Ο Μπάιντεν υπογράφει νέο διάταγμα για την ανάπτυξη τεχνολογιών γενετικής μηχανικής που θα φτιάξουν «κυκλώματα για κύτταρα» και θα προγραμματίσουν «προβλέψιμη βιολογία»!

(Natural News) Στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Λευκός Οίκος υπέγραψε ένα νέο Εκτελεστικό Διάταγμα με τίτλο: «Προώθηση της Βιοτεχνολογίας και της Καινοτομίας στην Βιοπαραγωγή για μια Βιώσιμη, και Ασφαλή Αμερικανική Βιοοικονομία» [“Advancing Biotechnology and Biomanufacturing Innovation for a Sustainable, Safe, and Secure American Bioeconomy”] Το διάταγμα απαιτεί την ταχεία ανάπτυξη μιας «βιοοικονομίας» που εστιάζει σε «κοινωνικούς στόχους», όπως στον ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ. Το διάταγμα αναφέρεται στην βιοοικονομία ως μία «οικονομική δραστηριότητα που προέρχεται από τις βιοεπιστήμες, ιδιαιτέρως στους τομείς της βιοτεχνολογίας και της βιοκατασκευής, συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανιών, των προϊόντων, των υπηρεσιών και του εργατικού δυναμικού».

Το πιο τρομακτικό είναι ότι το διάταγμα εντέλλει πολλές ομοσπονδιακές υπηρεσίες να συνεργαστούν με τον ιδιωτικό τομέα για να αναπτύξουν τεχνολογίες γενετικής μηχανικής, να «φτιάξουν κυκλώματα για κύτταρα» και να «προγραμματίσουν προβλέψιμη βιολογία».

Παραθέτοντας απευθείας από το εκτελεστικό διάταγμα: «Για να μας βοηθήσουν η βιοτεχνολογία και η βιοπαραγωγή να επιτύχουμε τους κοινωνικούς μας στόχους, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να επενδύσουν σε θεμελιώδεις επιστημονικές δυνατότητες. Χρειάζεται να αναπτύξουμε τεχνολογίες και τεχνικές γενετικής μηχανικής για να μπορούμε να φτιάξουμε κυκλώματα για κύτταρα και να προγραμματίσουμε προβλέψιμη βιολογία με τον ίδιο τρόπο που φτιάχνουμε το λογισμικό και προγραμματίζουμε τους υπολογιστές».

Όλες οι «θεωρίες συνωμοσίας» σχετικά με το χακάρισμα των ανθρωπίνων κυττάρων και του ανθρώπινου DNA έρχονται στο φως, καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προωθεί μια σαδιστική, διανθρωπιστική ατζέντα στον αμερικανικό πληθυσμό και στον υπόλοιπο κόσμο.

Το Εκτελεστικό Διάταγμα επιδιώκει την συλλογή βιολογικών δεδομένων για την προώθηση τεχνολογιών διανθρωπισμού που χακάρουν τον άνθρωπο.

Ο προγραμματισμός των ανθρωπίνων κυττάρων είναι κάτι στο οποίο είχε αναφερθεί η Moderna όταν κυκλοφόρησε το δικό της mRNA Covid-19 πρόγραμμα εμβολιασμού. Η Moderna δήλωσε ότι αυτές οι mRNA πλατφόρμες είναι ένα «λειτουργικό σύστημα» σχεδιασμένο να προγραμματίζει τα ανθρώπινα όντα και να μετατρέπει τα κύτταρά τους σε αποτελεσματικά συστήματα διανομής φαρμάκων. Το εκτελεστικό διάταγμα Μπάιντεν επαίνεσε ακόμη και το κόβιντ-19 εμβόλιο και τα διαγνωστικά για τον κόβιντ, επειδή έπαιξαν ζωτικό ρόλο στην προώθηση της βιοτεχνολογίας και της βιοοικονομίας.

«Η πανδημία ΚΟΒΙΝΤ-19 απέδειξε τον αναγκαίο ρόλο της βιοτεχνολογίας και της βιοπαραγωγής στην ανάπτυξη και παραγωγή ζωτικών διαγνωστικών, θεραπειών και εμβολίων που προστατεύουν τους αμερικανούς και τον κόσμο», αναφέρει το διάταγμα.

Το Εκτελεστικό Διάταγμα υπογραμμίζει την ανάγκη χρήσης αυτής της αναδυόμενης βιοτεχνολογίας με δίκαιο τρόπο ώστε να προσεγγιστούν οι άνθρωποι στις «υπο-εξυπηρετούμενες κοινότητες καθώς και στην ευρύτερη παγκόσμια κοινότητα». [σ.σ το «δίκαιο» είναι να γίνονται πρώτα οι υποβαθμισμένοι πειραματόζωα»] Αυτό σημαίνει ότι οι βιοτεχνολογίες θα στοχεύσουν πρώτα τις Αφροαμερικανικές κοινότητες και τις κοινότητες των Λατίνων. Για παράδειγμα, τον Μάρτιο του 2021 στην Καλιφόρνια, ο Gavin Newsom ανακοίνωσε ότι η πολιτεία θα παραμείνει κλειδωμένη έως ότου 2 εκατομμύρια Λατίνοι «εμβολιαστούν πλήρως» με τα κόβιντ εμβόλια.

Το διάταγμα καλεί επίσης για την συλλογή «πληροφοριών από πολλαπλά omics» όπου περιλαμβάνονται δεδομένα και αναλύσεις που συλλέγονται από βιομόρια (συμπεριλαμβανομένων νουκλεϊκών οξέων, πρωτεϊνών και μεταβολιτών) τα οποία συνθέτουν ένα κύτταρο ή ένα κυτταρικό σύστημα. Αυτά τα δεδομένα μετρώνται και μεταφράζονται για να αναλύσουν τους ρόλους, τις σχέσεις και τις λειτουργίες των βιομορίων, για να χακάρουν ουσιαστικά την έμφυτη βιολογία του ανθρώπου, να προβλέψουν και να ελέγξουν την συμπεριφορά των βιολογικών συστημάτων. Το εκτελεστικό διάταγμα δημιουργεί μια «Πρωτοβουλία Δεδομένων για την Βιοοικονομία (Πρωτοβουλία Δεδομένων)» που θα «εξασφαλίσει σειρές βιολογικών δεδομένων» και θα οδηγήσει σε πρωτοποριακές ανακαλύψεις για την βιοοικονομία των ΗΠΑ.

Τούτο το εκτελεστικό διάταγμα φαίνεται να ήλθε απευθείας από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο έχει ήδη αναφερθεί στους ανθρώπους ως άχρηστους φαγάδες – πλάσματα που μπορούν να παραβιαστούν (χακαριστούν!), που δεν έχουν πλέον σκοπό ή ελεύθερη βούληση. Ένας από τους συμβούλους του Παγκόσμιου Οκονομικού Φόρουμ -ο αυτοαποκαλούμενος προφήτης Γιουβάλ Νώαχ Χαράρι- πιστεύει ότι ο πληθυσμός θα πρέπει να ελέγχεται στο βιομετρικό επίπεδο από μια παγκόσμια κυβέρνηση. Ισχυρίζεται ότι η πρόκληση τώρα είναι «να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε τον έλεγχο του εσωτερικού μας κόσμου, να μάθουμε πώς να κατασκευάζουμε και να παράγουμε σώματα, εγκεφάλους και μυαλά». Λέει ότι αυτά είναι πιθανό να είναι τα «βασικά προϊόντα» της οικονομίας του 21ου αιώνα. Αυτή η επιχείρηση «χακαρίσματος» των ανθρώπων δεν είναι πλέον ένα σκοτεινό σενάριο, δεν είναι πλέον μια κακόβουλη θεωρία συνωμοσίας. Η διανθρωπιστική ατζέντα προωθείται και αναπτύσσεται μέσω της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η συγχώνευση των ανθρώπινων βιολογικών συστημάτων με την τεχνητή νοημοσύνη είναι το επόμενο βήμα.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα «επεκτείνει επίσης την εκπαίδευση και την επιμόρφωση» για να ωθήσει περισσότερους αμερικανούς στους τομείς της βιοτεχνολογίας και της βιοπαραγωγής. Εντός 200 ημερών οι Υπουργοί Εμπορίου, Εργασίας και Παιδείας θα υλοποιήσουν επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα σε κολέγια και πανεπιστήμια για να προωθήσουν αυτά τα νέα γνωστικά πεδία στην βιοτεχνολογία.

Στην πραγματικότητα πολλοί φορείς, από το Υπουργείο Εμπορίου μέχρι το Υπουργείο Άμυνας, καλούνται να εφαρμόσουν τις αναδυόμενες βιοτεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των αλυσίδων εφοδιασμού βιοπαραγωγής και τις σχετικές υποδομές ανάπτυξης βιοτεχνολογίας. Οι ομοσπονδιακοί φορείς έχουν εντολή να κατευθύνουν τους πόρους τους στην εφαρμογή ενός εγχώριου βιοβιομηχανικού οικοσυστήματος. Η αναδυόμενη βιοτεχνολογία θα προωθηθεί πρώτα στους τομείς της υγείας, της ενέργειας, της γεωργίας και της βιομηχανίας.

Το νέο αυτό εκτελεστικό διάταγμα κηρύττει ουσιαστικά το τέλος του απορρήτου των δεδομένων, βάζοντας μπροστά ένα σχέδιο για να «καταστήσει τα νέα και υπάρχοντα δημόσια δεδομένα ευρέσιμα, προσβάσιμα, διαλειτουργικά και επαναχρησιμοποιήσιμα». Το σχέδιο θα καλύψει επίσης τυχόν κενά δεδομένων, πιθανότατα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη. Εξάλλου, το διάταγμα διευκρινίζει ότι αυτά τα δεδομένα θα «ενσωματωθούν με πλατφόρμες που επιτρέπουν τη χρήση προηγμένων υπολογιστικών εργαλείων».

Η εντολή επιδιώκει να «ξεκλειδώσει τη δύναμη των βιολογικών δεδομένων, μέσω και των υπολογιστικών εργαλείων και της τεχνητής νοημοσύνης» για να «προωθήσει την επιστήμη της κλιμάκωσης της παραγωγής, μειώνοντας ταυτόχρονα τα εμπόδια εμπορευματοποίησης, έτσι ώστε οι καινοτόμες τεχνολογίες και τα προϊόντα να μπορούν να φτάνουν ταχύτερα στις αγορές».

Αυτό το διάταγμα επιδιώκει να συγχωνεύσει τον άνθρωπο με την τεχνητή νοημοσύνη, και καλεί για την ταχεία ανάπτυξη διανθρωπιστικών συστημάτων βιοχακαρίσματος και προγραμμάτων γονιδιακής τροποποίησης που έχουν ήδη αναπτυχθεί μέσω των εκστρατειών «εμβολιασμού» με mRNA, μέσω της ασύρματης τεχνολογίας 5G, και μέσω της υποχρεωτικότητας του γραφενίου (σ.σ. στις μάσκες), τα οποίο είναι αναγκαίο για την ανάπτυξη κβαντικών υπολογιστικών συστημάτων.

Πηγή Natural News


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

1 thought on “Ο Μπάιντεν υπογράφει νέο διάταγμα για την ανάπτυξη τεχνολογιών γενετικής μηχανικής που θα φτιάξουν «κυκλώματα για κύτταρα» και θα προγραμματίσουν «προβλέψιμη βιολογία»!

  1. Κύριος διασκεδάζει βουλὰς ἐθνῶν, ἀθετεῖ δὲ λογισμοὺς λαῶν καὶ ἀθετεῖ βουλὰς ἀρχόντων· ἡ δὲ βουλὴ τοῦ Κυρίου εἰς τὸν αἰῶνα μένει, λογισμοὶ τῆς καρδίας αὐτοῦ εἰς γενεὰν καὶ γενεάν.
    Ο Κύριος διασκορπίζει τις αποφάσεις των ειδωλολατρών, και ανατρέπει τα σχέδια των λαών και τις αποφάσεις των αρχόντων.
    Το θέλημα όμως του Κυρίου παραμένει αιώνια, τα δε σχέδια της θείας βουλής του πραγματοποιούνται από γενιά σε γενιά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s