Ο Λουκ Μοντανιέ και η Ντολόρες Κέιχιλ για τα m-RNA σκευάσματα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αν κοιτάξουμε την καμπύλη του ΠΟΥ, από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί τον Ιανουάριο, η καμπύλη που δείχνει τις νέες μολύνσεις έχει εκτιναχθεί μαζί με τους θανάτους, κυρίως στους νέους -θρομβώσεις κτλ Πώς βλέπετε το μαζικό πρόγραμμα του εμβολιασμού. Τον μαζικό εμβολιασμό σε σύγκριση με θεραπείες που κάνουν δουλειά και δεν είναι ακριβές.

ΜΟΝΤΑΝΙΕ: Είναι ένα τεράστιο λάθος. Ένα επιστημονικό λάθος και ένα ιατρικό λάθος επίσης. Είναι ένα ανεπίτρεπτο λάθος. Θα το δείξουν τα βιβλία της ιστορίας. Το βλέπεις σε κάθε χώρα, είναι το ίδιο. Η καμπύλη των εμβολιασμών ακολουθείται από την καμπύλη των θανάτων. Το παρακολουθώ στενά και κάνω πειράματα στο ινστιτούτο με ασθενείς που αρρώστησαν από κορωνοϊό μετά τον εμβολιασμό.
Είναι σιωπηλοί. Πολλοί άνθρωποι το γνωρίζουν…. οι επιδημιολόγοι το γνωρίζουν.

ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΕΙΧΙΛ: Ολόκληρη η ακολουθία των γεγονότων που μας έφερε ως εδώ βασίζεται σε ψέματα.
*Ότι ο κορωνοϊός είναι θανατηφόρος.
*Ότι είναι μία επείγουσα κατάσταση που χρειάζεται αποστάσεις και μάσκες.
*Και ότι η λύση είναι ένα m-RNA εμβόλιο που είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

[τα m-RNA] προκαλούν μεγάλη ζημιά και γνωρίζουμε επίσης ότι η περισσότερη ζημιά από αυτά τα m-RNA εμβόλια θα συμβεί μέσα στα χρόνια που έρχονται. Αυτό που λέω συνέχει είναι ότι όποιος είναι πάνω από 70 ετών και κάνει ένα από αυτά τα m-RNA εμβόλια το πιθανό είναι ότι δυστυχώς θα πεθάνει μέσα σε δύο με τρία χρόνια. Και θα έλεγα ότι όποιος κάνει την m-RNA ένεση, ανεξαρτήτου ηλικίας, το προσδόκιμο της ηλικίας του θα μειωθεί… θα πεθάνειμέσα σε πέντε με δέκα χρόνια. Πιθανώς να έχει αλλεργίες, νευρογνωστικές διαταραχές, φλεγμονές και φυσικά το μείζον… στειρότητα.

AndligtKrig 


μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

5 thoughts on “Ο Λουκ Μοντανιέ και η Ντολόρες Κέιχιλ για τα m-RNA σκευάσματα.

 1. Ο πληθυσμός της γης είναι 7.97 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Οι θάνατοι από COVID σύμφωνα με τη σελίδα του παγκόσμιου οργανισμού υγείας είναι 6.5 εκατομμύρια. Άρα το ποσοστό θανάτων από COVID είναι 0.081 τοις εκατό. Στην Ελλάδα το ποσοστό θανάτων είναι 0.3 τοις εκατό με 10.72 εκατομμύρια πληθυσμό και 32.894 χιλιάδες θανάτους. Τα συμπεράσματα δικά σας.

 2. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα https://emvolio.gov.gr/vaccinationtracker ο αριθμός ολοκληρωμένων εμβολιασμένων είναι 7,637,297, ο αριθμός εμβολιασμένων με τη πρώτη δόση είναι 7.927.423. Ο συνολικός πληθυσμός της Ελλάδας σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά είναι 10,720,000. Άρα προκύπτει ότι ο αριθμός ανεμβολίαστων είναι 2,792,577. Ακόμα και αν όλοι οι θάνατοι 32,894 αφορούν τους ανεμβολίαστους το ποσοστό θανάτων από covid είναι 1.17 τοις εκατό. Δυστυχώς το κράτος δε δίνει στοιχεία θανάτων ανεμβολίαστων ούτε εμβολιασμένων για ευνόητους λόγους.
  Τα συμπεράσματα δικά σας κάνοντας τα μαθηματικά.

 3. https://m.naftemporiki.gr/story/1903590

  Παρακάτω ένα απόσπασμα του παραπάνω συνδέσμου

  ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 32.894 θάνατοι, με το 96.0% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

  https://www.news247.gr/ygeia/ti-ennooyse-o-sotiris-tsiodras-ypervoli-stin-katagrafi-ton-thanaton.7635736.html

  Παρακάτω ένα απόσπασμα του παραπάνω συνδέσμου

  Συμπλήρωσε ακόμη ότι «με βάση αυτούς τους αριθμούς οι οποίοι είναι πολύ σκληρά δεδομένα, πολύ κοντά στην αλήθεια, μπορεί κανείς να φτιάξει μια πολύ ακριβέστερη εικόνα του Ρ0 και του ΡΤ.
  Οι Γερμανοί, για παράδειγμα, δε μπορούν να το κάνουν γιατί δεν έχουν πλήρη καταγραφή των θανάτων και μάλιστα εμείς κάναμε και μια ακόμα υπερβολή. Οποιοσδήποτε πέθαινε στην Ελλάδα από ή με Covid-19 καταγραφόταν σαν να πέθαινε από Covid-19. Θυμάμαι, για παράδειγμα, μια εγκεφαλική αιμορραγία. Το να έχεις Covid-19 δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πεθαίνεις από την Covid-19. Εμείς το καταγράφαμε σαν να πεθαίνεις από Covid-19, το βάζαμε δηλαδή μέσα στην κοινή δεξαμενή. Και νομίζω είμαστε σωστοί που το κάναμε αυτό».

  Δε σχολιάζω τα συμπεράσματα δικά σας αδέλφια

  Δόξασει σοι ο Θεός

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s