , αξιοπρέπειας !

 4. Ίδετε ὅτι ἐκτετύφλωνται πάντες!!!

  Ἴδετε ὅτι ὅλοι οἰ ἄρχοντες ἔχουν τυφλωθῆ, δὲν ἐγνώρισαν σύνεσιν καὶ φρόνησιν, τὴν ὁποίαν ἐπιβάλλει τὸ καθῆκον των ἔναντι τῶν κινδύνων τοῦ ποιμνίου.Ὅλοι εἶναι κύνες ἄφωνοι, δὲν δύνανται νὰ γαυγίσουν κατὰ τῶν ἐχθρῶν ἐπισημαίνοντες τὸν ἐξ αὐτῶν κίνδυνον, εἰς τὴν κοίτην των κοιμώμενοι καὶ ἐνυπνιαζόμενοι, ἀγαπῶντες νὰ νυστάζουν καὶ νὰ κοιμῶνται.
  Καὶ οἱ κύνες οὗτοι εἶναι ἀναίσχυντοι ψυχικῶς, μὴ γνωρίζοντες χορτασμόν.Καὶ εἶναι πονηροί, μὴ γνωρίζοντες σύνεσιν καὶ φρόνησιν, ἀναγκαίαν καὶ ἀπαραίτητον διὰ νὰ ποιμάνῃ τις λογικὸν ποίμνιον· ὅλοι ἐξηκολούθησαν νὰ βαδίζουν καὶ νὰ συμπεριφέρωνται κατὰ τὸν διεφθαρμένον τρόπον τῆς ζωῆς των, ἕκαστος σύμφωνα μὲ τὸ συμφέρον του.

  Ησαΐας
  Κεφ.56

 5. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ σε όσους και όσες, συμμετείχαν, καθ οιονδήποτε τρόπο, στο συγκεκριμένο θλιβερό συμβάν που κατακουρέλιασε τους ιερούς κανόνες.
  Πλην των κληρικών, των κατ εξοχήν υπευθύνων της εν θέματι αθλιότητας, ευθύνονται και οι μοναχοί, μοναχές και λαϊκοί που παρευρέθησαν.
  Θα πρέπει να αισχύνονται!

 6. Εγωισμός σε όλο του το μεγαλείο. Να νομίζετε ότι ορθοτομείτε περισσότερο από την Εκκλησία…… Η Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας δεν είναι σχισματικοί όπως βλάσφημα και εωσφορικά υποστηρίζετε, αλλά είναι κανονική Εκκλησία αναγνωρισμένη από το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο!!! Τέλος και κλείστε το στόμα σας επιτέλους άσχετοι των ασχέτων!!!!!!

  • Τί κάνεις Γιάννη;
   Κουκιά σπέρνω!

   Πω πω τί ωραία που τα λέτε.
   Λοιπόν. Σχισματικοί είναι απ’ την κορυφή ως τα νύχια και το λένε 10 Τοπικές Εκκλησίες.
   Δεν πα να χτυπιέται ο Πάιατ, ο Τζο, το Τάγμα, τα ντόλαρς και τα deals…. του «ουκουμενικού τους πατριαρχείου».
   Το λένε οι Πατέρες, οι Κανόνες, η Παράδοση.
   Το λέει η Εκκλησία.

  • Την «εκκλησία » της Ουκρανίας την αναγνώρισε το Ο ι κ ο ν ο μ ι κ ό πατριαρχείο !

   Ή ψωνισμένο παπαδάκι είσαι ή γλειφτρόνι άνθρωπέ μου ή δεν ξέρεις τί σου γίνεται και πουλάς πνεύμα .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s