Τα χρώματα δεν σβήνουνε τα ψέματα.

Διαβάζουμε στην ηλεκτρονική εφημερίδα ‘Πελοπόννησος’ για την επίθεση με μπογιές που έγινε πρόσφατα σε ακίνητο της Μητροπόλεως Πατρών (στο Ναό Άξιον Εστί της Παναγίας αναφέρει σε άλλο σημείο). Ο λόγος ήταν η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου που τάσσεται κατά των εκτρώσεων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η επίθεση έγινε από μέλη του «αντιεξουσιαστικού» χώρου (βλ. «αντί του εξουσιαστικού» χώρου), ενώ παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλες πόλεις, όπως στην Αθήνα όπου γυναίκες φώναζαν έξω από την Μητρόπολη Αθηνών τα γνωστά εγωπαθή συνθήματα.

Το συνηθισμένο δρομολόγιο θα ήταν να βγάλει κανείς το άχτι του σε αυτές τις προβληματικές για την κοινωνία υπάρξεις, οι οποίες χρηματίζονται απ’ τον Σόρος για να πετάνε τις ακαθαρσίες τους στην κοινωνία. Διαβάζοντας όμως την Εγκύκλιο της Εκκλησίας της Ελλάδος βλέπει την υποκρισία στο μεγαλείο της,

Γράφει η Εγκύκλιος με τίτλο «Περί προστασίας τῆς ἀνθρώπινης ζωῆς καί ἀποφυγῆς τῶν ἀμβλώσεων»:

«Μεταξύ λοιπόν τῶν ἄλλων θεολογικῶν ἀληθειῶν, ἡ ἑορτή αὐτή φέρνει στήν ἐπιφάνεια καί μεγάλες ἀλήθειες γιά τήν ἀνθρώπινη ταυτότητα καί ὕπαρξη∙ ἡ ζωή τοῦ ἀνθρώπου ὡς ψυχοσωματικῆς ὀντότητος ἀρχίζει μέ τό θαῦμα τῆς γονιμοποίησης, μέ τή σύλληψη —«ἐξ ἄκρας συλλήψεως», ὅπως λέμε στή θεολογική γλῶσσα—, δηλαδή ἀπό τή στιγμή πού ἀρχίζει καί ἡ ἀνάπτυξη τοῦ ὑλικοῦ σώματος.

Τό ἔμβρυο εἶναι τέλειος ἄνθρωπος κατά τήν ταυτότητα, ὁ ὁποῖος ἐξελίσσεται καί ἀναπτύσσεται κατά τή διάρκεια τῆς ἐγκυμοσύνης…

… Οὔτε πάλι γεννιέται ὅταν ἀρχίζει ἡ πρώτη του ἀναπνοή μέ τόν τοκετό. Ἔχει ἤδη ξεκινήσει τό ταξίδι του ἀπό τή στιγμή τῆς σύλληψής του. Ἡ ἀρχή τῆς ὕπαρξής του, ἡ ἀπόκτηση τῆς ἱερῆς ταυτότητάς του, ἡ δημιουργία τοῦ προσώπου του, μάλιστα «κατ’ εἰκόνα Θεοῦ», ταυτίζεται μέ αὐτήν τή μοναδική στιγμή⸱ τότε δημιουργεῖται «ὑπό τοῦ Κυρίου ἐκ τοῦ μή ὄντος εἰς τό εἶναι», τότε μεταβαίνει ἀπό τήν ἀνυπαρξία στήν ὕπαρξη, τότε ἀποκτᾶ τήν οὐσία τῆς ἀξίας του. Καί ἀπό τότε τοῦ ὀφείλουμε τόν σεβασμό καί τήν προστασία μας.

Δυστυχῶς, ὅμως, στίς μέρες μας ὑπάρχουν ἐπιστημονικές δῆθεν θεωρήσεις πού ἀμφισβητοῦν αὐτήν τήν ἀξία τοῦ ἐμβρύου, ὑπάρχουν κοινωνικές ἀντιλήψεις πού τό ἐγκαταλείπουν ἀπροστάτευτο, στερῶντας του τό προνόμιο τῆς ζωῆς, ὑπάρχει νομολογία πού θωρακίζει νομικά τίς ἐκτρώσεις, ἀλλά ὄχι καί τό δικαίωμα τοῦ ἐμβρύου στή ζωή, δικαιολογῶντας ἔτσι τήν ἀνθρώπινη ἀγριότητα.»

Η διοικούσα Εκκλησία αποδέχθηκε και προώθησε τα γνωστά m-RNA σκευάσματα τα οποία δημιουργήθηκαν πάνω σε κυτταρικές σειρές εκτρωμένων εμβρύων. Μπροστά στις ξεκάθαρες αποδείξεις του π. Στυλιανού Καρπαθίου τα θεσμικά όργανα της Εκκλησίας δεν ένοιωσαν ποτέ την ανάγκη να ενημερώσουν το ποίμνιο για το πώς έφτασαν σε αυτήν την απόφαση, ούτε να διαλύσουν τα νέφη της σύγχυσης παρουσιάζοντας ξεκάθαρα σε όλους την θέση της Εκκλησίας στο θέμα των εκτρώσεων. Φαίνεται ότι όλον αυτόν τον καιρό που οι μεγαλο-φαρμακευτικές είχανε τα δηλητήριά τους στην πρώτη ατζέντα δεν ήτανε πολιτικά ορθό να κάνουν οτιδήποτε άλλο παρά να χειροκροτούν την ‘γραμμή’ του υγειονομικού φασισμού της κυβέρνησης.

Και τώρα βγάλανε αυτήν την Εγκύκλιο, η οποία στην ουσία επαναλαμβάνει όλα όσα φώναζε τόσον καιρό ο π. Στυλιανός για να μας πούνε τί;

ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ το κατάπτυστο κείμενο προς τον Λαό με τίτλο: «Οι Χριστιανοί μας ρωτούν για το εμβόλιο και οι γιατροί μας απαντούν» παραμένει αναρτημένο στην ιστοσελίδα της διοικούσης Εκκλησίας.

Που ακριβώς κολλάνε αυτά που διαβάσαμε στην Εγκύκλιο με το παρακάτω απόσπασμα του κειμένου «Προς τον Λαόν»;

Πώς δέχονται εδώ οι ιεράρχες να δολοφονείται ένας «τέλειος άνθρωπος», μία «εικόνα Θεού»; Γιατί εδώ δεν υπάρχει θέμα χριστιανικής ηθικής;

Τί πάει να πει: «θεραπευτική διακοπή κύησης»; Από πότε η αφαίρεση μίας ανθρώπινης ζωής μπορεί να χαρακτηριστεί «θεραπευτική»;

Πώς εξηγείται και πού αποσκοπεί αυτή η διγλωσσία;

Οι «εικαστικές προτάσεις» λοιπόν των αντι του εξουσιαστικού χώρου – αντιεξουσιαστών στους τοίχους, και τα μισάνθρωπα συνθήματα των φεμινιστριών της αισχύνης έξω από τις Μητροπόλεις, εκτός των άλλων, μάλλον ήρθαν «στην ώρα» για να θολώσουν αυτήν την διγλωσσία. Να κάνουν την διοικούσα Εκκλησία να φαίνεται, από την θέση του θύματος, πιο ειλικρινής απέναντι στην κοινωνία και υπερασπίστρια των παραδοσιακών αξιών.

Η παράταση ζωής της (εδώ και καιρό) ξοφλημένης «πολιτικής» του Τόπου και η επιτυχία της στο καταστρεπτικό της έργο, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις γερές πατερίτσες που της προσφέρει η διοικούσα Εκκλησία, η οποία όμως για να το κάνει σπαταλάει ασυλλόγιστα την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού. Η Πολιτεία φροντίζει, για όσο χρειάζεται, να παραμένουν τα «τοτέμ» στην θέση τους, για να εκμεταλλεύεται περαιτέρω αυτήν την ανίερη συνεργασία.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

1 thought on “Τα χρώματα δεν σβήνουνε τα ψέματα.

  1. Αντιεξουσιαστές, γνωστοί άγνωστοι και μπαχαλάκηδες. Ξέρουμε ότι η μυστική αστυνομία ελέγχει αυτό τον χώρο. Έπρεπε να κρεμάνε τους βιαστές στις πλατείες. Αδέλφια από τους φιλο κυβερνητικούς και δειλούς αστυνομικούς δεν έχουμε ναι περιμένουμε τίποτα. Ας πάρουμε το νόμο στα χέρια μας και να αφήσουμε τους αστυνομικούς να γράφουν καμιά κλήση για παράνομη στάθμευση. Μόνο γι’αυτό είναι ικανοί. Το ίδιο και χειρότεροι είναι οι εισαγγελείς, οι ανακριτές και οι δικαστές. Όσο για το θέμα των εκτρώσεων με τέτοια αντιχριστιανική παιδεία που διδάσκεται στα σχολεία οι σατανικές εκτρώσεις είναι αναμενόμενες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s