Εγκληματίας Μπάιντεν … «η «πανδημία» τέλειωσε».

Με άλλα λόγια ο «ιατρός» Μπάιντεν μας είπε…

*Η πανδημία τέλειωσε διότι επιτέλους δώσαμε στις φαρμακευτικές τα πειραματόζωα που ήθελαν.
*Διότι σακατεύτηκαν, πέθαναν και θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι.
*Διότι στειρώσαμε, τουλάχιστον, την επόμενη γενιά.
*Διότι καταφέραμε και βάλαμε στα σώματα των ανθρώπων τα m-RNA σκευάσματα με την τεχνητή κρίση της λεγόμενης πανδημίας ενός κατασκευασμένου ιού και με το ψευδές καθεστώς της «εκτάκτου ανάγκης» αφού δημιουργήσαμε πρωτόκολλα του θανάτου και εξαφανίσαμε από τα ράφια τις ουσίες που θεράπευαν. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα πλησιάζαμε ούτε στην πόρτα, καθ’ ότι τα πειράματα στα ζώα έδειχναν ότι εάν χορηγούσαμε αυτά τα δηλητήρια στους ανθρώπους θα εκτελούσαμε γενοκτονία.
*Διότι πήραμε ένα σκασμό χρήματα από τις φαρμακευτικές.
*Διότι καταφέραμε και εισβάλαμε στα σώματά σας (κουραστήκαμε να εισβάλουμε σε χώρες), τα ναρκοθετήσαμε για να σας «διαβάζουμε», να σας ελέγχουμε και για να σας στέλνουμε, όποτε γουστάρουμε, στον άλλον κόσμο αδιάβαστους.

Μην παίρνετε πολύ αέρα. Κρατούμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά και λέμε ότι συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με τον κόβιντ-19 διότι θα επανέλθουμε. Θα αξιολογήσουμε τα εκατομμύρια δεδομένα που συλλέξαμε από εσάς που μας παραδώσατε τα σώματά σας και θα επανέλθουμε να σας κάνουμε κι άλλα.

ΟΣΟ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ θα επανερχόμαστε με νέες ασθένειες για νέες «ρυθμίσεις», μέχρι να εξαφανίσουμε και το τελευταίο ίχνος ανθρωπιάς από μέσα σας.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s